Párként sem sokkal egyszerűbb a keresés sajnos. Nagyon felhígult a társaság sajnos.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 11:13
Sokat segítene ha párként lennétek regisztrálva talán komolyan vennének titeket amennyiben párként kerestek. Csak ha már itt többesszámban írsz.
Sokat segítene ha párként lennétek regisztrálva talán komolyan vennének titeket amennyiben párként kerestek. Csak ha már itt többesszámban írsz.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 09:24
Mi sajnos nem
peoig vagyunk ra, de sajnos sok a ……. De nem bantunk senkit, a remény hal meg utoljára

Én igen
Mi sajnos nem
peoig vagyunk ra, de sajnos sok a ……. De nem bantunk senkit, a remény hal meg utoljára

Rajta vagyok az ügyön csak a szokásos körök futnak.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 21:46
Debrecenben voltam már pároknál párszor.
Békés megyéből.
De én is sokáig kerestem mire találtam egy párt itt a megyében. Aki keres,talál.
Békés megyéből.
De én is sokáig kerestem mire találtam egy párt itt a megyében. Aki keres,talál.
Debrecenben voltam már pároknál párszor.
Békés megyéből.
De én is sokáig kerestem mire találtam egy párt itt a megyében. Aki keres,talál. (Ez egy válasz Sanyi1990honda üzenetére (2024. 01. 23. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyéből.
De én is sokáig kerestem mire találtam egy párt itt a megyében. Aki keres,talál. (Ez egy válasz Sanyi1990honda üzenetére (2024. 01. 23. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem változik a helyzet
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 01. 23. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 19:09
Nem teljesen, de lényegesen kevesebb a meríték, mint Budapesten. Amúgy az egész országban ez a nihil van.
Nem teljesen, de lényegesen kevesebb a meríték, mint Budapesten. Amúgy az egész országban ez a nihil van.
(Ez egy válasz Sanyi1990honda üzenetére (2024. 01. 23. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen és környéke az halott úgy sajnos
Sziasztok! Találtál- e ...? Nem kell azt hinni, hogy aki keres, az tömegeket keres. Olyat kell találni, akivel tartósabb kapcsolatot lehet kialakítani. Nem beugrók, hanem összejáró társat, társakat. Mindig keresni fárasztóbb és igen, kiábrándító. A megtartás inkább figyelmességet és több bizalmat igényel. Hogyan találj? Türelem és komfort zónából kilépés. Lerágott csont, olyan adatlspot , fórum hozzászólás ami kíváncsiságot ébreszt, mutat is és nem is... Nincs általános, mindenkire érvényes siker recept, mert egy igényes partnerrel ( házibarát, poliamor kapcsolat... stb), közel azonos elvárás van, mint meglevő házastárssal szemben. Sok sikert, rengeteg türelmet, kifogyhatatlan önbizalmat ... és rendíthetetlen bátorságot minden párnak és minden barátnak jelentkezőnek.
Sajnálom hogy nektek így alakult.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 09:33
Azért mert sokan egyszerűen feladják a dolgot a sok sikertelen szervezés, után. Többek közt mi is. Vagy is inkább a párom mint nő sokallt be az egésztől. Nem mellesleg az önbizalmat is rendesen tudja rombolni egy nőnél az a hozzáállás amit tapasztaltunk. Ezt aztán az egészet vissza építeni elég nagy kihívás. De ez van. Igazából volt itt szerencsés kalandunk egy fiatalemberrel akivel pozitív volt a hármas. Reméljük neki is annyira tetszett mint nekünk. De nálunk ez a dolog parkoló pályára került.
Azért mert sokan egyszerűen feladják a dolgot a sok sikertelen szervezés, után. Többek közt mi is. Vagy is inkább a párom mint nő sokallt be az egésztől. Nem mellesleg az önbizalmat is rendesen tudja rombolni egy nőnél az a hozzáállás amit tapasztaltunk. Ezt aztán az egészet vissza építeni elég nagy kihívás. De ez van. Igazából volt itt szerencsés kalandunk egy fiatalemberrel akivel pozitív volt a hármas. Reméljük neki is annyira tetszett mint nekünk. De nálunk ez a dolog parkoló pályára került.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2024. 01. 23. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 08:40
Sziasztok! Nem tudom miért de én nagyon szerencsétlennek érzem magam itt GG-n. Tök sok csinos páros és hölgyek vannak és úgy érzem hiába próbálkozok még sokszor választ sem kapok. Más is járt már így? kicsit elvagyok keseredve
Vicces, egyben érdekes hozzászólás. Próbáld fordítva, elvileg van párod. Dobd a közösbe, látom az anál is izgat
. Kínáld fel a párod popókáját, lehessen rá jelentkezni. Akkor talán majd átértékeled a problémádat. Jaaaa, hogy az úgy nem gyere be.... te csak vadászgatsz, jó lenne a másét toszogatni kötelezettségek, feltételek nélkül. Be kell dobni mindent a közösbe, és akkor ki is lehet venni belőle, az úgy tisztességes.
(Ez egy válasz erotic-hunter üzenetére (2024. 01. 23. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 01. 23. kedd 08:40
Sziasztok! Nem tudom miért de én nagyon szerencsétlennek érzem magam itt GG-n. Tök sok csinos páros és hölgyek vannak és úgy érzem hiába próbálkozok még sokszor választ sem kapok. Más is járt már így? kicsit elvagyok keseredve
Az a vicc, hogy általában akkor is mindig közbejön a nagy átlagnak valami, ha egy nő csak szexet akar… van olyan ismerősöm, aki csak szexet keres és elég rugalmas… hát a lebeszélt találkáinak a nagy része nem valósul meg. Vagy lemondják az utolsó órában, vagy még azt sem…
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 11:00
Sziasztok! Nem panaszkodásból írom, inkább csak megjegyezném! Sokszor látom, hogy panaszkodtok, nincs kivel vagy átvertek, meg nem is válaszol stb. Nálam olyan sok pasi jelenkezik, és szerintem bőven van közöttük olyan akinek még alkalmat is adok az ismerkedésre, de amikor ott a lehetőség és tenni kellene érte, akkor általában szánalmasak vagytok! Mindent és azonnal akartok a semmire. Ha nem így történik akkor meg sírtok hogy nincs kivel és hogyan kellene. Lehet hogy sok köztetek a rendes pasi, de ha nekem kell megmondani, hogy ne legyetek unalmasak, hogy kellene felszedni egy csajt, akkor nagy a baj és ne csodálkozzatok azon, ha nincs kivel ...
Békés megyei vagyok, jó lenne egy hölgyet, urat, vagy párt találni igazából bármire. Maximális diszkréció mellett.
Annyira el olvasgatom a sztorikat az oldalon és jólenne egyszer részese lenni egynek.
De egyelőre álom marad
Annyira el olvasgatom a sztorikat az oldalon és jólenne egyszer részese lenni egynek.
De egyelőre álom marad
Aranyos vagy
(Ez egy válasz zozo6 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 01. 09. kedd 13:26
Szia Drága! De azért akad aki kiérdemel, nem igaz?
Imádi való vagy és tényleg nem kell velük foglalkozni. Nem is sejtik milyen élmény vagy

Szia Drága! De azért akad aki kiérdemel, nem igaz?
Imádi való vagy és tényleg nem kell velük foglalkozni. Nem is sejtik milyen élmény vagy
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. 01. 09. kedd 13:21
Szia! Nem hargaszom én senkire, de amikot itt látom azokat a pasikat siránkozni, akiknek előtte esélyt adtam, és lusták voltak élni vele, azért az elég kiábrándító tud lenni. A legtöbb pasi lelkesedése, a farkuk hosszával egyenlő. Hogy megdolgozni, vagy tenni egy nőért, esetleg elcsábítani, a legtöbben már nem ismerik. Két mondat és találkozzunk? Ennyi a max! Igen, tisztelet a kivétel akikből kevés van. Mellesleg ezek a vaktöltények írnak rám, és nem fordítva!
Szia! Nem hargaszom én senkire, de amikot itt látom azokat a pasikat siránkozni, akiknek előtte esélyt adtam, és lusták voltak élni vele, azért az elég kiábrándító tud lenni. A legtöbb pasi lelkesedése, a farkuk hosszával egyenlő. Hogy megdolgozni, vagy tenni egy nőért, esetleg elcsábítani, a legtöbben már nem ismerik. Két mondat és találkozzunk? Ennyi a max! Igen, tisztelet a kivétel akikből kevés van. Mellesleg ezek a vaktöltények írnak rám, és nem fordítva!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 01. 09. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 11:16
Kedves Anna, ne haragudj ránk. Aki ezt tudja zsigerből, max szórakozásból jár fel ide, nincs szüksége arra, hogy az ismerkedés, álmok valóra váltása miatt legyen itt. A többi(tisztelet a kivételnek) a maradék, ebből lehet válogatni. Írtam már párszor, hogy az életben sem egyszerű, de itt aztán igazán nehéz. Pl, ha rám írna egy pár, aki a súlyát, magasságát, esetleg konkrét vágyát leírnál és esetleg még pár igazán rosszul sikerült képet is küldene, tutira a falra másznék. Lehet ugyanez a pár a liftben, séta közben, piacon stb simán fel tudna szedni, Én meg boldogan adnék, mert a kisugárzás, ellensúlyoz egy rakás dolgot. Azért ne add fel, akad a sok vaktöltény között egy két-éles is.

Sziasztok elejében nem bíztam benne de az utóbbi hónapokban egyre több aki valóban vállalja amit ír és ismerkedik. Példa Egerszalókon voltam év végen és ott 7 levelezésből 3 találkalett szauna ismerkedés beszélgetés majd akció mai napig beszélünk