Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 12. 23. szombat 19:48  #9579
jirzi jirzi
Nem tudom célzásnak szántad e ,de összefoglalnám mindenfajta célozgatás nélkül
Találtunk már partnert innen nem egyet nem kettőt Teljesen normális emberek is vannak a csapatban Nem erre vonatkozott a kérdés Azért regeltünk 16 éve mert azóta ezt az életformát folytatjuk Nagyrészt clubba járunk mert ott direktben látod ha valaki kretén és nem kell köröket futni A keresési stílus ha nem megfelelő nem jutunk el egy konkrét megbeszélt időpontig mert nem raboljuk más idejét mi sem szeretjük ha velünk teszik ezt Bár őszintén megmondom biztos van akinek bejön van akinek nem Nem is azért élünk hogy mindenkinek megfeleljünk Nagyjából ennyi Bár kicsit eltértünk a feltett kérdés témájától
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 16:25
Mondjuk ez egy érdekes kérdés. Gyanítjuk válasz erre soha nem fog érkezni. Sőt számunkra az is érdekes,hogy van aki tíz éve van regisztrálva ide, és a mai napig nem talál partnert. Akkor valószínűleg a keresési stílussal lehet a probléma. Persze nem biztos ez csak egy ötlet. wink
2023. 12. 23. szombat 17:36  #9578
30as párocska 30as párocska
Mi felhagytunk az itteni kereséssel mert csak időpazarlás az egész. Privát bulikra járunk alkalom adtán , ott is hasonló mint a clubokban ...nem kell keresgélni helyben adott minden.
(Ez egy válasz leo88 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 17:11
Sajnos a sikerélményt az emberek másképp értelmezik. Főleg ebben az egyre virtuálisabb világban. Nekünk és jó párunknak a valós élmény, gabalyodás is fontos. Van akinek az "összejöhetett volna" érzés elég.
2023. 12. 23. szombat 17:11  #9577
leo88 leo88
Sajnos a sikerélményt az emberek másképp értelmezik. Főleg ebben az egyre virtuálisabb világban. Nekünk és jó párunknak a valós élmény, gabalyodás is fontos. Van akinek az "összejöhetett volna" érzés elég.
2023. 12. 23. szombat 16:25  #9576
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Mondjuk ez egy érdekes kérdés. Gyanítjuk válasz erre soha nem fog érkezni. Sőt számunkra az is érdekes,hogy van aki tíz éve van regisztrálva ide, és a mai napig nem talál partnert. Akkor valószínűleg a keresési stílussal lehet a probléma. Persze nem biztos ez csak egy ötlet. wink
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 13:03
Jó pár év swinger és GG -s múlt után még mindig nem értem hogy miért áll föl valakinek arra hogy megbeszélünk egy randit, hívjuk mikor elindultunk és föl sem veszi a telefont Nem az zavar hogy nem jött el Az érdekel hogy erre állhat föl a pömpöllője ? Vagy mi értelme lehet No nem baj Szarul jártál öreg nyes Én azt szeretném hogy ennél nagyobb öröm soha nem érjen
2023. 12. 23. szombat 14:53  #9575
30as párocska 30as párocska
Elég érdekes hogy tegnap regisztráltál , és azt írod hogy nem volt egyszerű találni. nyes Egy nap alatt hidd el senki sem talál itt senkit!
(Ez egy válasz search engine üzenetére (2023. 12. 22. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 15:00
Sziasztok!
Én találtam, de nem volt egyszerű. Pontosan úgy, mint a valóságban sem az. Sajnos rövid dolog volt, szóval a találtam az annyiban igaz, hogy a tény megállja a helyét smile
2023. 12. 23. szombat 13:03  #9574
jirzi jirzi
Jó pár év swinger és GG -s múlt után még mindig nem értem hogy miért áll föl valakinek arra hogy megbeszélünk egy randit, hívjuk mikor elindultunk és föl sem veszi a telefont Nem az zavar hogy nem jött el Az érdekel hogy erre állhat föl a pömpöllője ? Vagy mi értelme lehet No nem baj Szarul jártál öreg nyes Én azt szeretném hogy ennél nagyobb öröm soha nem érjen
2023. 12. 22. péntek 15:00  #9573
search engine search engine VIP
Sziasztok!
Én találtam, de nem volt egyszerű. Pontosan úgy, mint a valóságban sem az. Sajnos rövid dolog volt, szóval a találtam az annyiban igaz, hogy a tény megállja a helyét smile
2023. 12. 22. péntek 14:56  #9572
Törölt felhasználó (4710396)
Nem, sajnos nem. :-(

Szia!

Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki örömmel egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket, és a további életét. Én sem szeretném...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Nyugodt helyen élek.
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.

Üdv: Szabolcs
2023. 12. 22. péntek 14:41  #9571
Törölt felhasználó (4676061)
ezen a felületen találtam már persze, de bevallom még mindig élőben a könnyebb, nem értem miért nyes
2023. 12. 22. péntek 13:18  #9570
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Az emberek hozzáállása miatt van ez.
2023. 12. 20. szerda 13:07  #9569
Törölt felhasználó (4728039)
Folyamatosan,de nem egyszerű circling
2023. 12. 20. szerda 13:02  #9568
nyaligátorpasi05 nyaligátorpasi05
Igen. Aki keres talál 34 éves
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 12. 08. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 16:13
Találr már itt valaki 18- 35 éves korig csinos nőt itt?
2023. 12. 20. szerda 08:57  #9567
Felhőék Felhőék
Ez nem így van, mi is 50 körüliek vagyunk mégis zajlik az élet rengeteg szex is van benne. És igen a többes dolgok is mennek és swinger bulik. Az 50 vagy közeli kor nem jelent akadályt.
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2023. 12. 20. szerda 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 04:42
Találtunk de nagyon nehéz főleg ilyen korú párnak mint ami mi vagyunk. Az egyik adminisztrátor is leírta, hogy ez már főleg nem az 50 év körüli párok ismerkedési felülete. Valóban igaza van. Tényleg át kell térnünk a nagyszülős üzemmódba és húzni a kétkerekű bevásárló kocsit a boltban ?
2023. 12. 20. szerda 06:17  #9566
Albert8310 Albert8310
Jó reggelt.
Igen. Egymásra találtunk anno itt.
Olyas kapcsolatunk volt mint amit írtam az adatlapomon.
Nagyon jo volt, kellemes, megértettük egymást, a kémia is megvolt mindíg,
egyszóval nagyon jo kis 3 év volt.
Sajnos külföldre költöztek így megszakadt.
Viszont megpróbálok keresni, hátha megtalálom az ehez hasonló
kapcsolatot.
A remény hal meg utoljára. “Míg élek, remélek.”
Üdv. Albert
2023. 12. 20. szerda 04:42  #9565
Többes1111 Többes1111
Találtunk de nagyon nehéz főleg ilyen korú párnak mint ami mi vagyunk. Az egyik adminisztrátor is leírta, hogy ez már főleg nem az 50 év körüli párok ismerkedési felülete. Valóban igaza van. Tényleg át kell térnünk a nagyszülős üzemmódba és húzni a kétkerekű bevásárló kocsit a boltban ?
2023. 12. 09. szombat 09:52  #9564
Mocispasi1111 Mocispasi1111
Igen! De azèrt mèg keresgèlünk!
Fõleg párokat, hölgyeket!
2023. 12. 09. szombat 09:35  #9563
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Hát igen, illetve azért ahogy oly sokszor és sokan leírták,nincs türelem, azonnal kell minden. Kocsiban, természetben,arra járok fuvarban és hasonló finomságok. Nálunk már az esetek döntő többségében ott megállt a dolog mikor közöltük az első találkozó alkalmával nincs semmi. Onnan sok esetben se kép se hang.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 12. 09. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 09:31
Egyébként az igazi életben egyszerű? Pl egy hármasban behívni valakit? Nem vagyok prűd, de akár az ismerőseim, kedves szomszédaim kérnének fel, sem lenne egyszerű, pláne idegenek. Volna akihez szívesen, és szerintem volna aki be is venne, de ezt direktben bekérdezni, utalgatni rá vércink. Itt ismeretlenként a külső, és az a pár sor lesz, amit írsz lesz az első szűrő. Sok mindent elárul pár sor, pl azt hogy egyáltalán olvasta-e valaki az adatlapot, vagy csak simán írogat esze nélkül. A szög mindig kibújik wink
2023. 12. 09. szombat 09:31  #9562
Fox Mulderék Fox Mulderék
Egyébként az igazi életben egyszerű? Pl egy hármasban behívni valakit? Nem vagyok prűd, de akár az ismerőseim, kedves szomszédaim kérnének fel, sem lenne egyszerű, pláne idegenek. Volna akihez szívesen, és szerintem volna aki be is venne, de ezt direktben bekérdezni, utalgatni rá vércink. Itt ismeretlenként a külső, és az a pár sor lesz, amit írsz lesz az első szűrő. Sok mindent elárul pár sor, pl azt hogy egyáltalán olvasta-e valaki az adatlapot, vagy csak simán írogat esze nélkül. A szög mindig kibújik wink
2023. 12. 08. péntek 21:02  #9561
Sönc 50 Sönc 50
Ilyen kellemes nőnek sem egyszerű? Ez megdöbbentő...
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2023. 12. 08. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 20:46
Igen ...de nem egyszerű !
2023. 12. 08. péntek 20:46  #9560
hazasparos2013 hazasparos2013
Igen ...de nem egyszerű !
/ 537