Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Párkapcsolati probléma,legalábbis nálam...

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 18. vasárnap 11:56  #24
Im1982 Im1982
Kicsit prűd vagy, ebben nincs semmi perverz vagy beteges
2013. 07. 02. kedd 15:37  #23
Télanyó Télanyó
Ez nálunk sem megtervezetten történt, ebben pont a spontaneitás a szép, ha épp akkor jött a vágy, és adottak voltak a körülmények, hát hajrá... crazya , és a "többedik" napon, megfelelő előkészítés után, még a nyali-fali crazya is belefér.Egy darabig nálunk azért nem adtunk ennek utat, mert a feleségem azt hitte engem zavarna, és meg azt hittem őt..., vigyor4 hiába, kommunikáció nélkül nem megy.Ez sem, ahogy semmi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 02. kedd 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 02. kedd 06:09
Igen, változik a világ. Régen a villámlástól reszketett az ember, ma berepül a viharfelhőbe, bebújik a tornádó tölcsérébe (és jól belehal..). Viszont az efféle tabuknak talán annyi pozitív hatása volt, hogy egy viszonylag kritikus (adott higiénés körülmények és szokások mellett) valamelyest védte a nőt. Nem állítom, hogy ez manapság néha még nem árt, de megfelelő tisztálkodás mellett elvileg és gyakorlatilag semmi nem akadályozza az éppen abban az időben feltörő vágyak csillapítását. Azért a popsiból rögtön punciba ilyenkor sem célszerű de nagyjából minden más belefér. Jó, talán a nyalifali kimaradhat, főleg az első napo(k)on. Nálam mondjuk a D-1 napon van csúcson a vágy, ha akkor összejön egy kis hancúr, az megrövidíti és sokkal simábbá teszi a menszesz többi napját. Ám ha éppen a kellős közepén adódik alkalom, attól sem esünk kétségbe... Mivel mindketten (hárman) sokat dolgozunk és a férjem elég sokat utazik is, nem engedjük meg a luxust, hogy még a ciklusomhoz is alkalmazkodhjunk smile
2013. 07. 02. kedd 06:09  #22
Igen, változik a világ. Régen a villámlástól reszketett az ember, ma berepül a viharfelhőbe, bebújik a tornádó tölcsérébe (és jól belehal..). Viszont az efféle tabuknak talán annyi pozitív hatása volt, hogy egy viszonylag kritikus (adott higiénés körülmények és szokások mellett) valamelyest védte a nőt. Nem állítom, hogy ez manapság néha még nem árt, de megfelelő tisztálkodás mellett elvileg és gyakorlatilag semmi nem akadályozza az éppen abban az időben feltörő vágyak csillapítását. Azért a popsiból rögtön punciba ilyenkor sem célszerű de nagyjából minden más belefér. Jó, talán a nyalifali kimaradhat, főleg az első napo(k)on. Nálam mondjuk a D-1 napon van csúcson a vágy, ha akkor összejön egy kis hancúr, az megrövidíti és sokkal simábbá teszi a menszesz többi napját. Ám ha éppen a kellős közepén adódik alkalom, attól sem esünk kétségbe... Mivel mindketten (hárman) sokat dolgozunk és a férjem elég sokat utazik is, nem engedjük meg a luxust, hogy még a ciklusomhoz is alkalmazkodhjunk smile
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 23:31
A menstruáció alatti szexuális élet, rengeteg negatív ragadvánnyal terhes téma.Ezen ragadványok eredete a régmúltba nyúlik vissza, alapvetően kulturális, sőt a mai napig kiható vallási háttere van.Az elutasító attitűd bizonyos nőknél neveltetési problémákra is visszavezethető.Ennek ellenére telességgel természetes és elfogadható, ha valaki nem képes, vagy nem akar ebben az időszakban nemi életet élni, ám az is teljességgel elfogadható, ha akar.Sok nőnek ilyenkor pörög a libidója, és ha a férfi partnerben nincs a kérdéssel kapcsolatban esztétikai, vagy egyéb problémája, akár az egymás iránti teljes elfogadást is tükrözheti.Mi, ha nem is gyakran, átéltük ezt, és mindkettőnk számára nagyszerű élmény volt.Nem látok benne kivetnivalót.A hátsó bejáratot viszont nem használjuk.Ez nem azt jelenti, hogy akik használják, abban bármi kivetnivalót látnánk, mert véletlenül sem.Ebből is jól lemérhető, hogy a "perverz" szó óvatos használata a szex-szel kapcsolatban erősen indokolt.Ami mindkét félnek élvezetet, gyönyört okoz, és egyik félben sem szül elutasítást, nem perverz, persze, ésszerű határok között.Nyilván nem a szexuális devianciákra gondolok...
2013. 07. 01. hétfő 23:31  #21
Télanyó Télanyó
A menstruáció alatti szexuális élet, rengeteg negatív ragadvánnyal terhes téma.Ezen ragadványok eredete a régmúltba nyúlik vissza, alapvetően kulturális, sőt a mai napig kiható vallási háttere van.Az elutasító attitűd bizonyos nőknél neveltetési problémákra is visszavezethető.Ennek ellenére telességgel természetes és elfogadható, ha valaki nem képes, vagy nem akar ebben az időszakban nemi életet élni, ám az is teljességgel elfogadható, ha akar.Sok nőnek ilyenkor pörög a libidója, és ha a férfi partnerben nincs a kérdéssel kapcsolatban esztétikai, vagy egyéb problémája, akár az egymás iránti teljes elfogadást is tükrözheti.Mi, ha nem is gyakran, átéltük ezt, és mindkettőnk számára nagyszerű élmény volt.Nem látok benne kivetnivalót.A hátsó bejáratot viszont nem használjuk.Ez nem azt jelenti, hogy akik használják, abban bármi kivetnivalót látnánk, mert véletlenül sem.Ebből is jól lemérhető, hogy a "perverz" szó óvatos használata a szex-szel kapcsolatban erősen indokolt.Ami mindkét félnek élvezetet, gyönyört okoz, és egyik félben sem szül elutasítást, nem perverz, persze, ésszerű határok között.Nyilván nem a szexuális devianciákra gondolok...
2013. 07. 01. hétfő 23:00  #20
párral_lánnyal párral_lánnyal
Ezt már nem bírom szó nélkül, bocs. Menzesz alatt szexelni perverz? Mi elég sok "mocskos", mások által lehet "perverznek" tartott dolgot kipróbáltunk már egymással, és nagyon élveztük mindketten. Menzeszkor viszont nem szeretkezünk, olyankor legfeljebb a hátsó ki- bejáratot használjuk.
Csak hogy egy kis tudományt is vigyek bele: idézet a Wikipédiából-ből:
"A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől."
Te minek gondolod a fiatal kolléga elcsábítási kísérletet? Ez mennyire tekinthető "normálisnaK"? Ki a perverz? Megmondom őszintén, nagyon sajnálom a párod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 30. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 06. 30. vasárnap 16:55
Kedves Malandro!
A téma teljesen komoly,így köszönöm a hozzászólásokat,már aki tudott értelmesen hozzászólni!
Csak annyi:más fórumba irt "fantáziálásomat"miért kellett idehozni?Az csak képzelet marad,de ez a dolog amiről itt írtam,sajnos nekem elég nagy probléma!Nem vagyunk egyforma emberek,mindenkit más izgat fel,engem speciel ez nem,és érdekelt,hogy ki hogy van vele,én gondolom-e rosszul a dolgokat?Mert valószínű(ezek szerint)én vagyok az aki rosszul gondolkodik,és változtatnom kell a hozzáállásomon!Jah és nekem nincs időm"hozzászólás számot generálni"nem lógok itt a nap 24 órájában....normális tanácsokat,véleményeket,hozzászólásokat szerettem volna,szeretnék olvasni schmoll2
2013. 07. 01. hétfő 21:44  #19
Télanyó Télanyó
Beleolvasgatva a hozzászólásaidba, erősen gyanítom, hogy a gondolkodásmódunk igen erőteljes "közelállóságot" mutat nagyon sok kérdésben.Jó példa vagy rá, hogy egy ilyen oldalon is lehet ésszel, értelemmel írni, mely megszólásokból akár okulni is lehet, vagy csak szimplán jó vitaalapot szolgáltat egy-egy meglátásod.Na..., most jól szembe dicsértelek! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 30. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 30. vasárnap 18:54
A baj ott kezdődik, ha már csak így működik, ha "elvárják", ha akarod, ha nem, ha eszközzé válsz az együttlét során, ha mindig nyújtani kell a párod elvárásai alapján megkoreografált szexuális "színházat".Ez esetben lehangolóvá, és alárendelővé válhat a kapcsolat.

Ejj... ez mennyi süket fülre fog itt találni, pedig egyfajta hipotézis, ha a párkapcsolat hibáit vizsgáljuk.
2013. 07. 01. hétfő 15:55  #18
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Ja, sztem ez tutti megoldás!! vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 01. hétfő 15:17
Kigondoltam!
Lénácska! Elmész a jelmezkölcsönzőbe, kiveszel két rendőr-uniformis. Egy játékboltban veszel két pár bilincset. Szólsz a férjednek, hogy este 11-kor találkozzatok a Molnár utcában és hozza a legjobb barátját! Felveszel valami Victoria's Secret-es szettet. Amikor találkozol velük, átadod a bilincseket és a jelmezeket nekik, két mondatban felvázolod a scenariót és kezdődhet is a hacacáré!
Mindenki boldogan él amíg meg nem hal!
2013. 07. 01. hétfő 15:54  #17
Fülig Jimmy Fülig Jimmy
Hol van ez a perverzitástól?? Teljesen normális ha egy férfi ilyesmire vágyik, aztán ha örömöt akarsz neki szerezni, akkor megteszed! Cserébe kérd azt, amit a másik topicban írtál... wink . Szerintem a szex attól lesz harmonikus, ha össze tudjuk hangolni az igényeinket. Ha nagyon messze vannak egymástól, akkor persze nehéz... Mondjuk sztem a párodnak is lejön, ha Te nem élvezed, csak megteszed a kedvéért, akkor viszont részéről sem látom sok értelmét...
Viszont beszélni kell róla, mert anélkül nem megy! Én tudom... hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 30. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Malandro!
A téma teljesen komoly,így köszönöm a hozzászólásokat,már aki tudott értelmesen hozzászólni!
Csak annyi:más fórumba irt "fantáziálásomat"miért kellett idehozni?Az csak képzelet marad,de ez a dolog amiről itt írtam,sajnos nekem elég nagy probléma!Nem vagyunk egyforma emberek,mindenkit más izgat fel,engem speciel ez nem,és érdekelt,hogy ki hogy van vele,én gondolom-e rosszul a dolgokat?Mert valószínű(ezek szerint)én vagyok az aki rosszul gondolkodik,és változtatnom kell a hozzáállásomon!Jah és nekem nincs időm"hozzászólás számot generálni"nem lógok itt a nap 24 órájában....normális tanácsokat,véleményeket,hozzászólásokat szerettem volna,szeretnék olvasni schmoll2
2013. 07. 01. hétfő 15:17  #16
Kigondoltam!
Lénácska! Elmész a jelmezkölcsönzőbe, kiveszel két rendőr-uniformis. Egy játékboltban veszel két pár bilincset. Szólsz a férjednek, hogy este 11-kor találkozzatok a Molnár utcában és hozza a legjobb barátját! Felveszel valami Victoria's Secret-es szettet. Amikor találkozol velük, átadod a bilincseket és a jelmezeket nekik, két mondatban felvázolod a scenariót és kezdődhet is a hacacáré!
Mindenki boldogan él amíg meg nem hal!
2013. 06. 30. vasárnap 21:21  #15
Törölt felhasználó (878230)
A baj,az ,hogy szerintem minden férfinek tetszik az ha szexi fehérneműben lát egy nőt ,pláne ha az a párja és szexuális viszonyt is folytathat vele ezek után. A maszti - sztriptíz elötte ugyan ilyen stb... Hogy miért kell más fórumból ide hozni a hozzászólásod ? Mert a perverz szót használtad egy olyan dologra aminél neked sokkal " perverzebb " elképzeléseid vannak ! (és ez szerintem egyáltalán nem perverz , sőt ) Ezért nem értem. A fatáziádat a képzeleted a vágyad zülte ,azaz szeretnéd azt amit elképzeltél és az izgat téged. Szerintem vagy sokat veszekedtek ez végett mert te teljesen másra gerjedsz és ő azt sosem találja azaz mind a ketten kielégűletlenűl maradtok vagy egyszerűen felidegesít téged a párod mikor mást akar a szexben mint te. Se így se úgy nem jó. De ezt csak te tudod. Pláne azt ,hogy egyáltalán szeretnél-e változtatni és ,hogy tudsz -e.
Kedves Malandro!
2013. 06. 30. vasárnap 19:03  #14
Csak annyi:más fórumba irt "fantáziálásomat"miért kellett idehozni?Az csak képzelet marad,de ez a dolog amiről itt írtam,sajnos nekem elég nagy probléma!

Azért, mert az a fantázia is belőled fakadt, meg a hozzászólás, amiben egy háziasított sztripper lányként sopánkodsz annak perverzségéről. Picit ambivalensnek éreztem, megfejelme a még azelőtti kommentjeiddel. Fordított esetben még igazat is adtam volna, mert egy nőnek arról fantáziálni, hogy megerőszakolják, bőven közelebb áll a perverz vágyak területéhez .
Szóval... maga a kérés, hogy ilyesmit tegyél meg a partnerednek (vibrishow, miegyéb) néhanapján nagyon is jó lehet, de napi rutinként libidólohasztó. Ahogyan ezt mások is írták előttem és ahogy Télanyó nagyon frappánsan fogalmazott: tárgyiasít, elszemélytelenít. Nem maga a kérés perverz, hanem a monomámia, ahogyan ehhez ragaszkodik, az beteges.
Kedves Malandro!
2013. 06. 30. vasárnap 18:54  #13
A baj ott kezdődik, ha már csak így működik, ha "elvárják", ha akarod, ha nem, ha eszközzé válsz az együttlét során, ha mindig nyújtani kell a párod elvárásai alapján megkoreografált szexuális "színházat".Ez esetben lehangolóvá, és alárendelővé válhat a kapcsolat.

Ejj... ez mennyi süket fülre fog itt találni, pedig egyfajta hipotézis, ha a párkapcsolat hibáit vizsgáljuk.
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 06. 29. szombat 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 29. szombat 23:50
Nem, ezek nem perverz dolgok, mert akkor mi a párommal oltári perverzek vagyunk. vigyor2 Normális esetben csak színesítik a szexuális kapcsolatot.A baj ott kezdődik, ha már csak így működik, ha "elvárják", ha akarod, ha nem, ha eszközzé válsz az együttlét során, ha mindig nyújtani kell a párod elvárásai alapján megkoreografált szexuális "színházat".Ez esetben lehangolóvá, és alárendelővé válhat a kapcsolat.Ellenben, ha megvan a szenvedélyes, spontán együttlétek szépsége is, és csak időnként iktatódik be egy-egy ilyen egyébként izgató, adott esetben "hangulatfokozó" elem, az játékosságot varázsolhat a kapcsolatba, a mindennapokba.Mindig a túlzással, és a kizárólagossággal van baj..., ha csak így működik, mert akkor valami nem működik!Nagyon nem.
Mellesleg ezen az oldalon egy szexi fehérneműt perverznek titulálni..., hát izé, maradjunk annyiban, elég furcsa, már-már annyira furcsa, hogy megkérdőjeleződik a kérdésfelvetésed valószerűsége, de ugye legyünk jóhiszeműek. vigyor4
2013. 06. 30. vasárnap 17:45  #12
vazelinator vazelinator VIP Admin
téma cím módosítás, univerzálisabb legyen a téma.
2013. 06. 30. vasárnap 16:55  #11
Kedves Malandro!
(Ez egy válasz Malandro üzenetére (2013. 06. 30. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 30. vasárnap 16:17
Csak szerintem komolytalan a témaindító hozzászólás? Eléggé úgy tűnik mint aki unatkozik vagy épp hozzászólás számot szeretne generálni.
2013. 06. 30. vasárnap 16:17  #10
Malandro Malandro
Csak szerintem komolytalan a témaindító hozzászólás? Eléggé úgy tűnik mint aki unatkozik vagy épp hozzászólás számot szeretne generálni.
2013. 06. 29. szombat 23:50  #9
Télanyó Télanyó
Nem, ezek nem perverz dolgok, mert akkor mi a párommal oltári perverzek vagyunk. vigyor2 Normális esetben csak színesítik a szexuális kapcsolatot.A baj ott kezdődik, ha már csak így működik, ha "elvárják", ha akarod, ha nem, ha eszközzé válsz az együttlét során, ha mindig nyújtani kell a párod elvárásai alapján megkoreografált szexuális "színházat".Ez esetben lehangolóvá, és alárendelővé válhat a kapcsolat.Ellenben, ha megvan a szenvedélyes, spontán együttlétek szépsége is, és csak időnként iktatódik be egy-egy ilyen egyébként izgató, adott esetben "hangulatfokozó" elem, az játékosságot varázsolhat a kapcsolatba, a mindennapokba.Mindig a túlzással, és a kizárólagossággal van baj..., ha csak így működik, mert akkor valami nem működik!Nagyon nem.
Mellesleg ezen az oldalon egy szexi fehérneműt perverznek titulálni..., hát izé, maradjunk annyiban, elég furcsa, már-már annyira furcsa, hogy megkérdőjeleződik a kérdésfelvetésed valószerűsége, de ugye legyünk jóhiszeműek. vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 29. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 29. szombat 17:59
Sziasztok!Van egy problémám és véleményeket várok.A pasim szereti,ha házi sztriptízt,ha vibrátorral játszadozom előtte,szexi fehérneműk stb.Engem viszont ez egyáltalán nem vonz,sőt lehangol...Adjatok tanácsot,hogyan érthetném meg a vágyait,perverz dolgok-e ezek?A kapcsolatom múlik rajta...köszy
2013. 06. 29. szombat 23:34  #8
Törölt felhasználó (878230)
hát szerintem akinek ez perverz az ******ne személyeskedj akivel sem****** !
múltkor ezt írtad : Két helyes rendőr igazoltat az éjszakában egy kihalt utcán...rajtam extraszexi miniruci..kihivó vad viselkedés...csattan a bilincs a kezemen....egyik átölel hátulról,a másik ujjazni kezd...hiába is sikítanék úgyse hallja senki...előveszik a farkukat,letérdelek....mindketten leszopatnak de keményen...hajamba markolnak...áááááhhhhh

(moderálva:extraxl)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 29. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Van egy problémám és véleményeket várok.A pasim szereti,ha házi sztriptízt,ha vibrátorral játszadozom előtte,szexi fehérneműk stb.Engem viszont ez egyáltalán nem vonz,sőt lehangol...Adjatok tanácsot,hogyan érthetném meg a vágyait,perverz dolgok-e ezek?A kapcsolatom múlik rajta...köszy
2013. 06. 29. szombat 22:28  #7
ravenna ravenna VIP Admin
Ezek nem perverz dolgok.
Ha viszont ezen múlik a kapcsolatotok, hogy vibrishow-t illetve vetkőző előadást csinálsz neki, akkor adok egy tanácsot.
Vegyél neki egy sporttáskát hogy kényelmesen be tudja csomagolni a cuccait. Vagy magadnak és keress más pasit. Ha egy kapcsolatot egy "színház" tart életben akkor ott már nagyon nincs rendben semmi. És annak nem sok értelme van. Nőként pedig azt mondom hogy gondolkozz el azon, hogy melyek azok a dolgok ami egy kapcsolatot előre visznek. És mi a perverz? Ha valamit ketten akartok akkor az nem az. Ha az egyik fél akar valamit, a másik pedig nem, az sima, mezei önzés. És ez már nagyon nem jó....
2013. 06. 29. szombat 20:30  #6
Kanellos Kanellos
Lénácska Ha téged ez lehangol akkor Ne csináld, csináld azt ami szexuálisan felizgat !
Mondjuk addig is két javaslatom van
1 - Keress egy könyvet és nézz utánna a "Perverz" szó jelentésének gyanítom a párod vágyai még korántsem tartoznak ebbe a kategóriába.
2 - Ismerd meg a tested egy jó maszturbálás után nem leszel lehangolt és ha ezt még a pasid is végig nézi garantált a siker.
2013. 06. 29. szombat 20:19  #5
dzivka dzivka
melyik cimszo alat van ez a hozzaszolas szivesen elolvasnam wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 29. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 29. szombat 19:09
A leírtak nagyon messze állnak a perverznek tekinthető vágyaktól. Nagyon messze. Ellenben a hozzászólásaid visszaolvasva (kissé konfúz a kép...) te is nagyon messze lehetsz a prűdtől.

Nem túl rég még ezt írtad:Két helyes rendőr igazoltat az éjszakában egy kihalt utcán...rajtam extraszexi miniruci..kihivó vad viselkedés...csattan a bilincs a kezemen....egyik átölel hátulról,a másik ujjazni kezd...hiába is sikítanék úgyse hallja senki...előveszik a farkukat,letérdelek....mindketten leszopatnak de keményen...hajamba markolnak...áááááhhhh Azért ez nem házisztriptíz... és akkor a fiatal srác, akiről hipphopp a 'motoros'-ra váltottál... nehéz téged követni, azt meg, hogy mit is akarsz végképp nem egyszerű kihámozni. Szerintem csak unatkozol....
/ 2