A tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem az a szeretet , ha két ember egymás szemébe néz, hanem az, amikor mindketten ugyanabba az irányba néznek.
inkább egy héten háromszor lásson a háziorvosod,mint életedben egyszer a patalogus.
Nem - mondta a kis herceg. - Barátokat keresek. Mit jelent az, hogy "megszelídíteni"?
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
- Kapcsolatokat teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
melcsi2 #194 | 2007.03.29
...Nem az az igazi fájdalom,amitől könnyes lesz a szem,hanem amit magunkba hordozunk,titokban,csendesen!...
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
- Kapcsolatokat teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
melcsi2 #194 | 2007.03.29
...Nem az az igazi fájdalom,amitől könnyes lesz a szem,hanem amit magunkba hordozunk,titokban,csendesen!...
nagyon jó,nagyon szép,elgondolkottató történet
- Miért nem helyes dolog a házasság előtti szex?
- Mert könnyen lekésheted miatta az esküvőd.
- Mert könnyen lekésheted miatta az esküvőd.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni,akkor az utcákon csak halottak ,és terhes nők lennének!
A szem sosem lakik jól.
Ha elértél az utolsó oldalra csukd be a könyvet.
Az agy az a szervünk, amellyel azt gondoljuk, hogy gondolkodunk.
Ha elértél az utolsó oldalra csukd be a könyvet.
Az agy az a szervünk, amellyel azt gondoljuk, hogy gondolkodunk.
Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
A tapasztalat arra készteti az embert, hogy új hibákat kövessen el a régiek helyett.
A válás után minden férfi rájön, hogy nem a póker az egyetlen játék, ami kézfogással kezdődik és teljes anyagi csőddel végződik.
A gyerekek mindig úgy viselkednek, ahogy a szüleik - nem pedig úgy, ahogy a szülők tanítják nekik.
Állítólag a házasságok 50%-a végződik válással. Ez nem is olyan rossz adat, ha figyelembe vesszük, hogy a másik 50% pedig halállal végződik.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
Mindent csak módjával élvezz, de azt se vidd túlzásba.
Az örökség olyan ajándék, melyet nem kell megköszönnünk.
Az egyetemi tanár olyan ember, aki mások álmában beszél.
Gondolj át mindent, amit mondasz, de ne mondj ki mindent, amit gondolsz.
Egy napon majd az én hajóm is révbe ér, de amilyen szerencsém van, éppen a reptéren leszek.
Két jótanács az élethez:
1. Soha ne mondj el másoknak mindent, amit tudsz!
2. -
A miniszoknya a lehető legtöbb információ a legkevesebb ráfordítással.
A lottó a rossz matekosokra kivetett adó.
Egy anyának kb. 20 évébe kerül, hogy embert neveljen a fiából, hogy aztán egy másik nő meg 20 perc alatt hülyét csináljon belőle.
A beszélgetés az emberi kommunikáció leglassúbb formája.
Isten az embert a hatodik napon teremtette, amikor már nagyon fáradt volt.
Ahhoz, hogy megházasodj, elég néhány szót motyognod a templomban. Ahhoz, hogy elválj, elég ugyanezt tenned álmodban.
A tapasztalat arra készteti az embert, hogy új hibákat kövessen el a régiek helyett.
A válás után minden férfi rájön, hogy nem a póker az egyetlen játék, ami kézfogással kezdődik és teljes anyagi csőddel végződik.
A gyerekek mindig úgy viselkednek, ahogy a szüleik - nem pedig úgy, ahogy a szülők tanítják nekik.
Állítólag a házasságok 50%-a végződik válással. Ez nem is olyan rossz adat, ha figyelembe vesszük, hogy a másik 50% pedig halállal végződik.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
Mindent csak módjával élvezz, de azt se vidd túlzásba.
Az örökség olyan ajándék, melyet nem kell megköszönnünk.
Az egyetemi tanár olyan ember, aki mások álmában beszél.
Gondolj át mindent, amit mondasz, de ne mondj ki mindent, amit gondolsz.
Egy napon majd az én hajóm is révbe ér, de amilyen szerencsém van, éppen a reptéren leszek.
Két jótanács az élethez:
1. Soha ne mondj el másoknak mindent, amit tudsz!
2. -
A miniszoknya a lehető legtöbb információ a legkevesebb ráfordítással.
A lottó a rossz matekosokra kivetett adó.
Egy anyának kb. 20 évébe kerül, hogy embert neveljen a fiából, hogy aztán egy másik nő meg 20 perc alatt hülyét csináljon belőle.
A beszélgetés az emberi kommunikáció leglassúbb formája.
Isten az embert a hatodik napon teremtette, amikor már nagyon fáradt volt.
Ahhoz, hogy megházasodj, elég néhány szót motyognod a templomban. Ahhoz, hogy elválj, elég ugyanezt tenned álmodban.
ami majdnem az , az nem az:)
"Aki nem fél.az bátor sem lehet,hiszen a bátorság a félelem legyőzéséből ered" /O.V./
Tegnap olvastam egy könyvet a levitációról. Alig bírtam letenni.
-------------------------------------------------------------------------------------
Flecthery #180 | 2007.01.25
Tegnap majdnem vettem egy könyvet. Az volt a címe: Pozitív Lelki Beállítottság. De aztán gondoltam: "Úgysem lenne semmi értelme."
Flecthery #179 | 2007.01.25
A pozitív hozzáállás nem tesz képessé semmire. De sokkal inkább képessé tesz bármire, mint a negatív hozzáállás.
Flecthery #178 | 2007.01.25
A tudás addig nem hatalom, amíg nem párosul cselekvéssel.
Flecthery #177 | 2007.01.25
Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról.
Flecthery #176 | 2007.01.25
Ne bonts le egy falat, amíg nem tudod miért épült.
Flecthery #175 | 2007.01.25
A sikertelenség igazi oka, hogy nem vettük észre milyen közel álltunk a sikerhez.
Flecthery #174 | 2007.01.25
Ha az emberek meghallgatnák egymást, munkanélkül lenne a pszichológusok kéthermada jövő hétfőre.
Flecthery #173 | 2007.01.25
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy.
Flecthery #172 | 2007.01.25
A titoktartás egy olyan anyag, ami alkoholban jól oldódik.
-------------------------------------------------------------------------------------
Flecthery #180 | 2007.01.25
Tegnap majdnem vettem egy könyvet. Az volt a címe: Pozitív Lelki Beállítottság. De aztán gondoltam: "Úgysem lenne semmi értelme."
Flecthery #179 | 2007.01.25
A pozitív hozzáállás nem tesz képessé semmire. De sokkal inkább képessé tesz bármire, mint a negatív hozzáállás.
Flecthery #178 | 2007.01.25
A tudás addig nem hatalom, amíg nem párosul cselekvéssel.
Flecthery #177 | 2007.01.25
Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról.
Flecthery #176 | 2007.01.25
Ne bonts le egy falat, amíg nem tudod miért épült.
Flecthery #175 | 2007.01.25
A sikertelenség igazi oka, hogy nem vettük észre milyen közel álltunk a sikerhez.
Flecthery #174 | 2007.01.25
Ha az emberek meghallgatnák egymást, munkanélkül lenne a pszichológusok kéthermada jövő hétfőre.
Flecthery #173 | 2007.01.25
Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy.
Flecthery #172 | 2007.01.25
A titoktartás egy olyan anyag, ami alkoholban jól oldódik.
Kedves assfan, ne légy oly mérges, kérlek. Feltételezésed, mely szerint a kérdésedet itt a bölcsességek szobájában kéne fel tenned, mert ide úgy is sok okos jár, úgy látszik nem volt helyénvaló. Sokkal inkább kéne keresned egy olyan fórum topic-ot, ami azért van kitalálva, hogy Te, és a hozzád hasonló, hamar gyorsan választ váró emberek kérdezgessenek. Ott majd reméljük kérdésed méltó fülekre, és gyors válaszra talál, és akkor idegeskedned sem kell, és káromkodnod sem. Mennyivel jobb lesz úgy a Világ..
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2007. 01. 24. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 24. szerda 22:12
hey!
a vip-tagság milyen gyorsan aktiválódik???
jah, és bankkártyás fizetés szerintetek biztonságos-e itt? ki csinálja így?
és a videókat le is menthetem, vagy csak itt nézhetem???
hey!
Kurva jó, hogy kérdezek valamit, de senki sem képes arra, hogy segítsen.........
"Ha már padlón vagy, legalább szedj fel onnan valamit!"
(Pöttyös 10 parancsolat)
(Pöttyös 10 parancsolat)
"A magabiztosság az a ragasztó,ami mindent összeragaszt!"
Nem az a fontos, hogy ki voltál, hanem az, hogy ki leszel!
A legszebb szerelem se jut el messzire, ha csak nézik a múlását.
Dédelgetni kell, mint egy kedvenc gyermeket.
--------------------------------------------
Az őszinteség sohasem nevetséges, mindig tiszteletre méltó.
Dédelgetni kell, mint egy kedvenc gyermeket.
--------------------------------------------
Az őszinteség sohasem nevetséges, mindig tiszteletre méltó.
Bizonygasd saját korlátaidat, és szert teszel rájuk.
Forrás: Subbacultcha IV. évfolyam, 10. szám 2005/03/18
Forrás: Subbacultcha IV. évfolyam, 10. szám 2005/03/18
"A biztonság az a veszély amelyet nem érzékelünk."