Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 13. kedd 07:51  #10234
Drmcpl Drmcpl
Nálunk is volt már olyan, hogy azt hittük egy pár levél váltás után válaszra sem méltat épp az, aki minket korábban megkeresett. Kiderült, hogy emojit használt ezért nem érkezett válasz.... Azóta erre nagyon figyelünk.
2024. 08. 12. hétfő 23:31  #10233
01csavargo 01csavargo
Én mindig kultúráltan írtam mindenkinek.
És 99%-ban válaszra sem méltat,még csak
nem erejéig sem.Szóval szerintem esélytelen.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 21:51
Lehet találni, a normális kommunikáció a titka. S nem árt, ha valaki nem csak nethuszár.
2024. 08. 12. hétfő 23:27  #10232
zenita zenita
Van tűhegyes és hajszálpontos kifejezés a nyelvünkben amelyek tökétesen kifejezőek.
Ebből a kettőből kreálni egy értelmetlen harmadikat elég felesleges.
(Ez egy válasz Young4Cuckold üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 23:01
Tűpontos! A kólások vannak itt 80-90 %-ban mindenféle önkritika, IQ és EQ hiányától szenvedve.
2024. 08. 12. hétfő 23:01  #10231
Young4Cuckold Young4Cuckold
Tűpontos! A kólások vannak itt 80-90 %-ban mindenféle önkritika, IQ és EQ hiányától szenvedve.
(Ez egy válasz jogasz90 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 16:43
Az a jó hírem van, hogy van egy szint, ami felett találsz partnert, mert normálisan tudsz kommunikálni, értelmesen fogalmazol, esetleg még humorod is van. Meg fogaid. Ők azok, akik előbb-utóbb találnak partnert, és ők sem bújnak ágyba bárkivel.
És az a rossz hírem van, hogy egy szint alatt ha megfeszülsz sem találsz senkit. Ha alapszinten is kihívásokkal küzdesz a magyar nyelvvel, ha azt hiszed, a "kőkóla dugunk" már elég, és mindenki téged keres, akkor bizony te leszel az, aki telesírja a gg-t, hogy itt mindenki kamus, senki sem akar találkozni, nincsenek valós emberek.
2024. 08. 12. hétfő 22:46  #10230
Törölt felhasználó (4695357)
Meséljél meg legyszives. Netről szedd kép a profil képed, ja és persze 25cm farkad van
Hát hogyne...
(Ez egy válasz jogasz90 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 16:43
Az a jó hírem van, hogy van egy szint, ami felett találsz partnert, mert normálisan tudsz kommunikálni, értelmesen fogalmazol, esetleg még humorod is van. Meg fogaid. Ők azok, akik előbb-utóbb találnak partnert, és ők sem bújnak ágyba bárkivel.
És az a rossz hírem van, hogy egy szint alatt ha megfeszülsz sem találsz senkit. Ha alapszinten is kihívásokkal küzdesz a magyar nyelvvel, ha azt hiszed, a "kőkóla dugunk" már elég, és mindenki téged keres, akkor bizony te leszel az, aki telesírja a gg-t, hogy itt mindenki kamus, senki sem akar találkozni, nincsenek valós emberek.
2024. 08. 12. hétfő 17:41  #10229
30as párocska 30as párocska
Ezért járunk mi is klubba , vagy ha van érdeklődő oda beszéljük meg a találkát.
(Ez egy válasz Kitudja20 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 17:19
Igazat kell adják az előttem szólok hoz nő nincs is vagy ír de eltűnik !
A párok nagy része szintén el tűnik !
Férfi felhozatal se a legjobb ! (Legtöbbjük meg a szöveget sem tudja értelmezni csak "jelentkezik" ) Így igen mi is a clubbokat tartjuk helyes lépésnek legalább aki ott van "igazi" és sokszor olvasom hogy nincs a pároknak humor érzéke ..... Hát nem is tudom mi olyan vicces egy két ajánlatban ..
2024. 08. 12. hétfő 17:19  #10228
Kitudja20 Kitudja20
Igazat kell adják az előttem szólok hoz nő nincs is vagy ír de eltűnik !
A párok nagy része szintén el tűnik !
Férfi felhozatal se a legjobb ! (Legtöbbjük meg a szöveget sem tudja értelmezni csak "jelentkezik" ) Így igen mi is a clubbokat tartjuk helyes lépésnek legalább aki ott van "igazi" és sokszor olvasom hogy nincs a pároknak humor érzéke ..... Hát nem is tudom mi olyan vicces egy két ajánlatban ..
2024. 08. 12. hétfő 09:25  #10227
rozsoma78 rozsoma78
Nem egyszerű partnert találni.
2024. 08. 11. vasárnap 19:34  #10226
Törölt felhasználó (4751737)
Szerintem nincs tuti recept. Szimpla szerencse. Jókor jó helyen, jó időben kell lenni.
2024. 08. 11. vasárnap 18:11  #10225
Törölt felhasználó (4693570)
Őszinte vagyok videót készítettem képet rólam. Azért hogy találjak partnert,, de még nem volt eredmény. Pedig imádom meg lepetéseket akár kocsikázás közbe, vagy kirándulás közben, strandolás után, bárkivel. őssze jöhetne, vagy jöhetet volna. Valaki tud, vagy érdekli komolyan meglepetésre szexre vágyok.
2024. 08. 11. vasárnap 16:43  #10224
jogasz90 jogasz90
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet találni, a normális kommunikáció a titka. S nem árt, ha valaki nem csak nethuszár.
2024. 08. 11. vasárnap 13:21  #10223
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Sziasztok! Egy hosszabb bejegyzés keretein belül megosztanám veletek az eddigi saját tapasztalataimat. Előre leszögezem, hogy senkit nem akarok megbántani, és ezek az én személyes élményeim.
Amit általánosságban el lehet mondani az az, hogy nagyon sok a besavanyodott, befeszült, humortalan ember itt. Számos olyan alkalom és helyzet volt beszélgetések során, amin alapvetően is túl lehetett volna lépni, de humorérzékkel pláne. Ehelyett a befeszülés és a kivagyiság került előtérbe.
A teljesség igénye nélkül, de kategóriákba osztottam, hogy milyen emberekkel sikerült kapcsolatot létesítenem az oldalon.
Valós párok: ezalatt azt értem, hogy nem egy férfi bújt pár profil mögé és gyűjtögeti a fotókat a farkakról. Nekik alapvetően elég magasak az elvárásaik. Szerintem nem is mindig fekszenek ezek az elvárások a realitás talaján, főleg azokban az esetekben, amikor úgy néznek ki, mint egy zsák krumpli, eljátsszák, hogy ők Angelina Jolie és Brad Pitt, és emellé keresik a minden tekintetben tökéletes (legyen nagy farkad, izmos, humoros, utazzál is, de azért legyen helyed, úgy kommunikálj, ami megfelel a rigolyás elvárásaiknak, stb.) férfit. Emellé egy normálisan megfogalmazott üzenetre sem képesek válaszolni, csak elolvasni, de "nem, köszi" már nem megy. Pedig kb 2 másodperc leírni, szóval még bunkók is. Tisztelet természetesen a kivételnek, én is beszéltem itt nem egy nagyon aranyos párral, nem egymást kerestük és szépen meg is tudtuk ezt beszélni. Itt az a baj, hogy valós párok eleve elég kevesen vannak, és ha még hozzátesszük a magas elvárásokat, akkor kb esélytelen itt párokhoz csatlakozni.
Egyedülálló nők: nem is beszélek ezen az oldalon. egyrészt szinte nulla az esély, nem is válaszolnak, max ha bunkó vagy. Ez is tapasztalat, prosztó üzenetemre rögtön jött a válasz (igaz, én sem raktam zsebre, amit kaptam smile ), másrészt élőben jobb móka ismerkedni smile
Személyek, akik párnak adják ki magukat: fogok csinálni egy listát, hogy kik azok. Ezek a profilok egy fiktív pár mögé bújnak, tehát valami szerencsétlen recskázik arra, amit egy férfi ír egy párnak, vagy felépítette egy pár profilját, és valósak is, csak az asszony éppenséggel nem tud róla, hogy mennyien verik éppen a farkukat az ő meztelen képeire, mert a kedves férj mindenkivel megosztja, amit csak a férjnek szánt. Mindkét esetben az a helyzet, hogy a pasas titokban vagy bevallottan, de minimum biszex, és más farkakra izgul. Számtalan ilyennel találkoztam, a végén csak kibukott az igazság ezekkel a profilokkal kapcsolatban.
Homoszexuális férfiak: ők azok, akik nem értik, hogy nem, még értük sem fogok bemelegedni, és nem, még pénzért sem fogok a szutykos farkukhoz érni.
Biztos lehetne még egyéb kategóriákat is felállítani, nekem egyelőre ennyit sikerült a saját tapasztalataim alapján. Még egyszer, senki nem akarok ezzel a bejegyzéssel megbántani, és tisztelet itt a nagyon ritka kivételnek.
Konklúzió? Menjetek, ismerkedjetek élőben, egyszerűbb, még párokkal is smile
2024. 08. 06. kedd 00:43  #10222
jani27 jani27
Jól szóltál. Valóban lehet találni.
2024. 08. 05. hétfő 21:51  #10221
sexfocus sexfocus
2024. 08. 02. péntek 13:03  #10220
káró káró
Pedig törölni kellene. Biztosan volna, aki másodszorra is rosszul töltené ki, de valószínűleg több lenne, aki másodszorra már rendesen ki tudná tölteni.
Viszont az egyedül párt kereső nők (akik tényleg nők) adatlapjai továbbra is láthatatlanok. Vagy április óta egyetlen nő sem regisztrált? Ha így van, akkor nagy a baj.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 07. 20. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
GG Supervisor GG Supervisor VIP Admin
2024. 07. 20. szombat 23:15
A GG felhasználói egy közösség,(legalábbis annak kellene lennie) melynek pontosan az volna a lényege, hogy az egyes felhasználók kommunikáljanak egymással. Ha már a negyedik felhasználó szólna rá a rossz adatlaposra, hogy hibás a beállítása, annak nagyobb ereje volna, mint ha mindig csak az Ügyfélszolgálat írogat, amit lehet el sem olvasnak. A legutóbb kiértesített 25 felhasználóból mindössze EGY! vette a fáradságot, hogy visszaírjon, és korrigálja a beállításait. Ha töröljük az adatlapját kitölti újra, persze hibásan, mert hiszen már első alkalommal sem tudta helyesen értelmezni az egyes opciókat wow3
2024. 07. 23. kedd 07:15  #10219
A saját nem megadásánál az alábbi opciók lehetségesek: "Férfi vagyok", "Nő vagyok" Pár vagyunk" - véleményünk szerint ennél egyértelműbben nehéz lenne megfogalmazni a lehetséges válaszokat.

Sajnos a hibás értelmezés probléma a feltöltéseknél is rendszeresen megjelenik, a szóló férfiak a maszturbálós fotóik/videóik feltöltésénél rendszeresen a Lányok vagy Párok kategóriát jelölik meg - ebben az esetben a feltöltést elbíráló admin át tudja helyezni a megfelelő kategóriába, míg a társkereső adatlapoknál nincsen adminisztrátori elbírálás, így a hibásan kitöltött nem korrigálása nem lehetséges azonnal shakehead Mivel a társkereső adatlapját bárki bármikor szabadon szerkesztheti, így ezen változtatások folyamatos ellenőrzéséhez rengeteg admin munkára lenne szükség - ez óhatatlanul az ingyenesség megszűnését eredményezné
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 20:29
Tudom, hogy ingyen lónak ne nézzem a fogát, meg könnyű a partvonalról kritizálni, de más oldalakon azért nem ennyire akut probléma, hogy férfiak nőként regisztrálják magukat. Olyat látok más oldalakon, hogy a női regisztráció mögött pár van, a párt kereső nők közül akár10-15%-ban (ők azok, akik nem vették ézre, hogy párként is lehet regisztrálni), de amikor itt néztem kicsit körbe, tényleg az volt az ézésem, hogy minden második-harmadik női adatlap mögött férfi van - valamiért nagyon könnyű elrontani a saját nemet. Nem lehet, hogy valahogy a regisztráció folyamatán kellene változtatni? Olyasmire gondolok, hogy annak idején rendszeres volt az iwiw-en, hogy a születési helyre a születési időt írta be valaki, mert nem a "szokásos" születési név/hely/idő sorrendben kérte be az űrlap az adatokat, hanem név/idő/hely sorrendben. Nem tudom, milyen a regisztráció folyamata, esetleg lehet olyat csinálni, hogy az első oldalon csak a saját adatokat kell megadni, második oldalon csak a keresett személyek adatait, stb. Esetleg legyen alapértelmezett a "férfi" érték a saját nemnél...
2024. 07. 23. kedd 06:11  #10218
Felfedezők Felfedezők VIP
Igen, találtunk. Férfiakat, párokat. Amíg sokan csak fórumon, chaten a csalódott dühöt engedik ki, addig mi az adatlapunk igyekeztünk értelmessé, valóssá tenni, gg chat talira járni, nudista társaságot kialakítani, fórumon nem keseregni, hanem pozitív képet adni. Sosem a partner és lehetőség szám miatt sírtunk, hanem a megélt lehetőség minőségét hoztuk fel. A párok esetében, úgy látjuk, még párok között sem tiszta, őszinte ki mit akar ( gyakran a férjek rejtett bi hajlama lapul még, ez egyértelmű amikor csak farok méret alapján keresgélnek, aztán nem értik miért elutasító a feleség vagy partner). Az esetenkénti többszáz fórum keserergés, pont nem figyelem felhívás egy kapcsolatra.
2024. 07. 22. hétfő 21:19  #10217
Törölt felhasználó (4695357) VIP
Persze hogy az. Főleg ezen az oldalon. Elkukdesz 50 levelet aztán jó ha 1 ember veszi a fáradtságot hogy válaszoljon. Az igazán szomorú az hogy az ember ra szánja az időt. Nem is keveset. Aztán meg arra se veszi a bátorságot a delikvens hogy egy 3 szavas választ oda böfögjön.
Arról nem is beszélve hogy maga az oldal keresője is egy Rákász szar. Évek óta így van. Le sem szarják. Pedig nem 1 hetes meló javítani de hát minek azt. A lényeg hogy van fizetős VIP meg a többi. Az hogy normális működjön is az már nem számít.
Aztán meg szóló nőt találni itt esélytelen. Teljesen mindegy, hogy mi van kiírva a lapodra vagy a delikvens lapjára. A tegnapi és a mai nap raszantam ismét az időt és végig porgettem a társkeresőt. Elküldtem kb 50 levelet. 1 azt egy darab ember vette a faradságot hogy válaszoljon. Mondjuk az is vicces mert a lapján így akár még úgy akarta a személyes találkozást. Meg hatalmas étvágy meg így vágyik erre meg arra aztán mikor oda kinalod az arcába a lehetőséget akkor aaaahhh inkább mégse. Pedig kb semmit nem kell tennie a nőknek manapság. Hozzák viszik őket autóval ide oda. Fizessek ezt meg azt. Feleljek meg 25 különböző feltételnek majd a végén offolnak. Gyáva szar itt az emberek 99 százaléka. Semmi több. Gyáva szar!
A másik kedvencem, a támogatói kapcsolat.... De persze kikéri magának hogy ő nem kurva..... De azért csak pénzért baszna... Szánalmas. Itt az oldalon is van belőlük jó néhány.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 20:59
Szinte lehetetlen találni partnert.
2024. 07. 22. hétfő 20:29  #10216
twostrokeguy twostrokeguy
Tudom, hogy ingyen lónak ne nézzem a fogát, meg könnyű a partvonalról kritizálni, de más oldalakon azért nem ennyire akut probléma, hogy férfiak nőként regisztrálják magukat. Olyat látok más oldalakon, hogy a női regisztráció mögött pár van, a párt kereső nők közül akár10-15%-ban (ők azok, akik nem vették ézre, hogy párként is lehet regisztrálni), de amikor itt néztem kicsit körbe, tényleg az volt az ézésem, hogy minden második-harmadik női adatlap mögött férfi van - valamiért nagyon könnyű elrontani a saját nemet. Nem lehet, hogy valahogy a regisztráció folyamatán kellene változtatni? Olyasmire gondolok, hogy annak idején rendszeres volt az iwiw-en, hogy a születési helyre a születési időt írta be valaki, mert nem a "szokásos" születési név/hely/idő sorrendben kérte be az űrlap az adatokat, hanem név/idő/hely sorrendben. Nem tudom, milyen a regisztráció folyamata, esetleg lehet olyat csinálni, hogy az első oldalon csak a saját adatokat kell megadni, második oldalon csak a keresett személyek adatait, stb. Esetleg legyen alapértelmezett a "férfi" érték a saját nemnél...
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 07. 20. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 23:15
A GG felhasználói egy közösség,(legalábbis annak kellene lennie) melynek pontosan az volna a lényege, hogy az egyes felhasználók kommunikáljanak egymással. Ha már a negyedik felhasználó szólna rá a rossz adatlaposra, hogy hibás a beállítása, annak nagyobb ereje volna, mint ha mindig csak az Ügyfélszolgálat írogat, amit lehet el sem olvasnak. A legutóbb kiértesített 25 felhasználóból mindössze EGY! vette a fáradságot, hogy visszaírjon, és korrigálja a beállításait. Ha töröljük az adatlapját kitölti újra, persze hibásan, mert hiszen már első alkalommal sem tudta helyesen értelmezni az egyes opciókat wow3
2024. 07. 22. hétfő 20:16  #10215
twostrokeguy twostrokeguy
Te utalnál előre ennyit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4733581)
2024. 07. 21. vasárnap 07:16
Felmerült a kérdés, hogy lehet kiszűrni azokat a partner- jelölteket akik csak az időnket vesztegetik, de ténylegesen nem fognak eljönni a lebeszélt találkozóra.Ez tudjuk milyen bosszantó, főleg ha szó nélkül tűnik el az illető. Alábbi gondolat jutott eszembe. A megbeszélt találkozó előtt pár nappal adok egy számlaszámot, ahova emberünk elutal egy kisebb összeget. Mondjuk 20 e Ft-ot. Ez a kaució. Ha nem jön el, vagy közel sem azt a teljesítményt nyújtja amit Ő ígért ( ez fontos, hogy ő határozza meg, méret, potencia, stb) akkor ezt az összeget bukja. Ellenben ha minden jól sikerül, akkor a helyszínen kp-ban visszakapja. Komolyan érdekelne a véleményetek.
/ 536