Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 16. vasárnap 14:52  #10094
Anna900 Anna900
Elnézés, hol is írtam, hogy izmos, nagy farkú, cégvezető, stb….? Nektek?? Én sehol nem írtam hogy ezt keresem. Azt értem tutyimutyiságon, amikor a férfi mamlasz, tehetetlen, alkalmatlan arra hogy felkeltse, fen tartsa egy nő érdeklődését, de elvárja hogy legyen köztünk valami. Amikor a pasi oda megy a csajhoz és csak nézi. Amikor nincs kontakt, és nem lehet vele mit kezdeni. Bocsánat de te beszélsz hogy milyenek a nők? Ez az egyik probléma, amikor olyan ember várja el, hogy valaki komolyan vegye akiről itt semmi sincs. Mire adjam be a derekam? Erre? Vagy a pénzre, amit olyan gyakran felajánlotok?? Ami olyan elfogadott lálatok egy csaj megszerzésénél mit egy szelet kenyér! Nem nyugaton élek? Ezzel mit akarsz mondani? Érjem be azokkal a nevetséges emberekkel akik még egy mondatot sem tudnak megfogalmazni? Tényleg én velem van a probléma, mert a válogatok? …Gyere találkozzunk, ha meg van a szimpátia dugunk. Szeretni fogsz, van pénzem… Mondjál valamit angyalka… Ezekből válogassak?? Bocsánat de akkor inkább ne legyen egy sem! Elvárjátok hogy… Nem! Én nem várok el semmit, csak hogy dolgozzon meg a pasi értem! Nem autó kell vagy pénz és nem ígéretek, hanem EGY NORMÁLIS PASI, aki tudja mit kezdjen egy nővel! Nincs humorom? Elnézést de mint nap bizonyítom a humoromat amikor még a gyagyásoknak is válaszolok, vagy azoknak akik egy darab húsként kezelnek. Összességben amiről itt írtál ahhoz semmiközöm! Ahhoz viszont igen, hogy az a sok pasi akik esélyt kaptak tőlem bármire is, vagy akik egy találkozásra el sem jöttek, nézzenek magukba, mert ezt nem én b..tam el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4744630)
2024. 06. 16. vasárnap 12:42
Nem minden férfi izmos, magas, nagyfarkú. Amióta rendszeresen ismerkedek sajnos az a tapasztalat hogy a nektek ezek a preferenciák, csak nem valljátok be. A te értelmezésedben mit is jelent a tutyimutyiság? Tudod mit vettem még észre? Hogy a férfinak egy személyben kell bohócnak, kalandornak, nagydumásnak, meg beszélő ATM-nek lennie. Ébredj már fel, nem Nyugaton élsz. Nem mindenki cégvezető, nem mindenki vállalkozó. De akkor nézzük meg ti milyenek vagytok. Elvárjátok hogy a férfi intézze a programokat. Ti mit tesztek ebbe bele? Elvárjátok hogy állandóan poénkodjon a férfi. Én azt tapasztaltam hogy nektek nincs humorotok. Kevés az a nő aki képes értelmezni egy sima viccet, egy poént, és normálisan reagálni rá. Ha kiderül hogy egy szingli férfi felnőtt tartalmakat is követ a közösségi oldalakon, akkor rögtön mindenféle perverznek elkönyvelitek.
Azt is tapasztaltam hogy élőben a nők nem szeretnek ismerkedni. Sehol sem. Most konkrétan hova menjen egy férfi ha nem akar neten ismerkedni? Ezért ti ugyanúgy hibásak vagytok (még te is).
Ezen kívül nem mindegy mit kerestek. Dugópajtit vagy párt? Előbbihez tök fölösleges 2-3 hétig beszélgetni. Mégis miért? Hogy aztán az ágyban meg kiderüljön hogy nem passzoltok? Akkor kidobtál nem kevés időt a kukába. Utóbbihoz sem kéne két hétnél több idő. Én sem akarok hetekig, hónapokig pofázni. Ha kíváncsi vagy a férfira te is célozhatsz rá hogy legyen valami.
Nem tudtok flörtölni, nem tudtok másként viselkedni azzal aki szimpatikus, képesek vagytok indok nélkül másokkal flörtölni.
Nagyon sokszor várjátok el a férfiaktól hogy legyenek ismerkedéskor kreatívak. Tudod mi öli meg a kreativitást? Ti. Nem tetszik, nincs kedvem hozzá, uncsi, stb. Nehéz kreatívnak lenni, ha ti nem akartok.
2024. 06. 16. vasárnap 14:07  #10093
paroskalandok paroskalandok
Ezt az unatkozós és mellébeszélős dolgot tapasztaljuk mi is.
Képes valaki litániát írni, többet is, majd amikor a kémiát kell eldönteni fogja magát és megfordítja az udvariassági sorrendet. Elvárja h akit megszólított mutogassa magát, hogy dönteni tudjon.
Majd csodálkozik ha el van hajtva a fenébe, és nem érti az okát.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 11:50
Azt már jó ideje tudom, hogy itt a pasik legnagyobb többsége csak ül a gép mellett és unatkozik.
Ha van alkalom, ha nincs, mindent szórakozásból csinálnak.
A legtöbben kefélni akartok, vagy ismerkedni, de igazából semmi energiát sem fektetnek bele.
A hozzá állásotok, egyenesen szánalmas.
Folyamatosan csak panaszkodtok, hogy itt nem lehet találni, és hogy milyenek az emberek? Sokszor olyanokat látok itt panaszkodni, akik esélyt kaptak tőlem, de azt sem tudták mit kezdjenek vele.
Ha volna olyan iskola ahol tanítják, hogyan kell egy csajjal ismerkedni, vagy felszedni, oda zavarnálak titeket az első padba! Minden létező hibát elkövettek, hogy ne jöjjön össze semmi, még egy adott lehetőségnél is
Ti itt tényleg azt várjátok, hogy a csajok szegyenek fel titeket, mert ti erre látványosan képtelenek vagytok?
Ha véletlenül sikerül találnotok egy szingli csajt aki szóba is áll veletek, még azt is rövid időn belül kitudjátok ábrándítani, a tutyimutyiságatokkal, azzal hogy oltári nagy bunkóvá váltok, hogy látványosan arra is képtelenek vagytok, hogy éljetek, nem hogy egy csajt felszedjetek. Ha az a szerencsétlen csaj szóba áll veletek, kikéritek magatoknak, hogy nem akar veletek azonnal találkozni?
Egyáltalán bele gondoltok ti abba, hogy valójában milyen egy szakadtt csaj lehet aki azonnal kefélni akar veletek?
Hol van olyankor a tartásotok?
Csak két igénytelen ember tudja ezt megtenni, és nyugodtan meg lehet ezen sértődni, de köztetek rengeteg van ilyen!
Amióta ide regisztráltam, döbbenet hogy milyen sok olyan pasival találkoztam, akinek alkalmat adtam arra hogy megismerjük egymást és történyen valami. Nagyon sokan írtatok rám, de talán 100-ból 1 akit férfinek lehet nevezni. A többi inkább üzekedni vágyó állat, vagy egy beszélő fadarab. A kamus pasik v csajokról már nem is beszélve, akik egy szót sem érdemelnek. Kedves pasik! Tényleg ennyire nullák vagytok? Tudom hogy van kivétel, de rémisztően kevés.
2024. 06. 16. vasárnap 13:15  #10092
Törölt felhasználó (4733581)
Régóta olvasgatom a fórumot, és többször terveztem, hogy hozzászólok, aztán mégsem tettem. Most mégis megteszem. Mi a recept? Hogy nincs recept. smile Régi motoros vagyok, és mondhatjuk, hogy a "paramétereim" alapján nem én vagyok a nyerő választás. Mégis sikerült már jó kapcsolatokat kialakítani. Mostani partneremmel minden szabályt megcáfolva ismerkedtünk meg. Írtam neki, bár úgy kezdtem a mondanivaló, hogy "ha egyáltalán nő vagy". Egy telefonszám volt a válasz, hogy győződjek meg róla. 3 nap viberezés után, egy kv mellett beszélgettünk fél órát A biztonság kedvéért volt foglalva egy apartman, ami igencsak jó ötletnek bizonyult. Az első találkozástól számított 1 órán belül már a zuhany alatt állva faltuk egymást. Azóta is tart a "dolog" , hasonló hőfokon. Ami igazán különlegessé teszi, hogy mindketten a másik kedvében akarunk járni, nem a saját élvezetünket helyezzük előtérbe. A kettő úgyis összefügg. Volt több általam szervezett többes, ahol az a tapasztalat, hogy igenis léteznek nem kamus, belevaló, kitartó pasik. Érdekes, hogy a magát legjobban "eladni tudó" pasik általában a randi előtt eltűntek. A "kispados" beugróból pedig állandó csapattag lett a teljesítménye alapján. Mindenkinek válaszoltunk aki írt, akkor is ha nem szerettünk volna találkozni vele. Azt talán nem mindenki tudja, hogy a kimenő levelek száma korlátozott. Ha jól emlékszem 15 partnernek lehet max 1 nap levelet írni ha nincs vip tagságot. Párok részéről tapasztaltuk, hogy nem szeretnek válaszolni. A pasik pedig levelezni szeretnek és az utolsó pillanatban eltűnni a lehető leghülyébb indokokkal smile A lényeg, nem kell rágörcsölni. A titok, hogy jókor kell jó helyen lenni.. smile
2024. 06. 16. vasárnap 12:42  #10091
Kutyu14cm Kutyu14cm
Kedves Anna,a Kedves Pasik(igaziak) nevében:
Mi tudunk adatlapot olvasni,tudunk udvarolni értjük,ha Nem-et kapunk. Találunk is szexpartnert,nem egy alkalomra,hanem hosszabb távra. Igazad van,igénytelenség első alkalommal szexet várni. Meg kell ismerni egymást,aki erre nem szán időt,az ne reméljen sikert! De ahogy Igazi Nő is kevés van,így kevés az Igazi Kedves Pasi is. Mondanám,légy türelmes,de már tapasztaltál kamusokat ezek szerint eleget. Ne add fel! Szép napot!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt már jó ideje tudom, hogy itt a pasik legnagyobb többsége csak ül a gép mellett és unatkozik.
A legtöbben kefélni akartok, vagy ismerkedni, de igazából semmi energiát sem fektetnek bele.
Folyamatosan csak panaszkodtok, hogy itt nem lehet találni, és hogy milyenek az emberek? Sokszor olyanokat látok itt panaszkodni, akik esélyt kaptak tőlem, de azt sem tudták mit kezdjenek vele.
Ha volna olyan iskola ahol tanítják, hogyan kell egy csajjal ismerkedni, vagy felszedni, oda zavarnálak titeket az első padba! Minden létező hibát elkövettek, hogy ne jöjjön össze semmi, még egy adott lehetőségnél is
Ti itt tényleg azt várjátok, hogy a csajok szegyenek fel titeket, mert ti erre látványosan képtelenek vagytok?
Ha véletlenül sikerül találnotok egy szingli csajt aki szóba is áll veletek, még azt is rövid időn belül kitudjátok ábrándítani, a tutyimutyiságatokkal, azzal hogy oltári nagy bunkóvá váltok, hogy látványosan arra is képtelenek vagytok, hogy éljetek, nem hogy egy csajt felszedjetek. Ha az a szerencsétlen csaj szóba áll veletek, kikéritek magatoknak, hogy nem akar veletek azonnal találkozni?
Egyáltalán bele gondoltok ti abba, hogy valójában milyen egy szakadtt csaj lehet aki azonnal kefélni akar veletek?
Csak két igénytelen ember tudja ezt megtenni, és nyugodtan meg lehet ezen sértődni, de köztetek rengeteg van ilyen!
Amióta ide regisztráltam, döbbenet hogy milyen sok olyan pasival találkoztam, akinek alkalmat adtam arra hogy megismerjük egymást és történyen valami. Nagyon sokan írtatok rám, de talán 100-ból 1 akit férfinek lehet nevezni. A többi inkább üzekedni vágyó állat, vagy egy beszélő fadarab. A kamus pasik v csajokról már nem is beszélve, akik egy szót sem érdemelnek. Kedves pasik! Tényleg ennyire nullák vagytok? Tudom hogy van kivétel, de rémisztően kevés.
2024. 06. 16. vasárnap 12:42  #10090
Törölt felhasználó (4744630)
Nem minden férfi izmos, magas, nagyfarkú. Amióta rendszeresen ismerkedek sajnos az a tapasztalat hogy a nektek ezek a preferenciák, csak nem valljátok be. A te értelmezésedben mit is jelent a tutyimutyiság? Tudod mit vettem még észre? Hogy a férfinak egy személyben kell bohócnak, kalandornak, nagydumásnak, meg beszélő ATM-nek lennie. Ébredj már fel, nem Nyugaton élsz. Nem mindenki cégvezető, nem mindenki vállalkozó. De akkor nézzük meg ti milyenek vagytok. Elvárjátok hogy a férfi intézze a programokat. Ti mit tesztek ebbe bele? Elvárjátok hogy állandóan poénkodjon a férfi. Én azt tapasztaltam hogy nektek nincs humorotok. Kevés az a nő aki képes értelmezni egy sima viccet, egy poént, és normálisan reagálni rá. Ha kiderül hogy egy szingli férfi felnőtt tartalmakat is követ a közösségi oldalakon, akkor rögtön mindenféle perverznek elkönyvelitek.
Azt is tapasztaltam hogy élőben a nők nem szeretnek ismerkedni. Sehol sem. Most konkrétan hova menjen egy férfi ha nem akar neten ismerkedni? Ezért ti ugyanúgy hibásak vagytok (még te is).
Ezen kívül nem mindegy mit kerestek. Dugópajtit vagy párt? Előbbihez tök fölösleges 2-3 hétig beszélgetni. Mégis miért? Hogy aztán az ágyban meg kiderüljön hogy nem passzoltok? Akkor kidobtál nem kevés időt a kukába. Utóbbihoz sem kéne két hétnél több idő. Én sem akarok hetekig, hónapokig pofázni. Ha kíváncsi vagy a férfira te is célozhatsz rá hogy legyen valami.
Nem tudtok flörtölni, nem tudtok másként viselkedni azzal aki szimpatikus, képesek vagytok indok nélkül másokkal flörtölni.
Nagyon sokszor várjátok el a férfiaktól hogy legyenek ismerkedéskor kreatívak. Tudod mi öli meg a kreativitást? Ti. Nem tetszik, nincs kedvem hozzá, uncsi, stb. Nehéz kreatívnak lenni, ha ti nem akartok.
2024. 06. 16. vasárnap 11:50  #10089
Anna900 Anna900
2024. 06. 12. szerda 23:19  #10088
BiPasit BiPasit
Hááát eddig optimisták voltunk. Pár hete keresgélünk egy új párt az életünkbe, de egyszer sem jött össze. Ha valaki itt azt hiszi pasiként, hogy ő nem kap választ, mert egyedül keres, ne higyje! Több párra ráírtunk, de szóló pasira is. Mrsokcentikre. Addig nagy a szája, ameddig ki kell tölteni az adatlapot, le kell fotózni a farkát és kiposztolni.
Tényleg marhára nem értem, mi a ...ért készít valaki társkeresős adatlapot, ha nincs mersze találkozni.
Szerencsére van pár innen az oldalról és nagyon jó beszálló pasink is (ugye olvasod buck ), de egyre lehangolóbb a helyzet...
2024. 06. 12. szerda 21:02  #10087
gáborgábor79 gáborgábor79
Dehogy! Legalábbis az én esetemben nem hinném.
Eddig életemben kb 3 ilyen alkalom volt és nem 3x szexeltem.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 11:53
Ezt már nem akartuk ecsetelni,nehogy sértésnek vegyék az urak itt a fórumon. De való igaz akinek egy gumi felhúzása gondot és lankadást okoz ott azért lehet érdemes lenne más irányba keresni a problémát.
2024. 06. 12. szerda 20:51  #10086
dunlopboy80 dunlopboy80
Nem hiszem, hogy ennyi sok nyelvtannáci lenne... nyes
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 06. 12. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 19:02
"de 3 üzenet után el halgatott"

Azt simán el tudom képzelni, hogy ha valakinek ennyire nem megy a helyesírás, akkor annyira fárasztó vele kommunikálni, hogy inkább szó nélkül hagyják...
2024. 06. 12. szerda 19:02  #10085
twostrokeguy twostrokeguy
"de 3 üzenet után el halgatott"

Azt simán el tudom képzelni, hogy ha valakinek ennyire nem megy a helyesírás, akkor annyira fárasztó vele kommunikálni, hogy inkább szó nélkül hagyják...
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:10
" írkáltam én , de semmi.
Egy párral beszéltem de 3 üzenet után el halgatott"
" lehet bunkóság, hogy nem köszön el az embertő.
De szerintem az is hogy 3 szóra se méltatják az embert"

Szóval picit negatív így az egész.
2024. 06. 12. szerda 18:47  #10084
MILF-shooter MILF-shooter
Ez is jellemző. Nem értem miért nem képes leírni, hogy mi baja van, esetleg mi nem passzol, vagy mi mást keres.
Aztán csak itt sír minden pár is, hogy nincs normális partner.
(Ez egy válasz louies üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 10. hétfő 12:10

2024. 06. 12. szerda 18:45  #10083
MILF-shooter MILF-shooter
Teljesen így van. 100%-osan egyetértek.
Aki(k)nek a paramétereibe is beleférnél, még az sem veszi a fáradtságot egy vakkantásra is. Bármilyen normális vagy és korrekt hangnemben közelítsz. Szóló lány valóban itt az oldalon nincs (~1%)
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 09:10
Covid óta nemcsak itt, de egyik ilyen oldalon nem lehet találni... Csak a kamus szarok vannak mindenhol. Az utóbbi időben elküldtem vagy 40 levelet, teljesen normális hangnemben, megnézve a keresési kategóriát, jellemzően harmadik beszállót kereső párokat (mert szóló lány az biztosan nincs itt egysem) és 30% el sem olvasta, 70% meg nem is válaszolt... nyilván nem lehet mindenkinek szimpatikusnak lenni, de hogy senkinek? nyes
Nem egy soros gyere basszunk típusú üzenettel, normális helyesírással, megszólítással stb.. és egy db válasz nem jött.
2024. 06. 10. hétfő 12:10  #10082
louies louies

2024. 06. 09. vasárnap 11:53  #10081
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Ezt már nem akartuk ecsetelni,nehogy sértésnek vegyék az urak itt a fórumon. De való igaz akinek egy gumi felhúzása gondot és lankadást okoz ott azért lehet érdemes lenne más irányba keresni a problémát.
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 09:27
Egyrészt ezt is be lehet vonni a szexbe, pl nem te rakod fel magadnak. Másrészt ha jó a méret akkor 2 mozdulat feltenni. Aki ennyitől lelankad...
2024. 06. 09. vasárnap 09:35  #10080
Albert8310 Albert8310
Adatlapomon ki írt dolgot igaz történet alapján írtam.
Ők sajnos külföldre költöztek a jobb élet reményébe.
Már innen is törölték magukat.
Nagyon jo volt velük minden. Ki egészitettük egymást.
Remélem találok megint ilyes vagy hasonló párt smile
Mindenkinek sok szerencsét és ismerkedést kívánok.
Üdv. Albert
2024. 06. 09. vasárnap 09:27  #10079
bipasi7 bipasi7
Egyrészt ezt is be lehet vonni a szexbe, pl nem te rakod fel magadnak. Másrészt ha jó a méret akkor 2 mozdulat feltenni. Aki ennyitől lelankad...
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 06. 08. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 17:52
Ez szerintem nagy hülyeség. Egyszerűen az, hogy a szex helyett a gumi felhúzásával foglalkozol, esetleg nem sikerül rendesen,már lankad is.
2024. 06. 09. vasárnap 09:23  #10078
bipasi7 bipasi7
3?? smile 10-ből 1-re jó ha jön reakció... De nincs min csodálkozni, Négyből három kapcsolatfelvétel abból áll, hogy rányom az ismerősnek jelölésre... majd ennyiben ki is merül a történet.
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 07:18
Maximálisan egyetértek!
Nemrég írtam 3 levelet semmi válasz
2024. 06. 09. vasárnap 07:18  #10077
Profi30 Profi30
Maximálisan egyetértek!
Nemrég írtam 3 levelet semmi válasz
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2024. 06. 07. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 07. péntek 09:10
Covid óta nemcsak itt, de egyik ilyen oldalon nem lehet találni... Csak a kamus szarok vannak mindenhol. Az utóbbi időben elküldtem vagy 40 levelet, teljesen normális hangnemben, megnézve a keresési kategóriát, jellemzően harmadik beszállót kereső párokat (mert szóló lány az biztosan nincs itt egysem) és 30% el sem olvasta, 70% meg nem is válaszolt... nyilván nem lehet mindenkinek szimpatikusnak lenni, de hogy senkinek? nyes
Nem egy soros gyere basszunk típusú üzenettel, normális helyesírással, megszólítással stb.. és egy db válasz nem jött.
2024. 06. 09. vasárnap 06:36  #10076
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Nálam ilyen probléma még nem volt,hogy maga a gumi felhúzása lankadást okozott volna. Az már igen,hogy maga a gumi nagyon szoros volt, például a Lidl óvszer szó szerint alig ment fel mert olyan szoros, és ez okozott gondot. De a Rossmann XXL óvszert simán felkerül és semmi gond utána nem szorít, kényelmes, és simán végig gurul a farkamon.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 06. 08. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 17:52
Ez szerintem nagy hülyeség. Egyszerűen az, hogy a szex helyett a gumi felhúzásával foglalkozol, esetleg nem sikerül rendesen,már lankad is.
2024. 06. 08. szombat 17:52  #10075
BiPasit BiPasit
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 07:01
Nem jó neki a méret, nálunk is volt ilyen, Rossmann vagy DM már nem emlékszünk van több méretben óvszer. XL, XXL stb, érdemes próbálkozni.
/ 536