Én az vagyok.
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 02. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 02. szerda 13:40
Érdekes hogy szinte csak pasik írnak ide..
Ennyire kevés a biszex hölgy?
Érdekes hogy szinte csak pasik írnak ide..
Sziasztok buék ,ki szexelne most eggy biszexpasival jászberény környékén?
Egyszerűen GYMS megyében nem találni partnert arra, hogy kipróbálhassam egy fiúval az alapokat, nagyon izgatnak a bi dolgok. Kipróbálnám milyen szopni, és milyen amikor a popsimra élveznek... Hát, lehet sosem tudom meg...?
Jó érzés. hallani és érezni a partnerem. Ahogy elönt a forróság és kielégülten rámborul.
Barátnőm kérte, hogy feküdjek hasra. Ágy mellett állva, dőltem hasra az ágy szélén félig lelógva az ágyról. Kicsit hideg és síkos dildóval kezdte maszírozni, zacsimat majd ánuszom. A hosszan elnyúló maszírozástól, nem is éreztem ahogy becsusszant. Tempósan tolta be párszor, majd lecsatolta és derekam köré kötötte. Hanyatt dőlve az ágyon, kérte hogy basszam meg keményen. Lábával a nyakamban, dildóval bennem kezdtem baszni kőkemény farkammal, szétnyalt pináját... Egy másik dildót kezdett szopni, amivel korábban pináját izgatta... Fejemet oda húzva, invitált hogy együtt szopjuk. Az ágyon felülve, ki húzta farkam a pinájából, majd csiklóját dörzsölve farkammal, a másik kezével lökött egyet a belém szíjazott dildón. Így spricceltem össze pináját, nedümet ujjával kente a nyelvére... Smárolással zártuk az estét.... Sajnos már nem vagyunk együtt. Pedig szívesen ismerkednék hasonlóan nyitott csajjal, Párral.
Sajnos, nehezen találni párt akikkel megvan az összhang egy hosszabb távú kapcsolathoz. Amiben apró lépésekkel lehetne felfedezni egymás vágyait... Egy másik gondolatom, szimpi bi csajszit vagy srácot megismerni, aki szintén többesre vágyik...
Sziasztok!
Jó, hogy megtaláltam ezt a topikot. Én egy székesfehérvári elvileg hetero pasi vagyok. 1-2 éve vettem észre, hogy érdekel az ha egy pasi elélvez. Nagyon szeretném ezt minél többször élőben látni, és beszállni ebbe a játékba. Normális ápolt kicsit pocakos vagyok maximálisan megbízható. Kérnék olyan leveleket olyan fickóktól akikkel ezt a játékot játszhatnám.
Köszi!
Jó, hogy megtaláltam ezt a topikot. Én egy székesfehérvári elvileg hetero pasi vagyok. 1-2 éve vettem észre, hogy érdekel az ha egy pasi elélvez. Nagyon szeretném ezt minél többször élőben látni, és beszállni ebbe a játékba. Normális ápolt kicsit pocakos vagyok maximálisan megbízható. Kérnék olyan leveleket olyan fickóktól akikkel ezt a játékot játszhatnám.
Köszi!
Én hetero pasiként egyre vágyom nagyon. Egy bi csajra. Aki egy hetero pasi mellett tudna kiteljeseni úgy hogy néha egy hármasra is vágyik. Ha létezel írj rám. Beszélgessünk...
sziasztok mi duci pár férfi bi ok ha gondoljátok viberen beszéljunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 10. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3959702)
2018. 12. 10. hétfő 09:09
Nálunk.....most nézem ez a szemét autó mata azt írta H beszállító,de ez beszallok akart lenni
Nálunk.....most nézem ez a szemét autó mata azt írta H beszállító,de ez beszallok akart lenni
Nálunk is a fiú bi(aktív)a lány csak nézi ha ilyen pasi van ha hetero akkor én nézem ahogy dugjak,de ha úgy alakul beszállító hetero alapon is
valamiért a pasik nem nagyon merik vállalni a bisexet pedig egy szép fasz szopása játszs egy formás testel fasszal ugyannolyan jo mint egy szép cici vagy puni.
én mind kettöt imádom de még is valahogy szinte lehetettlen találni igénye és ezt szoszerint irom igényes pasit.
hol vagytok??
én mind kettöt imádom de még is valahogy szinte lehetettlen találni igénye és ezt szoszerint irom igényes pasit.
hol vagytok??
Sziasztok,vonz a bi dolog, kipróbálnám
Szívesen réstvennénk Szílveszteri buliban Párok, lányok, fiúk akár
nagyon izgalmas szeretem
Szívesen leveleznék/ismerkednék a témában ha valakinek van kedve!
Olvasgattam a hozzászólásokat amiért idekeveredtem csak egy kis bosszúság .Mi heteró férfit keresünk . akkor miért írnak ránk bi pasik Értem hogy a bisexuálisoknak saját és az ellenkező nemmel is van sexuális viszonya .
Az miért nem világos hogy heteró párként és én heteró nőként nem akarok semmit bi pasitól . de szemrebbenés nélkül letagadják de ott van az adatlapjukon . vagy a fórum bejegyzésükön . vagy csak szimplán kiderül csetelésnél hogy az ánuszát kellene nyalogatni . stb . Tisztelet a kivételnek van aki ért a szép szóból . .Jó keresgélést mindenkinek.
Az miért nem világos hogy heteró párként és én heteró nőként nem akarok semmit bi pasitól . de szemrebbenés nélkül letagadják de ott van az adatlapjukon . vagy a fórum bejegyzésükön . vagy csak szimplán kiderül csetelésnél hogy az ánuszát kellene nyalogatni . stb . Tisztelet a kivételnek van aki ért a szép szóból . .Jó keresgélést mindenkinek.
Ha össze tudnánk hozni, engem érdekelne.
ez tapasztalat??)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 18. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3902222)
2018. 08. 18. szombat 11:08
Azok heteroként vannak regisztrálva és privát leveleket küldenek