akik meg nem tartozank a két említett csoportba, azok meg az életben nem találják meg egymást... :D
...
:((( (Ez egy válasz canyonk üzenetére (2006. 10. 20. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
...
:((( (Ez egy válasz canyonk üzenetére (2006. 10. 20. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 22:19
Én azt vettem észre, hogy igazából mindkét nem ugyanolyan hülye..A fasziknak a rózsaszín ruhás hidrogén-szőke riszálós buta plázakurvák jönnek be..akiknek a picsájára van valami szar non-figuratív hányás tetoválva..A nőknek meg a szteroidtól izmos, pank, vagy tépettfrizurás hegyesorrú cipős vasaltnacis köcsög gyerekek jönnek be, természetesen mindkét nemnél nélkülözhetetlen a mostanában divatos kegyetlenül gusztustalan nagykeretes napszemüveg.Tudod, amitől olyan menő bögölylégy pofája lesz viselőjének..Ez szerintem a menő. Egy-két hajszín árnyalat, vagy pár apróság ide, vagy oda az mindegy. Ilyenek az emberek.
Én azt vettem észre, hogy igazából mindkét nem ugyanolyan hülye..A fasziknak a rózsaszín ruhás hidrogén-szőke riszálós buta plázakurvák jönnek be..akiknek a picsájára van valami szar non-figuratív hányás tetoválva..A nőknek meg a szteroidtól izmos, pank, vagy tépettfrizurás hegyesorrú cipős vasaltnacis köcsög gyerekek jönnek be, természetesen mindkét nemnél nélkülözhetetlen a mostanában divatos kegyetlenül gusztustalan nagykeretes napszemüveg.Tudod, amitől olyan menő bögölylégy pofája lesz viselőjének..Ez szerintem a menő. Egy-két hajszín árnyalat, vagy pár apróság ide, vagy oda az mindegy. Ilyenek az emberek.
Semi csak
Nanana, nem kell ilyeneket mondani rólunk, nőkről!!! Nem mind a pénzre utazunk, sőt... fontos a stílus, a megjelenés, a tanultság és persze a belső tulajdonságok is (akárki akármit mond, nyilván csak előnyös külső tulajdonságok mellett). Nem mindenki felszínes!!!
Ha van zsé lehet öreg is igaz csajok?
Helyes a bőgés....sajna sör ikon nincs
lányot a pénz, kocsi,lakás, vagyis a lé érdekli.
Hol találtad rólam ezt a képet?:)
A ruha a legfontosabb!!!?És ha egy qazimodo van benne?
(Ez egy válasz gabriella üzenetére (2006. 10. 14. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A mai csajsziknak mindegy,hogy hogy nézel ki!Amúgy sem látnak rendesen amíg elő nem kerül a kocsikulcs vagy a brifkó!
engem nem néznek meg a csajok........
Lányok irjátok meg mit néztek a fiukon
változó, szerintem mindent meg kell nézni és utána lehet véleményt kreálni
ahá, szóval te húzkodod ki mindig az egeremet... már megint nem mozog a kurzor...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)
2006. 10. 15. vasárnap 06:08
á dehogy én a gép mögött szoktam ülni
á dehogy én a gép mögött szoktam ülni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 14. szombat 23:30
nem, de nem is te ülsz sokat a gép előtt...
Én először a szemét nézem meg,majd a száját,kezét és nemutolsósorban a fenekét :)
nem, de nem is te ülsz sokat a gép előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)
2006. 10. 14. szombat 20:57
ha a te szemed forog állandoan vérbe akkor kettönk közül nem én vagyok a pijás nem?
Perzse én mindenüket megnéztem nem csak a szemüket!
Nekem ma is inkábba szemkontaktust keresték a nők a plázában...
a ruhajat