Azt tudtátok é, hogy a malacka nem tud a feje fölé nézni?:D Föl a csillagos égre:D
És hogy a kacsának nincs viszhangja:D És nemtudják megmondani miért:D
És hogy a kacsának nincs viszhangja:D És nemtudják megmondani miért:D
Különben meg bánja a faszom, hogy hányszor csinálják.Eről aztán végképp nem akarok vitatkozni.
Gyönyörű. Azt nem írták le, hogy egy nőstény nem egy hímmel, és egy hím nem egy nősténnyel? Hogy minnél valószínűbb legyen a vemhesség, nem párokba "tömörülnek". És egy évben nem egyszer lehet párzási időszak. Így nézve ha számolok nem is sok az a 3000. Legalábbis az alapján amit olvastam.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 21. szerda 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 03:35
szerintem nem olvastad el a 38-as hozzazszolasom masodik reszet eleg alaposan..de mindegy
es most, miutan visszatertem a kocsmazasbol...kepzeld...utanaztem ( nem olvastam vegig, mert ahhoz lusta vagyok...de a lenyeg megvan )
ha a nösteny megtermekenyithetö, csak akkor hagyja magat..ez tart kb 5 napig...a him ez idö alatt kb naponta 40szer dugja meg...az ketszaz
kihordasi idö...asszem 3 honap..lehet, hogy negy...mindegy...akkor is: max 4 szorozva ketszazzal egyenlö nyolcszaz
mivel a nösteny tudja, mikor termekenyithetö meg, ezert a szaporulat valoszinüsege eleg magas...de legyen csak termekeny idöszakonkent/vemhessegenkent 1 db...akkor is: kb 200 dugas kölkönkent........ez pedig messze elmarad a 3000töl
jön a visszakerdes:
es te utaneztel?
es most, miutan visszatertem a kocsmazasbol...kepzeld...utanaztem ( nem olvastam vegig, mert ahhoz lusta vagyok...de a lenyeg megvan )
ha a nösteny megtermekenyithetö, csak akkor hagyja magat..ez tart kb 5 napig...a him ez idö alatt kb naponta 40szer dugja meg...az ketszaz
kihordasi idö...asszem 3 honap..lehet, hogy negy...mindegy...akkor is: max 4 szorozva ketszazzal egyenlö nyolcszaz
mivel a nösteny tudja, mikor termekenyithetö meg, ezert a szaporulat valoszinüsege eleg magas...de legyen csak termekeny idöszakonkent/vemhessegenkent 1 db...akkor is: kb 200 dugas kölkönkent........ez pedig messze elmarad a 3000töl
jön a visszakerdes:
es te utaneztel?
Nagyon be lehettetek allitva!
Arany a vegbelnyilasnal szokott leginkabb lenni!
Es eleg fajdalmas... (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 23. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Arany a vegbelnyilasnal szokott leginkabb lenni!
Es eleg fajdalmas... (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 23. péntek 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 00:00
az emberi szervezetben ugye a legkülönfelebb atomok is megtalalhatok....pl arany is
allitolag az aranykoncentracio a spermaban a legmagasabb ( persze meg mindig nagyon csekely...szinte elhanyagolhato )
bizonyitekom nincs ra...ugy hallottam egy kocsmai beszelgetes alkalmaval
allitolag az aranykoncentracio a spermaban a legmagasabb ( persze meg mindig nagyon csekely...szinte elhanyagolhato )
az emberi szervezetben ugye a legkülönfelebb atomok is megtalalhatok....pl arany is
Örülök, hogy mások is ismerik a nagy klasszikust
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kollinsz üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 22:53
en ugy emlexem valamelyik termeszetfilmben aszontak, hogy a mittomen melyik tengerisünnek van a testmeretehez kepest a leghosszabb penisze
akar haromszor olyan hosszu, mint az allat atmeröje
azert az nem semmi am!!!
azert kell nekik ilyen hosszu, mert telepekben elnek, es mivel helyhezkötöttek, igy elerik a szomszedot
mondjuk most belegondoltam:
180 cm fölött vagyok...3*180=540
ha 540 cm-es farkam lenne, azzal mar elernem a szomszedomat, ha nyitva van az ablaka....nem is akkora hülyeseg!
azert az nem semmi am!!!
azert kell nekik ilyen hosszu, mert telepekben elnek, es mivel helyhezkötöttek, igy elerik a szomszedot
ha 540 cm-es farkam lenne, azzal mar elernem a szomszedomat, ha nyitva van az ablaka....nem is akkora hülyeseg!
en ugy emlexem valamelyik termeszetfilmben aszontak, hogy a mittomen melyik tengerisünnek van a testmeretehez kepest a leghosszabb penisze
azert az nem semmi am!!!
azert az nem semmi am!!!
Attól függ. Afrikai vagy európai?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 21. szerda 22:35
És azt tudja valaki, hogy mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
europai, vagy afrikai ???
És azt tudja valaki, hogy mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
Azt tudtátok, hogy az 1666-os nagy londoni tűzvész azért tört ki, mert egy pék nem oltotta el rendesen a tüzet a kemencéjében.
A tűz 4 napig tombolt, lerombolt 13000 házat, 80 templomot, hidakat, stb.
A város lakosságának 1/6-a (100000 ember) hajléktalanná vált.
És mindössze 6 ember halt meg a katasztrófában.
(nemrég kiadtak egy könyvet, amelyben azt állítják, hogy ezrek haltak meg a lángokban és füstmérgezésben, de ez még nem bizonyított).
És még egy érdekesség:
állítólag ez a tűzvész segített véget vetni a Londonban épp akkor pusztító pestisnek, mivel megölte a betegséget terjesztő patkányokat. De ezt azzal cáfolják, hogy a tűzvész nem érintette a nyomornegyedeket, ahol a sok patkány élt.
A tűz 4 napig tombolt, lerombolt 13000 házat, 80 templomot, hidakat, stb.
A város lakosságának 1/6-a (100000 ember) hajléktalanná vált.
És mindössze 6 ember halt meg a katasztrófában.
(nemrég kiadtak egy könyvet, amelyben azt állítják, hogy ezrek haltak meg a lángokban és füstmérgezésben, de ez még nem bizonyított).
És még egy érdekesség:
állítólag ez a tűzvész segített véget vetni a Londonban épp akkor pusztító pestisnek, mivel megölte a betegséget terjesztő patkányokat. De ezt azzal cáfolják, hogy a tűzvész nem érintette a nyomornegyedeket, ahol a sok patkány élt.
Halljunk még érdekességeket .
Írjatok még akkor is ha úgy gondoljátok ezt már mindenki ismeri..
Én sokmindent nem tudok még, szomjazom a tudást...
Írjatok még akkor is ha úgy gondoljátok ezt már mindenki ismeri..
Én sokmindent nem tudok még, szomjazom a tudást...
Látom, te is megszállott fórumozó vagy. Kocsmázás után, hajnali 3-kor az oroszlánok párzásáról adatokat gyűjteni...
Hát, úgy néz ki, hogy az oroszlánokra vonatkozó állítást megcáfoltad.
Most már csak a cikk íróját kéne kérdőre vonni, hogy hogyan is gondolta ezt.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 21. szerda 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, úgy néz ki, hogy az oroszlánokra vonatkozó állítást megcáfoltad.
Most már csak a cikk íróját kéne kérdőre vonni, hogy hogyan is gondolta ezt.
2006. 06. 21. szerda 03:35
szerintem nem olvastad el a 38-as hozzazszolasom masodik reszet eleg alaposan..de mindegy
jön a visszakerdes:
es te utaneztel?
jön a visszakerdes:
es te utaneztel?
jön a visszakerdes:
es te utaneztel? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
jön a visszakerdes:
es te utaneztel? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 06. 20. kedd 23:32
Ha annyira érdekel a téma, akkor keress utána. Megnézted hogy egy oroszlán, hányszor csinálja egy nap? Kiváltképpen meg, 1 hímre nem egy nőstény jut. És nem mindegyikből lesz "kisoroszlán". Ráadásul egy aktus sem hosszú.
Ha annyira érdekel a téma, akkor keress utána. Megnézted hogy egy oroszlán, hányszor csinálja egy nap? Kiváltképpen meg, 1 hímre nem egy nőstény jut. És nem mindegyikből lesz "kisoroszlán". Ráadásul egy aktus sem hosszú.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:32
nem, mert az utolso utod születese utani aktusok, mar nem szamitanak bele..legalabbis en igy ertelmezem......az oroszlanoknal meg nagyon extrem az a 3000..egyszerüen nem hiszem el, hogy egy himoroszlan 18000szer megdug egy nöstenyt ahhoz, hogy egy 6 macsekbol allo alom a vilagra jöjjön
Szerintem nem offoltátok a témát ,mert nyitáskor arra gondoltam, hogy minden olyan ami érdekes és amiből az ember tanulhat az ide kívánkozik legyen szó bármiről ami értelmes.
Pl valahol olvastam , hogy a férfiak egy élet alatt
hány liter spermát folyatnak el, stb a pontos számokra nem emlékszem de megdöbbentően sok volt (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl valahol olvastam , hogy a férfiak egy élet alatt
hány liter spermát folyatnak el, stb a pontos számokra nem emlékszem de megdöbbentően sok volt (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:56
kezd nagyon elOFFolodni a tema, de ezt azert meg ideirom, aztan megyek kocsmazni, mert hivtak..szal kinaban ez egy nem nagyon regi fejlemeny...es ugy tudom arrol szol, hogy parok kötelezik magukat a gyerek nelküli eletre, es kapnak sok penzt az allamtol...vagy kevesebb penzt, ha egy gyerek...ha meg 2, vagy több, akkor lofaszt...de ennek ellenere meg mindig nagyon sokan vannak, akiknek 6-8 kölkük van..meg igazabol a masodik utan olyan mindegy...meg ugye az oroszlan...legyen egy him, mellette 4 nösteny..egy parzasi idöszak tart X ideig....születik atlag 2, azaz kettö csemete nöstenyenkent..az 8 db...az azt jelenti, hogy a himnek egy parzasi idöszak alatt 24000 alkalommal kellett magaeva tennie a nöstenyeit ( összesen )....most mondd, hogy nem tulzas!...ne mondd, mert megyek kocsmazni...ciao
ON
ON
kezd nagyon elOFFolodni a tema, de ezt azert meg ideirom, aztan megyek kocsmazni, mert hivtak..szal kinaban ez egy nem nagyon regi fejlemeny...es ugy tudom arrol szol, hogy parok kötelezik magukat a gyerek nelküli eletre, es kapnak sok penzt az allamtol...vagy kevesebb penzt, ha egy gyerek...ha meg 2, vagy több, akkor lofaszt...de ennek ellenere meg mindig nagyon sokan vannak, akiknek 6-8 kölkük van..meg igazabol a masodik utan olyan mindegy...meg ugye az oroszlan...legyen egy him, mellette 4 nösteny..egy parzasi idöszak tart X ideig....születik atlag 2, azaz kettö csemete nöstenyenkent..az 8 db...az azt jelenti, hogy a himnek egy parzasi idöszak alatt 24000 alkalommal kellett magaeva tennie a nöstenyeit ( összesen )....most mondd, hogy nem tulzas!...ne mondd, mert megyek kocsmazni...ciao
ON
ON
Igen, de Kínában max. 1 gyereket engedélyez az állam, a többi már titokban kell csinálni, szóval nem hiszem, hogy ott jóval több gyerek születik, mint páronként 2.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:48
ha ezt az elvet követed, akkor sem jön ki...az emberi faj ezen a földön nem csak europara, meg eszak-amerikara korlatozodik...a legtöbb ember azsiaban el, ahol egy par atlagosan joval több, mint 2 gyereket nemz egy elet alatt...tehat szerintem mindenfelekeppen tulzas.
ha ezt az elvet követed, akkor sem jön ki...az emberi faj ezen a földön nem csak europara, meg eszak-amerikara korlatozodik...a legtöbb ember azsiaban el, ahol egy par atlagosan joval több, mint 2 gyereket nemz egy elet alatt...tehat szerintem mindenfelekeppen tulzas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 20. kedd 21:40
Egy oroszlán él kb. 15 évig, 3 éves korában válik ivaréretté, azaz 12 évig szexel, de azt is csak párzási időszakban.
Ja, bocs, utánanéztem, 1-6 kölyköt ellenek, szóval igazad volt, lehet akár 6 is.
De szerintem mégis nekem lesz igazam.
Emberre vetítve:
Két gyereked van, ehhez 4000-szer szexelsz, az állítás szerint.
A 4000 szeretkezést számítsuk úgy, hogy háromnaponta csináljuk.
Tehát egy évben kb. 120.
4000/120 = 33 év hasznos szextartam.
Ez korrektnek tűnik. 50 év felett már ritkán van utóda az embernek.
Ja, bocs, utánanéztem, 1-6 kölyköt ellenek, szóval igazad volt, lehet akár 6 is.
De szerintem mégis nekem lesz igazam.
Emberre vetítve:
Két gyereked van, ehhez 4000-szer szexelsz, az állítás szerint.
A 4000 szeretkezést számítsuk úgy, hogy háromnaponta csináljuk.
Tehát egy évben kb. 120.
4000/120 = 33 év hasznos szextartam.
Ez korrektnek tűnik. 50 év felett már ritkán van utóda az embernek.