Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 23. péntek 14:41  #173
Törölt felhasználó (24620)
legtöbbször csak valami szelíd indítás, egy barátság/szerelem lehetőségének a felvetését, valamint ajánlom a galériámat, mert azok a képek bizony többet mesélnek rólam, mint a bemutatkozóoldal...
2006. 06. 23. péntek 14:36  #172
Törölt felhasználó (21812)
Ez valóban megalázó, de nem rád nézve, hanem rájuk. Egyszerűen bunkók.
gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 14:28
még az sem írt vissza, aki azt írja a bemutatkozójában, hogy "ígéri, hogy visszaír"
szomoru1 shakehead
valamint egy másik sem írt vissza...
egy még nem olvasta el...

Ez kezd kicsit megalázóvá válni... úgyértem... ilyenkor a lányok úgy veszik, hogy eléjük vezettek egy marhát a vásáron, aztán megrázták a fejüket és a marhát továbbvitték? Legalább annyit, hogy sajnálom, én a tarkát szeretem, vagy valami...
2006. 06. 23. péntek 14:28  #171
még az sem írt vissza, aki azt írja a bemutatkozójában, hogy "ígéri, hogy visszaír"
szomoru1 shakehead
valamint egy másik sem írt vissza...
egy még nem olvasta el...

Ez kezd kicsit megalázóvá válni... úgyértem... ilyenkor a lányok úgy veszik, hogy eléjük vezettek egy marhát a vásáron, aztán megrázták a fejüket és a marhát továbbvitték? Legalább annyit, hogy sajnálom, én a tarkát szeretem, vagy valami...
2006. 06. 23. péntek 14:24  #170
Nem tudom, hogy itt vagy hol ígértem, de feltettem az "eredményt"... :S ami nem túl szép...
2006. 06. 23. péntek 14:16  #169
Szia!
Nem hiszem, hogy nagyobb balfasz vagy, mint bármelyikünk.
Az írásod legtöbb részével egyetértek.
Az gondolkodtatott el, hogy az ember a 20-as évei elején hogy jut oda, hogy már belefáradt abba, hogy alkalmazkodjon?
Ilyen sok rossz kapcsolatod volt már? Vagy csak a keresgélés kudarcai mondatják veled?
shakehead
2006. 06. 23. péntek 11:00  #168
WildHorse WildHorse
Jó ez a kép.Én is utálom az állandó semmitmondó protokoll mosolyokat,de pl: az ember a munkája során gyakran kell, hogy alkalmazza különben felkopik az állam... shakehead wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 10:55
Hidd el, mind a te, mind Charlotte tanácsait örömmel olvasom, legfeljebb máshogy ítélem, de mivel mindkettő megett segítő, jó szándékot érzek, így egyáltalán nem bántanak és idegesítenek. (tudnak a jó tanácsok is idegesíteni ( ez a kép is arról szólt valamelyest), amikor nagyon szabványosak és már-már bugyután hatnak számomra.
De a tieitek nem.
2006. 06. 23. péntek 10:55  #167
Hidd el, mind a te, mind Charlotte tanácsait örömmel olvasom, legfeljebb máshogy ítélem, de mivel mindkettő megett segítő, jó szándékot érzek, így egyáltalán nem bántanak és idegesítenek. (tudnak a jó tanácsok is idegesíteni ( ez a kép is arról szólt valamelyest), amikor nagyon szabványosak és már-már bugyután hatnak számomra.
De a tieitek nem.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 23. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 10:43
"Mi az hogy miért nincs nálam gumi?! "
Jó volt a válaszod: "Mert még nem kell, értsük?"
Csak folytathattad volna a mondatot: ahhoz, hogy térdelj és szeress ahhoz nem kell gumi és ahhoz sem hogy én térdeljek és szeresselek!" wink
"A behatolásra ráér később is baby amikor már egymáshoz csiszólódtunk a sexben!" eplus2
Ja és rám is szólj rám légyolykedves Wilimas Röné úr / a Wiliams Renault főmérnöke/ , ha idegesít vagy fáraszt a sok tanácsom.
Én persze jószívvel segítek ha tudok, mert emlékszem fiatalkoromra amikor nekem is hasonló problémáim voltak a kapcsolat teremtéssel és sok idősebb srác adott tanácsot és ha akartam és tudtam változtatni a személetemen, taktikámon akkor néha a siker sem maradt el! circling wave eljen
2006. 06. 23. péntek 10:43  #166
WildHorse WildHorse
"Mi az hogy miért nincs nálam gumi?! "
Jó volt a válaszod: "Mert még nem kell, értsük?"
Csak folytathattad volna a mondatot: ahhoz, hogy térdelj és szeress ahhoz nem kell gumi és ahhoz sem hogy én térdeljek és szeresselek!" wink
"A behatolásra ráér később is baby amikor már egymáshoz csiszólódtunk a sexben!" eplus2
Ja és rám is szólj rám légyolykedves Wilimas Röné úr / a Wiliams Renault főmérnöke/ , ha idegesít vagy fáraszt a sok tanácsom.
Én persze jószívvel segítek ha tudok, mert emlékszem fiatalkoromra amikor nekem is hasonló problémáim voltak a kapcsolat teremtéssel és sok idősebb srác adott tanácsot és ha akartam és tudtam változtatni a személetemen, taktikámon akkor néha a siker sem maradt el! circling wave eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 10:22
Isten igazából én mondhatni, hogy meg vagyok elégedve az alkatommal, csak tudom, hogy nem sok lányhoz passzolok miatta... de ne feledkezzünk meg az öltözködésről sem...
Megmondani valakinek, hoyg szép, vagy ezzel külön felkeresni, más dolog :D Ám a lányok valószínűleg, azért szeretik, ha tudtukra adod, ám kérdés, hogy milyen szándékkal ésmennyi ismerettség után modod el nekik.
Erőt gyűjteni :) Nos igen...
Amikor egy lánnyal elmentem moziba... egész végig idegeskedtem a film alatt (azért a filmet is nagyon élveztem), hogy meg megrjem e fogni a kezét... aztán mikor láttam, hogy a film már a végkifejletnél van, rájöttem, hogy nincs sok időm... ügyetlenül belejtettem a kezem az ölébe, pár centire elhibázva a kezét. Egy kis ideig nem jött válasz (talán egy-két másodperc, de hidd el, ÓRÁK VOLTAK!), majd kicsit megemeltem, és kerestem a kezét, mikor ő megfogta... Gyönyörű volt... ehh, azóta is átkozom magam, hogy elrontottam azt a kapcsolatot szomoru1
Bezzeg a legutóbbi barátnőm... arra vitt a dolgom, amerre ő lakik, úgyhogy elkísértem, megkérdezett, hogy "Feljössz?" Én meg kis vonakodás után rábólintottam. Én bértem volna néhány puszival, csókkal (!) és simogatással... cseppet többet kaptam... nem, hogyne lett volna rossz... a testem mindenképp élvezte és pillanatnyilag a lelkem is tán... de így utólag... Ehh... egy lány gondolkodjon lépcsőkben... ("Mi az hogy miért nincs nálam gumi?! Mert még nem kell, értsük?")
2006. 06. 23. péntek 10:37  #165
WildHorse WildHorse
Nagyjából én is így látom a dolgokat "Rögös az út a kánaánig!"- ja ezt magamtól idéztem.. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 22:33
Csak arra emlékeztem, hogy egyetemi előkészítő volt a fotózás, onnan gondoltam.
(amúgy a legtöbb ismerősöm az egyetemről az 1-2 éves, mellékesen tanult tanfolyami végzettségével (pl. logisztikus, könyvelő) helyezkedett el, szóval nem kell azokat a tanfolyamokat lebecsülni!)
Hát, az ilyen kapcsolatokat úgy kell tekinteni, hogy muszáj, hogy tapasztalj ilyet is, hogy jobban értékeld majd az igazit. Senki nem találhatja meg elsőre azt, akit keres. Vagy csak a nagyon mázlisták.
Ja, az előző felvetésedhez, hogy mindenki veled foglalkozik: mint írtam, nekem személyes indíttatásom van arra, hogy óvjalak az élet viharaitól, de ha az agyadra megyek, szólj nyugodtan. Tudom, hogy néha túllövök a célon. Nem fogok megsértődni, ha rám szólsz, hogy elég.
2006. 06. 23. péntek 10:25  #164
... áhh, ez se írt vissza... :(( pedig ebben bíztam... :(
Még három versenyző van...
Valószínűleg ők is sorban kiejtenek.. :(
2006. 06. 23. péntek 10:22  #163
Isten igazából én mondhatni, hogy meg vagyok elégedve az alkatommal, csak tudom, hogy nem sok lányhoz passzolok miatta... de ne feledkezzünk meg az öltözködésről sem...
Megmondani valakinek, hoyg szép, vagy ezzel külön felkeresni, más dolog :D Ám a lányok valószínűleg, azért szeretik, ha tudtukra adod, ám kérdés, hogy milyen szándékkal ésmennyi ismerettség után modod el nekik.
Erőt gyűjteni :) Nos igen...
Amikor egy lánnyal elmentem moziba... egész végig idegeskedtem a film alatt (azért a filmet is nagyon élveztem), hogy meg megrjem e fogni a kezét... aztán mikor láttam, hogy a film már a végkifejletnél van, rájöttem, hogy nincs sok időm... ügyetlenül belejtettem a kezem az ölébe, pár centire elhibázva a kezét. Egy kis ideig nem jött válasz (talán egy-két másodperc, de hidd el, ÓRÁK VOLTAK!), majd kicsit megemeltem, és kerestem a kezét, mikor ő megfogta... Gyönyörű volt... ehh, azóta is átkozom magam, hogy elrontottam azt a kapcsolatot szomoru1
Bezzeg a legutóbbi barátnőm... arra vitt a dolgom, amerre ő lakik, úgyhogy elkísértem, megkérdezett, hogy "Feljössz?" Én meg kis vonakodás után rábólintottam. Én bértem volna néhány puszival, csókkal (!) és simogatással... cseppet többet kaptam... nem, hogyne lett volna rossz... a testem mindenképp élvezte és pillanatnyilag a lelkem is tán... de így utólag... Ehh... egy lány gondolkodjon lépcsőkben... ("Mi az hogy miért nincs nálam gumi?! Mert még nem kell, értsük?")
2006. 06. 23. péntek 10:09  #162
Nono, nem szimplán a nagy kérdésre, hanem Az Élet, A Világmindenség Meg Minden nagykérdésére! ;)
2006. 06. 23. péntek 09:26  #161
Mr.Enigma Mr.Enigma
willy
Épp most ismerkedtem össze randivonalról egy aranyos szimpatikus érdekes lánnyal
nézem iwiw-en: kapcsoaltban
vissza r.vonalra: nem kapcsolatot akarok csak barátkozni.
OK, rendben de azt miért egy társkereső lapon?
Ez a jobbik eset, hoyg kiírja.
De ettem meg már csúnbyábban is.
Kedvenc buktám mikor a már épp kezdett volna érdekessé válni a lány és elhívtam volna randizni, hoygt alálkozzunk kiedrült, hogy van gyereke. 21 évesen. Véletlen gyerek de a szülei beleegyezésével és támogatásával megszülte.
Ja, hoppá bocsánat. Nézem az adatlaot: Gyerek: Nincs. Hogyan?
Jó lenne a r.vonal ha rendeltetésének megfelelően kellő információ szolgáltatással hsználnák. :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 12:06
Ehh, ez sem írt vissza... :S
Mindjárt kiregelek mind a kettőből és.. mittomén...

De hogy egy választ sem írnak.. olyan mocsok dolog...
2006. 06. 23. péntek 09:16  #160
Mr.Enigma Mr.Enigma
"Nem mondod, hogy kemény voltam?:-9"

De! [hüpp] [hüpp]

nyes nyes nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 20. kedd 18:52
Nem mondod, hogy kemény voltam?:-9 wow1 buck
2006. 06. 23. péntek 01:07  #159
Hm, stimmt. Talán
Nekem is volt egy nálam tán egy fejjel magasabb osztálytársnőm, ám meg kell hegyni, bájos teremtés.
Ugyanakkor, az hogy néz ki, hogy a lány lehajtja a fejét a fiúhoz, mikor megcsókolja? A fiú meg ilyenkor emelje fel hátul a lábát? :D
Legutóbbi bnőm majd' három évvel volt idősebb... nagyon nem akartam belemenni eleinte, aztán meggyőzött... kár volt... persze, nem az volt később a váló ok, de sokszor éreztem úgy (legtöbbször nem is oktalanul), hogy kicsit úgy is kezel... :S
2006. 06. 22. csütörtök 22:49  #158
Nem, egyáltalán nem lősz túl és őszintén írtam, hogy jól esik, hogy így foglalkozol velem! És köszönöm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 22:33
(amúgy a legtöbb ismerősöm az egyetemről az 1-2 éves, mellékesen tanult tanfolyami végzettségével (pl. logisztikus, könyvelő) helyezkedett el, szóval nem kell azokat a tanfolyamokat lebecsülni!)
Hát, az ilyen kapcsolatokat úgy kell tekinteni, hogy muszáj, hogy tapasztalj ilyet is, hogy jobban értékeld majd az igazit. Senki nem találhatja meg elsőre azt, akit keres. Vagy csak a nagyon mázlisták.
Ja, az előző felvetésedhez, hogy mindenki veled foglalkozik: mint írtam, nekem személyes indíttatásom van arra, hogy óvjalak az élet viharaitól, de ha az agyadra megyek, szólj nyugodtan. Tudom, hogy néha túllövök a célon. Nem fogok megsértődni, ha rám szólsz, hogy elég.
2006. 06. 22. csütörtök 22:34  #157
És ezt nő írta, vagy férfi?

ravasz1 vigyor5 hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 06. 22. csütörtök 15:33
Jössz baszni, vagy baszol jönni?:D Bestof:D
2006. 06. 22. csütörtök 22:33  #156
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 22:22
Egyetem! HAHAHAHA!
Éncsak egy szelíd paraszt vagyok aki szaksuliban tengeti napjait kiadványszerkesztőnek tanulva... két éves tanfolyam, egy már lement...
Volt ott egy lány, akivel össze is jöttem sajna... aztán égzengés, földindulás, mocskolódás (egyoldalú :P) stb...
2006. 06. 22. csütörtök 22:22  #155
Egyetem! HAHAHAHA!
Éncsak egy szelíd paraszt vagyok aki szaksuliban tengeti napjait kiadványszerkesztőnek tanulva... két éves tanfolyam, egy már lement...
Volt ott egy lány, akivel össze is jöttem sajna... aztán égzengés, földindulás, mocskolódás (egyoldalú :P) stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 22:10
És a suliban (egyetemen?) nincsenek olyan lányok, akik szóba jöhetnének?
2006. 06. 22. csütörtök 22:10  #154
És a suliban (egyetemen?) nincsenek olyan lányok, akik szóba jöhetnének?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 21:52
Azért picit furcsa, hogy először írtak is páran ebbe a topicba, aztán az én "lelkisegély-pasitanítóképző"-szolgálatom lett.
De köszönöm, hogy így *hüpp* törődtök velem :D
/ 24