Igen
Ígen!!
Természetesen, mindig ilyen helyen veszek óvszert például, nagyobb kiszerelésben és választékban is vannak. Aztán ha megakad a szemem egy-egy klassz társas játékon azt sem hagyom ott.
Akkor is,ha zárva van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4673124)
2022. 06. 20. hétfő 07:44
IGEN! Bármikor.
Sziasztok én rendszeresen járok ,épp Tegnap voltam
IGEN! Bármikor.
Gond nélkül bemegyek, de hölgyektől hallottam, félnek attól, hogy ismerősök megláthatják hova megy be vagy honnan jön ki. Na meg cikinek tartják, ha férfi eladó van. Inkább postán rendelnek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 11. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4670359)
2022. 06. 11. szombat 10:03
Van olyan aki nem? Haigen akkor miért? Mi az ami miatt esetleg valaki nem mer bemenni? Gondolom biztos akad aki szégyenli meg egy idegen előtt ez vagy az ciki!
Persze, szoktam is járni. Szerintem ez természetes, a vágyaink fontosak.
ezek jó kérdések én is mindig kíváncsi voltam, hogy miért félnek az emberek bemenni ilyen helyekre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 11. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 10:03
Van olyan aki nem? Haigen akkor miért? Mi az ami miatt esetleg valaki nem mer bemenni? Gondolom biztos akad aki szégyenli meg egy idegen előtt ez vagy az ciki!
Abszolút
Persze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 18. szerda 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 06:53
Nagyon kedves és közvetlen az eladó nő ott Mi is mindig leragadunk beszélgetni vele De pont emiatt olyan jó, ilyen a jó eladó
Csak egy sima szexshop sajnos.
(Ez egy válasz peeti üzenetére (2021. 10. 20. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kedves és közvetlen az eladó nő ott Mi is mindig leragadunk beszélgetni vele De pont emiatt olyan jó, ilyen a jó eladó
(Ez egy válasz bikficke üzenetére (2021. 12. 31. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Bármikor, ha arra járok
Simán. Be is járok.
Egy barátom ki szerette volna próbálni az anált,barátnőjével,viszont síkosítóért nem mert bemenni szexshopba. Mondom én szeretek ide járni,veszek neked. Már a kasszánál vagyok,éppen fizetek,mikor benyit és kérdezi,na kaptál? Azt a pillanatot sose felejtem el. Ma már nevetek,akkor nem volt őszinte a mosolyom.
Simán
Ez nem kérdés,ugyanolyan bolt mint a többi.