A gyávák legkényelmesebb eszköze, hogy erősnek látszanak.
Szilvási Lajos
Szilvási Lajos
Elméletileg nincs különbség az elmélet és gyakorlat között, gyakorlatilag pedig van.
Benjamin Brewster
Benjamin Brewster
1. Mert rajottek mi a jo
2. Mert te akarod a leginkabb
3. Mert egotuning
4. Menekulnek, lehet eloled (Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2018. 10. 26. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2. Mert te akarod a leginkabb
3. Mert egotuning
4. Menekulnek, lehet eloled (Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2018. 10. 26. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 21:57
4 dologra keresem a választ:
1. Hogy a csudába bisex a párok 90 százalékának hölgy tagja a sextárskeresőkön?
2. Miért csak én vagyok agilis sexparty szervezésben? Eddig két olyan többesben (egyik 4, másik 3 fős volt...) voltam, amit más szervezett...
3. Mi értelme a kamuzásnak?
4. Hova tűnnek el emberek hónapokra skypról, viberről ggről?
2. Miért csak én vagyok agilis sexparty szervezésben? Eddig két olyan többesben (egyik 4, másik 3 fős volt...) voltam, amit más szervezett...
Amikor nincs meg a kudarc lehetősége, a győzelem jelentéktelen.
Robert Harold Schuller
Robert Harold Schuller
"Amelyik kutya ugat,az nyers!" Ősi kínai...
4 dologra keresem a választ:
Isten ujjai kifürkészhetetlenek...
Boldog és gazdag az, ki meg van elégedve sorsával.
Aki nem táncol velem az esőben, nem lesz mellettem a viharban sem.
Aki pedig a viharban nincs mellettem, arra nekem nincs szükségem a napsütésben.
Aki pedig a viharban nincs mellettem, arra nekem nincs szükségem a napsütésben.
Egy nőnek két fontos szerepe van a férfi életében:
Nyugtassa amikor ideges és idegesítse akkor amikor nyugodt.
Nyugtassa amikor ideges és idegesítse akkor amikor nyugodt.
“Kedves Lányok, Nők! (Hidvégi Gábor)
Nincs szükségünk több buta cicababára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk szexinek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik.
De az szexi, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog. Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol – vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret.
A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni. Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ “tett” vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket. Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek.”
Nincs szükségünk több buta cicababára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk szexinek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik.
De az szexi, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog. Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol – vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret.
A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni. Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ “tett” vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket. Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek.”
Találkoztam a szerelemmel, álruhában volt, így csak könnyű prédának tűnt. Eljátszottam vele, mire véget ért a játék elporladt. Azóta benézek minden koszos rongy alá, de már sehol sem lelem.
/én/
/én/
#nem az vagyok, aki a tömegben ugrál, kalimpál karjaival, hogy észre vegyék. Adom amim van. Ha akarod meglátod és kiemelsz a tömegböl. Ha nem látsz, nem is létezek neked és én elsétálok szotlan#
Ismeretlen
Ismeretlen
Tetszik, hogy karcsú a derekam, izmos a karom és sportos a külsőm. Csak az a
baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.
baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.
Az okos ember akkor lesz bölcs, mikor az ostobákkal már nem vitatkozik.
Kopátsy Sándor
Kopátsy Sándor
Alázatot csak olyannal szemben szabad tanúsítani, aki maga is képes az alázatra. Vagyis amikor nem háborúzunk, hanem szeretjük egymást. Más szóval: nem szorulunk önvédelemre. Ritka pillanat. Csak akkor szabad térdre hullani bárki előtt, ha az fölsegít.
Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Ha nincs ellenséged: még nem vitted semmire.
" A legnagyobb vagyon ezen a világon:
a lelki béke."
a lelki béke."
Szárnyas majmok (Flying Monkeys)- Mások bevonása hogy elvégezzék a piszkos munkát, annak tudta nélkül. A narcopata remekül mozgatja a szálakat és a marionett babák táncolnak. A kifejezés az Óz a Csodák Csodája című filmre utal, ahol a szárnyas majmok gonosz tetteket hajtottak végre Óz megbízásából.