Na azt én is nagyon megnézném... már azt is mikor és ahogy oson
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2013. 07. 07. vasárnap 13:40
Még élvezem is, ha netalántán egy beosonkodó prűd előtt sorra vehetem az árucikkeket egyenként, és konferenciát tartunk róluk az eladóval!!! Na, az igen!!! El tudnék élvezni az érzéstől!!!
Még élvezem is, ha netalántán egy beosonkodó prűd előtt sorra vehetem az árucikkeket egyenként, és konferenciát tartunk róluk az eladóval!!! Na, az igen!!! El tudnék élvezni az érzéstől!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426247)
2013. 07. 07. vasárnap 12:12
Egyetértek...simán
Egyetértek...simán
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2013. 07. 07. vasárnap 12:06
Simán!!!
Simán!!!
Persze,egyszer fogadásból (amit elvesztettem) bementünk egy haverommal és eljátszottuk a meleg szerelmespárt.Síkosítót akartunk venni és vibrátort,de hamar lebuktunk mert elröhögtük magunkat minden kérdésnél
be hát...
nem én ugy fééélek hogy csak a barátnömmel merek bemenni ...hahaha..még johogy!
miért ne? próbáld ki ha bemész soha nem vagy egyedüli vásárló
Miért ne mernénk?
Most volt nálam a bolt tulajdonosa,és itt is a szexshopról beszéltünk.
Van,hogy csak bemegyünk körülnézni,az újdonságot vadászunk!!!
Most volt nálam a bolt tulajdonosa,és itt is a szexshopról beszéltünk.
Van,hogy csak bemegyünk körülnézni,az újdonságot vadászunk!!!
heló.A tegnap voltunk a szexshopban,nézelődtünk.konkrétan síkosítóért mentünk be.
Bemegyek simán de semmi olyan nincs ott ami engem érdekelne. Másrészt manapság az emberek egy csomó mindent neten vásárolnak mert az sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Miért pont ez lenne kivétel?
Mivel a szegedi szexshopok tulajdonosa gyerekkori barátom, illetve gyerekkori barátok dolgoznak neki, így simán
Miért kellene más hogy belépni egy intim boltba mint egy "közértbe pl"?
Elég gyakran!Aztán hosszasan nézelődünk,érdeklődünk és általában sosem üres kézzel távozunk!A Sexshop sem rosszabb ,mint pl. egy fehérnemű üzlet!
Persze.Álltalában kedvesebbek az eladók mint bármely más boltban.
Persze!Komfortzóna tágítás céljából egyszer bementem, megkértem az eladót,hogy mutassa meg milyen guminők vannak és melyik miért jó.
10 perc után megmondtam a csajnak,hogy mi az oka a sok idióta kérdésemnek,jót röhögtünk és eljöttem.
10 perc után megmondtam a csajnak,hogy mi az oka a sok idióta kérdésemnek,jót röhögtünk és eljöttem.
és ha már ott voltam vettem a nejemnek ajándékot!
Igen voltam
Helyes!
(Ez egy válasz akaba üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
be hát..: