Sziasztok! Nekem évekig voltak 30 feletti barátnőim egészen 39 ig teljesen más velük minden főleg a tapasztalat minden most korombeli (24)éves barátnőm kapcsolatom van vele is jó minden nincs okom panaszra de közel se olyan min velük ha lenne lehetőségem most is akár mikor elcsábulnék
várom a leveleket ám:P
![smile](images/smilies/smile.gif)
Voltam egy 62 éves nővel de sajnos elköltöztek vidékre és a távolság miatt megszakadt . Azóta csak képeket küld magáról . De ha találnék egy 50+ os nőt vagy párt a közelben biztos csatlakoznék ha a szimpátia megvan . De sajnos tényleg sok a fizetős az oldalon
![shakehead](images/smilies/shakehead.gif)
Valóban vannak itt is. Van aki ebbõl nem is csinál titkot, ugyanis kiírja, hogy gáláns urat keres. Mondjuk az már érdekesebb, hogy hiába jelentettem már kétszer, ugyanúgy szerepel azóta is. Lehet azért mert VIP elõfizuja van?
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
))))
Az okok felsorolásából kár volt kihagyni az anyagi megfontolást... nem elenyésző számban találhatsz itt is kurvákat. Az egyedülállóként hirdetők között szerintem feléjük billen a mérleg nyelve. Ez megérzés, nyilván nincs tökéletes felmérés erről, viszont ötből háromszor beletrafáltam, egy esetben a hölgyet törölték, egy pedig újra regisztrált hasonló néven és nem válaszolt
Aztán meguntam. Ilyen ez a popszakma.
2014. 10. 20. hétfő 15:30
Az okok felsorolásából kár volt kihagyni az anyagi megfontolást... nem elenyésző számban találhatsz itt is kurvákat. Az egyedülállóként hirdetők között szerintem feléjük billen a mérleg nyelve. Ez megérzés, nyilván nincs tökéletes felmérés erről, viszont ötből háromszor beletrafáltam, egy esetben a hölgyet törölték, egy pedig újra regisztrált hasonló néven és nem válaszolt
2014. 10. 20. hétfő 15:10
Nem tévedsz. Van köztük különbség. Például az, hogy a 4-esen a kurvák a pénzért szexelnek, az itt keresgélõ nõk pedig pedig kalandvágyból, kiváncsiságból vagy valami egyéb nem anyagi jellegû okból. Tehát a kurvánál megvásárolsz egy szolgáltatást és a kutya sem foglalkozik a szimpátiával. De aki itt keresgél az még szép, hogy megválogatja, hogy kivel fekszik le. A többségnek megvannak az igényei és annak megfelelõ partnert keresnek. Ha nem talál elsõre akkor vár és próbálkozik. De ez ugyanúgy igaz nõre, párra és a férfiak egy részére is. Van akinek mindegy, csak lyuk legyen, de azért van akinek nem. Például nekem is volt olyan levélváltásom, ahol kultúráltan ismerkedtem volna egy párral, erre a válaszlevélben ez volt: "mekra a faszod azt monggyad". Köszönöm ebbõl én sem kértem.
Nem tévedsz. Van köztük különbség. Például az, hogy a 4-esen a kurvák a pénzért szexelnek, az itt keresgélõ nõk pedig pedig kalandvágyból, kiváncsiságból vagy valami egyéb nem anyagi jellegû okból. Tehát a kurvánál megvásárolsz egy szolgáltatást és a kutya sem foglalkozik a szimpátiával. De aki itt keresgél az még szép, hogy megválogatja, hogy kivel fekszik le. A többségnek megvannak az igényei és annak megfelelõ partnert keresnek. Ha nem talál elsõre akkor vár és próbálkozik. De ez ugyanúgy igaz nõre, párra és a férfiak egy részére is. Van akinek mindegy, csak lyuk legyen, de azért van akinek nem. Például nekem is volt olyan levélváltásom, ahol kultúráltan ismerkedtem volna egy párral, erre a válaszlevélben ez volt: "mekra a faszod azt monggyad". Köszönöm ebbõl én sem kértem.
A 4-es kurvái, meg az itt párkereső feleségek között elvileg van különbség.
Tévednék?
![buck](images/smilies/buck.gif)
Ne vedd sértésnek, de akkor kimehetnèl a 4-re valamelyik profi csajhoz, ki is nyalhatnàd, végül is " Ez csak szex ....na! Egy próba nem árthat, úgy akár teljesebb képet alkothat a
felajánlkozóról. "
felajánlkozóról. "
Ez csak szex, nem házassági ajánlat....na! Egy próba nem árthat, úgy akár teljesebb képet alkothat a felajánlkozóról.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
2014. 10. 16. csütörtök 16:13
Bocs, de engedtessék meg, hogy megválogassa mindenki kivel akar ágyba bújni.
Bocs, de engedtessék meg, hogy megválogassa mindenki kivel akar ágyba bújni.
eggyet ertem veled .atavolsaga problema !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867563)
2014. 10. 16. csütörtök 01:51
Nem egyszerü az biztos,sokszor a távolság is a gond,
Mindig messze van az aki szóba jöhetne.
Mindig messze van az aki szóba jöhetne.
Nem egyszerü az biztos,sokszor a távolság is a gond,
Mindig messze van az aki szóba jöhetne. (Ez egy válasz iwantit üzenetére (2014. 08. 29. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig messze van az aki szóba jöhetne. (Ez egy válasz iwantit üzenetére (2014. 08. 29. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 29. péntek 12:27
En is nagyon kipróbálnám magam egy idõsebb hölgy kényeztetésében, de nehéz összehozni egy ilyet.
Teljesen egyet értek veled
(Ez egy válasz tijanos üzenetére (2014. 10. 15. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2014. 10. 15. szerda 19:03
Sziasztok!
Nekem most is idősebb barátnőm van. Én 24 éves vagyok, ő pedig 38 éves lett épp ma.
Állati jó vele a szex!!!
De volt idősebb barátnőm is, bár az csak 1 évig tartott... Szerintem nagyon jó a szex 35 feletti nőkkel
Sok mindenre kaphatóak és tudják mi a jó.
Nekem most is idősebb barátnőm van. Én 24 éves vagyok, ő pedig 38 éves lett épp ma.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Sziasztok!
Állati jó vele a szex!!!
De volt idősebb barátnőm is, bár az csak 1 évig tartott... Szerintem nagyon jó a szex 35 feletti nőkkel
Sok mindenre kaphatóak és tudják mi a jó.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Pedig megéri!!! Nekem volt szerencsém többször is de mondhatom nyugodtan hogy az egyik legjobb csaták voltak.
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2014. 08. 29. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
2014. 08. 29. péntek 12:27
En is nagyon kipróbálnám magam egy idõsebb hölgy kényeztetésében, de nehéz összehozni egy ilyet.
Szívesen kipróbálnám egy igazi érett nővel, aki 50 felett van és ki van éhezve.
Szerintem is inkább minőség mint mennyiség, de legjobb ha a kettő együtt jár!
(Ez egy válasz négyespár üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2014. 08. 17. vasárnap 10:40
Miért gondolják sokan, hogy az idősebbek már örülnek ha egyátalán f... foghatnak? Nagyon sokan aktívak, sok fiatal megirigyelhetné őket. Meg aztán nekik már a minőség és nem a mennyiség számít.
Szívesen kipróbálnám egy érett nővel, több ismerősömnek jók a tapasztalatai!
ez igaz amit írsz
de még jobb ha a mennyiség és a minőség együtt jár na de ez a ritka sajna (Ez egy válasz négyespár üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
de még jobb ha a mennyiség és a minőség együtt jár na de ez a ritka sajna (Ez egy válasz négyespár üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 10:40
Miért gondolják sokan, hogy az idősebbek már örülnek ha egyátalán f... foghatnak? Nagyon sokan aktívak, sok fiatal megirigyelhetné őket. Meg aztán nekik már a minőség és nem a mennyiség számít.