Vedd el neki a szüzességét had örüljön a gyerek . És tanítsd meg mindenre .
nyilván a fiam lehetne, gondolhatod
(Ez egy válasz egyetemistapasi üzenetére (2015. 07. 20. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 20. hétfő 17:34
Érdekesen hangzik....Hány éves a srác ? és mennyi vagy Te ?
Érdekesen hangzik....Hány éves a srác ? és mennyi vagy Te ?
(Ez egy válasz picipuni üzenetére (2015. 07. 20. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 20. hétfő 17:06
Sziasztok! A barátnöm azt szeretné, ha én venném el a fiacskája szüzességét, és utána tanitanám dugni. Kedves a fiu, és láthatoan odáig is van értem. ( a férjem sem bánná ) nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Szerintetek?
Sziasztok! A barátnöm azt szeretné, ha én venném el a fiacskája szüzességét, és utána tanitanám dugni. Kedves a fiu, és láthatoan odáig is van értem. ( a férjem sem bánná ) nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Szerintetek?
Mondjuk nem gondoltam volna magamrol (35), hogy egyszer két "érett nőt" fogok lemondani (44; 47). Most megtettem. Hogy miért?
Jó kérdés, de most nincs hangulatom ... de meg kell hagyni! Értik a "dolgukat", nagyon jó velük.
![smile](images/smilies/smile.gif)
jó is a zöldalma de ez a topik nem erről szól . azért köszönjük a hozzászólást !
kérlek.... igyekeztem .
és többnyire bővebb a szókincsük is, értékelik ha valaki változatosan udvarol nekik , többnyire szeretik a humort és a spontaneitást . alapjáraton élénkebb a képzelőerejük , és ennek megfelelően az elvárásaik is komolyabbak . nyilván a kitartás is számít , de ez attól is függ mi mellett tartasz ki
szóval sok sikert neked , de én átgondolnám a taktikám a helyedben , ha el is akarsz érni valamit .
a párom ebbe a kategóriába sorolnám.
nem idősebb nálam sokkal , de az eddigi életemben ,túlnyomórészt az én javamra volt különbség .
nem is értem miért nem sodort az élet ilyen helyzetbe előbb ... semmi felesleges baromság , célratörő . nem nyűgjei vannak , a problémákban megtalálja a feladatát ,kimondható és megoldható lesz ,ha olyan kéri hogy részt vállaljak ,ha nem akkor csak mesél róla.
jobb így élni .
minden lépésének értem az értelmét .
nyilván a korábbi partnereim felé is tisztelettel fordultam , de így hogy zsigerből jön egyszerűbb
nos igen . "érett" . nem is savanyú a szőlő
imádom!
fel sem tudnán sorolni annyi oka van .
nem idősebb nálam sokkal , de az eddigi életemben ,túlnyomórészt az én javamra volt különbség .
nem is értem miért nem sodort az élet ilyen helyzetbe előbb ... semmi felesleges baromság , célratörő . nem nyűgjei vannak , a problémákban megtalálja a feladatát ,kimondható és megoldható lesz ,ha olyan kéri hogy részt vállaljak ,ha nem akkor csak mesél róla.
jobb így élni .
minden lépésének értem az értelmét .
nyilván a korábbi partnereim felé is tisztelettel fordultam , de így hogy zsigerből jön egyszerűbb
nos igen . "érett" . nem is savanyú a szőlő
imádom!
fel sem tudnán sorolni annyi oka van .
Szia szegedre . Néztem az adatlapotokon a képeket isteniek . Évekkel ezelőtt nem messze laktam tőletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 26. szerda 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887219)
2014. 11. 26. szerda 10:41
szia merre költöztek?
Minden vágyam.
Volt részünk egy 60 év feletti hölggyel szexelni többször is . A párosunk férfi tagjánál előnyt is élveznek ..,
Mindig vonzódtam az idősebb nők felé. Nyitottak,nincs nyavajgás tisztában van a vágyaival
és azt meg is akarja kapni a szexben.Egyszóval IMÁDOM!!!
és azt meg is akarja kapni a szexben.Egyszóval IMÁDOM!!!
Sziasztok igen nem vagyok a jónak elrontoja
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 11. 30. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
esetleg én?
szia merre költöztek?
(Ez egy válasz popsiimádó üzenetére (2014. 11. 02. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 02. vasárnap 10:43
Voltam egy 62 éves nővel de sajnos elköltöztek vidékre és a távolság miatt megszakadt . Azóta csak képeket küld magáról . De ha találnék egy 50+ os nőt vagy párt a közelben biztos csatlakoznék ha a szimpátia megvan . De sajnos tényleg sok a fizetős az oldalon
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
akkor mond merre hol akadhatnék ilyen hölgyekre?
eddigi tapasztalatom szerint az érett nőkkel kevés a kockázat, értik a dolgukat
Ha valaki esetleg áldozna velem a szerelem oltárán nem állok ellen
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ha valaki esetleg áldozna velem a szerelem oltárán nem állok ellen
![wink](images/smilies/wink.gif)
régen keresek már ilyen hölgyet
mondjátok meg lécci hol lehet ilyen istennőket megismerni?