Nomen est omen: ezek után nem jobban találna Téged a Kirúg Hümér nick?:))))
Na ezt elmesélem,de akkor nagyon be voltam rágva-tavaly összeszedtem egy vékony kis nőt,és úgy kb. 1-órahosszát nyaltam neki a punciját,már dugni szerettem volna ezután,amikor azt mondja,hogy neki ez még előjátéknak is kevés,én letusoltam utánna azonnal,őt meg kivágtam,hát nehogy már én nyalok neki fullosan,és lekevesezze az egy órát,ezután kicsit letőrtem,és megnéztem az interneten,hogy hogy is van ez,szóval az átlag előjáték kb.10-perc,és utánna a kefélés az meg átlagban 20-25 perc/hivatalosan/ na mármost én ötszörösen átléptem már neki időben azt a 10-percet,és tudjátok nagyon le tudja az ilyen picsa lohasztani az ember fiát,ja és még csak be sem kapta,úgyhogy mehet a többi után! Ment is-frigid nő volt,és egyszer sem élvezett el közben,vagy valami kéjenc perverziót szeretett volna közben,habár ezt már soha nem tudom meg hála istennek!
Csak annyit mondok: Bajkeverők, a többit már mindenki tudja.
Nyam..nyam...Hát igen!
Nem tévedtem, jók a megérzéseim.
Úgylátom egyezik az izlésünk.
Nagyon bejönnek az eféle fekete vadmacskák (pumák)
Üdv! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tévedtem, jók a megérzéseim.
Úgylátom egyezik az izlésünk.
Nagyon bejönnek az eféle fekete vadmacskák (pumák)
Üdv! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 20. hétfő 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 20. hétfő 06:46
Csak hogy tudd!
A #73-as hozzászólásban közölt finomság, ehhez a szépséghez tartozik!
Üdv!
Üdv!
Na most tudnék egy nagyot nyalni,ha a nyalásra gondolok,akkor már úgy csorog a nyálam mintha citromot rágcsálnék,vagy fél kilót/a punciban is van C-vitamin,csak sokan nem tudják még! Meg azért bennem is van egy adag C-vitamin,ott lejjebb!
Csak hogy tudd!
Üdv!
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 10:12
Ezzel a puncival én is neveznék a puncika-nyalóka világbajnokságon.
Nem lennénk sereghajtók!
Nem lennénk sereghajtók!
Félre ne érts haver,csak cukkoltam a nagyérdemű közönséget,és bocsika ezért,habár van aki imádja az ilyesmit!
Elősször megdugnám a csajt,majd utánna kinyalhatjátok,mihelyt kihúztam a farkam belőlle!! Jó nagy genyó vagyok mi???
Ezzel a puncival én is neveznék a puncika-nyalóka világbajnokságon.
Nem lennénk sereghajtók! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lennénk sereghajtók! (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 02. 19. vasárnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 19. vasárnap 06:20
Hááát..
Egy ilyemmel, könnyű rekordkísérletet tenni!
Ezen a "hangszeren "lazán összejönne az egy órás idő.
Hááát..
Megnevettetsz mindig! Komoly!!!
Igen!!!
(Mi?)
Üdv!
(Mi?)
Üdv!
Hogyan is vehetném fel veled a versenyt?
"Főhősünk, Gorcsev Iván, már az első oldalakon elnyeri a fizikai
Nobel-díjat - a makaó nevű kártyajátékon...
A további oldalakon szerelem, kaland, rablók, a francia idegenlégió..."
"Főhősünk, Gorcsev Iván, már az első oldalakon elnyeri a fizikai
Nobel-díjat - a makaó nevű kártyajátékon...
A további oldalakon szerelem, kaland, rablók, a francia idegenlégió..."
Tisztellek téged,te tudsz valamit,vagyis sokat,legalább a felét mint én képfeltőltésben és kutatásban sokszorosát tudod mint jó magam!
A franciák, által kifejlesztet edzési módszereket ez a csaj népszerűsíti!
Azt állítják, hogy már néhány rekesz heineken elnyalogatása i megerősíti a férfiak másodlagos nemi szervét!
Azt állítják, hogy már néhány rekesz heineken elnyalogatása i megerősíti a férfiak másodlagos nemi szervét!
Na sikerült megrendezni? Ha igen akkor számolj be a részletekről. Ki nyert? És ki volt a jelentkező?
De Stallone feje van!
Nem! EZ!
Akkor a nyelved már fegyver,kérj rá hatóságilag "fegyvertartási engedélyt"