Pont ezért kezdtünk eljárni bulikba . Így nincs átverés , se időrabló idióták . Clubba nem szerettünk volna menni , elég sok rosszat olvastunk itt a topicokban .
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 27. péntek 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 03:36
Nyilván aki szimpatikus és 2-300km-re lakik nehéz össze hozni hogy hosszú távú legyen a dolog. Az maximum egy vagy két éjszakás történet ezt mindenki tudja. Plusz még nehezíti más tényező a dolgot is,család, barátnő, munka. Sok esetben még 60-80-100 km távolságból sem egyszerű össze hozni a folyamatos találkozókat. Nem még ilyen távolságból.
Nyilván aki szimpatikus és 2-300km-re lakik nehéz össze hozni hogy hosszú távú legyen a dolog. Az maximum egy vagy két éjszakás történet ezt mindenki tudja. Plusz még nehezíti más tényező a dolgot is,család, barátnő, munka. Sok esetben még 60-80-100 km távolságból sem egyszerű össze hozni a folyamatos találkozókat. Nem még ilyen távolságból.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 25. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 14:03
Tudjuk , de senki nem fog 2-300 km-ert utazni . Meg ha nincs szimpátia valamelyik fél részéről , akkor hiába van a szomszédos utcában.
A vicc az hogy ezek a kapcsolatra jelölők valójában semmit nem akarnak , párszor írtunk ilyeneknek de válasz nem jött .
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 18:55
Tekintve hogy milyen jellegű oldalon vagyunk, a nagy többség minden bizonnyal leginkább egyvalamit akar, mégpedig SZEXet! De valóban az (lenne) a leglogikusabb, hogy megírja, mik is a konkrét szándékai, elképzelései.
Nem éppen ugyanez a kategória, de én inkább azokon a "partnerkereső hirdetéseken" szoktam a homlokomat ráncolni, hogy pl. "Valaki ma valamit Bp-n?" Aztán ebből silavizáld ki, hogy tulajdonképpen mit is akar (mondani) a hotzzászólás szerzője...
Nem éppen ugyanez a kategória, de én inkább azokon a "partnerkereső hirdetéseken" szoktam a homlokomat ráncolni, hogy pl. "Valaki ma valamit Bp-n?" Aztán ebből silavizáld ki, hogy tulajdonképpen mit is akar (mondani) a hotzzászólás szerzője...
Azért mi próbálunk válaszolni ahogy tudunk,de főleg egy egy feltöltött tartalom után nagyon sok levél érkezik. Nem flegmaság vagy nagyképűség de sok esetben mi is vagy elfelejtjük vagy elsiklunk felette. Nem itt vagyunk egész nap,be be nézünk beszélgetünk esetleg akikkel szoktunk. Arra általában ott egy külső platform. Persze mint mindenki így mi is a szexet keressük, és az élvezeteket. De nekünk nem jön be az hogy ránk ír valaki mondjuk a példa kedvéért ma hogy pénteken rá ér és éppen erre jár. Biztos van akinek ez ad izgalmat vagy valakinél ez bejön (bár kétlem hogy ismeretlenül bárki ebbe bele megy nem tudva ki az illető,nem is ismeri).
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 19:00
"Miért akarnak valakik értelmes emberekkel ismerkedni ha ők maguk nem azok, miért keresnek valakik normális embereket, ha ők maguk nem azok..... költői kérdések."
Saját magát mindenki normálisnak, értelmesnek (sőt, okosnak, intelligensnek) tartja, de egyébként ezek tényleg költői kérdések!
Saját magát mindenki normálisnak, értelmesnek (sőt, okosnak, intelligensnek) tartja, de egyébként ezek tényleg költői kérdések!
"Miért akarnak valakik értelmes emberekkel ismerkedni ha ők maguk nem azok, miért keresnek valakik normális embereket, ha ők maguk nem azok..... költői kérdések."
Saját magát mindenki normálisnak, értelmesnek (sőt, okosnak, intelligensnek) tartja, de egyébként ezek tényleg költői kérdések! (Ez egy válasz házimester üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Saját magát mindenki normálisnak, értelmesnek (sőt, okosnak, intelligensnek) tartja, de egyébként ezek tényleg költői kérdések! (Ez egy válasz házimester üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 11:50
Nem tudjuk. De ha valaki kulturáltan megkeres, azt megtiszteljük egy válasszal.
Sokan akik ki írják, hogy intelligens, meg kulturált, stb.... meg főleg, hogy mindenkinek válaszol, cseppet sem erőlteti meg magát , hogy annak tűnjön, mert semmi reakció, pedig nem bunkó érdeklődés és bele is illik a keresési feltételekbe.
Miért akarnak valakik értelmes emberekkel ismerkedni ha ők maguk nem azok, miért keresnek valakik normális embereket, ha ők maguk nem azok..... költői kérdések.
Sokan akik ki írják, hogy intelligens, meg kulturált, stb.... meg főleg, hogy mindenkinek válaszol, cseppet sem erőlteti meg magát , hogy annak tűnjön, mert semmi reakció, pedig nem bunkó érdeklődés és bele is illik a keresési feltételekbe.
Miért akarnak valakik értelmes emberekkel ismerkedni ha ők maguk nem azok, miért keresnek valakik normális embereket, ha ők maguk nem azok..... költői kérdések.

Tekintve hogy milyen jellegű oldalon vagyunk, a nagy többség minden bizonnyal leginkább egyvalamit akar, mégpedig SZEXet! De valóban az (lenne) a leglogikusabb, hogy megírja, mik is a konkrét szándékai, elképzelései.
Nem éppen ugyanez a kategória, de én inkább azokon a "partnerkereső hirdetéseken" szoktam a homlokomat ráncolni, hogy pl. "Valaki ma valamit Bp-n?" Aztán ebből silavizáld ki, hogy tulajdonképpen mit is akar (mondani) a hotzzászólás szerzője... (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem éppen ugyanez a kategória, de én inkább azokon a "partnerkereső hirdetéseken" szoktam a homlokomat ráncolni, hogy pl. "Valaki ma valamit Bp-n?" Aztán ebből silavizáld ki, hogy tulajdonképpen mit is akar (mondani) a hotzzászólás szerzője... (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 07:47
A kapcsolatra jelöléssel úgy vagyunk hogy elfogadjuk , de ha nem jön levél mellé akkor töröljük 24 óra múlva. Kapcsolatra jelölésből nem derül ki hogy mit akar...
Abszolút nem gúnyolódás, de nem szokásom néhány szavas bemutatkozó levelet írni, sem pedig olyat, hogy "Szia édes, szívesen megdugnálak, írj, ha érdekel!"...
Nyilván nem fogok azonnal kisregényt sem írni, de azért ha arról van, szó, össze tudok dobni egy épkézláb bemutatkozó levelet, illetve első körben arról is szoktam érdeklődni, hogy pl. kit keres, milyen korosztályt, mik az elvárásai, stb.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 10. 25. szerda 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 10. 25. szerda 17:27
Persze,a szerencsén is múlik. Esetleg a kiválasztott,Hölgy vagy Pár hozzászólásait is érdemes végigböngészni,abból is sok minden kiderül. De muszáj,hogy érdekessé tedd magad,akkor válasz is lesz.
Egy példa: levelezésben vagyok egy totál perverz Nővel. Nem keresünk kapcsolatot,csak írkálunk a szexről. Megírtam neki,hogy én pl.pár másodperc szopi után felhúzom magamhoz a partnerem és lesmárolom. Érezze ebből is,Nőnek tartom,nem egy pinának. A válasz erre-Egyre kiváncsibb vagyok rád!
Egy példa: levelezésben vagyok egy totál perverz Nővel. Nem keresünk kapcsolatot,csak írkálunk a szexről. Megírtam neki,hogy én pl.pár másodperc szopi után felhúzom magamhoz a partnerem és lesmárolom. Érezze ebből is,Nőnek tartom,nem egy pinának. A válasz erre-Egyre kiváncsibb vagyok rád!
Persze, logikus egy napot várni. Hátha komolyan gondolja.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 10. 26. csütörtök 12:18
Mi minden levélre válaszolunk , de egy kapcsolatra jelölés szerinrünk nem ez a kategória. A másik oka hogy töröljük , hogy írtunk már nem egyszer kapcsolatra jelölőkre de válasz azóta se érkezett . Pont ezért várunk egy napot (türelmi idő) a törléssel , hátha ír.
Mi minden levélre válaszolunk , de egy kapcsolatra jelölés szerinrünk nem ez a kategória. A másik oka hogy töröljük , hogy írtunk már nem egyszer kapcsolatra jelölőkre de válasz azóta se érkezett . Pont ezért várunk egy napot (türelmi idő) a törléssel , hátha ír.
(Ez egy válasz házimester üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 11:50

Az lehet , de akit kapcsolatra jelölsz az nem fog arra gondolni hogy majd fél év múlva erre jár az illető és akkor ír előtte . Mi van ha nem alkalmas az időpnt meg eleve ha nincs szimpátia csak időrablás az egész . Ha jelöl akkor írjon is és akkor lehet egyeztetni stb.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 10:31
Nem feltétlen.Mi is 2-3havonta utazunk az ország másik felébe,letudjuk a családlátogatást,utána van szabadidőnk ott.Nem havi,de erre is rá tudunk szervezni extra dolgot.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 10. 26. csütörtök 07:47
A kapcsolatra jelöléssel úgy vagyunk hogy elfogadjuk , de ha nem jön levél mellé akkor töröljük 24 óra múlva. Kapcsolatra jelölésből nem derül ki hogy mit akar...
Nem feltétlen.Mi is 2-3havonta utazunk az ország másik felébe,letudjuk a családlátogatást,utána van szabadidőnk ott.Nem havi,de erre is rá tudunk szervezni extra dolgot.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 25. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 14:03
Tudjuk , de senki nem fog 2-300 km-ert utazni . Meg ha nincs szimpátia valamelyik fél részéről , akkor hiába van a szomszédos utcában.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze,a szerencsén is múlik. Esetleg a kiválasztott,Hölgy vagy Pár hozzászólásait is érdemes végigböngészni,abból is sok minden kiderül. De muszáj,hogy érdekessé tedd magad,akkor válasz is lesz.
Egy példa: levelezésben vagyok egy totál perverz Nővel. Nem keresünk kapcsolatot,csak írkálunk a szexről. Megírtam neki,hogy én pl.pár másodperc szopi után felhúzom magamhoz a partnerem és lesmárolom. Érezze ebből is,Nőnek tartom,nem egy pinának. A válasz erre-Egyre kiváncsibb vagyok rád! (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy példa: levelezésben vagyok egy totál perverz Nővel. Nem keresünk kapcsolatot,csak írkálunk a szexről. Megírtam neki,hogy én pl.pár másodperc szopi után felhúzom magamhoz a partnerem és lesmárolom. Érezze ebből is,Nőnek tartom,nem egy pinának. A válasz erre-Egyre kiváncsibb vagyok rád! (Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 10. 25. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 17:12
Ez mind szép és jó, de szerinted hogy lenne lehetséges az "udvarlás", ha az áhított nő
1. El sem olvassa a levelet?
2. Elolvassa, de nem válaszol rá?
2. Elolvassa, de nem válaszol rá?
Ez mind szép és jó, de szerinted hogy lenne lehetséges az "udvarlás", ha az áhított nő
2. Elolvassa, de nem válaszol rá? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 10. 24. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2. Elolvassa, de nem válaszol rá? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 10. 24. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 19:16
Én nem is kerestem partnert,csak kialakult. Udvarolni kell,srácok! A Nők lelkéhez is meg kell találni az utat.

"Ír és holnap sex..vagy még az nap.."
Engem is kerestek már meg ilyennel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 24. kedd 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is kerestek már meg ilyennel...

Törölt felhasználó (4655826)
2023. 10. 24. kedd 17:11
Sajnos 90%-a így gondolja.Ír és holnap sex..vagy még az nap..
Nálunk is személyes tali,előtte viber,de viberen a többség eltűnik..
1 értelmes kérdést nem tudnak feltenni,vagy írni maguktól..
Nálunk is személyes tali,előtte viber,de viberen a többség eltűnik..
1 értelmes kérdést nem tudnak feltenni,vagy írni maguktól..
Ez a kapcsolatra jelölés számomra is ismerős téma...
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 10. 24. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 10. 24. kedd 16:29
Hogyan találj!
Sokat olvasgatjuk a fórumot, de ritkán írunk. Mi az oka? Ha ír az ember egy hozzászólást, akkor napokig jönnek a kapcsolatra jelölések mindenféle üzenet nélkül és főleg adatlap olvasása nélkül. Mégis az ilyen ember mit gondol? Kiválasztjuk és 2 nap múlva hármas szex?
Szóval uraim! Igenis kell egy kultúrált üzenet, ha csatlakozni akarsz valakihez!
Sokat olvasgatjuk a fórumot, de ritkán írunk. Mi az oka? Ha ír az ember egy hozzászólást, akkor napokig jönnek a kapcsolatra jelölések mindenféle üzenet nélkül és főleg adatlap olvasása nélkül. Mégis az ilyen ember mit gondol? Kiválasztjuk és 2 nap múlva hármas szex?
Szóval uraim! Igenis kell egy kultúrált üzenet, ha csatlakozni akarsz valakihez!
Hát igen , inkább felszívódik .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2023. 10. 25. szerda 14:14
mi merünk adni számot mert valós pár vagyunk csak vissza felé már nem igy müködik
mi merünk adni számot mert valós pár vagyunk csak vissza felé már nem igy müködik
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 10. 25. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 14:11
A videóhívásnál valahogy eltűnik mindegyik , mert nem merik vállalni magukat vagy csak szórakozásból rabolják mások idejét.
A videóhívásnál valahogy eltűnik mindegyik , mert nem merik vállalni magukat vagy csak szórakozásból rabolják mások idejét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2023. 10. 25. szerda 14:08
ezért telon beszélni viberen láthatják egymást szimpátia esetén mehet élesbe.Persze ezt nem sokan választják