Be menni be megyek azzal nincs gond. Még nézelődni is szoktam, csak ha olyat szeretnék vásárolni amit pasi nem nagyon szokott saját részre venni olyankor leblokkolok.
Simán megy a dolog.
Igen ez természetes.
Simán!
AZ elején kicsit gondot jelentett, de mióta a mostani párom van, ez egyáltalán nem probléma, mivel nő létére ő is szeret nézelődni!
Nagyon rég voltam nézelődni,filmet nézni.Legutoljára innen vettem
vibrit,amit párommal használunk is néha.
vibrit,amit párommal használunk is néha.
Mostanaban mar nem jarok szexshopokba.Ami kellett az idok soran kiprobalasra azt mar beszereztem.. A netet reszesitem mostanaban elonyben,bar nehany dolognal jobb ha az ember latja es megfoghatja a kerdeses dolgot a csalodasok elkerulese vegett.De mokanak sosem utolso egy szexshoplatogatas...
Abszolút!
simánn bemegyek bármikor
Igen jól körbe nêzek
Igen,simán.
igen, mert amikor meglátom a többi vásárlót eltünek a gátlásaim
Én csak készülök de már egy ideje.
igen
Természetesen!
minden gond nélkül
simán
Sziasztok!
Igen, simán... és a vásárlással is így vagyok, nem egyszer jártam-vásároltam már, ettől én nem jövök zavarba.
Igen, simán... és a vásárlással is így vagyok, nem egyszer jártam-vásároltam már, ettől én nem jövök zavarba.
Viszont én nem merek...simán kidobnának mert az olyan lenne mint az akaratos kisgyerek a játékboltban...ezt is akarom..azt is akarom...mindet akaaaaarom.. hu de rendetlenség lenne ott utánam
Azt tud: osonni! Meg szörnyülködni!
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 19:59
Na azt én is nagyon megnézném... már azt is mikor és ahogy oson