Igen de igy nehéz
errefelé sincs villamos sajnos. esetleg kaphatnék kis izelitőt?
Nem biztos hogy megtudod itélni kivülröl hogy mi a különleges rajtam. Az a baj mifelénk nemjár villamos különben meteném. Ha egyszer megtudnád nem engednél el magadtol.
elgondolkodtató...
simulj hozzám a villamoson mondjuk... vagy kérj fel táncolni... akkor megérzem. apropó, a megfelelő különleges dologra gondoltam? vagy már megint a himtagokon jár az eszem?
simulj hozzám a villamoson mondjuk... vagy kérj fel táncolni... akkor megérzem. apropó, a megfelelő különleges dologra gondoltam? vagy már megint a himtagokon jár az eszem?
Van különleges dolog rajtam de azt nemláthatod elsö látásra. Mi a megoldás?
nem a brifkótokat nézzük, hé!
valami különlegességet, ami megfog. nem a hapsik sejhaját nézzük először, de velem is előfordult egyszer, hogy arra esett első pillantásom. felszállt a buszra a srác, háttal állt nekem, megláttam a fenekét és bizony mit nem adtam volna a bátorságért: belemarkoltam volna nagyon szivesen. - lehet, azt hitte volna, hogy a bukszája után matatok. na, mindegy. rajta a fenék volt a különleges, azt néztem. más hapsin más a különleges.
valami különlegességet, ami megfog. nem a hapsik sejhaját nézzük először, de velem is előfordult egyszer, hogy arra esett első pillantásom. felszállt a buszra a srác, háttal állt nekem, megláttam a fenekét és bizony mit nem adtam volna a bátorságért: belemarkoltam volna nagyon szivesen. - lehet, azt hitte volna, hogy a bukszája után matatok. na, mindegy. rajta a fenék volt a különleges, azt néztem. más hapsin más a különleges.
Az! a mocskos szemét!
Az a baj hogy csak néznek, lányok lehene kezdeményezni. Mért mindig a férfi kezeményezen.
csak az áplotságát nézed, vagy az alakját is.
(Ez egy válasz Imaraton üzenetére (2006. 09. 27. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 18:53
Mint ügyfélfogadó, én a férfiak kezével találkozom először. Egy ápolt kéz nálam nyerő. Aztán a többi. Például a hangja is, bár azt nem látom - mielőtt még helyreigazítanátok -.
Rajtam először a nők a szemimet nézik és ha abba egyszer már belenéztek akkor elvesztek!
Mint ügyfélfogadó, én a férfiak kezével találkozom először. Egy ápolt kéz nálam nyerő. Aztán a többi. Például a hangja is, bár azt nem látom - mielőtt még helyreigazítanátok -.
köszike Gaby szerintem a fiuk tanlnak belöle.
Én a szemeit nézem, meg azt hogy igényes és ápolt legyen, meg imádom a formás popsikat (és az jobban látszik ha nem ott van a tárcád:))
Nemrég egy hölgy ismerősöm válasza az volt erre a kérdésemre, hogy az ágyékát :)
nincs válasz?
a szemét, mindenképpen először azt. abban minden benne van. a külsőben csak a tisztaság és az ápoltság a fontos. ugyan nem a külsőhöz tartozik, de nagyon fontos: ahogyan és amit mond. ennyi.
bakker egy tok normalis gondlkodasu lany!:Dezigen!
Ez nem feltétlen igaz én pl a kezét és utánna a szemét
Ez biztos?