A tudás üldöz... de Én gyorsabb vagyok.
A körben lévő húr a benhúr!
Sok káros dolog lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat.
A körben lévő húr a benhúr!
Sok káros dolog lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat.
"Nemességet nem ád a kincs"
Horatius
"Hogy nagy dolgot érjünk el, a kicsivel kell kezdenünk."
Horatius
"Hogy nagy dolgot érjünk el, a kicsivel kell kezdenünk."
-A szexben csak az a természetellenes, amit nem tudunk megcsinálni. (Alfred Kinsey amerikai zoológus, szexológus)és...
-Nem kétséges, hogy van túlvilág. Csupán az a kérdés, milyen messze van a belvárostól és meddig tart nyitva? (Woody Allen)
-Nem kétséges, hogy van túlvilág. Csupán az a kérdés, milyen messze van a belvárostól és meddig tart nyitva? (Woody Allen)
Vajon van-e élet a halál előtt???
Az utolsó csepp, akkor is a gatyádba megy!
Nem is biztos,h hazugsagok:
Férfiaké az első lépés- az allatvilagban meg most is müködik, regebben ez igy ment, genetikai informaciobol eredödöen a nök meg mindig elvarjak,h a ferfi tegye meg az elsö lepest!
Heti két-három szeretkezés az átlagos- ha tudjuk, h mindenki nagyot mond, azt is tudjuk mennyivel, különben nem tudnank,h mindenki nagyot mondott!ennek kivedesere vannak az anonym kerdöivek, amiket nem a Kiskegyed allit össze!
Nagy orrú férfinak a pénisze is nagy- nehez megitelni, nem keszült erre vonatkozo tanulmany!
Fontos a nemi szerv mérete- a megtermekenyiteshez nem annyira,az elvezethez nagyon is (nem mindegy,h 12centi vagy 32centi)!
Van szerelem első pillantásra- nincs olyan ember,aki tudna a szerelem definiciojat!nehez olyan dolgot megcafolni, ami nincs definialva!
A legtöbb férfi rideg- mi köze a ridegsegnek a szerelembeeséshez?
Férfiaké az első lépés- az allatvilagban meg most is müködik, regebben ez igy ment, genetikai informaciobol eredödöen a nök meg mindig elvarjak,h a ferfi tegye meg az elsö lepest!
Heti két-három szeretkezés az átlagos- ha tudjuk, h mindenki nagyot mond, azt is tudjuk mennyivel, különben nem tudnank,h mindenki nagyot mondott!ennek kivedesere vannak az anonym kerdöivek, amiket nem a Kiskegyed allit össze!
Nagy orrú férfinak a pénisze is nagy- nehez megitelni, nem keszült erre vonatkozo tanulmany!
Fontos a nemi szerv mérete- a megtermekenyiteshez nem annyira,az elvezethez nagyon is (nem mindegy,h 12centi vagy 32centi)!
Van szerelem első pillantásra- nincs olyan ember,aki tudna a szerelem definiciojat!nehez olyan dolgot megcafolni, ami nincs definialva!
A legtöbb férfi rideg- mi köze a ridegsegnek a szerelembeeséshez?
ma hallottam, hogy az csak legenda, hogy a teflon az ürkutatasban kifejlesztett anyag, ami bevette magat a konyhaba
a szerencse annak pártol aki észnél van
Savanyú a szőlő, mondta az oroszlán és megette a szüretelőket
Nincsenek véletlenek, mert minden véletlenben ott rejlik a világmindenség.
"Az idő erősiti a barátságot, és gyengíti a szerelmet."
La Bryére
La Bryére
Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az, aki nélkül nem.
"A békét leginkább az szolgálja, ha az utolsó szó az asszonyé"
Sommerset Maugham
Sommerset Maugham
"A tél az az évszak, mely nem évszak, hanem elfoglaltság"
Sinlair Lewis
Sinlair Lewis
Nagyon kell vigyáznom Magamra, mert Belőlem csak egy van. A Többiek többen vannak, őket könnyű pótolni.
Az interneten túl is van élet, csak elég silány.
"A tudás üldöz... de Én gyorsabb vagyok."
ezt az okosságot "loptam"...úgyh. fogalmam sincs ki mondta de nagggggyon jóóó
ezt az okosságot "loptam"...úgyh. fogalmam sincs ki mondta de nagggggyon jóóó
Amelyik állat 30 naponta 5 napot vérzik és nem hal bele az veszélyes!!
Ami nem Kínai az hamisítvány!
amit múltkor írtam mailt abban benne volt a címem.
küldök megint egyet
küldök megint egyet