Persze, hogy be!
Aki nem az mit gondol mi fog ott vele történni MEGESZIK?
Aki nem az mit gondol mi fog ott vele történni MEGESZIK?
Simán első alkalommal mentem be úgy h nehogy meglásson vki DD
Természetesen, gátlások nélkül bemegyek egy sex shopba.
Azert van nem??? Ha nem merez belenni minek van????
Igen. Nem vagyok gátlásos
kidobnának
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 07. 05. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 06:15
Még sosem voltam, de ha bemennék valoszinüleg késztetést éreznék rá, hogy elővegyem a farkam egy kicsit huzogatni, mennyire tolerálják az ilyesmit egy szexshopban?
Igen...
Miért is ne?
Eddig is jártam.
Eddig is jártam.
egy hasonlattal élve; Kenyérboltba miért nem félnek bemenni? Szax shopba is a szükséglet kielégítése miatt kell bemenni mint a kenyérboltba
Természetesen, mondhatni rendszeresen járok sex shopba. Több helyre is.
Simán....
Igen, természetesen. Nem értem miért olyan nagy dolog ez
Záróra után nem szívesen
Simán. Mindketten... rendeltünk már netről is, de volt amiben csalódtunk, jobban szeretjük vásárlás előtt jobban szemügyre venni, bekapcsolni, stb. Ki előtt ciki bemenni? Számít, hogy mit gondol egy idegen? Vagy meglát egy ismerős?! -és?
Igen. Arra kíváncsi lennék, hogy aki nem mer, ő miért nem?
Sziasztok!
Én még soha nem voltam sexshopban, de nem is nagyon merek bemenni. Ezért úgy döntöttem, hogy netről rendelek pár játékszert. Tudnátok-e ajánlani valami jó websexshopot ahonnan érdemes rendelni jó minőségű műpuncira, vibrációs farokgyűrűre gondoltam. Vagy tudtok ajánlani esetleg valami jó eszközt?
Én még soha nem voltam sexshopban, de nem is nagyon merek bemenni. Ezért úgy döntöttem, hogy netről rendelek pár játékszert. Tudnátok-e ajánlani valami jó websexshopot ahonnan érdemes rendelni jó minőségű műpuncira, vibrációs farokgyűrűre gondoltam. Vagy tudtok ajánlani esetleg valami jó eszközt?
Jó kérdés
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 07. 05. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 05. kedd 06:15
Még sosem voltam, de ha bemennék valoszinüleg késztetést éreznék rá, hogy elővegyem a farkam egy kicsit huzogatni, mennyire tolerálják az ilyesmit egy szexshopban?
Miért ne merne bemenni az ember?