Ha jó ízű órákig!
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 18. szombat 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 18. szombat 05:23
A csaj is szeretné, ha jól kinyalnák!
Bevállalná valaki?
-Akár versenyen kívül is.
Bevállalná valaki?
hát ez nekem nem tetszik, és inkább a kelemen annát nyalnám ki. üdv: reparatur
Ebben biztos voltam!
Üdv!
Én bevállalnám,habár a mellei azok kicsit kicsik,de egye fene!
A csaj is szeretné, ha jól kinyalnák!
Bevállalná valaki?
Bevállalná valaki?
Esélyes páros!
Már képesek 45 perces futamokra.
Már képesek 45 perces futamokra.
Hát nagyon sok élvezetet kívánok neked.
Ugyanakkor remélem, hogy Te sem vagy "tétlen"!!!!!!!!!!!
Ugyanakkor remélem, hogy Te sem vagy "tétlen"!!!!!!!!!!!
Szeretek puncit nyalni!
Ez én is szeretném tudni!
Szivessen beneveznék egy puncinyaló versenybe!
Ezt a párost már kizárták a versenyből.
Hiába az egy órán túli csúcsidő.
Hiába az élvezet!
A csaj tangában van, így nem érvényes.
Hiába az egy órán túli csúcsidő.
Hiába az élvezet!
A csaj tangában van, így nem érvényes.
ÁÁÁ... Nedveske!!!! rég jártál a cseten, régen malackodtunk!
nem hangzik rosszul a dolog...
Hát ez meg egy de balfasz topic:D Vándordíjas lett a verseny? Szüzességet sikerült elveszíteni? Vagy legalább egy puncit látni élőben? Vagy valahogy? És ne a rákendról nevében te gyatra barom.... Nem sok közöd lehet hozzá , erre ez a topic a nagy bizonyíték... A csiraság nevében... íGY A HELYES.
Itt egy jelentkező!
Sztem nem gyenge ajanlat, hogy a romantika hianyzik belole, oh well, itt most sztem nem igazan arra megy ki a jatek:))
Az alapotlet nem rossz, mondjuk soha nem jelentkeznek egy ilyenre, mert ha 3 pasinak eldurran az agya -marpedig az ebben a szituacioban sztem megtortenne- akkor lehet hogy olyanra is sor kerulne amihez nekem egyaltalan nincs ott es akkor kedvem.
Mindenesetre remelem talaltok majd vallakozo kedvu lanyokat, reszletes beszamolot varok!!!!!:))))))
(ezt a ki hova irogasson es hova nem cuccot meg tenyleg hagyd, nekem is a meregfogam, pedig en turelmes es tolerans vagyok:)) )
Az alapotlet nem rossz, mondjuk soha nem jelentkeznek egy ilyenre, mert ha 3 pasinak eldurran az agya -marpedig az ebben a szituacioban sztem megtortenne- akkor lehet hogy olyanra is sor kerulne amihez nekem egyaltalan nincs ott es akkor kedvem.
Mindenesetre remelem talaltok majd vallakozo kedvu lanyokat, reszletes beszamolot varok!!!!!:))))))
(ezt a ki hova irogasson es hova nem cuccot meg tenyleg hagyd, nekem is a meregfogam, pedig en turelmes es tolerans vagyok:)) )
:) hat jah.. a primitv romantikus mindenit! ez amr a XXI. szazad!
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 12. 12. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 12. vasárnap 11:58
Tom! Mi el vagyunk maradva. Mi meghódítani megszerezni akarunk egy nőt (bocs a többes számért de gondolom te is így vagy vele) nem pedig ilyen (semmilyen) módszerekkel próbálkozni. De gondolom rengeteg jelentkező, van. Nagy lehet a sorbaállás.