ha a te szemed forog állandoan vérbe akkor kettönk közül nem én vagyok a pijás nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 14. szombat 20:10
ha az én szemebe nézne, az lehet hogy nem lenne szép, ugyansi általában vérben forog...
a kezemet majd beszkennelem jo lesz? ja amúgy küklopsz vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 14. szombat 20:11
...és a kezed? Egyébként egyszemű vagy? :)
akkor épp nem pijoltam hanem egy csöves telcsivel lett fotózva
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 14. szombat 20:09
nem ittál egy kicsit sokat?
Nagyon homályos.
(vagy csak a fókusszal gyűlt meg a bajod? :D)
Nagyon homályos.
(vagy csak a fókusszal gyűlt meg a bajod? :D)
...és a kezed? Egyébként egyszemű vagy? :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Kyra szép a szemem????
Törölt felhasználó (38588)
2006. 10. 14. szombat 20:03
Kyra szép a szemem????
ha az én szemebe nézne, az lehet hogy nem lenne szép, ugyansi általában vérben forog...
nem ittál egy kicsit sokat?
Nagyon homályos.
(vagy csak a fókusszal gyűlt meg a bajod? :D) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Kyra szép a szemem????
Nagyon homályos.
(vagy csak a fókusszal gyűlt meg a bajod? :D) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38588)
2006. 10. 14. szombat 20:03
Kyra szép a szemem????
Kyra szép a szemem???? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)
2006. 10. 14. szombat 19:34
A szemecskéit... meg a kezét.
A szemecskéit... meg a kezét.
filmből:-)
10 dolog, amit útálok benned (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
10 dolog, amit útálok benned (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
passzolom..
Honnan? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Honnan? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó a szó tesó!! Honnan idéztem? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:14
yes. itt egy lidlben vásárolt német sör a jutalmad.
Amugy tényleg mi kell a nőnek, mert mi nem az biztos!
Amugy tényleg mi kell a nőnek, mert mi nem az biztos!
yes. itt egy lidlben vásárolt német sör a jutalmad.
Amugy tényleg mi kell a nőnek, mert mi nem az biztos! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Amugy tényleg mi kell a nőnek, mert mi nem az biztos! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ott...mint a pinty...wengem pl. csalárd módon elhagytak.... és még csak nem is mondták meg miért:-(
vazze! otthagytátok a nappalit? csapongók!
Mi kell a nőnek?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
"Úristen a farkát fixirozom!"
Honnan idéztem?:)
Honnan idéztem?:)
hmm....
igaz. :)
De te ezek szerint nem hiszel az alakjából adódó tulajdonságokban, igaz?
A legtöbben akik hittek ebben, hogy a kéz "stílusából" a személyre is lehet következtetni, egytől-egyig szép kezük volt. Ha egy egyszerűbb, durvább kezű ember kérdezett erről, akkor vagy nem hitt nekem, vagy megrázta a fejét, hogy á, ő ezt nem érti... És volt aki lenézett miatta (az illettő előszeretettel bélyegzett rasszistának :D)
igaz. :)
De te ezek szerint nem hiszel az alakjából adódó tulajdonságokban, igaz?
A legtöbben akik hittek ebben, hogy a kéz "stílusából" a személyre is lehet következtetni, egytől-egyig szép kezük volt. Ha egy egyszerűbb, durvább kezű ember kérdezett erről, akkor vagy nem hitt nekem, vagy megrázta a fejét, hogy á, ő ezt nem érti... És volt aki lenézett miatta (az illettő előszeretettel bélyegzett rasszistának :D)
Nna, ennek nagyon örülök, hogy más is van aki így gondolja... :)
Húsos ajkak.. barátaim cukkoltak érte, webes ismerőslányok meg dícsérték... :D És tényleg szép, bár lánynál annyira talán nem szeretem, igaz meglehet, hogy csak azért, mert épp egy feltöltött ajak képe lebeg előttem... :(
...
Nna, sikerült azt képet kiráznom a fejemből...
Iegen, az kövérebb ajak is jó, leginkább csókolózáskor, csakugyan...
De ha egy pengeajak mögül néz rám egy szelíd szempár... *sóhaj* (Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Húsos ajkak.. barátaim cukkoltak érte, webes ismerőslányok meg dícsérték... :D És tényleg szép, bár lánynál annyira talán nem szeretem, igaz meglehet, hogy csak azért, mert épp egy feltöltött ajak képe lebeg előttem... :(
...
Nna, sikerült azt képet kiráznom a fejemből...
Iegen, az kövérebb ajak is jó, leginkább csókolózáskor, csakugyan...
De ha egy pengeajak mögül néz rám egy szelíd szempár... *sóhaj* (Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 06:32
Természetesen mást is megnézek a féefiakon, de mint azt első - a címhez ragaszkodó -, hozzászólásomban leírtam: ügyfélfpgadó vagyok. Mint ilyen pult mögé leültetett nő, a férfiak kezével találkozom először, és ebből próbálom meg kitalálni, milyen lehet az a férfi, akinek jó esetben a vállától felfelé látom testét. Ez a munkaidőm. Az utcán, és tereken közlekedve, én is az arcát és szemét nézem meg. Még egy, húsos ajkai legyenek, mert még "hajlott korom" ellenére is, imádom a csókolózás örömeit.
A nőknek a belső a fontos..
Bőr ülés, CD lejátszó..:)
Bőr ülés, CD lejátszó..:)
Nemértem a kézröl mit lehet kikövetkeztetni. Az ajak husosága se mond semit véleményem szerint. Lehet hogy nincs igazam.