Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Párkapcsolati probléma,legalábbis nálam...

Az eddigi hozzászólások

2013. 06. 29. szombat 19:09  #4
Törölt felhasználó (857830)
A leírtak nagyon messze állnak a perverznek tekinthető vágyaktól. Nagyon messze. Ellenben a hozzászólásaid visszaolvasva (kissé konfúz a kép...) te is nagyon messze lehetsz a prűdtől.

Nem túl rég még ezt írtad:Két helyes rendőr igazoltat az éjszakában egy kihalt utcán...rajtam extraszexi miniruci..kihivó vad viselkedés...csattan a bilincs a kezemen....egyik átölel hátulról,a másik ujjazni kezd...hiába is sikítanék úgyse hallja senki...előveszik a farkukat,letérdelek....mindketten leszopatnak de keményen...hajamba markolnak...áááááhhhh Azért ez nem házisztriptíz... és akkor a fiatal srác, akiről hipphopp a 'motoros'-ra váltottál... nehéz téged követni, azt meg, hogy mit is akarsz végképp nem egyszerű kihámozni. Szerintem csak unatkozol....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 29. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881136)
2013. 06. 29. szombat 17:59
Sziasztok!Van egy problémám és véleményeket várok.A pasim szereti,ha házi sztriptízt,ha vibrátorral játszadozom előtte,szexi fehérneműk stb.Engem viszont ez egyáltalán nem vonz,sőt lehangol...Adjatok tanácsot,hogyan érthetném meg a vágyait,perverz dolgok-e ezek?A kapcsolatom múlik rajta...köszy
2013. 06. 29. szombat 18:31  #3
pampalini34 pampalini34
Szia!
A férfiak alapvetően fogékonyabbak a vizuális ingerekre, vagyis sokunk számára fontos a látvány! Az általad említett dolgok-szerintem-messze nem tartoznak a perverz kategóriába wink De amennyiben ez téged lehangol, akkor beszéljétek meg, ha szeret, akkor megérti, jó esetben találtok valami kis kompromisszumos megoldást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 29. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 29. szombat 17:59
Sziasztok!Van egy problémám és véleményeket várok.A pasim szereti,ha házi sztriptízt,ha vibrátorral játszadozom előtte,szexi fehérneműk stb.Engem viszont ez egyáltalán nem vonz,sőt lehangol...Adjatok tanácsot,hogyan érthetném meg a vágyait,perverz dolgok-e ezek?A kapcsolatom múlik rajta...köszy
2013. 06. 29. szombat 18:25  #2
dzivka dzivka
dzivkane nezd szerintem egy no legyen no hordjon sexi fehernemut es ezt ne szegyelje idonkent kivillantani megmutatni az utcan tarsasagban se, a ferjenek meg foleg ne.szerintem egy szexi fehernemu lattan az egeszseges ffiak fantaziaja beindul,ami ha ugyes vagy egy elvezetes nagy dugassal vegzodik. az hogy a ferjed ezt kivanja teljesen normalis, ilyenkor te is kerd hogy simogasson felizgasson hogy te is elvezd ne csak o.esetleg probald meg mas ffival. viszont ha teged ez akkor is lehangol szerintem sajna te vagy prud, akkor viszont azt tudom tanacsolni hogy keress fel egy pszihologust vagy sexologust.
2013. 06. 29. szombat 17:59  #1
/ 2