Így van ezt el is hisszük, hiszen nekünk is volt egy rendesen kitöltött adatlap. De mára már egyszerűen feladtuk. Vagy is inkább a hölgy tag aki ezt a dolgot elengedte sajnos. Egy darabig tudtam tartani benne a lelket ,hogy ne adja fel. De hát mindenkinél betelik az a pohár. De csak hogy jó legyen két napja az üzenet: szia. Ismerkedés, képcsere. Így ennyi igazából erre érdemben nem lehet válaszolni sajnos. Nyilván azért találtunk mi is partnert.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 22:38
Ki volt töltve nekik rendesen , csak gondolom beleuntak a sok debilbe.
Sziasztok ! Elnézést mindenkitől, hogy /elvittük / a topicot és attól is akit megbántottam. Nem ez volt a cél. És , hogy akkor a címnél maradjunk igen, találtunk már !
Erről sz alkatkérdésről nem hogy nyitnátok egy új fórumtémát…, nagyon eltértünk az itteni témától
A sportos alkatnál néha eltűnődök, hogy szumós, NFL falember, tornász, kerékpáros vagy zsokéalkatra gondolnak
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 02. 06. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 06. kedd 06:43
Az izmos és sportos testalkat nem egy és ugyanaz ! Nagyon sok embernek fogalma sincs az egészről , csak beírja hogy sportos alkatú palit keres amikor kigyúrt palit akar és csodálkoznak hogy pont olyan nem ír akit keresnek . Alapvető probléma hogy egyesek túl vagy alulértékelik az alkatukat , ezáltal a az adatlapra lényegében valótlan infót írnak .
Az izmos és sportos testalkat nem egy és ugyanaz ! Nagyon sok embernek fogalma sincs az egészről , csak beírja hogy sportos alkatú palit keres amikor kigyúrt palit akar és csodálkoznak hogy pont olyan nem ír akit keresnek . Alapvető probléma hogy egyesek túl vagy alulértékelik az alkatukat , ezáltal a az adatlapra lényegében valótlan infót írnak .
Nem tudom átírni,de ha elovassák a szöveget is,ott le van írva mennyi idősek vagyunk
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 21:50
Biztos azért, mert nem voltak még 2024 éves párral, ahogy az adatlapotokon szerepel

Ki volt töltve nekik rendesen , csak gondolom beleuntak a sok debilbe.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 21:50
Biztos azért, mert nem voltak még 2024 éves párral, ahogy az adatlapotokon szerepel

Ez egy hatalmas probléma a mai Magyarországon. Nem megy a szövegértés. Igaz, hogy benne van az is, de szerintem elég egyértelműen leírtuk, mit szeretnénk.Igaz nem olyan részletesen mint Ti. Tehát a lényeg, azok a párok, akik olyan párokat keresnek, mint amilyenek Mi vagyunk, és tudják értelmezni a szöveget, megtalálnak és írnak egy üzenetet. A kérdésünk nem is nekik szólt.Ha pedig valaki nem érti a bemutatkozásunkat, az csak simán engedje el.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 05. hétfő 21:38
Hát nem tudom mennyire van kitöltve...
Merthogy jelenleg két ünnep közöttre kerestek. Igaz Valentinnap és Március 15 is két ünnep, de gondolom ez még decemberre vonatkozott
Merthogy jelenleg két ünnep közöttre kerestek. Igaz Valentinnap és Március 15 is két ünnep, de gondolom ez még decemberre vonatkozott

Attól még a szabály lép életbe…. Ez van megadva erre jelentkezzenek . Nyilván van abból a megadott korosztályból is sportos
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 22:27
Pedig ha úgy állítjátok be hogy 35-45... akkor nyilván a normálisabb 46-os már nem fog nektek írni... még akkor sem, ha épp aktívan (verseny)sportoló, jó karbantartott 46-os aki szerencsés genetikai adottságokkal megáldva nem egy lepukkant 40 éves benyomását kelti...
Ezért kell csínján bánni a számokkal

Pedig ha úgy állítjátok be hogy 35-45... akkor nyilván a normálisabb 46-os már nem fog nektek írni... még akkor sem, ha épp aktívan (verseny)sportoló, jó karbantartott 46-os aki szerencsés genetikai adottságokkal megáldva nem egy lepukkant 40 éves benyomását kelti...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4726624)
2024. 02. 05. hétfő 20:38
Minket is folyton jelölnek , pedig mi kiemeltük a bemutatkozásnál, hogy ne. Sajnos van 1-2 személy aki pld 3-4 különböző nick- ről ír de ugyan az a személy . Így azzal aki teljesen friss reges nem is ismerkedünk, mert nem lehetünk biztosak benne nem - e egy újabb nick- et hozott csak létre. A baj ezzel, hogy a normálisabbakat is megszívatjuk végettük mert lehet tényleg csak frissen és reményekkel tele regisztrált ide . De inkább biztosra megyünk, mint , hogy egy ilyen idiótába fussunk bele . Van mikor már megnyitjuk és a kedvünk elmegy sajnos a válaszoktól. (Igen sajnos itt sem válaszolunk a 3. ilyen levél után mikor már csak azt olvassuk , hogy sportos nem vagyok 110kg meg kicsit idősebb is 57 éves stb..) nyilván azért határoljuk be mert olyasmi az elképzelésünk. Illetve aki már ennyit nem tart tiszteletbe , hogy arra jelentkezik ami ki van írva az mit csinálna éles helyzetbe ? Nyilván nem a +1 év zavar hanem az, hogy nem tartja be már az elején a szabályokat. Én is látok szimpatikus hirdetéseket de ahol kiemelik , hogy nagy szerszám 20+ oda nem fogok jelentkezni egy 16-17 centissel .
Kicsit túl gondoljátok szerintem Nekünk sokszor sikerült innen is ....
Persze egyikből sem lett "szerelem" .Egyszer jó volt és annyi
Persze egyikből sem lett "szerelem" .Egyszer jó volt és annyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4728039)
2024. 02. 05. hétfő 15:25
Minket is bejelölnek állandóan,pasik ,párok is..
El se fogadjuk,de valószínű a párok se párok.Többség
El se fogadjuk,de valószínű a párok se párok.Többség
Hát nem tudom mennyire van kitöltve...
(Ez egy válasz Dirty Barbie üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 05. hétfő 19:40
Mi úgy gondoljuk az adatlapunk megfelelően ki van töltve. Ezt a "kacsintás", "elejtett zsebkendő" dolgot, nem igazán tudjuk hova tenni. Ha nem tud valaki legalább köszönni, mit vár? Ez nem a facebook, hogy mindenkit ismerősnek jelöljek, mert akkor vagyányabb vagyok ha tele vagyok ismerősökkel. Nem is igazán értjük ezt a kapcsolat dolgot. mire jó? Ha valakivel ismerkedünk, a lehető leghamarabb átváltunk viber vagy whatsapp beszélgetésre. Ott valamennyire kiszűrhető ha valótlan a profil.
Ha keresgélünk, akkor kihangsúlyozzuk azt, hogy heteró férfit keresünk. Azonban a jelentkező kétes identitású személy az adatlapján azt írja, hogy heteró, de a hozzászólásaiban meg férfiakat szopna avagy szopatna...dugna-dugatná magát.
Aztán besértődik, ha azt mondjuk neki, hogy nem őt keressük, hogy ő bizony igen sok minden, de nem hetero.
Mi járhat ezeknek a fejében... a farkakon kívül? (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán besértődik, ha azt mondjuk neki, hogy nem őt keressük, hogy ő bizony igen sok minden, de nem hetero.

Mi járhat ezeknek a fejében... a farkakon kívül? (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 17:24
Akkor hogy hívnád az az embert, aki az egyik héten (évben) ellenkező neműekkel szexel, a másik héten (évben) azonos neműekkel?
Sajnos nem nekem írtatok..
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 21:03
Ilyen nekünk is volt, rá írtunk itt ffi partner keresőkre. Aztán elolvasta de válasz semmi. Mellette meg megy a szöveg hogy nem tudnak csatlakozni, párhoz, nőhöz.

Ilyen nekünk is volt, rá írtunk itt ffi partner keresőkre. Aztán elolvasta de válasz semmi. Mellette meg megy a szöveg hogy nem tudnak csatlakozni, párhoz, nőhöz.
(Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 02. 05. hétfő 18:01
Szia! Pontosan így van, ahogy írtad.Sajnos a 90% ilyen. Panaszkodnak, h nem találnak partnert, aztán ha írsz nekik válaszra sem méltatnak. Azért szerencsére vannak kivételek

Minket is folyton jelölnek , pedig mi kiemeltük a bemutatkozásnál, hogy ne. Sajnos van 1-2 személy aki pld 3-4 különböző nick- ről ír de ugyan az a személy . Így azzal aki teljesen friss reges nem is ismerkedünk, mert nem lehetünk biztosak benne nem - e egy újabb nick- et hozott csak létre. A baj ezzel, hogy a normálisabbakat is megszívatjuk végettük mert lehet tényleg csak frissen és reményekkel tele regisztrált ide . De inkább biztosra megyünk, mint , hogy egy ilyen idiótába fussunk bele . Van mikor már megnyitjuk és a kedvünk elmegy sajnos a válaszoktól. (Igen sajnos itt sem válaszolunk a 3. ilyen levél után mikor már csak azt olvassuk , hogy sportos nem vagyok 110kg meg kicsit idősebb is 57 éves stb..) nyilván azért határoljuk be mert olyasmi az elképzelésünk. Illetve aki már ennyit nem tart tiszteletbe , hogy arra jelentkezik ami ki van írva az mit csinálna éles helyzetbe ? Nyilván nem a +1 év zavar hanem az, hogy nem tartja be már az elején a szabályokat. Én is látok szimpatikus hirdetéseket de ahol kiemelik , hogy nagy szerszám 20+ oda nem fogok jelentkezni egy 16-17 centissel .
(Ez egy válasz Dirty Barbie üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi úgy gondoljuk az adatlapunk megfelelően ki van töltve. Ezt a "kacsintás", "elejtett zsebkendő" dolgot, nem igazán tudjuk hova tenni. Ha nem tud valaki legalább köszönni, mit vár? Ez nem a facebook, hogy mindenkit ismerősnek jelöljek, mert akkor vagyányabb vagyok ha tele vagyok ismerősökkel. Nem is igazán értjük ezt a kapcsolat dolgot. mire jó? Ha valakivel ismerkedünk, a lehető leghamarabb átváltunk viber vagy whatsapp beszélgetésre. Ott valamennyire kiszűrhető ha valótlan a profil.
Ez más oldalakon is jellemző illetve egy telefonos alkalmazáson.,, küld az illető egy kacsintást vagy vigyorgó fejet… és akkor mi van?
Az viszont tuti, ha nem tud megfogalmazni pár normális mondatot akkor a szexben mire lehet képes???
Nagyon sokat süllyed a színvonal, nem akarom bántani a mai 20-as, 30-asokat, fe sajnos onnan kerül ki a legtöbb ilyen figura. Illetve köszönés nélkül azzal nyit: “dugnálak babám!” Erre nem lehet máshogy válaszolni, hogy “anyád, hogy van?”
Szörnyű… (Ez egy válasz Dirty Barbie üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Az viszont tuti, ha nem tud megfogalmazni pár normális mondatot akkor a szexben mire lehet képes???
Nagyon sokat süllyed a színvonal, nem akarom bántani a mai 20-as, 30-asokat, fe sajnos onnan kerül ki a legtöbb ilyen figura. Illetve köszönés nélkül azzal nyit: “dugnálak babám!” Erre nem lehet máshogy válaszolni, hogy “anyád, hogy van?”
Szörnyű… (Ez egy válasz Dirty Barbie üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 17:29
Ez a "kacsintás" vagy az "elejtett zsebkendő" virtuális megfelelője. Rengeteg olyan adatlap van, amin nincs 3 épkézláb mondat, ez alapján nehéz írni valami jót vagy egyedit.
Igazából az ilyen üres adatlapokat meg kapcsolatra jelölőket hagyni kellene - csak akkor hirtelen kiderülne, hogy nincs 100 000 partnerkereső egy oldalon, csak ötezer
Közben eszembe jutott még valami: amikor pártként kerestünk, akkor előfordult, hogy napközben megjelöltem valaki kedvencnek, hogy este meg tudjam mutatni az asszonynak. (Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Közben eszembe jutott még valami: amikor pártként kerestünk, akkor előfordult, hogy napközben megjelöltem valaki kedvencnek, hogy este meg tudjam mutatni az asszonynak. (Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 17:55
De ha az egy korrektül kitöltött adatlap?
(Ha valaki olyannak ír, aki keptelen kitölteni egy óvodas szintű adatlapot, az meg is érdemli... )
(Ha valaki olyannak ír, aki keptelen kitölteni egy óvodas szintű adatlapot, az meg is érdemli... )