Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2006. 10. 11. szerda 22:26  #129
JOE_001 JOE_001
sziasztok!
azért egy lány is megnézi egy srác testének minden más részeit is nem???
2006. 10. 11. szerda 22:23  #128
édespille édespille
a kéz alakja és formája nagyon fontos. de igazán nem az az első, amit megnézel. csak később irányitod a másik kezeire a tekinteted. a kéz mozdulatai, rezzenései is árulkodóak, sokat jelentenek.
egyik leendő partnerem elől azért zárkóztam el, mert megfigyeltem a kezeit, túl "durva" volt.
egyébként az én kezem tetszik parának :) és jó érzés azt hallani, hogy szép a kezed.
2006. 10. 11. szerda 22:09  #127
Törölt felhasználó (24620)
Még megjegyzendő, hogy gyönyörű arca volt barátnőmnek, bár, ahogy a szemeire visszagondolok, és manapság is látom... (egy nőcsábász barátom megnézte az iwiw-en, és valami hasonlót mondott; "Hú... hát, szép lány de.. ejj, nagoyn nem stimmel...")
Végülis.. beleegyezek a szemekbe is... de nekem a kéz nagyobb biztonságot ad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 11. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 22:06

Nna, ez például egy egyszerűbb, "masszívab" kéz.
A hölgy is ilyen. (Speciel őt ismerem, egy kis dolog miatt, megszakítottam vele levelezésemet). Pont emiatt nem szeretném hosszabban elemezni.

Nna! Nézzétek meg jól. Igen, rajzolva vannak. Máár ez is jelent valamit.
Szép hosszú, szabályos körmök, kellems hosszú ujjakkal... bele tudok szeretni! Ugyanígy, szép precíz, kifinomult, és nemutolósorban ügyes rajzok, és ugyan ezt szerintem el lehet mondani a készítőikről is.

Volt barátnőmnek...
Nos, csúnya volt. Olyannyira, hogy bántott ránézni. Durva agresszív, és primitív kezei voltak, habár...
habár, volt valami furcsa bennük... épp csak egy szikrányi, vagy annyi sem.
Akkor még csak egy-két szokására (pl. szexuálisan) tudtam ráhúzni a kezéből vont megállpítást...
De amikor szakítottunk!
Akkor még magam is meglepődtem. Primitív volt és durva... pont mint a kezei.
Ő sosem hitt nekem eben....

Ugyanezek a rajzokról is elmondhatóak. Nem teljes anatómaia aktok, vagy térábrázolás. Hanem az egyszerű szabad firka...
De ez egy másik történet
2006. 10. 11. szerda 22:06  #126

Nna, ez például egy egyszerűbb, "masszívab" kéz.
A hölgy is ilyen. (Speciel őt ismerem, egy kis dolog miatt, megszakítottam vele levelezésemet). Pont emiatt nem szeretném hosszabban elemezni.

Nna! Nézzétek meg jól. Igen, rajzolva vannak. Máár ez is jelent valamit.
Szép hosszú, szabályos körmök, kellems hosszú ujjakkal... bele tudok szeretni! Ugyanígy, szép precíz, kifinomult, és nemutolósorban ügyes rajzok, és ugyan ezt szerintem el lehet mondani a készítőikről is.

Volt barátnőmnek...
Nos, csúnya volt. Olyannyira, hogy bántott ránézni. Durva agresszív, és primitív kezei voltak, habár...
habár, volt valami furcsa bennük... épp csak egy szikrányi, vagy annyi sem.
Akkor még csak egy-két szokására (pl. szexuálisan) tudtam ráhúzni a kezéből vont megállpítást...
De amikor szakítottunk!
Akkor még magam is meglepődtem. Primitív volt és durva... pont mint a kezei.
Ő sosem hitt nekem eben....

Ugyanezek a rajzokról is elmondhatóak. Nem teljes anatómaia aktok, vagy térábrázolás. Hanem az egyszerű szabad firka...
De ez egy másik történet
2006. 10. 11. szerda 21:47  #125
neeem, nem szabad itt leragadni, hogy ápoltság...
azt vegyük alapnak.

Mondjuk ilyen alap dolgok vanna, mint hosszú, egyenes körmök (nem hosszúra nűtt, hanem befelé a zuuja töve felé hosszabban nyújtózó), hosszabb, lehetőleg hengeresebb utolsó ujjperc (semmiképp sem kúpos)...
De a körmök azok amiket figyleni szoktam, az alkujuk árulkodik.

Nem ilyenek jönnek le belőle, hogy a spenótot szereti, vagy hogy hajlandó-e orálisan is (bár erről sajnos nincs tapasztalatom :( )

Inkább egy szándék, egy stílus jön le belőle.
Intelligencia, gondolkodásmód... leginkább egy érzés, egy kis darab a lelkéből.

Próbálok keresni néhány képet.
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 11. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 19:40
Ok.
Willimas röné úr mit lehet egy kézről megállapítani azonkívül ,hogy mennyire ápolz pl.
Tehát részletes elemzést kérek pl: ha ez az ujja nagyobb mint a másik ha hat ujja van , stb hehe
2006. 10. 11. szerda 21:15  #124
Törölt felhasználó (368273)
Sajnálatos, ha ilyen tapasztalataid vannak.
2006. 10. 11. szerda 21:02  #123
Imaraton Imaraton VIP
Természetesen az ápoltság döntő egy férfikézen is. Én a tiszta rövid körmöket is fontosnak tartom. Nem utolsósorban az ujjak hossza... Imádom és elképzelem, hogy hozzám ér. Na, ennyit arról, én mit veszek észre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 17:54
csak az áplotságát nézed, vagy az alakját is.
2006. 10. 11. szerda 19:40  #122
WildHorse WildHorse
Ok.
Willimas röné úr mit lehet egy kézről megállapítani azonkívül ,hogy mennyire ápolz pl.
Tehát részletes elemzést kérek pl: ha ez az ujja nagyobb mint a másik ha hat ujja van , stb hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:12
hát én ebben már nem hiszek...
Ezén össze is vesztem barátnőmmel szakítás után.
Mert hogy Rém kedves volt az arca meg minden... de a kezei... azok... valami retteneteset sugalltak nekem...
És később be is jött.
Aztán volt aki egyből rávágta a lányra, hogy a szeme se áll jól, és egy percben összefoglalta azt amit én a kezéről tudtam elmondani, és igaza volt.
De nem, a szemmel lehet hazudni... a kezed... az meg a kezed marad.
2006. 10. 11. szerda 18:41  #121
Törölt felhasználó (56388)
Szerintem is a szeme az ami mindent elárúl a pasiról :)

Persze a megjelenés, társalgás és stílus is fontos.
De ezekkel mind próbálhat manipulálni, de a szeme mindent elárúl ha tudod mit hogyan kell értelmezned.
Szerintem ez fordítva is igaz... ha a pasik ilyen részletekre figyelnének könnyebben megismerhetnének, persze ha tényleg akarnák :)
2006. 10. 11. szerda 18:19  #120
ezerjó ezerjó
És a férfi után lehet hogy a nöt? nyes
2006. 10. 08. vasárnap 18:12  #119
hát én ebben már nem hiszek...
Ezén össze is vesztem barátnőmmel szakítás után.
Mert hogy Rém kedves volt az arca meg minden... de a kezei... azok... valami retteneteset sugalltak nekem...
És később be is jött.
Aztán volt aki egyből rávágta a lányra, hogy a szeme se áll jól, és egy percben összefoglalta azt amit én a kezéről tudtam elmondani, és igaza volt.
De nem, a szemmel lehet hazudni... a kezed... az meg a kezed marad.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 08. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 08. vasárnap 18:06
Visszalapoztam h. igazat írtam e... Hát peeeersze h. a szem a lélek tükre wink wave
2006. 10. 08. vasárnap 18:06  #118
Moncy Moncy
Visszalapoztam h. igazat írtam e... Hát peeeersze h. a szem a lélek tükre wink wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 06. 22. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 22. csütörtök 14:45
Szem: a lélek tükre...
Az arcát, kezét, majd összhatás, és lényeges a mosolya, persze nem hiányzó fogakkal, és persze a hang...
De úgy unblok megstírölöm az egész ember külsejét.
Az már más tészta h. a belső adottságai is fontosak, de azt első nekifutásra úgy sem lehet igazán leszűrni...
2006. 10. 08. vasárnap 18:04  #117
hát...
hogy rajtam néznek-e valamit, azt én sem tudom...
hogy van-e valami látványos... no azt sem hinném... szürke, unalmas, tán még visszataszító is ha csak úgy lát az utcán...
2006. 10. 08. vasárnap 17:21  #116
ezerjó ezerjó
oké légy jó
2006. 10. 08. vasárnap 17:18  #115
édespille édespille
ment privibe. pár óra múlva biztos megkapod.
2006. 10. 08. vasárnap 17:12  #114
ezerjó ezerjó
Ird meg privibe. crazya
2006. 10. 08. vasárnap 17:08  #113
édespille édespille
hát, ide nem irom le. ott lakom, ahol nem jár villamos vigyor
2006. 10. 08. vasárnap 17:04  #112
ezerjó ezerjó
Nekem bármikor jó. Tudok alkalmazkoni.De lehet hogy jóvolna tudni hogy hol laksz vagy ez nem probléma? vigyor2
2006. 10. 08. vasárnap 16:58  #111
édespille édespille
akkor tán hagyjuk a villamost.
mikor megyünk táncolni? kacsint vigyor
2006. 10. 08. vasárnap 16:54  #110
ezerjó ezerjó
Igen de igy nehéz finom
/ 14