Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 06. 22. csütörtök 20:49  #133
Törölt felhasználó (21812)
Már látom a hibát. Beírtad, hogy heteroszexuális vagy. Egy nőnek nincs annál nagyobb kihívás, mint megtéríteni egy meleg pasit, mert annál nagyobb elismerés nem érheti női mivoltát.
Jó, csak vicceltem, de a mondat második része igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 22. csütörtök 11:17
Egyik: (ez a randivonal szerintem elég ganéj... pl, hogy nemenged url-eket beilleszteni, és még a fekete-fehér, félarcos képemet is bannolták)

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy erre a világra születtem, de ha már itt vagyok, remélem találok olyat, aki hasonlóan járt.
Nem, ha ilyen szavakkal bombáznak, mint "alternatív", "művészlélek" és hasonlók, azt nagyon nem szeretem, mégha leendő munkámat művészet-közelinek is képzelem.
Egyébként meg "jófiú" vagyok, nem iszom, nem cigizem (csak pipázom néha), ha barátnőm volt nem hajtottam, hogy "Mikor fekszünk máááár le?", discoba nem tudsz elrángatni, koncertre is csak nehezen, látszólag unalmas vagyok és tüskés...
...ám vágyom a szeretetre, a törődésre.

Hobbi szinten:
Firkálás (analóg és digitális formában), fényképezés (ebből sajnos hanyagolom az analógot), nem oly' régóta karatézom (ne várj sportos külsőt), és ami épp megtetszik.
Ha a képeimre (rajzok, fotók stb.) vagy kíváncsi (többet mondanak rólam mint ez a bemutatkozó), akkor a DevinatArt-on megtalálsz willy87 néven.

Ha nem társat, hanem csak barátot keresel, akkor is szívesen fogadom a leveled.

Itt meg a másik...
2006. 06. 22. csütörtök 20:44  #132
Láttad volna a mostani akciómat...
nézem a képét...
"Azta, milyen gyönyörű hosszú-hosszú haja van... milyen magas? 176cm?"
Aztán szaladás Anyuék ajtófélfájához, méreckedés :D... 178cm! "Akkor írhatok neki! Nem,-nem, gondoljuk át mégegyszer. Ha ő most 176cm 17 évesen, később még magasabbra nőhet! Nézzük a következőt."
2006. 06. 22. csütörtök 20:17  #131
WildHorse WildHorse
Egy fontos tudnivaló azért akad.
A legtöbb csajnak Te kell, hogy írj először Neked maguktól vajmi kevesen fognak írni, tehát lássam azt a 30 levelet amit kiküldesz a mail-edről! wave wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 17:34
Nna, három órányi happyhardcore-streaming, és egy windows install után ez jött ki:
A nagy átlagtól eltérő, romantikus, kicsit visszahúzódó, ám egy kedves lány pillantásától hamar oldodó fiú vagyok.
Hobbyból fényképez(get)ek, firkálok (digitális, analóg és azon belül rengeteg technika), karatézom (nem oly' régóta), elvétve kajakozok és biciklizek (ez nem látszik meg rajtam). (főzök, mosok, takarítok :D)

Ha érdekelnek a képeim (cseppet többet árulnak el rólam), akkor látogass el a Deviantartos galériámba (van rajta élő webcam-adás is néha a szobámból és írok Journalt is).

Ha kedved van velem megismerkedni (levél/chat/komolyabb) akkor mindnképp írj! Én mindnekép válaszolok ;)
2006. 06. 22. csütörtök 17:34  #130
Nna, három órányi happyhardcore-streaming, és egy windows install után ez jött ki:
A nagy átlagtól eltérő, romantikus, kicsit visszahúzódó, ám egy kedves lány pillantásától hamar oldodó fiú vagyok.
Hobbyból fényképez(get)ek, firkálok (digitális, analóg és azon belül rengeteg technika), karatézom (nem oly' régóta), elvétve kajakozok és biciklizek (ez nem látszik meg rajtam). (főzök, mosok, takarítok :D)

Ha érdekelnek a képeim (cseppet többet árulnak el rólam), akkor látogass el a Deviantartos galériámba (van rajta élő webcam-adás is néha a szobámból és írok Journalt is).

Ha kedved van velem megismerkedni (levél/chat/komolyabb) akkor mindnképp írj! Én mindnekép válaszolok ;)
2006. 06. 22. csütörtök 17:13  #129
WildHorse WildHorse
Wilimas /direkt írom így hogy megkülönböztessünk a Wiliams-tól/, szóval ne légy ennyire merev engedd be a madár csicsergést a szvedbe, ehhez viszont nyitottabbnak kell lenned.... ejnye1 wave wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 16:41
Ehh, én nem gépszíjat akarok, hanem 1 (egy) barátnőt!
És most minek írjak egy olyan csajnak, akiről tudom, hogy úgyis kilelne tőle a hideg...
Nem akarok dicos/szigetes/akármilyen abszolút nem hozzámvaló lányt, mert egyszerűen NAGYON nem vagyok hozzá való...
2006. 06. 22. csütörtök 16:41  #128
Ehh, én nem gépszíjat akarok, hanem 1 (egy) barátnőt!
És most minek írjak egy olyan csajnak, akiről tudom, hogy úgyis kilelne tőle a hideg...
Nem akarok dicos/szigetes/akármilyen abszolút nem hozzámvaló lányt, mert egyszerűen NAGYON nem vagyok hozzá való...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 16:00
Add lejebb a mércét és ne úgy talizz velük mintha akarnál valmi komoly dolgot.
Ne barátnőt keress hanem csak ismerősöket, meglátod jobb léesz így és sokkal könyebb.
Találkozz egy csomó lánnyal akiről úgy gondolod, hogy nem barátnőnek való, meglátod némelyiknél ha szánsz rá több időt kellemes meglepetésben lesz részed.
A másik lehetőség nyomj túl a csúcson ahogyan Stallone csinálta a filmben.
Fordítsd meg a sapit a fejeden az agyadban kattan a kapcsoló és máris Te vagy a hódítók hódítója.
100 lányból 100 nak írsz és azt akarod, hogy amelyik tetszik azt az első randin megcsókold vagy pettingelj vele.
Csak a hódítás számít ! wink
Meglátod ha egyszer elkap a gépszíj és belejössz olyan lesz mint a kábítószer amit nem tudsz abbahagyni, mindennap új nőre új sexélményre fogsz vágyni!
eplus2
Tapasztalatból beszélek finom wow1 wink eljen
Az első lépések nehezek és göröngyösek leszek a többi viszont sikert sikerre halmozva édes lesz mint a méz.... eplus2 heureka felkialtas bohoc eljen wink
2006. 06. 22. csütörtök 16:00  #127
WildHorse WildHorse
Add lejebb a mércét és ne úgy talizz velük mintha akarnál valmi komoly dolgot.
Ne barátnőt keress hanem csak ismerősöket, meglátod jobb léesz így és sokkal könyebb.
Találkozz egy csomó lánnyal akiről úgy gondolod, hogy nem barátnőnek való, meglátod némelyiknél ha szánsz rá több időt kellemes meglepetésben lesz részed.
A másik lehetőség nyomj túl a csúcson ahogyan Stallone csinálta a filmben.
Fordítsd meg a sapit a fejeden az agyadban kattan a kapcsoló és máris Te vagy a hódítók hódítója.
100 lányból 100 nak írsz és azt akarod, hogy amelyik tetszik azt az első randin megcsókold vagy pettingelj vele.
Csak a hódítás számít ! wink
Meglátod ha egyszer elkap a gépszíj és belejössz olyan lesz mint a kábítószer amit nem tudsz abbahagyni, mindennap új nőre új sexélményre fogsz vágyni!
eplus2
Tapasztalatból beszélek finom wow1 wink eljen
Az első lépések nehezek és göröngyösek leszek a többi viszont sikert sikerre halmozva édes lesz mint a méz.... eplus2 heureka felkialtas bohoc eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 15:29
*grhm*
Majd meglássuk...
30lánynak???
100-ból találtam egy olyat, amelyik nem olyan mint a többi 99.

Williams Renalut... :D
William's Renault (egyszer tényleg szeretnék egy kis "rönót") :D
2006. 06. 22. csütörtök 15:33  #126
Törölt felhasználó (38040)
Jössz baszni, vagy baszol jönni?:D Bestof:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 10:38
És mi a bemutatkozó szöveged? Most már kezd nagyon érdekelni...
2006. 06. 22. csütörtök 15:29  #125
*grhm*
Majd meglássuk...
30lánynak???
100-ból találtam egy olyat, amelyik nem olyan mint a többi 99.

Williams Renalut... :D
William's Renault (egyszer tényleg szeretnék egy kis "rönót") :D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 12:11
Wilimas Renault 87-es kiadás.
Próbáld meg amit írtam Neked felrakni az egyik oldaladra ahol ismerkedsz egy hónapig írj, legalább 30 lánynak és meglátod a reakcióikból, hogy vagy nem jó a bemutatkozó szöveg.
A neten sokminden írásban máshogyan "hangzik".
Próbáld ki, mit veszítesz vele?!... wink eljen
2006. 06. 22. csütörtök 12:11  #124
WildHorse WildHorse
Wilimas Renault 87-es kiadás.
Próbáld meg amit írtam Neked felrakni az egyik oldaladra ahol ismerkedsz egy hónapig írj, legalább 30 lánynak és meglátod a reakcióikból, hogy vagy nem jó a bemutatkozó szöveg.
A neten sokminden írásban máshogyan "hangzik".
Próbáld ki, mit veszítesz vele?!... wink eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 12:06
Ehh, ez sem írt vissza... :S
Mindjárt kiregelek mind a kettőből és.. mittomén...

De hogy egy választ sem írnak.. olyan mocsok dolog...
2006. 06. 22. csütörtök 12:06  #123
Ehh, ez sem írt vissza... :S
Mindjárt kiregelek mind a kettőből és.. mittomén...

De hogy egy választ sem írnak.. olyan mocsok dolog...
2006. 06. 22. csütörtök 12:03  #122
*hmmr*
Jóképűnek mondott? Olyan az orrom mint akit pofánvertek egy lapáttal... Na jó, nem vészes, de annyira még nem mondogatták, és nekem ez nagypn egoisztikusan hangzik...
sokmindenre nyitott? MAgyarország talán legkonzervatívabb fiatalja vagyok!
Koromhoz mérten szellemileg túlf... ezt már írta egy lány, azonnal bezártam az ablakot... nekem nagyon nagyképű az ilyen szöveg...
Addig is csók a homlokodar... neeh, ezt meg ténleg nem bírom...

Jó-jó, tudom, hogy nekem semmi sem jó... na de akkor is...
Majd valamit még TALÁN kiötlök... :S
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 11:45
Bemutatkozó leveled lehetne ez is:
"Szia Te kedves leányzó aki az oldalamra tévedt!
Magamról pár sor:
Jóképűnek mondott kedves srác vagyok.
Szeretek új dolgokat megismerni sokmindenre nyitott vagyok.
Koromhoz mérten szellemileg túlfejlett vagyok tehát sok komoly témáról is szívesen beszélgetek Veled.
Elsődleges célom nem a társkeresés, / bár ha kialakul valami komoly az elől sem zárkózom el!:) / főleg barátokat, lelki társakat keresek.
Szívesen fotózom és rajzolok az oladalamt megnézheted itt és itt.
Ha bármilyen kérdésed van velem kapcsolatban, akkor írj , szívesen válaszolok rá.
Míg nem ismerjük meg egymást személyesen,addig is csók a homlokodra!:)"
2006. 06. 22. csütörtök 11:45  #121
WildHorse WildHorse
Bemutatkozó leveled lehetne ez is:
"Szia Te kedves leányzó aki az oldalamra tévedt!
Magamról pár sor:
Jóképűnek mondott kedves srác vagyok.
Szeretek új dolgokat megismerni sokmindenre nyitott vagyok.
Koromhoz mérten szellemileg túlfejlett vagyok tehát sok komoly témáról is szívesen beszélgetek Veled.
Elsődleges célom nem a társkeresés, / bár ha kialakul valami komoly az elől sem zárkózom el!:) / főleg barátokat, lelki társakat keresek.
Szívesen fotózom és rajzolok az oladalamt megnézheted itt és itt.
Ha bármilyen kérdésed van velem kapcsolatban, akkor írj , szívesen válaszolok rá.
Míg nem ismerjük meg egymást személyesen,addig is csók a homlokodra!:)"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 11:21
Tudom, de basszus... eeh...
Nem írhatom azt, hogy mindenem a buli, imádom az életet, kedves ari fiú vagyok, imádom a pörgést blah blah blah... mert NEM ezek vagyok!!!
De mindenki másnál ezt látom!!!
Nna, anyám gépe megint felmondta a szolgálatot... ha kis szerencsém van talán megb*** az alaplapi áram :D
Addig is itt vagyok...
2006. 06. 22. csütörtök 11:21  #120
Tudom, de basszus... eeh...
Nem írhatom azt, hogy mindenem a buli, imádom az életet, kedves ari fiú vagyok, imádom a pörgést blah blah blah... mert NEM ezek vagyok!!!
De mindenki másnál ezt látom!!!
Nna, anyám gépe megint felmondta a szolgálatot... ha kis szerencsém van talán megb*** az alaplapi áram :D
Addig is itt vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 11:17
Egyik: (ez a randivonal szerintem elég ganéj... pl, hogy nemenged url-eket beilleszteni, és még a fekete-fehér, félarcos képemet is bannolták)

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy erre a világra születtem, de ha már itt vagyok, remélem találok olyat, aki hasonlóan járt.
Nem, ha ilyen szavakkal bombáznak, mint "alternatív", "művészlélek" és hasonlók, azt nagyon nem szeretem, mégha leendő munkámat művészet-közelinek is képzelem.
Egyébként meg "jófiú" vagyok, nem iszom, nem cigizem (csak pipázom néha), ha barátnőm volt nem hajtottam, hogy "Mikor fekszünk máááár le?", discoba nem tudsz elrángatni, koncertre is csak nehezen, látszólag unalmas vagyok és tüskés...

Hobbi szinten:
Firkálás (analóg és digitális formában), fényképezés (ebből sajnos hanyagolom az analógot), nem oly' régóta karatézom (ne várj sportos külsőt), és ami épp megtetszik.
Ha a képeimre (rajzok, fotók stb.) vagy kíváncsi (többet mondanak rólam mint ez a bemutatkozó), akkor a DevinatArt-on megtalálsz willy87 néven.

Itt meg a másik...
2006. 06. 22. csütörtök 11:17  #119

Hobbi szinten:

Itt meg a másik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 10:38
2006. 06. 22. csütörtök 11:07  #118
Nyeh-nyeh-nyeh... vigyor5
Azért képzelj oda egy diszkópcs* mellé mondjuk a parasztingemben (klikk!) :D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 09:57
És?!
Szereted a bizarr dolgokat ahogy a képeidet elnéztem! circling crazya hehe
2006. 06. 22. csütörtök 10:38  #117
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 23:15
Mellesleg... elolvasta a jány a levelem.. de válasz nem jött... :(
Jellemző... persze, valahol lehetne azt is mondani, hogy mit várok olyan bemutatkozószöveg mellett... :S
2006. 06. 22. csütörtök 09:57  #116
WildHorse WildHorse
És?!
Szereted a bizarr dolgokat ahogy a képeidet elnéztem! circling crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 23:49
Hm... ja igen, a másik:
Nézem a képeiket... olyan csicsásak... nem, nem azt mondom, hogy nem szépek, és még azt sem, hogy elítélem őket, mert "hogynéznekmáki" vagy mittomén...
Viszont én egy olyan jány oldalán megejelnnék, az több lenne mint bizarr...
2006. 06. 21. szerda 23:49  #115
Hm... ja igen, a másik:
Nézem a képeiket... olyan csicsásak... nem, nem azt mondom, hogy nem szépek, és még azt sem, hogy elítélem őket, mert "hogynéznekmáki" vagy mittomén...
Viszont én egy olyan jány oldalán megejelnnék, az több lenne mint bizarr...
2006. 06. 21. szerda 23:39  #114
B+! Há' mindenki a discoban vonalgik?! Má' nem tudom hanyadikat zárom be mert disco-mániás...
/ 24