A harmonikus, kiegyensúlyozott, érett személyiségű ember nem függ semmitől és senkitől."
És ezen most jól elgondolkodom
És ezen most jól elgondolkodom
Az elet vagy felorol, vagy kicsiszol. De zarvanyok mindenkepp lesznek...
Új év, új én - egyszerűen hangzik, ugye? De ne legyünk túl kemények magunkhoz, ha még mindig a szilveszteri dallamoktól cseng a fülünk, miközben máris megszegtük egy-egy fogadalmunkat. Nem számít. Tűzzünk ki egy dátumot az újrakezdésre. Részemről a február 1. ugyanúgy megteszi, mint a január 1. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha elveszítjük a kedvünket, és sutba vágjuk összes életjobbító álmunkat, ideálunkat és tervünket, mert úgy érezzük, veszítettünk. Bármilyen pozitív változás megéri, akármennyire jelentéktelennek is tűnik elsőre. Sok szerencsét hozzá!
Jók ezek a mondások de nehéz időszakban nem jut eszünkbe
2019-ben se kell megváltanod a világot,csak szeress jobban, ölelj szívből,nevess többet,örülj mindennek,mosolyogj gyakrabban,imádkozz sokat, beszélj kedvesen,higgy erősebben,szólj gyengédebben és élj vidámabban....
(Lippai Marianna)
(Lippai Marianna)
"Ami majdnem az,az nem az!"
Jasonbear
Jasonbear
Más az éjszaka igazsága
más a nappalé
az éjszaka sokat megenged
ehetsz a tiltott gyümölcsből
szerethet az, ki nem szerethet.
Károlyi Amy
más a nappalé
az éjszaka sokat megenged
ehetsz a tiltott gyümölcsből
szerethet az, ki nem szerethet.
Károlyi Amy
"Amit erőltetni kell,azt nem kell erőltetni..."
Jasonbear
Jasonbear
Mindig azt csináld, amit a szíved mond!
Hogyha sok a gond, azért van, hogy megoldd,
és érezd azt, hogy fáj;
az út végén majd vár a remény.
Dzsiiza
Hogyha sok a gond, azért van, hogy megoldd,
és érezd azt, hogy fáj;
az út végén majd vár a remény.
Dzsiiza
Két ember nap nap után együtt marad, nem a (...) pénz, gyerek vagy közös tulajdon köti őket össze egymással, hanem csak közös megegyezésük, hogy együtt élnek úgy, ahogy addig; kölcsönösen elkötelezik magukat egy olyan kapcsolatban, amit sosem lehet törvényesíteni. A barátság azt jelenti, hogy végignézik, ahogy a másikra lassan csepeg a nyomorúság, végigélik az unalom hosszú nyűglődéseit és időnkénti sikereit. Ennek az érzésnek az a kiváltság a jutalma, hogy az ember jelen lehet a másik legsötétebb, legnyomorúságosabb pillanataiban, és tudja, hogy neki sem kell titkolnia előle legsötétebb, legnyomorúságosabb pillanatait.
Hanya Yanagihara
Hanya Yanagihara
Köszi, köszi!!!!!
"Ha úgy tűnik valamiről hogy:túl szép hogy igaz legyen..mérget vehetsz rá,az is.."
By
Jasonear
Kbszott troll medve
By
Jasonear
Kbszott troll medve
"Mikor élet pofonjától a padlót nyalod,akkor se tagadd meg emberi mivoltod.
Maradj mindig ember.."
By
Jasonbear
Kbszott troll medve.
Maradj mindig ember.."
By
Jasonbear
Kbszott troll medve.
Értem...hát én csak a magam módján..én egyszerű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 12. 08. szombat 12:43
Kant ismert német filozófus (a filozófia Beatlese), a modern filozófia alapköve. A Tiszta ész kritikája az ő főműve. Ennek központi tétele az időről szóló elmélkedés (illetve, hogy idő nincs is), Plessner egy modern filozófus, akinek Kant a példaképe. A filozófiai előadás címe fellengzős bölcsész szöveg.
Mogács Dániel stand up-os humorista, a gátlástalan, sokszor szándékoltan alpári, trágár s emiatt ordítva röhögtetős humoráról ismert,ami a bennünk élő tahót hívja elő.
Namost, ha Mogács előadást tartana arról, hogy Plessner miként értelmezte Kant időfelfogását és azt meghirdetné érdekes volna, hogy milyen arányban mennének filozófia iránt érdeklődők- és milyen arányban röhögni vágyók., mivel Mogács nem a bölcsészkedéstől, hanem az ordítva röhögtetésről ismert. Remélem így érthetőbb. (Bár azt érzem, most trollkodás áldozata lettem)
Mogács Dániel stand up-os humorista, a gátlástalan, sokszor szándékoltan alpári, trágár s emiatt ordítva röhögtetős humoráról ismert,ami a bennünk élő tahót hívja elő.
Namost, ha Mogács előadást tartana arról, hogy Plessner miként értelmezte Kant időfelfogását és azt meghirdetné érdekes volna, hogy milyen arányban mennének filozófia iránt érdeklődők- és milyen arányban röhögni vágyók., mivel Mogács nem a bölcsészkedéstől, hanem az ordítva röhögtetésről ismert. Remélem így érthetőbb. (Bár azt érzem, most trollkodás áldozata lettem)
Kant ismert német filozófus (a filozófia Beatlese), a modern filozófia alapköve. A Tiszta ész kritikája az ő főműve. Ennek központi tétele az időről szóló elmélkedés (illetve, hogy idő nincs is), Plessner egy modern filozófus, akinek Kant a példaképe. A filozófiai előadás címe fellengzős bölcsész szöveg.
Namost, ha Mogács előadást tartana arról, hogy Plessner miként értelmezte Kant időfelfogását és azt meghirdetné érdekes volna, hogy milyen arányban mennének filozófia iránt érdeklődők- és milyen arányban röhögni vágyók., mivel Mogács nem a bölcsészkedéstől, hanem az ordítva röhögtetésről ismert. Remélem így érthetőbb. (Bár azt érzem, most trollkodás áldozata lettem) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Namost, ha Mogács előadást tartana arról, hogy Plessner miként értelmezte Kant időfelfogását és azt meghirdetné érdekes volna, hogy milyen arányban mennének filozófia iránt érdeklődők- és milyen arányban röhögni vágyók., mivel Mogács nem a bölcsészkedéstől, hanem az ordítva röhögtetésről ismert. Remélem így érthetőbb. (Bár azt érzem, most trollkodás áldozata lettem) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 12. 08. szombat 11:27
Nemá..én egy ostoba troll medve vagyok csak..érthetőbben,köszi...
Nemá..én egy ostoba troll medve vagyok csak..érthetőbben,köszi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 08. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 12. 08. szombat 10:30
Ízért érdekelne, hogy milyen arányban a Tiszta és kritikája- és mennyire a röhögés kedvéért zarándokolna a publikum az A kanti időfilozófia plessneri értelmezésének egynehány aspektusa - Mogács Dániel előadása címmel meghirdetett eseményre.
Ízért érdekelne, hogy milyen arányban a Tiszta és kritikája- és mennyire a röhögés kedvéért zarándokolna a publikum az A kanti időfilozófia plessneri értelmezésének egynehány aspektusa - Mogács Dániel előadása címmel meghirdetett eseményre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 07. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3927962)
2018. 12. 07. péntek 22:20
"Ki egyszer a bohóc jelmezt magára ölti,többé felejtse el hogy komolyan vegyék..."
By Jasonbear
Kbszott troll napjainból
By Jasonbear
Kbszott troll napjainból
Az élet olyan mint a meggyleves: egyszer nyelsz, egyszer köpsz.
"Ki egyszer a bohóc jelmezt magára ölti,többé felejtse el hogy komolyan vegyék..."
By Jasonbear
Kbszott troll napjainból
By Jasonbear
Kbszott troll napjainból
“Az áldozatkész szeretet. Te, olyan könnyű ezt kimondani. Később azt tapasztaltam, hogy a rosszul értelmezett, helytelen igénnyel követelt szeretet többet gyilkol az életben, mint a lúg, a gépkocsi és a tüdőrák együttesen. Az emberek szeretettel ölik egymást, mint valamilyen láthatatlan sugárral. Még több szeretetet akarnak, minden gyöngédség az övék legyen, csak az övék. A teljes érzést akarják, el akarják szívni környezetüktől az életerőket, a nagy növények szomjas mohóságával, melyek kíméletlenül elszívnak a környék zsombékjaiból és televényéből minden erőt, nedvességet, illatot, sugarat. Nagy önzés a szeretet. Nem tudom, hogy élnek-e sokan, akik halálos sérülés nélkül tudják elviselni a szeretet rémuralmát? Nézz körül, nézz be a lakások ablakán, nézz a szemekbe, hallgasd panaszaikat, s mindenütt ugyanazt a kétségbeesett feszültséget találod.” (Márai Sándor: Az igazi)