jó, csak pakoljunk fel legalább két 16 éves thaiföldi lányt fejenként, különben baszhatjuk...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:59
De látom akkor menjünk az erdőbe kirándulni a Gonosz ,de kedves Kismalac és a Csoda de vad Paci....
De látom akkor menjünk az erdőbe kirándulni a Gonosz ,de kedves Kismalac és a Csoda de vad Paci....
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nem látod, hogy a nevem ellenére mekkora szivem van?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:14
Lehet,de a malacok és a lovak nem bántják egymást, ezért miveleszt nem tuddtam egybő azért még nem lősz le úgyé?
Lehet,de a malacok és a lovak nem bántják egymást, ezért miveleszt nem tuddtam egybő azért még nem lősz le úgyé?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 20. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 11:12
Lehet, hogy csak Én vagyok túl gyakorlatias, de szerintem ez egyértelmű.
Lehet, hogy csak Én vagyok túl gyakorlatias, de szerintem ez egyértelmű.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 09:02
Ok ha ez kamu akkor írok egy igaz érdekességet.
A régi bérházaknál a belvárosban vannak a kapuk aljában a kapu kétoldalán gömbök betonból ki tudja mi ez?
A régi bérházaknál a belvárosban vannak a kapuk aljában a kapu kétoldalán gömbök betonból ki tudja mi ez?
Én úgy hallotam ez elvileg kerékvetőként funkcionált amikor régen még szekerek voltak és fát , bútort stb.hoztak amit az udvaron kellett lerakni akkor ez volt az az eszköz amely a szekér kerekeit megfelelő irányba fordította amikor ráfordultak a kapura és behajtottak...
Szerintem semmi, különös jelentősége nincs, a bejárónál a ház sarkát védi, hogy az esetlegesen ki-be járó kocsikkal, taligákkal ne barmolják le a falat, van ahol a gömbök helyett, szimplán a fal felé dőlő, srégen lerakott fém "karók" vannak(némelyik eléggé fallikus szinbólumnak néz ki).
Szóval szerintem a gömb csak egy elegánsabb díszesebb megoldás a ház sarkának védelmére.
Ha baromság majd kijavítanak... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval szerintem a gömb csak egy elegánsabb díszesebb megoldás a ház sarkának védelmére.
Ha baromság majd kijavítanak... (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 06. 20. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 09:02
még szerencse, hogy valahogy létrejött ez a szó, hogy FUCK, különben mi következnénk a dínók után...
Van a Monthy Python csoportnak egy fergeteges monológja, ahol egy pasi Vivaldi 4 évszakjának felemelő zenéjével a háttérben a FUCK szó jelentéseit taglalja. Ők azt állítják ebben a gegben, hogy a szó a német ficken igéből ered (ide-oda csúszik/csúszkál; sűrűn ide-oda mozgat; baszik). De most olvastam el a wikipedián, hogy nem bizonyított.
Amúgy a wikipedia leírja a hamis legendákat is, köztük az itt olvashatót.
Amúgy a wikipedia leírja a hamis legendákat is, köztük az itt olvashatót.
Ez hülyeség.ezt én is olvastam és egyböl cáfolták is
A középkori Angliában az emberek nem szexelhettek, csak a király
jóváhagyásával! (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket
akart a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött neki egy
táblát, amit az ajtóra kellett nekik kitűzniük, míg szexeltek.
A táblán pedig ez állt: Fornication Under Consent of the King. (F. U. C.
K. ) azaz paráználkodás a király engedélyével.
Innen ered a mai "fuck" angol szó.
jóváhagyásával! (kivétel a királyi család). Mikor egy család gyereket
akart a királyhoz kellett fordulniuk kérelemért, aki küldött neki egy
táblát, amit az ajtóra kellett nekik kitűzniük, míg szexeltek.
A táblán pedig ez állt: Fornication Under Consent of the King. (F. U. C.
K. ) azaz paráználkodás a király engedélyével.
Innen ered a mai "fuck" angol szó.
Ezt küldte nekem valaki.
Remélem igaz is...
Ha tud valaki valami hasonló szó vagy bárminemű dologról, hogy honnan ered az írja le ide
Remélem igaz is...
Ha tud valaki valami hasonló szó vagy bárminemű dologról, hogy honnan ered az írja le ide