Egy oroszlán él kb. 15 évig, 3 éves korában válik ivaréretté, azaz 12 évig szexel, de azt is csak párzási időszakban.
Ja, bocs, utánanéztem, 1-6 kölyköt ellenek, szóval igazad volt, lehet akár 6 is.
De szerintem mégis nekem lesz igazam.
Emberre vetítve:
Két gyereked van, ehhez 4000-szer szexelsz, az állítás szerint.
A 4000 szeretkezést számítsuk úgy, hogy háromnaponta csináljuk.
Tehát egy évben kb. 120.
4000/120 = 33 év hasznos szextartam.
Ez korrektnek tűnik. 50 év felett már ritkán van utóda az embernek.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, bocs, utánanéztem, 1-6 kölyköt ellenek, szóval igazad volt, lehet akár 6 is.
De szerintem mégis nekem lesz igazam.
Emberre vetítve:
Két gyereked van, ehhez 4000-szer szexelsz, az állítás szerint.
A 4000 szeretkezést számítsuk úgy, hogy háromnaponta csináljuk.
Tehát egy évben kb. 120.
4000/120 = 33 év hasznos szextartam.
Ez korrektnek tűnik. 50 év felett már ritkán van utóda az embernek.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:32
nem, mert az utolso utod születese utani aktusok, mar nem szamitanak bele..legalabbis en igy ertelmezem......az oroszlanoknal meg nagyon extrem az a 3000..egyszerüen nem hiszem el, hogy egy himoroszlan 18000szer megdug egy nöstenyt ahhoz, hogy egy 6 macsekbol allo alom a vilagra jöjjön
Bocs, de szerintem az oroszlánoknak max. 2-3 kölyök van egy alomban. De inkább csak 1-2. Nem házimacska az, te!
2006. 06. 20. kedd 21:32
nem, mert az utolso utod születese utani aktusok, mar nem szamitanak bele..legalabbis en igy ertelmezem......az oroszlanoknal meg nagyon extrem az a 3000..egyszerüen nem hiszem el, hogy egy himoroszlan 18000szer megdug egy nöstenyt ahhoz, hogy egy 6 macsekbol allo alom a vilagra jöjjön
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem arra gondolnak, hogy életed során születik mondjuk két gyereked, és életed során 4000-szer szexelsz összesen.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:24
nem ertek egyet a cikkben szereplö szamokkal
embereknel egy utod letrehozasahoz atlagosan 2000 aktus szüksegeltetik?
soknak tartom...az oroszlanoknal a 3000 meg föleg sok...föleg, hogy nem egyesevel születnek
soknak tartom...az oroszlanoknal a 3000 meg föleg sok...föleg, hogy nem egyesevel születnek
nem ertek egyet a cikkben szereplö szamokkal
soknak tartom...az oroszlanoknal a 3000 meg föleg sok...föleg, hogy nem egyesevel születnek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
soknak tartom...az oroszlanoknal a 3000 meg föleg sok...föleg, hogy nem egyesevel születnek (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 20. kedd 20:57
És arról hallottatok, hogy van egy majomfaj, a törpemajom (más néven bonobó), mely elég rendkívüli szexuális kultúrával rendelkezik?
Többféle pózban szeretkezik, önkielégítést végez, a nőstények egymást átölelve dörzsölik össze nemi szervüket, a hímek ugyanezt teszik a herezacsijukkal, mindenki mindenkivel szexel, egyetlen kivétel van: a hímek 6 éves koruk után nem párosodnak az anyjukkal.
Aki részletesen szeretne erről olvasni:
csak a szexen jár az eszük
Többféle pózban szeretkezik, önkielégítést végez, a nőstények egymást átölelve dörzsölik össze nemi szervüket, a hímek ugyanezt teszik a herezacsijukkal, mindenki mindenkivel szexel, egyetlen kivétel van: a hímek 6 éves koruk után nem párosodnak az anyjukkal.
"Férfike..." az jó :) A suliban úgyis csak Vilike voltam... először "A vilike" aztán Vilike aztán Wilika :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:11
Mivel te még "csak" sokat gondolsz rá, és nem állandóan, téged elnevezlek férfikének.
Mivel te még "csak" sokat gondolsz rá, és nem állandóan, téged elnevezlek férfikének.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 20. kedd 21:03
ejnye no, akkor én minek nevezzem magam? :D
(na jó, én is sokat gondolok rá :P)
(na jó, én is sokat gondolok rá :P)
ejnye no, akkor én minek nevezzem magam? :D
(na jó, én is sokat gondolok rá :P) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(na jó, én is sokat gondolok rá :P) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:01
Igazából amikor ahhoz a részhez értem, hogy "csak a szexen jár az eszük", akkor arra gondoltam, hogy ez a férfiakról szól
Igazából amikor ahhoz a részhez értem, hogy "csak a szexen jár az eszük", akkor arra gondoltam, hogy ez a férfiakról szól
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 20. kedd 20:59
Véletlen nem keverted össze a leírást a homo sapiens utopius-szal? :D
Véletlen nem keverted össze a leírást a homo sapiens utopius-szal? :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 20:57
És arról hallottatok, hogy van egy majomfaj, a törpemajom (más néven bonobó), mely elég rendkívüli szexuális kultúrával rendelkezik?
Ez az igazi gáz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 15:28
Azt tudtátok, hogy Chaplin egyszer benevezett egy versenyre, ahol az ő hasonmását keresték?
Harmadik lett.
Harmadik lett.
Na ,erről már hallottam:D Érdekes:D
Azt tudtátok, hogy Chaplin egyszer benevezett egy versenyre, ahol az ő hasonmását keresték?
Harmadik lett.
Harmadik lett.
Vagy ,mint az osztrák és bajor népvisletben aférfiaknak:) Azért vana cucc elején egy nagy legombolható rész, hogy amikor üllnek egymás mellett a hosszú asztalnál, és vereteik befelé a markos bajor pincérlányok által felszolgált littyós sörikéket, akkor nehogy amíg feláll hugyozni , elfoglalják a helyét, hanem csak gombot ki, brét elő, és van egy hugyozós kis csatorna nekik az asztal alatt:D Oda mindenki, az meg kicsorog szélre:D
Mondjuk tudtátok e, hogy a francia napkirály udvarában is, ahol ott volt a nagy pompa meg stb, voltak kemény dolgok? Abbana korban, ha a nagy előkelőségek összeröffentek partizni, akkor nem hagyták ám abba holmi szarási kényszer miatt:) Egyszerűen a bálteremben a fal mellett oda álltak, és simán odaszartak egy paraván vagy lepedő mögött, vagy még az sem:) A falnál meg ott álltak a szolgák egy spec lapáttaal, és mint ma ligetben a gazdi a kutyus után, felszették a kulát és kidobták:D Milyen lenne ez egy mai szórkhelyen?:D Nyomják a gagyi diszkóra, aztán zu a falmellé termelnek:D Hányni még hagyján, de kullantani:D
Olyan érdekességeket gyűjtsünk ide, ami tényleg olyan, hogy elolvasod és hu, ez tényleg:D Kezedk gondolkozni, van e ilyenem:D
De most miért érdekes, hogy az a gömb azért van ott? Azthittem, hogy majd valami olyasmi ,hogy arra kellett felcsapni az éjszakai pillangókat, vagy ilyesmi:)
Nem leszólni kell más témáját hanem írni bele egy értelmes hozzászólást a témához.
Én nagyon sok oldalon fent vagyok és voltam is több évvel ezelőtt is olyan oldalkon amiről Te nem is hallottál és ha gyakran jársz ilyen helyekre akkor észre veszed, hogy egy-egy topicban soxor elkalandoznak a beszélgetések másfelé is.
Az embereknek meg nincs idejük és energiájuk visszaolvasni x oldalt.
Tehát ha ide írtál akkor halljunk tőled valami okosat is....
Én nagyon sok oldalon fent vagyok és voltam is több évvel ezelőtt is olyan oldalkon amiről Te nem is hallottál és ha gyakran jársz ilyen helyekre akkor észre veszed, hogy egy-egy topicban soxor elkalandoznak a beszélgetések másfelé is.
Az embereknek meg nincs idejük és energiájuk visszaolvasni x oldalt.
Tehát ha ide írtál akkor halljunk tőled valami okosat is....
ez annyira jó ötlet, hogy nyitni kellene neki egy új G.G.-t.