Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 10. 13. péntek 12:49  #9419
romeo1 romeo1
Mi ott hibáztunk,hogy az első élő beszélgetés elmaradt, mi viberen beszélgettünk . Most már biztos ,hogy másképpen csináljuk,ha lesz legközelebb . Sajnos egyenlőre még várnom kell a folytatásra.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 07:20
Talán nálunk ezért működik jól a szűrő amivel próbálkozunk, próbálkoztunk. Elsőre a megkeresés után az hogy rá nézünk az adatlapra. Ez a sziasztok, ismerkedjünk,ismerj meg, csak pontok és hasonló dolgok általában elutasításra kerülnek. (Nem nem kell nekünk ettől függetlenül kisregény és önéletrajz), utána a képek ha csak egy álló farok van a képen az is sok esetben már egy vissza tartó erő (nem,nem kell arckép egy ilyen oldalon mielőtt ezt megkapjuk), azért egy egész alakos kép jó ha van. Utána egy külső platformon megy tovább a beszélgetés. Nálunk ez a google chat. Na már itt sokan kiesnek a kosárból mert sokan nem hajlandóak fel tenni az applikációt. Utána beszélgetés kis ismerkedés,megismerni a másikat közben képcsere. Na már itt is sok esetben lemorzsolódás tapasztalható azok közt kiknek nincs türelme. Aztán ha még van a szimpátia kép alapján akkor személyes találkozó, egy kávé,fagyi és közben beszélgetés.Nem utazunk senkihez.Itt tisztázva van hogy első alkalommal semmi de semmi nincs. Na aztán nagy hirtelenséggel itt is fogynak az úriemberek ezután. Ezek után mindenki haza megy és át gondolja hogy élőben mennyire volt szimpatikus a másik, és persze lehet szervezni az éles bevetést. smile
Ez a szűrő azért jó nekünk mert mi is hosszú távra keresünk. Így hamar le morzsolodik a férfiak többsége akinek nincs türelme, vagy nem is igazán akar tenni a dologért. Nyilván a reakcióból le szűrhető hogy az illető nem is hosszú távra tervezett. Nyilván vannak az egy hétre kettőre eltűnő illetők, akik utána nem kapnak esélyt. Persze aki nem jelent meg találkozón szintúgy.
2023. 10. 13. péntek 07:20  #9418
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Talán nálunk ezért működik jól a szűrő amivel próbálkozunk, próbálkoztunk. Elsőre a megkeresés után az hogy rá nézünk az adatlapra. Ez a sziasztok, ismerkedjünk,ismerj meg, csak pontok és hasonló dolgok általában elutasításra kerülnek. (Nem nem kell nekünk ettől függetlenül kisregény és önéletrajz), utána a képek ha csak egy álló farok van a képen az is sok esetben már egy vissza tartó erő (nem,nem kell arckép egy ilyen oldalon mielőtt ezt megkapjuk), azért egy egész alakos kép jó ha van. Utána egy külső platformon megy tovább a beszélgetés. Nálunk ez a google chat. Na már itt sokan kiesnek a kosárból mert sokan nem hajlandóak fel tenni az applikációt. Utána beszélgetés kis ismerkedés,megismerni a másikat közben képcsere. Na már itt is sok esetben lemorzsolódás tapasztalható azok közt kiknek nincs türelme. Aztán ha még van a szimpátia kép alapján akkor személyes találkozó, egy kávé,fagyi és közben beszélgetés.Nem utazunk senkihez.Itt tisztázva van hogy első alkalommal semmi de semmi nincs. Na aztán nagy hirtelenséggel itt is fogynak az úriemberek ezután. Ezek után mindenki haza megy és át gondolja hogy élőben mennyire volt szimpatikus a másik, és persze lehet szervezni az éles bevetést. smile
Ez a szűrő azért jó nekünk mert mi is hosszú távra keresünk. Így hamar le morzsolodik a férfiak többsége akinek nincs türelme, vagy nem is igazán akar tenni a dologért. Nyilván a reakcióból le szűrhető hogy az illető nem is hosszú távra tervezett. Nyilván vannak az egy hétre kettőre eltűnő illetők, akik utána nem kapnak esélyt. Persze aki nem jelent meg találkozón szintúgy.
(Ez egy válasz romeo1 üzenetére (2023. 10. 13. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 13. péntek 06:12
Sajnos mi is így így jártunk, az a pár pasi akivel megismerkedtünk jól elvette a párom kedvét az ilyesfajta szextől. Nagyon sokat beszélgetünk róla azóta is, de olyan mérvű a csalódottság,hogy visszatartja az újra kezdéstől. Személyes kudarcként éli meg,hogy csak egyszer voltak velünk és utánna minden féle kamu szöveggel,de főleg a most nincs időm magyarázattal nem akartak többet.Értem én,hogy egy alkalom is lehet nagyon jó, de miért nem lehet iszteletben tartani,hogy ha valaki nem egy alkalmat szeretne. Furcsa egy világot élünk,sajnos! Persze most úgy lehet értékelni,hogy savanyú a szöllő,de nem erről van szó! Érdeklődve olvasom a fórumban megjelenő írásokat elég sokunknak hasonló a problémája, de sajnos az érintettek nem olvassák vagy nem értik ki miről ír! További sok sikert a többes szexben és várom a további hozzászólásokat a témában. Üdv
2023. 10. 13. péntek 06:12  #9417
romeo1 romeo1
Sajnos mi is így így jártunk, az a pár pasi akivel megismerkedtünk jól elvette a párom kedvét az ilyesfajta szextől. Nagyon sokat beszélgetünk róla azóta is, de olyan mérvű a csalódottság,hogy visszatartja az újra kezdéstől. Személyes kudarcként éli meg,hogy csak egyszer voltak velünk és utánna minden féle kamu szöveggel,de főleg a most nincs időm magyarázattal nem akartak többet.Értem én,hogy egy alkalom is lehet nagyon jó, de miért nem lehet iszteletben tartani,hogy ha valaki nem egy alkalmat szeretne. Furcsa egy világot élünk,sajnos! Persze most úgy lehet értékelni,hogy savanyú a szöllő,de nem erről van szó! Érdeklődve olvasom a fórumban megjelenő írásokat elég sokunknak hasonló a problémája, de sajnos az érintettek nem olvassák vagy nem értik ki miről ír! További sok sikert a többes szexben és várom a további hozzászólásokat a témában. Üdv
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 10. 10. kedd 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 00:46
Nem akarom kedveteket venni de pár hét alatt nehéz találni. Türelem kell, de az nagyon. Illetve vigyázzatok nehogy a kedveteket elvegye a sok játszadozó. Sajnos nem általánosítás, igazán jó pasit harmadiknak találni akiből még házibarát is lehet hosszú idő, és biztos Bem elsőre találjátok meg. Próbálkozni kehet de ha klasszikus házibarátot kerestek Ida több kell mint erotikus vinzódás.
2023. 10. 12. csütörtök 19:51  #9416
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Semmi bántó nem volt abban amit írtatok.
Attól, hogy a párok arra panaszkodnak, hogy nincs helye, soha nem ér rá az aki jelentkezik, még nem jelenti azt, hogy ezek megléte zöld utat jelent a sikerhez. Ezek a pasik már abból a kupacból kerülnek ki, akik szimpatikusak voltak a párnak. Aki nem, annak a többi "paramétere" már nem is érdekes. Csak azért nem fog senki ismerkedni egy pasival, mert van helye, ráér és nem azonnal akarja...
A durcás kisfiú reakció pedig még azokat is el fogja tántorítani, akiknek egyébként szimpatikus lenne...
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 18:56
Nem megbántani akartalak, csak segíteni egy őszinte véleménnyel a barikád túloldaláról. ( Úgy tűnik ez a helyes szóhasználat az itteni indulatok tükrében.) Kérlek ne tulajdoníts nekem olyan szavakat amiket nem írtam... nem mondtam, hogy arcos fotót adj annak aki ezt nem viszonozza és nem minősítettem a külsődet sehogy. Az hogy milyen a testalkatod egy adottság, ami nyilván meghatározza a lehetőségeidet is, de erről egy szót sem ejtettem, csupán annyit mondtam, hogy nálunk háttérbe szorul az a kereséskor, akinél erről nincs egy első benyomásra alkalmas kép. Elnèzést ha bántónak találtad amit írtam, részemről a téma lezárva.
2023. 10. 12. csütörtök 18:56  #9415
fun4couple102 fun4couple102
Nem megbántani akartalak, csak segíteni egy őszinte véleménnyel a barikád túloldaláról. ( Úgy tűnik ez a helyes szóhasználat az itteni indulatok tükrében.) Kérlek ne tulajdoníts nekem olyan szavakat amiket nem írtam... nem mondtam, hogy arcos fotót adj annak aki ezt nem viszonozza és nem minősítettem a külsődet sehogy. Az hogy milyen a testalkatod egy adottság, ami nyilván meghatározza a lehetőségeidet is, de erről egy szót sem ejtettem, csupán annyit mondtam, hogy nálunk háttérbe szorul az a kereséskor, akinél erről nincs egy első benyomásra alkalmas kép. Elnèzést ha bántónak találtad amit írtam, részemről a téma lezárva.
(Ez egy válasz atesz47 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 14:17
Tehát feltaláltad a spanyolviaszt,gratulálok,a ti lapotok sincs tele éppen kiváló fotókkal,egyébként az hogyan várja el az arcos fotót,akinek szintén nincs?Sajnos,vagy inkább szerencsére nem mindenki egyforma,nem mindenki olyan fiatal és szép,mint ti,majd 20 év múlva már mások lesznek a külsőségek,és szép emlék lesz,amikor itt keresgéltetetk partnert.
2023. 10. 12. csütörtök 15:59  #9414
Törölt felhasználó (4662330)
Nem értjük.Valaki segíteni szeretne ès ez a válasz jön?Tènyleg igaz,hogy kèp nélkül ír nekünk is sok mindenki,hogy szívesen megismerne.Erre mit lehet írni?Szivesen látnánk rólad képet,hogy tudjuk egyáltalán van e valami szimpátia.Ezt tudjuk válaszolni.Mai világba olyan jó fotókat lehet csinálni még jobbat mint ahogy valaki élőben kinéz.Vagy olyan képeket raktok ki ami nyilván nem nyeri el a tetszést.Mi már pár pasival voltunk innen az oldalról.Mi pl nem is viberezunk csak ha már talalkoztunk az illetővel.Emailbe eddig mindent olyan szépen meg tudtunk szervezni és minden találkozon szex is volt.Szoval lehet itt találni.
2023. 10. 12. csütörtök 15:00  #9413
Törölt felhasználó (4500742)
Igaz!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 14:49
Lassan ez s fórum olyan mint egy siralom ház… szegény szóló férfiak minden reményt feladva panaszolják hogy lehetetlen találni. Nos ha valaki 100 megkeresésből 100 elutasítást kapott.. lehet rossz helyen kopogtat? Uraim szánalomból egy pár sem fog bevenni valakit, inkább jól el vannak kettesben minthogy valaki olyat vegyenek be aki igazán nem jön be nekik… biztos baromi nehéz, ezt nem tagadom… párként sem egyszerű se párt se pasit se nőt találni. De nem lehetetlen. De sajnos mindenhol ez a probléma… adatlap kitöltés nulla, így mit is akarnak? Legjobb mikor olyan kép van fent amin nem is ő van fent…
2023. 10. 12. csütörtök 14:49  #9412
Felhőék Felhőék
Lassan ez s fórum olyan mint egy siralom ház… szegény szóló férfiak minden reményt feladva panaszolják hogy lehetetlen találni. Nos ha valaki 100 megkeresésből 100 elutasítást kapott.. lehet rossz helyen kopogtat? Uraim szánalomból egy pár sem fog bevenni valakit, inkább jól el vannak kettesben minthogy valaki olyat vegyenek be aki igazán nem jön be nekik… biztos baromi nehéz, ezt nem tagadom… párként sem egyszerű se párt se pasit se nőt találni. De nem lehetetlen. De sajnos mindenhol ez a probléma… adatlap kitöltés nulla, így mit is akarnak? Legjobb mikor olyan kép van fent amin nem is ő van fent…
2023. 10. 12. csütörtök 14:17  #9411
atesz47 atesz47
Tehát feltaláltad a spanyolviaszt,gratulálok,a ti lapotok sincs tele éppen kiváló fotókkal,egyébként az hogyan várja el az arcos fotót,akinek szintén nincs?Sajnos,vagy inkább szerencsére nem mindenki egyforma,nem mindenki olyan fiatal és szép,mint ti,majd 20 év múlva már mások lesznek a külsőségek,és szép emlék lesz,amikor itt keresgéltetetk partnert.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 14:03
Szia! Parként leírom, hogy megnezve a profilodat mit látunk, hátha segít.

A bemutatkozásod bár kissé szűkszavú de korrekt. Profil fotód nincs a lenti 3 fotód pedig kizárólag a féllankadt nemiszerved bemutatására fókuszál, így például a testalkatodról infót csak a megadott testsúly és magasság adatok szolgáltatnak. A profilodban azt írod, hogy intim részen szőrtelen vagy, de rácáfol a 3. fotód, így az jön le, hogy erre nem vagy ( vagy legalábbis nem következetesen) igényes.

Összességében a fentiek annyi bizonytalanságot hagynak, hogy az ember inkább bele sem kezd a mélyebb ismerkedésbe. ( Tetszik vagy sem, de a kínálat nagy, az emberek ideje, pláne kisgyerekes parok eseten, erősen korlátos.)
2023. 10. 12. csütörtök 14:03  #9410
fun4couple102 fun4couple102
Szia! Parként leírom, hogy megnezve a profilodat mit látunk, hátha segít.

A bemutatkozásod bár kissé szűkszavú de korrekt. Profil fotód nincs a lenti 3 fotód pedig kizárólag a féllankadt nemiszerved bemutatására fókuszál, így például a testalkatodról infót csak a megadott testsúly és magasság adatok szolgáltatnak. A profilodban azt írod, hogy intim részen szőrtelen vagy, de rácáfol a 3. fotód, így az jön le, hogy erre nem vagy ( vagy legalábbis nem következetesen) igényes.

Összességében a fentiek annyi bizonytalanságot hagynak, hogy az ember inkább bele sem kezd a mélyebb ismerkedésbe. ( Tetszik vagy sem, de a kínálat nagy, az emberek ideje, pláne kisgyerekes parok eseten, erősen korlátos.)
(Ez egy válasz atesz47 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 09:43
Szóló pasiként teljesen reménytelen!Hiába van helyem,van szabadidőm,és akár utazni is tudok,nem sietek,nem most azonnal akarok bárkit,100-ból 100-szor pusztán nem vagyok szimpatikus egyetlen esetleg rosszul sikerült arcos fotó alapján.Ha nincs arcos kép,akkor mindenki meg van sértődve,hogy miért nincs,hisz nekik sincs....ezt nem is értem,a kölcsönoösség nem játszik?A másik nyilván mindenki schwarzenegger alkatot keres,pocak nélkül,izmokat,25 centis farkakat stb,holott előtt a tükörbe bele kellene nézni,rengeteg csupán átlagember van itt...Szóval felesleges időpocsékolás részemről az élből való elutasítás előre természetes,lehet nekem akármilyen jó szövegem hozzá,kalap sz@rt se érek vele,a kutyának se kellek.
2023. 10. 12. csütörtök 13:32  #9409
Törölt felhasználó (4500742)
Találtam.... Keresek is... De Viberen kezdem... Amikor viberre hivom 80%-a kiesik...
2023. 10. 12. csütörtök 12:38  #9408
Davee92 Davee92
Ugyan ez a véleményem és ugyan ezt próbáltam én is megfogalmaznia! Igen ez a másik arcos képet kérnek, de másik részről sehol semmi! Fer dolog! Én mostanában ha írok valakinek direkt a végére oda írom hogy várom válaszod vagy valaszotok! Még így sincs válasz! Még annyi se hogy bocs de nem!
(Ez egy válasz atesz47 üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 09:43
Szóló pasiként teljesen reménytelen!Hiába van helyem,van szabadidőm,és akár utazni is tudok,nem sietek,nem most azonnal akarok bárkit,100-ból 100-szor pusztán nem vagyok szimpatikus egyetlen esetleg rosszul sikerült arcos fotó alapján.Ha nincs arcos kép,akkor mindenki meg van sértődve,hogy miért nincs,hisz nekik sincs....ezt nem is értem,a kölcsönoösség nem játszik?A másik nyilván mindenki schwarzenegger alkatot keres,pocak nélkül,izmokat,25 centis farkakat stb,holott előtt a tükörbe bele kellene nézni,rengeteg csupán átlagember van itt...Szóval felesleges időpocsékolás részemről az élből való elutasítás előre természetes,lehet nekem akármilyen jó szövegem hozzá,kalap sz@rt se érek vele,a kutyának se kellek.
2023. 10. 12. csütörtök 09:43  #9407
atesz47 atesz47
2023. 10. 10. kedd 14:44  #9406
Davee92 Davee92
Mindkét félre értettem!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 14:26
Jó hát azért a legtöbb esetben szerintem a másik oldal sem panaszkodhat. Jelen esetben a parner kereső férfiak. Hely nincs, azonnal érjen rá a pár mert neki nincs ideje beszélgetni,ismerkedni netán kávézni, autós kaland érdekli (szintén nincs helye), persze gumit ne kelljen használni. Mellé legyen dekoratív,csinos modell alkatú a nő. Stb stb. Tisztelet a kevés kivételnek, aki tán még akad az oldalon.
2023. 10. 10. kedd 14:26  #9405
bonnie.clide175 bonnie.clide175
Jó hát azért a legtöbb esetben szerintem a másik oldal sem panaszkodhat. Jelen esetben a parner kereső férfiak. Hely nincs, azonnal érjen rá a pár mert neki nincs ideje beszélgetni,ismerkedni netán kávézni, autós kaland érdekli (szintén nincs helye), persze gumit ne kelljen használni. Mellé legyen dekoratív,csinos modell alkatú a nő. Stb stb. Tisztelet a kevés kivételnek, aki tán még akad az oldalon.
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 10:52
Persze egyett értek veled, ès így is van jól! Csak sokan nem maradnak a realitás talaján!
2023. 10. 10. kedd 10:52  #9404
Davee92 Davee92
Persze egyett értek veled, ès így is van jól! Csak sokan nem maradnak a realitás talaján!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 10. 10. kedd 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 00:33
Elgondolkodtató amit írtál, igen an ami én egyet is értek, de.. nem vannak olyanok mint mi is nem minden áron akarunk találni valakit.. ha nem üti meg azt a mércét amit mi magunk közt kialakítunk akkor nem fogunk valakit az ágyunkba engedni, csak hogy úgy érezzük elértük a célkitűzést. Ha nem találunk olyat aki szimpatikus, hát istenem, nem fogunk belebungulni, szeretjük egymást és ennél nem kell több. Szerencsére sok mindenben volt részünk, sok keresés de negtalálható az akit az ember keres, nem lehetetlen!
2023. 10. 10. kedd 00:46  #9403
Felhőék Felhőék
Nem akarom kedveteket venni de pár hét alatt nehéz találni. Türelem kell, de az nagyon. Illetve vigyázzatok nehogy a kedveteket elvegye a sok játszadozó. Sajnos nem általánosítás, igazán jó pasit harmadiknak találni akiből még házibarát is lehet hosszú idő, és biztos Bem elsőre találjátok meg. Próbálkozni kehet de ha klasszikus házibarátot kerestek Ida több kell mint erotikus vinzódás.
(Ez egy válasz Bimi_Db üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 09. hétfő 15:55
Pár hete kezdtük el a házibarát keresését. Nem is gondoltuk, hogy ennyire nem egyszerű. Rengeteg személyes találkozón vagyunk túl, tehát addig sikeres is a keresés. Viszont aki nekünk tetszik és konkrét randira hívjuk, az vagy eltűnik vagy nem ér rá.
Feleségem csinos, szép arcú, vonzó, könnyen barátkozó nő, szóval a probléma nem itt van.
Én is végig támogatom a személyes találkozókon és jókat is beszélgettünk a srácokkal. Szóval... nem egyszerű.
Párként másik profilunk van....
2023. 10. 10. kedd 00:33  #9402
Felhőék Felhőék
Elgondolkodtató amit írtál, igen an ami én egyet is értek, de.. nem vannak olyanok mint mi is nem minden áron akarunk találni valakit.. ha nem üti meg azt a mércét amit mi magunk közt kialakítunk akkor nem fogunk valakit az ágyunkba engedni, csak hogy úgy érezzük elértük a célkitűzést. Ha nem találunk olyat aki szimpatikus, hát istenem, nem fogunk belebungulni, szeretjük egymást és ennél nem kell több. Szerencsére sok mindenben volt részünk, sok keresés de negtalálható az akit az ember keres, nem lehetetlen!
(Ez egy válasz Davee92 üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 09. hétfő 21:59
Mindeki részéről hatalmasak az elvárások! Ami egy részről teljesen érthető, viszont személy szerint azt gondolom hogy mindeki próbálja belőni a hozzá hasonló partnert! Ha már valaki olyan mércét állít fel akkor ő(ők) is üssék meg azt a mércét! Mert sok adatlapot elolvasva és látva azért sok ember nem a magához mért kalibert keresi!
2023. 10. 09. hétfő 21:59  #9401
Davee92 Davee92
Mindeki részéről hatalmasak az elvárások! Ami egy részről teljesen érthető, viszont személy szerint azt gondolom hogy mindeki próbálja belőni a hozzá hasonló partnert! Ha már valaki olyan mércét állít fel akkor ő(ők) is üssék meg azt a mércét! Mert sok adatlapot elolvasva és látva azért sok ember nem a magához mért kalibert keresi!
2023. 10. 09. hétfő 19:11  #9400
Törölt felhasználó (4702588)
Nem lehetetlen , engem egyedül kerestek meg párok hármasra és minden gördülékenyen ment . Még régebben volt olyan hogy potyára elhívtak és mikor a városba értem se kép, se hang . Így érdemes mindent fenntartással kezelni amíg nem alakul ki bizalmi minimum haveri kapcsolat . Párban más a tapasztalat , fel van tüntetve kit ,hogyan-miért keresünk és ennek ellenére rengeteg olyan jelentkezik aki nem esik ezekbe a paraméterekbe . A haveri kapcsolat kontrasztja hogy a random beszélgetésből személyesen lesz valami , ha mindenki nyitott és nem fél kérdezni intelligensen és tapintosan áll hozzánk . De ha valaki 10 perc normális beszélgetés után azt kérdezi hogy akkor megmutathatja e , hasonlók => red flag , sajnos ilyenekbe leginkább Magyarországonon botlottunk.
/ 537