Mi már voltunk. Bementünk, körülnéztünk, megkérdeztük amit szerettünk volna, és kimentünk. Mi ebben a nagy szám?
Sok-sok-sok anyukának is jót tenne ha belátogatna Lehet akkor nem lenne az a sok félrelépés...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 10. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (790785)
2013. 04. 10. szerda 20:51
Sziasztok.Én mindig körbenézek amikor sexshopba megyek mert nem tudom hogy követ e az anyukám?!
Sziasztok.Én mindig körbenézek amikor sexshopba megyek mert nem tudom hogy követ e az anyukám?!
heló.miért ne.olyan bolt mint bármely.söt még külföldön is meglátogatom,bővebb a választék.
Sokan csak fel-alá járkálnak és nem mernek bemenni
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2013. 04. 09. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 09. kedd 19:26
Miért ne mernék? Mindenki ismeri az autómat a környéken, látták már egynehányan a bolt előtt. Oszt akkor mi van?
Miért ne mernék? Mindenki ismeri az autómat a környéken, látták már egynehányan a bolt előtt. Oszt akkor mi van?
Ahol én vagyok,ott vannak teszterek,ez annyit tesz,hogy azért kézbe foghatod,bekapcsolhatod,ha úgy van,de én is úgy gondolom, hogy jobb sok dolgot személyesen megnézegetni
Ahol én vagyok,ott vannak teszterek,ez annyit tesz,hogy azért kézbe foghatod,bekapcsolhatod,ha úgy van,de én is úgy gondolom, hogy jobb sok dolgot személyesen megnézegetni
(Ez egy válasz sweetred üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 08. hétfő 16:11
Sziasztok!
A kérdés adott!Érdekelne a véleményetek,hogy sok ember miért csak fel-alá járkál egy sexshop ajtaja előtt és nincs mersze benyitni még akkor sem,ha valami után nagyon hajtja a kiváncsiság!
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
A kérdés adott!Érdekelne a véleményetek,hogy sok ember miért csak fel-alá járkál egy sexshop ajtaja előtt és nincs mersze benyitni még akkor sem,ha valami után nagyon hajtja a kiváncsiság!
Kicsit dràga ugyan...de adott esetben nem okoz gondot bemenni.Aki szégyebkős annak ajánlom a netes rendelést,bár a legjobb mégis az,ha helyben meg tudod nézni,amit veszel.Nekem kimondottam pozitív,hogy az eladòk többsége közvetlen és nyitott...a te gàtlàsaid is leolvadnak...nàlam (L) ìgy volt!
Bátorság. Nem kell szégyenlősködni, csak arra kell ügyelni, nehogy a boltos termoszát válaszd ki.
Amúgy ruhán kívül mindent érdemesebb (gazdaságosabb) interneten beszerezni. Kipróbálni/bepróbálni úgysem lehet semmit, akkor meg nagyjából mindegy.
Amúgy ruhán kívül mindent érdemesebb (gazdaságosabb) interneten beszerezni. Kipróbálni/bepróbálni úgysem lehet semmit, akkor meg nagyjából mindegy.
Sziasztok!