Tom! Mi el vagyunk maradva. Mi meghódítani megszerezni akarunk egy nőt (bocs a többes számért de gondolom te is így vagy vele) nem pedig ilyen (semmilyen) módszerekkel próbálkozni. De gondolom rengeteg jelentkező, van. Nagy lehet a sorbaállás.
Szerintem meg nem volt egyértelmű a kérésetek.
Nagyon könnyen lehet úgy értelmezni, hogy a lányok írjanak csak akkor, ha jelentkezni szeretnének.
Egyébként pedig ez itt nem így működik, hogy te mondod meg ki mit csináljon!
("sok fóruum van válogass!")
Ha ilyen baromsággal álltok elő, akkor be kell nyelni a kritikát is.
Deee nem akarok zavarni, látom hogy nagy a tolongás, meghagyom a helyet a gyülekező lányoknak!
Nagyon könnyen lehet úgy értelmezni, hogy a lányok írjanak csak akkor, ha jelentkezni szeretnének.
Egyébként pedig ez itt nem így működik, hogy te mondod meg ki mit csináljon!
("sok fóruum van válogass!")
Ha ilyen baromsággal álltok elő, akkor be kell nyelni a kritikát is.
Deee nem akarok zavarni, látom hogy nagy a tolongás, meghagyom a helyet a gyülekező lányoknak!
Kedves tom1019!
Szerintünk egyértelmű volt a kérésünk. Sok fórum van, válogass!
Szerintünk egyértelmű volt a kérésünk. Sok fórum van, válogass!
Keressük azt a 18 év feletti:)) lányt, aki kompetensnek érzi magát, hogy zsűrizzen egy 3 tagú, huszonéves csapatot a puncinyalás művészeti szinten történő bemutatásában. A verseny szigorúan a rákenroll jegyében zajlik, diszkréció oda-vissza alapfeltétel. Itt csak TE nyerhetsz! Egyéb elvárások: borotvált, gondozott punci. Jelentkezés a lelkesnyalok@mailbox.hu címen "Nyaljatok" jeligére. Egészalakos fénykép előny! Helyszín, jó hangulat, fogyasztás adott.
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy csak akkor írjatok (LÁNYOK), ha a meghírdetett versenyre szeretnétek jelentkezni! A KANOK kíméljék fórumunkat!
Várunk szeretettel,
Lelkes Nyalók
Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy csak akkor írjatok (LÁNYOK), ha a meghírdetett versenyre szeretnétek jelentkezni! A KANOK kíméljék fórumunkat!
Várunk szeretettel,
Lelkes Nyalók
aza kissebbik baj!!!!..............de az hogy én nem kaptam meghívót, az kifejezetten tragikus!!:-))
méh szép,hogy jobb....22 éves vagyok szilaj és virgonc
Ezt a maszlagot is megeszik!
Én tudok egy sokkal jobbat Ciccám!
--én szépen kinyalnám a nunidat,de úgy rendesen.
Aztán te leápolnád a fütyim,de úgy rendesen.Aztán sexelnénk egy akkorát,hogy fel se bírnál kelni utánna 1-2 óráig tehát beleférne még egy numera....ha felkeltettem érdeklődésed reflektálj kérlek.pusza!
--én szépen kinyalnám a nunidat,de úgy rendesen.
Aztán te leápolnád a fütyim,de úgy rendesen.Aztán sexelnénk egy akkorát,hogy fel se bírnál kelni utánna 1-2 óráig tehát beleférne még egy numera....ha felkeltettem érdeklődésed reflektálj kérlek.pusza!
Tényleg baromi "megnyuktató"! De legalább mindenki dobogós lesz...
Sajnálattal közöljük minden férfiúi hozzászólónak, hogy ne is próbáljatok jelentkezni a PUNCINYALÓ versenyre, mert a VERSENYZŐK létszáma adott és már NEM GYARAPODHAT!
Eni8888-nak. Bővebb információként. A jelentkező lánynak kell zsűriznie. A verseny menete, hogy mind a hárman külön-külön tudásunk legjavával kényeztessük a zsűrit. A végén ki kell hirdetni az 1, 2 és 3 helyet.
Üdv!
Lelkes Nyalók
Eni8888-nak. Bővebb információként. A jelentkező lánynak kell zsűriznie. A verseny menete, hogy mind a hárman külön-külön tudásunk legjavával kényeztessük a zsűrit. A végén ki kell hirdetni az 1, 2 és 3 helyet.
Üdv!
Lelkes Nyalók
"Megnyuktatjátok"???
puncinyalónak lehet még jelentkezni?
Kedves Eni8888!
Kérdésedre a válasz: Igen, ez teljes mértékig komoly! És megnyuktatunk, hogy nem vagyunk eszementek, se őrültek, dilisek, gyogyósok, stb (a teljesség igénye nélkül)...
Üdv!
Lelkes Nyalók
Kérdésedre a válasz: Igen, ez teljes mértékig komoly! És megnyuktatunk, hogy nem vagyunk eszementek, se őrültek, dilisek, gyogyósok, stb (a teljesség igénye nélkül)...
Üdv!
Lelkes Nyalók
Cola, kávé, csokoládé, zizi, bambi, körhinta! Ezeket ki ne hagyjátok a buliból, mert így jobban tudjátok halmozni az élvezeteket.
Keressük azt a 18 év feletti:)) lányt, aki kompetensnek érzi magát, hogy zsűrizzen egy 3 tagú, huszonéves csapatot a puncinyalás művészeti szinten történő bemutatásában. A verseny szigorúan a rákenroll jegyében zajlik, diszkréció oda-vissza alapfeltétel. Itt csak TE nyerhetsz! Egyéb elvárások: borotvált, gondozott punci. Jelentkezés a lelkesnyalok@mailbox.hu címen "Nyaljatok" jeligére. Egészalakos fénykép előny! Helyszín, jó hangulat, fogyasztás adott.
Várunk szeretettel,
Lelkes Nyalók
Várunk szeretettel,
Lelkes Nyalók