Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

2023. 08. 05. szombat 15:18  #9165
Törölt felhasználó (4712614)
Ez az, hogy sokan nem hajlandók kompromisszumra. Vagy adsz képet vagy nem. Ha nem így jártál. Mindenki másképp csinálja. Türelem meg megértés általába nincs.
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 08. 05. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 14:40
A valamit valamiért elvnek kéne érvényesülni ! Akinek fontos és lát a történetben izgalmat, érdekességet az utazik.
2023. 08. 05. szombat 14:40  #9164
yamaha yamaha
A valamit valamiért elvnek kéne érvényesülni ! Akinek fontos és lát a történetben izgalmat, érdekességet az utazik.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:38
Nem olyan egyszerű a legtöbben többszáz kilométerről írnak,holott úgy is ők maguk is tisztában vannak azzal hogy nem fognak eljönni egy első alkalmas kávéra. Az adatlapok többsége meg kritikán aluli. Elég rakeresni a társkeresőben a férfiakra. Akkor még meg sem említettük azokat akik egyszer csak eltűnnek találka előtt. Stb stb stb
2023. 08. 05. szombat 13:56  #9163
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Nem is ertem, hogy miert nem ugrottal rogton erre a kedves invitalasra, foleg, hogy 28 cm (WTF???)
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 10:55
Mai kapcsolatra jelölés adatlapja: " nagy farokam van 28cm olyn nöket keresek aki birja?" Nos az ilyen és hasonló lehetőségek közül nem is tudjuk hogyan válasszunk, keressünk. nyes
2023. 08. 05. szombat 12:52  #9162
Felhőék Felhőék
A távolsági kapcsolatok hoz… nekünk volt egy pécsi pár akikkel eredetileg csak beszélgettünk és abban maradtunk hogy berényben a nudin találkozunk, de csak nem jött össze, aztán épp Pécsen jártunk és találkoztunk egy kávéra, másnap együtt ebédeltünk, semmi több. De aztán negyedévente eljöttek hozzánk több mint 300 kilóméterről 1-1 hétvégére. Ez a negyedévente vagy 2 havonta történő hétvége együttöltése teljesen jó is volt. Tehát van ilyen hogy emberek 300 kilométert is utazzanak és működjön egy ilyen kapcsolat. Helyben 50-60 kilométeren belül találni párokat vagy pasit nagyon lutri, nagy kicsi a merítési lehetőség ezért meg kell próbálni tágítani a kört. Ha nagy a táv akkor első semleges helyes találkozasok valahol fél úton pont jók. Mondjuk szóló pasiknál nem teljes hétvégés programot tervezünk így náluk a a 70-80 kilóméterről nem is keresük senkit. Bár most van egy jelölt 200 kilóméterről smile de ez ritka.
2023. 08. 05. szombat 12:13  #9161
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Hát az még azt mondom talán talán bele fér, de 2-3-400 kilométerről meg azért nem fognak eljönni mert nálunk az első találkozó csak kávé és beszélgetés. Nyilván nincs első alkalommal szex, így nem éri meg utazni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1581062)
2023. 08. 05. szombat 11:58
Sziasztok!
A távolsági dologra az én tapasztalatom hogy közelből nehéz találni mert félnek hogy ismerjük egymást. Több ilyen választ kaptam már. Nekem messzebb kell utaznom 50-100 km vagy több.
2023. 08. 05. szombat 12:08  #9160
30as párocska 30as párocska VIP
A tapasztalat akkor is az , hogy nem utaznak...legyen az pasi vagy pár . Persze tisztelet a kivételnek mert biztos akad ilyen is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:58
Sziasztok!
A távolsági dologra az én tapasztalatom hogy közelből nehéz találni mert félnek hogy ismerjük egymást. Több ilyen választ kaptam már. Nekem messzebb kell utaznom 50-100 km vagy több.
2023. 08. 05. szombat 11:58  #9159
Sziasztok!
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem olyan egyszerű a legtöbben többszáz kilométerről írnak,holott úgy is ők maguk is tisztában vannak azzal hogy nem fognak eljönni egy első alkalmas kávéra. Az adatlapok többsége meg kritikán aluli. Elég rakeresni a társkeresőben a férfiakra. Akkor még meg sem említettük azokat akik egyszer csak eltűnnek találka előtt. Stb stb stb
2023. 08. 05. szombat 11:54  #9158
30as párocska 30as párocska VIP
Ugyan ez jellemző a párokra is. Írnak 200 km- ről , hogy szoktak erre járni , aztán 2 levél után eltűnnek. Az ilyen távoli egyéneket eleve nem is vesszük komolyan, mert tudjuk hogy nem fognak utazni ennyit .
2023. 08. 05. szombat 11:38  #9157
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:02
Általában a virtuális tér, nem kultúra magasiskolája ! Már a köszönés is komoly problémába ütközik !
Pedig ennek nem így kéne lennie ! Abban a hitbe voltam, hogy Nektek biztos könnyű, mert annyira jók vagytok !
2023. 08. 05. szombat 11:02  #9156
yamaha yamaha
Általában a virtuális tér, nem kultúra magasiskolája ! Már a köszönés is komoly problémába ütközik !
Pedig ennek nem így kéne lennie ! Abban a hitbe voltam, hogy Nektek biztos könnyű, mert annyira jók vagytok !
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 10:55
Mai kapcsolatra jelölés adatlapja: " nagy farokam van 28cm olyn nöket keresek aki birja?" Nos az ilyen és hasonló lehetőségek közül nem is tudjuk hogyan válasszunk, keressünk. nyes
2023. 08. 05. szombat 10:55  #9155
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 08. 02. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 07:05
Mi ezt kaptuk: sexcamjo. confused
2023. 08. 04. péntek 22:55  #9154
Törölt felhasználó (4715967) VIP
Miazhogy! Olyan cuckold lett belőle, hogy füstölt.
2023. 08. 04. péntek 22:48  #9153
Profi30 Profi30
Nekem eddig egy hármas jött össze de imádtam még ha az elején izgultam is. Remélem kapok még esélyt és lesz még rá alkalom. Viszont rengeteg esetben tapasztalom, hogy leveleimre semmilyen választ nem kapok. Igyekszem mindent leírni és nem hinném, hogy bunkó stílusban. Mindent amit kérnek adok, de válasz semmi
2023. 08. 04. péntek 07:49  #9152
Hobert Hobert
Ezt én is meg tudom erősíteni¡ Két hétig dolgoztam a Balatonnál és ezt le is tisztáztam a levelemben. Heti 2 randit össze tudtunk hozni a hölggyel...
Más itt sokan emlegetik a telefonszámot, mint szűrőt. Szerintem ez semmit sem jelent.
Szimpatikus pár, tel. számot kér, hogy ott egyszerűbb. Megadtam, mai napig sem kerestek...
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 22:38
De van ilyen fordítva is.
Én voltam egy párnál akik itt nyaraltak és kerestek 2 napra valakit harmadiknak.
2023. 08. 03. csütörtök 22:38  #9151
gáborgábor79 gáborgábor79
De van ilyen fordítva is.
Én voltam egy párnál akik itt nyaraltak és kerestek 2 napra valakit harmadiknak.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 22:13
Lehet pont nem ide tartozik de partner keresési tapasztalat. Sajnos már a sokadik megkeresés jön okyan unatkozó uraktól akik azt hiszik hogy ha el látogatnak a környékünkre, általában Sárvárra pár napra és azt hiszik ugrunk egyből… furcsa hozzáállás ez szerintem. Arra a pár napra míg itt van, szeretne hármasban boldog órákat átélni…na ne! És perste 2 havonta erre jár majd. Nem vagyok Budapest fóbiás, de bocsánat keressen ott, ne gondolja ha vidékre itt egyből úgy ugrál az ember ahogy ő akarja… szerencsére volt múlt héten egy beszélgetésünk ami pozitív volt, így már csak időpontot kell találni hogy el mélyítsük a kapcsolatot.
2023. 08. 03. csütörtök 22:13  #9150
Felhőék Felhőék
Lehet pont nem ide tartozik de partner keresési tapasztalat. Sajnos már a sokadik megkeresés jön okyan unatkozó uraktól akik azt hiszik hogy ha el látogatnak a környékünkre, általában Sárvárra pár napra és azt hiszik ugrunk egyből… furcsa hozzáállás ez szerintem. Arra a pár napra míg itt van, szeretne hármasban boldog órákat átélni…na ne! És perste 2 havonta erre jár majd. Nem vagyok Budapest fóbiás, de bocsánat keressen ott, ne gondolja ha vidékre itt egyből úgy ugrál az ember ahogy ő akarja… szerencsére volt múlt héten egy beszélgetésünk ami pozitív volt, így már csak időpontot kell találni hogy el mélyítsük a kapcsolatot.
2023. 08. 03. csütörtök 19:41  #9149
Dzsentri Dzsentri
Ezek szerint mondhatni senki. Ergo az ostoba újratermelődik, majd kihal. Egy kérdést kipipálhatunk.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 02. szerda 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 19:05
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elküldi gyakorlatilag válogatás nélkül ezt az üzenetet és eszébe nem jut egy idő után, hogy ennek bizony semmi eredménye nem volt. Akkor hasonló attitüddel rendelkezik mint a szibériai partizán aki a háború után hosszú évekkel is csak monoton mód robbantgatott-robbantgatott de eszébe nem jutott átgondolni mit is csinál. De mi van ha mi itt mi kevesek rosszul gonoljuk és mégiscsak van az a célcsoport akinél ez levélke már léc fölöttinek minősül. Tényleg kíváncsi lennék, hogy válaszolt e már valaki ilyen megkeresésre? (Az esetleges hasonló egyszavas, a levélíró felmenőire, elmeállapotára és nemi identitására vonatkozó felindulásból keletkező reakciók nem számítanak.)
2023. 08. 02. szerda 19:05  #9148
Dzsentri Dzsentri
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elküldi gyakorlatilag válogatás nélkül ezt az üzenetet és eszébe nem jut egy idő után, hogy ennek bizony semmi eredménye nem volt. Akkor hasonló attitüddel rendelkezik mint a szibériai partizán aki a háború után hosszú évekkel is csak monoton mód robbantgatott-robbantgatott de eszébe nem jutott átgondolni mit is csinál. De mi van ha mi itt mi kevesek rosszul gonoljuk és mégiscsak van az a célcsoport akinél ez levélke már léc fölöttinek minősül. Tényleg kíváncsi lennék, hogy válaszolt e már valaki ilyen megkeresésre? (Az esetleges hasonló egyszavas, a levélíró felmenőire, elmeállapotára és nemi identitására vonatkozó felindulásból keletkező reakciók nem számítanak.)
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 08. 02. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 18:52
Mi is pont ezt beszéltük, hogy biztos van olyan, akinek ez bejött és ezért írkál ilyeneket. Vagy pedig nem esik le, hogy hol a hiba, így mindent úgy csinál, mint ahogy eddig.
2023. 08. 02. szerda 18:52  #9147
Manna Ventura Manna Ventura
Mi is pont ezt beszéltük, hogy biztos van olyan, akinek ez bejött és ezért írkál ilyeneket. Vagy pedig nem esik le, hogy hol a hiba, így mindent úgy csinál, mint ahogy eddig.
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2023. 08. 02. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 14:26
A felgyorsult világ elvárásaihoz igazodik az író. Rövid és lényegretörő üzenet, az időtrabló és avítt udvariassági sallangokat célszerűség vezérelve mellőzte. Megteremtve ezzel az első szűrőt, mert aki erre válaszol azzal hasonló stílusban tudja folytatni. Lehetőleg nagyot merít az itteni közegből és valakik biztosan reagálnak erre a megkeresésre, mert ha nem így lenne ilyen üzenetek nem lennének. Kíváncsi lennék azoknak a véleményére akik egy ilyen rapid felkérésre reagálnak. Van folytatása, vagy hogyan folytatódik egy egyszavas dolog?
2023. 08. 02. szerda 18:48  #9146
Manna Ventura Manna Ventura
Lehet ugyanaz volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 02. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712901)
2023. 08. 02. szerda 10:19
Ilyet már mi is kaptunk! smile
/ 538