Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 11. 11. szombat 19:52  #9519
Joker007 Joker007
Nem kell itt a párokat sem félteni.Viber, személyes találkozó 3 esetleg 4 igen személyesen, aztán mint a kámfor. Nem 1 nem2 van ilyen az oldalon, sajnos!
2023. 11. 10. péntek 22:01  #9518
A Janoka A Janoka
Ááá néha fűt fát megígérnek ezen nem kell csodálkozni. Ha sikerül a tali akkor meg csak lesz valami.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 09:47
Sajnos igazad van. A párok sem mindi azok akik... Én még az elején futottam bele néhány igazán nagy baromságba. Volt egy pár akikkel hosszas rábeszélés után randiztam. Annyit vállaltam, hogy kamerázom a szeretkezésüket és esetleg, a csaj és köztem lehet valami. Amikor viszont 69 ben voltam a csajjal, (én alul) a pasi belém hatolt és finoman szólva semmi nem ugy volt ahogy előtte megbeszéltük. Naiv voltam! A másik történetem, kicsit humorosabb smile Megismertem itt egy pasit, képcsere és beszégetés is volt. Tök jó fej volt, találkozni szeretett volna én pedig bele mentem. A találkozásnál viszont nem az a férfi jött oda, akit a képen láttam. Kérdésemre hogy ez most mi? Azt válaszolta, hogy azért küldőtt másról képet, mert azt gondolta, hogy az szimpatikusabb lessz nekem. Azt sem tudtam, nevessek e, vagy faképnél hagyjam. Végül egy nagyon jót beszélgettünk, és ennyi.
2023. 11. 10. péntek 17:45  #9517
Kutyu14cm Kutyu14cm
Hogyan találj? Ha jófej pasi vagy,lépj be a Gennyzsákszem nappali ajtaján! Az itteni srácok mind találtak partnert. Ha Csajszi vagy,akkor főleg gyere! Én pont egy idetévedt NŐVEL éltem át boldog órákat! Minden témára nyitottak vagyunk,kivéve a férfibiszexet. Azt se ítéljük el,csak nem a mi pályánk. Gyertek!
2023. 11. 10. péntek 09:47  #9516
Anna900 Anna900
Sajnos igazad van. A párok sem mindi azok akik... Én még az elején futottam bele néhány igazán nagy baromságba. Volt egy pár akikkel hosszas rábeszélés után randiztam. Annyit vállaltam, hogy kamerázom a szeretkezésüket és esetleg, a csaj és köztem lehet valami. Amikor viszont 69 ben voltam a csajjal, (én alul) a pasi belém hatolt és finoman szólva semmi nem ugy volt ahogy előtte megbeszéltük. Naiv voltam! A másik történetem, kicsit humorosabb smile Megismertem itt egy pasit, képcsere és beszégetés is volt. Tök jó fej volt, találkozni szeretett volna én pedig bele mentem. A találkozásnál viszont nem az a férfi jött oda, akit a képen láttam. Kérdésemre hogy ez most mi? Azt válaszolta, hogy azért küldőtt másról képet, mert azt gondolta, hogy az szimpatikusabb lessz nekem. Azt sem tudtam, nevessek e, vagy faképnél hagyjam. Végül egy nagyon jót beszélgettünk, és ennyi.
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 09:02
Erre van egy jó sztorim. Itt az oldalon egy párocska adatlapján szerepelt, hogy ismerkedünk, bármire nyitottak vagyunk stb. stb.. Írtam egy levelet, amiben megkérdeztem, hogy valójában mit keresnek? Fiú, lány, pár? Erre szerinted mit válaszoltak?
- Semmit, kaptam egy tiltást. nyes nyes nyes nyes ilyenek itt a nyitott párok.
Az utóbbi kb 2 hétben legalább 10 levelet írtam pároknak, szóló (??? nyes igen, itt ez kb 0) lánynak, kifejezetten átolvasva az adatlapot, a leírtakra reagálva, akár megpróbálva valami vicceset is írni arra, amit ők írtak az adatlapon, mindig benne voltam a feltételekben, az adatlapom is ki van nagyjából töltve, kép is van és szerinted hány választ kaptam?
- Nem... nem kaptam 10 választ. EGYET SEM kaptam. Ennyit a nyitott, belevaló párokról, lányokról itt.
2023. 11. 10. péntek 09:14  #9515
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Hát sztori nekünk is volt. Írtunk egy fiatalembernek itt az oldalon, aztán válasz semmi. Utána az adott néven eltűnt. De láss csodát más néven új adatlappal ugyanazon képeivel újra az oldalon van. vigyor0
A másik szintén ugyanez csak kapcsolatra jelölés során írtunk neki pár sort. Az illető sehol, semmi reakció. Ha jól láttuk ő is új néven szerepel. Igazából csak azt nem értjük ennek mi a logikus értelme. Mert ha nem jövünk be neki ezzel sincs gond,ha jelzi. Vagy akkor a bemutatkozó szövegben lehet érdemes lenne leírni pontosan mire ,kit, keres milyen paraméterekkel. vigyor2
(Ez egy válasz gonda3 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 10. péntek 09:02
Erre van egy jó sztorim. Itt az oldalon egy párocska adatlapján szerepelt, hogy ismerkedünk, bármire nyitottak vagyunk stb. stb.. Írtam egy levelet, amiben megkérdeztem, hogy valójában mit keresnek? Fiú, lány, pár? Erre szerinted mit válaszoltak?
Az utóbbi kb 2 hétben legalább 10 levelet írtam pároknak, szóló (??? nyes igen, itt ez kb 0) lánynak, kifejezetten átolvasva az adatlapot, a leírtakra reagálva, akár megpróbálva valami vicceset is írni arra, amit ők írtak az adatlapon, mindig benne voltam a feltételekben, az adatlapom is ki van nagyjából töltve, kép is van és szerinted hány választ kaptam?
- Nem... nem kaptam 10 választ. EGYET SEM kaptam. Ennyit a nyitott, belevaló párokról, lányokról itt.
2023. 11. 10. péntek 09:02  #9514
gonda3 gonda3
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 07. kedd 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 11:52
Nagyon sokat tudnék erről mesélni, de félek hogy sok pasinak valló szájhőst megbántanék vele. Pedig van itt választék bőven smile Csak hogy egy kis humorral füszerezzem :
A Bunkó, a Hazug és a Lusta elmennek egy bárba csajozni.
A Bunkó oda megy egy csajhoz, és azt mondja
-Jó a segged baby! Ha akarod, megduglak. Ha nem, rohadj meg!
A csaj, elküldi.
Akkor a Hazug megy oda próbálkozni
-Szia! Tartós, nem csak szex kapcsolatot keresek. Nincs feleségem. Mindig én hivlak majd rejtett számról, 5 után nem érek rá!
A csaj őt is elküldi, mire a Lusta oda szól neki.
-Szia baby! Ismerkedünk?
-Persze. Gyere de
-Ha ilyen bonyolult, akkor hagyjuk. A csaj erre elmegy.
A 3 csődör pedig megjegyzi, hogy ezek a csajok, nem is akarnak ismerkedni, milyen válogatósak.
smile Természetesen ez egy vicc volt
Akinek nem inge...
2023. 11. 10. péntek 08:51  #9513
gonda3 gonda3
Miért nem hallottatok még csalókról, akik személyesen mennek az emberhez oda és bizalmat gerjesztenek benne, majd jól átverik? nyes Semmivel nem másabb az online ismerkedés alapjában véve, emberek ismerkednek meg emberekkel, sőt itt a neten hamarabb rá lehet jönni, hogy ki a csaló, ki nem, mert ha személyesen valakit meglát az ember és szimpátiát kelt, akkor ott már nehezebb józanul gondolkodni.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 08:49
Azt is hagy tegyem hozzá, hogy Nem! Az online ismerkedés koránt sem, sőt semmiben nem hasonlit a normális ismerkedéshez! A való életben nem szinfalak mögött ismerkedik az ember!
A bizalmatlanság jogos, mint ahogyan bármilyen helyzetben egy ismerkedésnél.
2023. 11. 09. csütörtök 07:10  #9512
Kutyu14cm Kutyu14cm
Találtam,épp a harmadik randira megyek. Eddíg két frenetikus szexőrületben volt részem.
2023. 11. 08. szerda 21:42  #9511
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Bizony, amikor valaki(k)nek 4-450 km-t is kell oda-vissza autókázni egy swinger klub látogatáshoz, a mai viszonyok között, akkor elég húzós számok jönnek ki egy "esetleges" éjszakára szánva. Üzemanyag, autópálya, klub hozzájárulás, plusz adott esetleg egy éjszakai szálláslehetőség, ha nem akar hullafáradtan hazavezetni az ember (egy ideig ez is megy persze). Több mint 10 éves swingeres múlttal is már nagyon meggondolandó és sajnos egyre ritkább lehetőség, pedig tényleg sok sok kilométert beletettem már ebbe is. Szóval, ezért is nem adja a fel a keresést teljesen az ember, hogy talán egyszer hátha, de leginkább nem! szomoru1
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 06:14
Részben igazad van, de!!!
A klubelet Pest központú. Tudom nem lehetetlen, de azért mégiscsak legalább 2 óra nekünk eljutni, 2 vissza és ugyanúgy nem garantált semmi, főleg egy kezdőnek.
Járunk fel ettől függetlenül és jól érezzük magunkat, de nem tudom egyszerű.
2023. 11. 08. szerda 14:47  #9510
lasthopecv lasthopecv
Valóban, van ami havonta, van ami 2-3 havonta. Olyan, mint Pest, hogy egy háten gyakorlatilag minden nap tudsz menni valahova, nincs. De ha tudsz valamit Vas megyében, szívesen fogadjuk többen is. Kisebb bulikat csinálunk, de ez is hosszú tervezést igényel
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 06:38
Magán rendezésű események nem csak Pesten vannak , érdemes lenne utánajárnotok ha nem akartok ennyit utazni.
2023. 11. 08. szerda 11:55  #9509
Albert8310 Albert8310
Szia.
Jogos. wink
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 08:49
Azt is hagy tegyem hozzá, hogy Nem! Az online ismerkedés koránt sem, sőt semmiben nem hasonlit a normális ismerkedéshez! A való életben nem szinfalak mögött ismerkedik az ember!
2023. 11. 08. szerda 11:39  #9508
30as párocska 30as párocska
Mi is jobban szerettünk volna négyesben egy párral , de itt esélytelen . Így jött a magán rendezésű buli a képbe . Clubba nem voltunk de nem is szeretnénk . Nekünk tökéletesek ezek a bulik .
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 06:50
Mi is így akarjuk elsőre ki próbálni. De nekünk ez a folyamatosan másik partnerrel együtt lenni nem igazán jön be. De maga a klub részén gondolkozunk erősen.
2023. 11. 08. szerda 08:56  #9507
Drmcpl Drmcpl
Tegnap este 7-re is volt megbeszélve konkrét szexrandi. Mi utaztunk volna (nyilván) de címet nem tudtunk. Előtte nap este próbáltunk egyeztetni, de nem volt kommunikatív a partner. Aztán tegnap este 8-kor (!!!!!!) jött egy üzenet, hogy mivel mi korábban nem tudtuk még eldönteni, hogy lakáson vagy nyilvános helyen találkozunk elsőre, így ne is menjünk....
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2023. 11. 07. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 07:26
Mi több éves beszélgetés után több mint két hónapja határoztuk el, hogy kipróbáljuk a többes adta örömöket. Első körben párokban gondolkodtunk, de olyan sok szóló pasi keresett meg, hogy elmozdultunk abba az irányba is. Mivel nem vagyunk félénkek, elég hamar sikerült egyeztetni személyes találkozókat kötetlen beszélgetésre alkalmasnak tűnő jelöltekkel. kb. 10 sráccal találkoztunk és még ennyivel viberes beszélgetésig jutottunk. Az eredmény: 0
Teljes alakos, arccal vállalt, meztelen fotócserék után (igen, szimpatikusak vagyunk, mindenképpen találkozzunk) jó hangulatú személyes beszélgetésekben volt részünk. Mind intelligens, nem tolakodó, nyitott szemléletű volt. Szinte minden srácnak volt már hármasban tapasztalata, tehát ezen sem kellett aggódnunk. Legtöbbször úgy köszöntünk el, hogy megvan a 3 igen, keressük egymást konkrét időpont és helyszín egyeztetéssel. Otthon már arról fantáziált drágám, hogy hogyan fogják elcsábítani, felizgatni, jól megkefélni. Aztán amikor írtuk, hogy megyünk és csapassuk, eltűntek vagy kifogásokkal jöttek. Vagy egyszerűen csak eltűntek, nem válaszoltak. Nem egy, nem kettő, hanem mind! Eleinte még második, harmadik esélyt is adtunk..feleslegesen.
Akikkel csak viberen beszélgettünk, azok is mind azt írták, hogy nagyon vonzó a feleségem (arcképes és mindenféle fotó csere után) és nagyon benne lennének a hármasban, tudnak fogadni bármikor. Sokszor már erotikus levelezésbe is átment a dolog nejem és a srác között. Egy pillanatig sem gondoltuk, hogy a sok rákészülés után ezekből sem lesz semmi.
Azok pedig említésre sem méltóak, akiket a megbeszélt helyen és időpontban hiába vártunk. Úgy eltűntek, mint a kámfor fél órával a találkozó előtt.
Mindezek alatt végig mondogattuk: nem kell komolyan venni a dolgokat, csak lazán.
Ennek ellenére most ott tartunk, hogy kedvesem önértékelése, nőiessége, vágyai romokban hevernek. Hiába mondom, hogy nem benne/bennünk van a hiba, elment a kedve az egésztől. Úgy néz ki, hogy rajtunk kívül senki nem akar itt dugni, csak írogatni, max. beszélgetni.
Számítunk rá, hogy sok privát üzenetet fogunk kapni lelkes jelentkezőktől a következő napokban, de rengeteg időnket és energiánkat felemésztett már eddig is ez a dolog,nem feltétlenül fogunk mindenkinek válaszolni ezek után.
...de talán kapunk néhány építő jellegű tanácsot is a folytatáshoz.
2023. 11. 08. szerda 08:49  #9506
Anna900 Anna900
2023. 11. 08. szerda 07:06  #9505
kezdoparbs kezdoparbs
Mi is erre gondolunk!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 06:50
Mi is így akarjuk elsőre ki próbálni. De nekünk ez a folyamatosan másik partnerrel együtt lenni nem igazán jön be. De maga a klub részén gondolkozunk erősen.
2023. 11. 08. szerda 06:50  #9504
bonnie.clide175 bonnie.clide175
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 06:30
Mi eleve úgy megyünk , hogy ha lesz valami akkor jó , ha nem akkr elvagyunk ketten is . Mi sem sexeltünk mással , de a hangulat jó és ad egy pluszt az együttléthez hogy melletted még vagy hatan sexelnek.Mi így is jól éreztük magunkat , és ez a lényeg . Lehet kontaktot is cserélni ha úgy alakul és akkor privátban is lehet utána találkozni . Ez egy nagyon jó lehetőség az ismerkedésre is.
2023. 11. 08. szerda 06:38  #9503
Magán rendezésű események nem csak Pesten vannak , érdemes lenne utánajárnotok ha nem akartok ennyit utazni.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 11. 08. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A klubelet Pest központú. Tudom nem lehetetlen, de azért mégiscsak legalább 2 óra nekünk eljutni, 2 vissza és ugyanúgy nem garantált semmi, főleg egy kezdőnek.
2023. 11. 08. szerda 06:30  #9502
Mi eleve úgy megyünk , hogy ha lesz valami akkor jó , ha nem akkr elvagyunk ketten is . Mi sem sexeltünk mással , de a hangulat jó és ad egy pluszt az együttléthez hogy melletted még vagy hatan sexelnek.Mi így is jól éreztük magunkat , és ez a lényeg . Lehet kontaktot is cserélni ha úgy alakul és akkor privátban is lehet utána találkozni . Ez egy nagyon jó lehetőség az ismerkedésre is.
2023. 11. 08. szerda 06:14  #9501
lasthopecv lasthopecv
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 11. 07. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 23:44
Hosszú ideje olvashatjuk ezt a topicot. Anno sok sok éve mi is próbálkoztunk privátban. Reménytelen. Azért kávézni,hogy 100 ból esetleg 1 valami legyen? Az is olyan amilyen? Mindenkinek csak azt tanácsolhatjuk, hogy irány egy klub. Vagy magánbuli. Rengeteg lehetőség van, klub 4-5, magánszervezés heti 4-5. Ha ott esetleg nem találsz senki szimpatikus egyénty akkor is volt egy nem rossz estéd, ettél, ittál, ismerkedtél, buliztál, szexwlő embereket láttál. Ez a legrosszabb szitu. Jó esetben pedig találsz valakit, avalakiket akár arra az esetre, akár hosszabb távra. smile
2023. 11. 08. szerda 05:18  #9500
Mi pont ezt tettük , és nem bántuk meg . Mi is ezt ajánljuk az itteni kínlódás helyett .
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 11. 07. kedd 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 23:44
Hosszú ideje olvashatjuk ezt a topicot. Anno sok sok éve mi is próbálkoztunk privátban. Reménytelen. Azért kávézni,hogy 100 ból esetleg 1 valami legyen? Az is olyan amilyen? Mindenkinek csak azt tanácsolhatjuk, hogy irány egy klub. Vagy magánbuli. Rengeteg lehetőség van, klub 4-5, magánszervezés heti 4-5. Ha ott esetleg nem találsz senki szimpatikus egyénty akkor is volt egy nem rossz estéd, ettél, ittál, ismerkedtél, buliztál, szexwlő embereket láttál. Ez a legrosszabb szitu. Jó esetben pedig találsz valakit, avalakiket akár arra az esetre, akár hosszabb távra. smile
/ 537