Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bölcsességek, okosságok.
A magyar nyelv értelmező szótárának meghatározása szerint "valamely életbölcsességet, igazságot, elmésséget kifejező tömör , szellemes mondás.

Az eddigi hozzászólások

2016. 07. 12. kedd 16:08  #791
Törölt felhasználó (897692)
Ha nincs itt, hiába várom, az nem azt jelenti, hogy magamra hagyott, csupán azt, hogy még úton van.
2016. 07. 06. szerda 17:59  #790
Demona Demona VIP Admin
A parasztok, a király és a királynő is ugyanabba a dobozba térnek vissza, amikor a játéknak vége. smile
2015. 09. 19. szombat 20:32  #789
Törölt felhasználó (1152762)
Úgy élem az életem, ahogy a szívem diktálja, és úgy érzem, így vagyok teljes!
2015. 09. 19. szombat 03:24  #788
Demona Demona VIP Admin
A múltad olyan, mint egy tetoválás: ha akarod, eltüntetheted, de azzal együtt teljes a történeted.
2015. 08. 03. hétfő 13:47  #787
Törölt felhasználó (879570)
Vagy megcsalod, vagy gyakorlod a farkaspózt. Ülsz a luk előtt és vonyítasz...

Ez a hormonok "játéka", az is lehet, hogy az állapotossága teljes idejére frigider lett, van ilyen is ugyanúgy mint az ellenkezőjére is van példa.
Ha tisztességes Ember és FÉRFI vagy, nem erőlteted hanem megérted. Nem kúrsz félre, hanem segítesz neki.
És leginkább szereted. Simogatva, ölelve és nem tolakodva.
(Ez egy válasz szoptaTó üzenetére (2015. 08. 02. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 02. vasárnap 22:32
Sziasztok,

Nem találtam olyan fórumot ahová irhattam volna ezért okosítókat keresek.

Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.

Minden téren van tapasztalatom soha nem volt még rám rossz szó sem.

Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.

Előre is köszi smile
2015. 08. 02. vasárnap 22:32  #786
szoptaTó szoptaTó
Sziasztok,

Nem találtam olyan fórumot ahová irhattam volna ezért okosítókat keresek.

Párom (9 éve) áldott állapotban van, viszont én nagyon szeretek szeretkezni vadulni stb. 2 hónapja igazából nem is érdekli a dolog sőt még ha könyörgöm neki akkor sem hajlandó semmire.

Minden téren van tapasztalatom soha nem volt még rám rossz szó sem.

Kérlek titeket akik ebben is tapasztaltak vagytok írjátok meg nekem mi lehet ilyenkor a megoldás.

Előre is köszi smile
2015. 08. 02. vasárnap 18:30  #785
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
2015. 07. 20. hétfő 16:58  #784
Demona Demona VIP Admin
"Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi sem érkezik idejében, semmit sem ad az Élet akkor, amikor felkészültünk rá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk Valaki. De egy napon, egyszer észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt Mindenben...
Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra..."
(Márai Sándor)
2015. 05. 22. péntek 19:05  #783
2015. 04. 16. csütörtök 13:13  #782
Törölt felhasználó (805295) VIP
“Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem.” (kínai közmondás)
2014. 07. 03. csütörtök 20:30  #781
Törölt felhasználó (898151)
Tudom néha vad vagyok és konok, néha építek, sajnos, mint a természeti erő sokszor rombolok is. Néha a napfényemmel töltelek fel energiával, néha pedig ugyan ezen napfénnyel égetem bőröd. Az embernek tisztába kell lennie képességeivel, és ezen képességet mindig jó irányban használni borzasztó nehéz...
2014. 01. 12. vasárnap 09:46  #780
hennessey880625 hennessey880625
Mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek." Nem, nem olyan könnyű, néha lehetetlen. Hogy az idő segít. Biztosan. De nem olyan egyszerű a dolog; a megbocsátás nem pusztán lelki diszpozíció, erősen függ a körülményektől. Könnyebbé válik, ha a károsodás következményei életünkben megszűntek. Könnyebbé válik akkor is, ha a rossz következmények nem szűntek meg ugyan, de sikerült másban, máshol kárpótolni magunkat. Boldog ember könnyen megbocsát. Ha pedig ehhez a két lehető körülményhez egy harmadik is járul - most már csakugyan lelki tényező -, az úgynevezett lelkiismeret, a jóvátétel szándéka és cselekvése a vétő részéről, akkor a megbocsátás természetessé válik. Megkönnyebbüléssé, majdnem örömmé, mintha valami fájdalmas betegségből, keserű fekélytől szabadultunk volna meg.
2014. 01. 12. vasárnap 09:38  #779
Vannak dolgok az életben, amikről tudni lehet, hogy hiba, de mégsem tudod, hogy tényleg hiba-e, mert csak úgy tudod meg, hogy hiba-e, ha elköveted a hibát. És amikor visszanézel, azt mondhatod: igen, ez hiba volt! Tehát nagyobb hiba nem elkövetni a hibát, mert akkor az egész életedet leélheted úgy, hogy igazából nem tudod, hogy az hiba, vagy sem.
2014. 01. 12. vasárnap 09:38  #778
Hibák, mind elkövetjük őket. Általában úgy kezdődik, hogy csupán jót akarunk, például titkolózunk, hogy megóvjunk valakit. Vagy kis távolságot tartunk attól a személytől, akivé váltunk. Néha nem is tudjuk, mekkorát hibáztunk, csak mikor már késő… Vagy időben észrevesszük, hogy jóvá tudjuk tenni. De minden hiba okkal történik, ezáltal megtanulod a leckét, amit máshogy sosem tanultál volna meg… Remélhetőleg többet nem követed el ugyanazt a hibát még egyszer.
2014. 01. 03. péntek 19:34  #777
69Troger 69Troger
Amit ma megehetsz ne halaszd holnapra. vigyor
2013. 12. 16. hétfő 14:56  #776
Törölt felhasználó (898151)
Még ne add nekem, amit mástól elvettél, még ne mond azt, hogy már akkor szerettél.........
2013. 12. 09. hétfő 15:13  #775
Törölt felhasználó (809304)
Amikor meghalsz nem tudsz rola.Csak azoknak nehez,akik ismernek....

Na,ugyanez a helyzet akkor is,mikor hulye vagy....
2013. 12. 08. vasárnap 11:23  #774
"Gatsby hitt abban a Zöld fényben. A mámorító jövőben, ami évről évre távolabb kerül tőlünk. Ma sem sikerült elérnünk, de sebaj. Majd holnap gyorsabban futunk utána, messzebbre nyújtjuk a kezünket. És akkor majd egyszer, talán tovább küzdünk hát. Evezünk az ár ellen és sodródunk napról napra a tegnap felé"
2013. 11. 12. kedd 22:54  #773
Demona Demona VIP Admin
Törekedhetünk sok dologra, de nem érjük el csak azért, mert akarjuk. Inkább élem az életem közel a madarakhoz, mintsem arról álmodjak, hogy szárnyaim nőnek./Doki/
2013. 10. 22. kedd 17:37  #772
Idővel megtanulod, hogy a haragból kimondott szavak egy életen át bánthatják azt, akit meg akartál sérteni…
megtanulod, hogy mindenki mondhatja “sajnálom”, de megbocsájtani csak a nagy lelkek tudnak…
megtanulod, hogy ha megsértettél egy barátot, valószínűleg soha többet nem lesz úgy, mint régen…

Megtanulod, hogy lehetsz boldog az új barátokkal, de eljön az idő, amikor hiányozni kezd a régi…
Megtanulod, hogy semmi sem ismételhető…

Megtanulod, hogy ha megalázol és lenézel egy teremtményt, előbb-utóbb sokszorosan visszakapod…
megtanulod, hogy ha sietteted, kikényszeríted a dolgokat, nem válnak a reméltté…
és megtanulod, hogy a ma a jó, pont ez a perc, nem a holnap…

és megtanulod, hogy ha jól is érzed magad azokkal, akik körülvesznek, mindig hiányozni fognak azok, akik már nincsenek…

Idővel megtanulod, hogy ha megbocsájtással próbálkozol, vagy bocsánatkéréssel, vagy kimondani, hogy szeretsz és vágyódsz, ha szükséged van, hogy barát szeretnél lenni… egy sír fölött haszontalan…

Megtanulod ezt mind, de csak idővel…
/ 47