Inkább párként mutatkoznak, valójában magányos pasik. na őket szoktuk elküldeni... Vajon mire gondolnak?
(Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 14:58
Igen, sajnos kevés a korrekt ember. Tisztelet a kivételnek. Én párral jártam úgy, h eltűntek a második tali után, pedig azt mondták,h nekik is jó volt. Az első csak kávézós volt. Annyit mindenki megérdemelne még egy levélre válaszként is, ha nem felel meg, h köszi de nem.
Igen, sajnos kevés a korrekt ember. Tisztelet a kivételnek. Én párral jártam úgy, h eltűntek a második tali után, pedig azt mondták,h nekik is jó volt. Az első csak kávézós volt. Annyit mindenki megérdemelne még egy levélre válaszként is, ha nem felel meg, h köszi de nem.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 07:35
Az az igazság ,hogy ezt a hosszú távú dolgot szépen lassan ahogy írjátok el kell engedni. Igazából a legtöbben csak addig akarnak hosszú távban gondolkodni míg megtörténik az együtt lét. Sok pár panaszkodik itt is,hogy az alkalom után egyszerűen eltűnik az illető. Csak azt nem értjük akkor miért nem lehet kiírni és egyszerűbb őszintének lenni. Alkalmi kapcsolatban gondolkozom csak. Ez ennyi lenne . Mert van aki pedig csak így keres. Nagyon sok felesleges idő, levelezés, találkozás kiküszöbölheő lenne. .
A másik a távolság. Ugye nálunk az első találkozó alkalmával n volt szex. Ezt közöltük is mindig. Így azért elég sokan vissza léptek ,hogy nekik nem éri meg egy fél órás kávé. A 150-200 km-es utat. Meg vissza.
A másik a távolság. Ugye nálunk az első találkozó alkalmával n volt szex. Ezt közöltük is mindig. Így azért elég sokan vissza léptek ,hogy nekik nem éri meg egy fél órás kávé. A 150-200 km-es utat. Meg vissza.
Sajnos még nem találtam senkit innen …..
pedig nyitott vagyon és őszinte és persze nem kamus …..!!Régóta tag vagyok amúgy ///

Lehet, igen, legtöbben csak alkalmi. Sajnos sokan nem korrektek, mi is tapasztaljuk. Ne vegye azért el a kedvetek teljesen, vannak pozitív példák is. Meg azért a harmadik félnek se lehet annyira könnyű, lehet kivülállóként élik meg, teljesen más egy ilyen kapcsolat mint egy normál. Megfordult csak a fejembe nem e lenne jó, ha a harmadik + pár női tagja kettesbe is talizna nem e tenne jót, nálunk volt rá már példa. De annyira nem akarjuk ezt, inkább csak hármasba taliznánk.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Az az igazság ,hogy ezt a hosszú távú dolgot szépen lassan ahogy írjátok el kell engedni. Igazából a legtöbben csak addig akarnak hosszú távban gondolkodni míg megtörténik az együtt lét. Sok pár panaszkodik itt is,hogy az alkalom után egyszerűen eltűnik az illető. Csak azt nem értjük akkor miért nem lehet kiírni és egyszerűbb őszintének lenni. Alkalmi kapcsolatban gondolkozom csak. Ez ennyi lenne . Mert van aki pedig csak így keres. Nagyon sok felesleges idő, levelezés, találkozás kiküszöbölheő lenne. .
Azt hiszem a virtualitás a vélt szabadság a korrektség kárára megy !
A másik a távolság. Ugye nálunk az első találkozó alkalmával n volt szex. Ezt közöltük is mindig. Így azért elég sokan vissza léptek ,hogy nekik nem éri meg egy fél órás kávé. A 150-200 km-es utat. Meg vissza. (Ez egy válasz csibuka9 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
A másik a távolság. Ugye nálunk az első találkozó alkalmával n volt szex. Ezt közöltük is mindig. Így azért elég sokan vissza léptek ,hogy nekik nem éri meg egy fél órás kávé. A 150-200 km-es utat. Meg vissza. (Ez egy válasz csibuka9 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 06:40
Szia.
Ez az a távolság pedig ami nekünk is soknak tűnik. Mi ennyit általában nem tudunk utazni. Hosszú távon nem hiszem hogy működik, de lehet le is kéne tennünk arról hogy hosszú távon találjunk állandó partnert. Ilyenkor biztos benned van valamennyire az hogy utazol ennyit, mérlegelsz megéri vagy nem éri meg az út. Megvolt az akció, tegyük fel hogy inkább pozitív de volt benne pici negatív is, nem feltétlenül fekete fehér, vagy többet vártál mint ami volt. Azután könnyebben fogod azt mondani hog nem éri meg az út, mint ha helybe különösebb rákészülés nélkül lett volna.
Ez az a távolság pedig ami nekünk is soknak tűnik. Mi ennyit általában nem tudunk utazni. Hosszú távon nem hiszem hogy működik, de lehet le is kéne tennünk arról hogy hosszú távon találjunk állandó partnert. Ilyenkor biztos benned van valamennyire az hogy utazol ennyit, mérlegelsz megéri vagy nem éri meg az út. Megvolt az akció, tegyük fel hogy inkább pozitív de volt benne pici negatív is, nem feltétlenül fekete fehér, vagy többet vártál mint ami volt. Azután könnyebben fogod azt mondani hog nem éri meg az út, mint ha helybe különösebb rákészülés nélkül lett volna.
Szia.
Ez az a távolság pedig ami nekünk is soknak tűnik. Mi ennyit általában nem tudunk utazni. Hosszú távon nem hiszem hogy működik, de lehet le is kéne tennünk arról hogy hosszú távon találjunk állandó partnert. Ilyenkor biztos benned van valamennyire az hogy utazol ennyit, mérlegelsz megéri vagy nem éri meg az út. Megvolt az akció, tegyük fel hogy inkább pozitív de volt benne pici negatív is, nem feltétlenül fekete fehér, vagy többet vártál mint ami volt. Azután könnyebben fogod azt mondani hog nem éri meg az út, mint ha helybe különösebb rákészülés nélkül lett volna. (Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az a távolság pedig ami nekünk is soknak tűnik. Mi ennyit általában nem tudunk utazni. Hosszú távon nem hiszem hogy működik, de lehet le is kéne tennünk arról hogy hosszú távon találjunk állandó partnert. Ilyenkor biztos benned van valamennyire az hogy utazol ennyit, mérlegelsz megéri vagy nem éri meg az út. Megvolt az akció, tegyük fel hogy inkább pozitív de volt benne pici negatív is, nem feltétlenül fekete fehér, vagy többet vártál mint ami volt. Azután könnyebben fogod azt mondani hog nem éri meg az út, mint ha helybe különösebb rákészülés nélkül lett volna. (Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 15:41
Sziasztok! Én találkoztam már párral erről az oldalról is. Sztem teljesen érthető, h az első tali egy kávé v üditő melletti beszélgetés. Aki hosszú távra keres partnert, annak fontos a szimpátia.Az meg alap, h min felesben történik a búvóhely fizetése. Avval azért nem értek egyet, h a 100-150 km túl nagy távolság. Én utaztam ennyit egy első, beszélgetős talira is. Lett is folytatás. Szép napot mindenkinek!

Árulja már el valaki miért van ennyi "szenny" ember ezen az oldalon, nem akartam csúnyán fogalmazni.
Hét elején rám ír egy 30 alatti pár, duma duma stb Viber telefon beszélgetés, képcsere, minden szuper, aztán megbeszéltük hogy pénteki nap szuper nekik 18:00kor tali a megadom címen náluk. El kocsikázok 60km-t majd írok semmi válasz, hívom őket semmi válasz. Mondom szuper akkor go haza.
Szombati napra vagyis mára egy másik párral beszéltem szintén 30 alattiak, ottis minden szuper, Viber+ telefon beszélgetés, oké.. Persze a megadott címem hiába vártam bárkit is, azóta sem reagáltak rá.
Ez amúgy mire jó???
Hét elején rám ír egy 30 alatti pár, duma duma stb Viber telefon beszélgetés, képcsere, minden szuper, aztán megbeszéltük hogy pénteki nap szuper nekik 18:00kor tali a megadom címen náluk. El kocsikázok 60km-t majd írok semmi válasz, hívom őket semmi válasz. Mondom szuper akkor go haza.
Szombati napra vagyis mára egy másik párral beszéltem szintén 30 alattiak, ottis minden szuper, Viber+ telefon beszélgetés, oké.. Persze a megadott címem hiába vártam bárkit is, azóta sem reagáltak rá.
Ez amúgy mire jó???
Sajnos ritka aki igazat mond volt rá példa 2párral S egy szóló hölgyel tudtunk találkozni de sajna sok a kamu.sokszor leírom H hellyel rendelkezem Budapesten S csak várok itthon H akkor mikor is jönn mikor írnék Viberen vagy hivnám akkor még le vagyok tiltva.
Ezzel nem csak, hogy egyet értünk de 100% biztosak vagyunk benne. Az a pont a választó, ahol az álmodozás és az ismerkedés alatt megbeszéltek valósággá válhatnának. A "mersz" itt fogy el a legtöbbeknél. Szerencsére nekünk még mindig akadnak pozitív példák is
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 01. 26. péntek 14:18
Szerintünk a legtöbb azért tűnik el mert eljön a pillanat amikor nem csak mondani kell a dolgokat hanem ezt meg is kell mutatni. Illetve a legtöbb esetben még ha nem is vallják be de a párjuk mellett titokban kalanodznának. Így a találkozó szervezése mégsem olyan egyszerű. Illetve ezért is van a sok autós kaland, és az hogy nincs helye. Ne legyünk naivak. Persze mindig tisztelet a kivételnek.
Nyilván,de ugye hiába csinál új reget valaki nyilván az ember jelleme nem változik. Tehát hiába a másik név az ugyanúgy napokon belül listára kerül. Egy idő után vagy változtat vagy feladja. Az üzeneteket pedig innen is akár lehet képernyő képpel feltölteni. Amúgy pedig jelenleg mi is feladtuk. Igazából mostanában egy egyszerű kávéra nem tudtunk időpontot egyeztetni.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 21:10
Régen nem volt gond a 100-150 km, de most már a városhatáron belül is döcögős, nem is próbálkozunk távolabb, 99%-ból még első találka sem lett.
A feketelista (de akár ajánlólista a megbízhatóakról) off-site nem rossz ötlet, de 5 perc egy új regisztrációt csinálni, csak félig-meddig lenne megoldás. Még az sem tuti, ha azt írod - Józsi Kőbányáról, mert sokan nem a valós nevükkel ismerkednek.
A feketelista (de akár ajánlólista a megbízhatóakról) off-site nem rossz ötlet, de 5 perc egy új regisztrációt csinálni, csak félig-meddig lenne megoldás. Még az sem tuti, ha azt írod - Józsi Kőbányáról, mert sokan nem a valós nevükkel ismerkednek.
Régen nem volt gond a 100-150 km, de most már a városhatáron belül is döcögős, nem is próbálkozunk távolabb, 99%-ból még első találka sem lett.
Teljesen igazad van. Ezért is jó az első beszélgetős tali, kicsit megismerni a másikat. Itt az ország nyugati felén, én Gy-m-s rosszabb helyzetben vagyunk, mint aki középen lakik. Aki 200 kmre van annak nem is írok..
Itt nem 100-150 km távról írtunk többen is. A 100-150 egy vagy másfél óra autóval. Itt a 200 feletti távokról van szó. Mi vas megyeiek vagyunk és ha valaki mondjuk keckemét vagy még keletebbről ír… na ne. Esetleg ha már egy swinger bulin találkoztunk és ott voltunk is vele, és tudjuk normális akkor nincs probléma, itt is alhat, de tök ismeretlenül…
Másik nagyon kedves fugurák a kamionos és egyébb utazó ügynökök, akik “pont felétek járok” , nevetséges… csak jó utat kívánok nekik. (Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Másik nagyon kedves fugurák a kamionos és egyébb utazó ügynökök, akik “pont felétek járok” , nevetséges… csak jó utat kívánok nekik. (Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 15:41
Sziasztok! Én találkoztam már párral erről az oldalról is. Sztem teljesen érthető, h az első tali egy kávé v üditő melletti beszélgetés. Aki hosszú távra keres partnert, annak fontos a szimpátia.Az meg alap, h min felesben történik a búvóhely fizetése. Avval azért nem értek egyet, h a 100-150 km túl nagy távolság. Én utaztam ennyit egy első, beszélgetős talira is. Lett is folytatás. Szép napot mindenkinek!

Nem a védelem miatt,de azért akiben annyi gesztus nincs hogy magától fel veti,hogy a felét vagy netán az egészet kifizeti. Arról nincs mit beszélni.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, de itt ti vagytok a hunyók. Néma gyereknek az anyja se....
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 01. 26. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 14:11
Nekünk sincs helyünk, búvóhelyet szoktunk bérelni. Eddig egyetlen alkalom volt, hogy nem mi fizettünk. Meg sem kérdezik, hogy esetleg felesben rendezzük.
Fekete listán már mi is gondolkodtunk
)) Főként azoknál az embereknél akik a lebeszélt első személyes találkozóra -ahová mi elutaztunk és vartunk-úgy nem jöttek el, hogy nem jelezték és véglegesen eltűntek. Valójában ők vesztettek többet, de közkinccsé tennénk az itteni felhasználó nevüket, hogy mással ne szórakozhassanak....
Fekete listán már mi is gondolkodtunk

Természetesen nyilván így,van ebbe sokszor futottunk bele mi is. Ismerkedés, beszélgetés, képcsere. Aztán mondtuk találkozzunk de első alkalommal szex nincs. A legtöbb esetben abba maradt a beszélgetés egyszer csak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 15:00
Na igen, de egy fénykép alapján sosem figjuk tudni milyen a valóságban…szóval nálunk így első találkára nem szoktunk szexet ígérni. Ilyenkor már elgondolkodnak és ki intelligensen ki bunkó módon inkább meggondolja magát.
Első találkozásra mi sem szexelünk senkivel, az egy szimpátia találkozó ahol leülünk egy ital mellett és átbeszéljük hogy mit hogyan. Aztán ha van szimpátia akkor a következő találkozon már lehet valami.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 01. 26. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 15:00
Na igen, de egy fénykép alapján sosem figjuk tudni milyen a valóságban…szóval nálunk így első találkára nem szoktunk szexet ígérni. Ilyenkor már elgondolkodnak és ki intelligensen ki bunkó módon inkább meggondolja magát.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 14:56
Hát ez a szöveg, hogy utazik ha vén értelme. Lefordítva annyit tesz, hogy utazik ha van szex ha már elment hozzátok.