Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 18. vasárnap 02:23  #22
s s VIP
Én meg attól hogy az éjjel a STOP-ban arra ébredek hogy hallom a neszeket amik a pót kirakodásáról árulkodnak....Országúti kalózok...fegyveres STOP-os fosztogatók...Rettegés az egész. És még emelett az hogy arra ébredjek itthon hogy a házamat rabolják. Kis paranoia, nem ajánlom senkinek mert piszok szar dolog. A másik amitől én is félk hogy leromlik a látásom, és az is hogy nem lesz párom :(
2006. 06. 18. vasárnap 01:13  #21
ghorrag ghorrag
meg a pok sem rovar
2006. 06. 18. vasárnap 00:32  #20
Törölt felhasználó (12490)
Nekem abszolút rovarfóbiám van, kezdve a pókoktól a darazsakon át, a lepkékig meg csótányokig... Van pár kivétel, pl a katicák meg a kis hangyák nem szoktak izgati, és a gilisztát is simán megfogom, ha kell... :-) (Igaz a giliszta nem rovar :-D).
Az Állatkertben is a rovarház okozza a legnagyobb sokkot, de azért ott vagyok és nézem őket. :-)
2006. 06. 17. szombat 23:40  #19
Törölt felhasználó (24620)
A kígyókkal (míg nem haragszanak rám és nem látják bennem az élelmet) semmi bajom (amikor volt itt hüllőkiállítás és a nyakunkba vehettünk egyet, többször is sorbaálltam :D (finom meleg bőre volt)).
Macskát viszont ne tarts!!! akkor inkább valami kutyát, de abból is valami méretesebbet. :)
(nem ismerkedés céljából de,) te hány éves vagy, ha megkérdezhetem?
És nálad mi lehet az oka annak, hogy nem találsz senkit?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 06. 17. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 21:22
attól hogy soha nem lesz párom attól én is tartok, hogy vén bolond egyedülélő macskatartó hibbant öreglány leszek.. meg a kígyóktól még rémálmaim is votlak egy időben hogy rámtekeredik és megfojt :((
2006. 06. 17. szombat 23:36  #18
Hát, ja... ezért jobb tán fiűnak lenni.. :(
Ám engem is szívesen csesztettek (különösképp a helyi etnikum tagjai) anno, talán a kis törékeny megjelenésem miatt, nem tudom... de valahogy érzékük volt hozzá, hogy mindig kiszúrjanak... már mintha annyira nem lenne jellemző, bár ha egy bandát látok szembejönni az utcán (legyen az barna/fehér/józan/besszívva mint állat/diszkóból/pogópartiról) még ma is igyekszem őket feltűnés nélkül elkerülni...
Akik meg megpróbáloznak a nemi erőszakkal...
Levágatnám minden nemiszervüket, kitenném egy napra meztelenül, hogy kergessék meg őket, szégyenítség meg teljesen, majd a legrosszabb buzik közé zárnám egy börtönbe...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 17. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 21:44
Én attól rettegek mindig amikor későn megyek valahova és, hogy valaki elébem ugrik és megpróbál megerőszakolni! Nagyon félek a jött-ment bevándorlóktól és más őrültektől. Mert szerintem aki nemi erőszakot kisérel meg rosszabb esetben meg is tesz az már nem normális ember!!!!!!!! Kicsit undorodom a kukacoktól, meg a gilisztáktól, de nem félek. Gyakorlatilag semmitől sem félek csak attól amit leirtam. Száz szerencsére még nem történt meg velem ilyesmi, de csoda, mert már annyi zaklatóm volt, mind együtt akart velem lenni a szépségem miatt, mert mindig azt mondják, hogy milyen szép vagyok és, hogy mázlista a pasim, amiért ilyen csaja lehet. szomoru1
2006. 06. 17. szombat 21:44  #17
Jane091 Jane091
Én attól rettegek mindig amikor későn megyek valahova és, hogy valaki elébem ugrik és megpróbál megerőszakolni! Nagyon félek a jött-ment bevándorlóktól és más őrültektől. Mert szerintem aki nemi erőszakot kisérel meg rosszabb esetben meg is tesz az már nem normális ember!!!!!!!! Kicsit undorodom a kukacoktól, meg a gilisztáktól, de nem félek. Gyakorlatilag semmitől sem félek csak attól amit leirtam. Száz szerencsére még nem történt meg velem ilyesmi, de csoda, mert már annyi zaklatóm volt, mind együtt akart velem lenni a szépségem miatt, mert mindig azt mondják, hogy milyen szép vagyok és, hogy mázlista a pasim, amiért ilyen csaja lehet. szomoru1
2006. 06. 17. szombat 21:22  #16
mia w. mia w.
attól hogy soha nem lesz párom attól én is tartok, hogy vén bolond egyedülélő macskatartó hibbant öreglány leszek.. meg a kígyóktól még rémálmaim is votlak egy időben hogy rámtekeredik és megfojt :((
2006. 06. 17. szombat 21:02  #15
stellike stellike
Én rettegek a tyúkoktól és a legtöbb madártól. A legrosszabb álmomban mindig megakar csípni egy tyúk, állandóan üldöz. És ha felkelek utána mindig úgy érzem, hogy valami rossz fog történni, ált. be is jön. Bárhova bemegyek ahol kutya van az udvaron, de tyúkot látok még a kerítés közelébe se maradok.
2006. 06. 17. szombat 21:00  #14
para11 para11
csak magamtol!
2006. 06. 17. szombat 20:01  #13
Ja, azokat én sem szeressem... általában...
De EGY azért jó lenne :(
(Ez egy válasz bkismeg üzenetére (2006. 06. 17. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 19:58
Én az emberektől félek...
2006. 06. 17. szombat 19:58  #12
bkismeg bkismeg
Én az emberektől félek...
2006. 06. 17. szombat 18:58  #11
Törölt felhasználó (38040)
Figyelj öreg, azért ezzel ne viccelj köszi. Fém koporsóban szállítják el a halottakat. Beteszik egy hullazsákba és a holttestet így teszik be a koporsóba. Mert azért a tisztelet kijár egy halottnak, és ne a zsák négy sarkát ragadják meg. Elhiszem, hogy menő engem leszólni, de ez azért elég tajparaszt dolog volt.Nem a kérdés, hanem a másik hsz. Gratulálok.
2006. 06. 17. szombat 18:04  #10
ghorrag ghorrag
jaaa...most attol tartok, hogy zombi minnya nekem esik, mint bolond tehen a fianak, pedig csak egy egyszerü kerdest tettem fel. ( föleg, hogy mar letezik lepcsöjaro hullaszallito eszköz..olyan mint egy sörösrekesztoszigato, csak a kerekei ugy vannak kikepezve, hogy jo legyen )
2006. 06. 17. szombat 18:00  #9
ghorrag ghorrag
es miert kellett köreacsolni egy koporsot a hetediken?
azt hittem zsakban szokas elszallitani az embereket
2006. 06. 17. szombat 17:34  #8
Törölt felhasználó (38040)
Én attól félek, hogy mégegyszer valamelyik ember, akit nagyon szeretek meghal. Apukám ali egy éve halt meg itthon, a karjaim közt. Én vittem lefelé hét emeleten keresztül bátyámmal a koporsóját, amiben elszállították, mert a liftbe nem fért be, a halttas emberek pedig ketten nem bírták. Ez nagyon rossz volt. Ilyet soha ,senkinek. Ettől nagyon félek.
2006. 06. 17. szombat 17:30  #7
ghorrag ghorrag
amit nem szeretnek: ugy lerokkanni, hogy meg arra se legyek kepes, hogy vegezzek magammal
2006. 06. 17. szombat 16:54  #6
Hm, a pókoktól én annyira nem rettegek...
Egyszer arra ébredtem, hogy a szempilláimon botladozik egy végig...
Nem csináltam belőle ügyet, megvártam míg lemászott...
A pókokat nem bántom...

Amitől inkáb rettegek, az az, hogy drasztikusan leromlik a látásom, neadjisten megvakulok.

Vagy hogy felnövök és nem lesz állásom...

Vagy hogy örökre pár nélkül maradok...

Most hirtelen ennyi...
2006. 06. 17. szombat 16:29  #5
 Gorcsev Iván Gorcsev Iván
Rettegek,hogy 70-évesen már viagrával kell élnem nyes habár lehet,hogy később szorulok rá erre a kék ikonra eplus2
2006. 06. 17. szombat 16:11  #4
Moncy Moncy
Miután egyszer kirepült a számból egy darázs, de még előtte jól megcsípett azóta óvatosan nyitogatom a számat... mármint mondjuk épp gyümölcsözés közben wink wink
2006. 06. 17. szombat 15:50  #3
Törölt felhasználó (21812)
Én mániákusan félek a kullancsoktól. Idegrohamot kapok, ha felfedezem, hogy van bennem. Engedély nélkül behatol a testembe és még betegséget is terjeszt.
gun
Más dolgoktól is félek, de babonából azokat nem akarom leírni, nehogy bekövetkezzen. Nem kell az ördögöt festeni.
Szexuális vonatkozásban régen attól féltem, hogy pukiznom kell, miközben nyalják a puncimat. De ezek a gátlások elmúlnak, ahogy egyre több időt tölt az ember a másikkal.
/ 4