Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Hozzászólásokat, tapasztalatok, érzelmi viszonyulást várok.
"közösen is megéltünk bisex dolgokat és abszolut nem volt kiábránditó,hanem inkább egymás megismerése illetve elfogadása volt a lényeges"
"Kövesd csak az elveid..., az érzéseid, abból baj nem lehet!"
" fontos őszinte beszélgetés a párom vágyairól"
"ha alkalmanként van rá vágya...egyszer élünk és szeretné kipróbálni...mi van abban?"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

2018. 08. 18. szombat 11:08  #397
Törölt felhasználó (3902222)
Azok heteroként vannak regisztrálva és privát leveleket küldenek smile
(Ez egy válasz hahutomi üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 18:13
Szerintem a passzívak nagy többsége így van ezzel. Én is ugyanígy érzek. Egyébként most, hogy visszaolvastam, szinte csak passzívak, unik írogatnak ide, hol vannak vajon az igazi kemény aktívak?
2018. 08. 16. csütörtök 18:26  #396
Törölt felhasználó (872380)
én is szívesen kényeztetek faszt)) bár eddig csak a számmal csináltam...és igazán élveztem én is meg a partner is..)))
jól volt ahogy a végén a számban elélvezett, és én lenyeltem a spermáját)) ...
fenekem még nincs felavatva igazi farokkal... játékszerrel már dugtam magam...
tervezem, hogy kipróbálom az anális élvezetet, a másik oldalról.. amikor az én fenekembe nyomul a szép farok és a végén az én popsim lesz tele gecivel..)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 15. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1542142)
2018. 08. 15. szerda 20:41
Már én is úgy vagyok, hogy szívesen kényeztetek farkat ha megkíván, de én a popómmal teszem.. Szeretem hallani érezni a férfi partnerem amikor bennem elélvez.
2018. 08. 16. csütörtök 18:13  #395
hahutomi hahutomi
Szerintem a passzívak nagy többsége így van ezzel. Én is ugyanígy érzek. Egyébként most, hogy visszaolvastam, szinte csak passzívak, unik írogatnak ide, hol vannak vajon az igazi kemény aktívak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 01:02
Én a magánéletemben, munkában és általában a szexben domináns, irányító szerepben vagyok. Talán pont ezért is okoz akkora örömet, ha néha behódolhatok egy másik pasinak. Szeretem, ha használ kénye-kedve szerint.
Kellett egy kis idő míg ezt magamban lerendeztem, de most kiegyensúlyozottab vagyok, mint valaha.
2018. 08. 16. csütörtök 17:36  #394
Sok kalandom volt nőkkel és most már azt szeretem megélni ha nőként kezel egy férfi. Ahogyan te is írtad használhat kénye kedve szerint.- Bár nálam ez csak a farkam kényeztetésre és a megdugásomra vonatkozik. Ez utóbbit ahányszor csak megkíván és ameddig bírja smile A volt barátom szó szerint használt amikor éppen kedve volt.Csak szólt én meg odatartottam smile Jó volt látni az örömét amit a popómmal adtam neki. .
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 16. csütörtök 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 16. csütörtök 01:02
Én a magánéletemben, munkában és általában a szexben domináns, irányító szerepben vagyok. Talán pont ezért is okoz akkora örömet, ha néha behódolhatok egy másik pasinak. Szeretem, ha használ kénye-kedve szerint.
Kellett egy kis idő míg ezt magamban lerendeztem, de most kiegyensúlyozottab vagyok, mint valaha.
2018. 08. 16. csütörtök 01:02  #393
2018. 08. 15. szerda 21:02  #392
Törölt felhasználó (1409882)
Szeretem! Szeretem hallani, látni, érezni, hogy a ffi-nak örömet okozok. Máshoz nem hasonlítható érzés, mikor orálisan kényeztet, vagy én játszom vele. Vagy mikor rám ül, és látom, hogy a farka kőkemény...
2018. 08. 15. szerda 20:41  #391
Már én is úgy vagyok, hogy szívesen kényeztetek farkat ha megkíván, de én a popómmal teszem.. Szeretem hallani érezni a férfi partnerem amikor bennem elélvez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 09. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 09. csütörtök 19:06
igazad van!!)) gyönyört adni és kapni is fantasztikus.... és csak felfogás kérdése, hogy csakis Hölggyel, vagy esetleg pasitól is is elfogadjuk.. MI pasik is...)))
Én nagyon imádom a Cici-punci_kombót..))) DE van olyan is, hogy szívesen kényeztetek egy szép faszt IS!!)))

megírhatnád priviben, hogy mely fürdőben értek olyan kalandok))
vagy Én írjak Rád?)
2018. 08. 13. hétfő 07:01  #390
tomivas38 tomivas38
Sziasztok izgat a dolog engem is szivessen betarsulnek párhoz akik be avatnanak
2018. 08. 13. hétfő 06:51  #389
kék9 kék9
Kölcsönös orálom volt már többször is és hát élveztem szerintem semmi rossz nincs benne!
2018. 08. 13. hétfő 06:38  #388
biszexpasit biszexpasit
Szerintem rendet kellene tenni a frjekben hogy a biszexualitas egy szexualis vagy es nem szerelmen alapulo sajat nemu iranti kapcsolat mint a homoszexualisoknal.
2018. 08. 11. szombat 20:56  #387
Caracas79 Caracas79
Szerintem mind a férfiak mind pedig a hölgyek körében nagyobb lehet a biszexualitás kipróbálásának az opciója,amennyiben több hermafrodita lenne,akik ugye testileg nagyobb részt nők és kisebb részt férfiak,de lelkileg inkább nők,és a társadalom nagyobb része meg legalább csupán elviselné a heteroszexualitástól is eltérő konszenzuális nemi kapcsolatok létét.Nem kell lángolni a nem heterokért,és nem kell többletjogokkal felruházni senkit,de minimum ne akarja már a másikat leütni vagy csupán köztémává tenni a magánéletét!!A pletykás emberek(főleg az öregasszonyok) tudják feltornázni az ember fiának/lányának a vérnyomását a pofázásával!!
2018. 08. 11. szombat 17:05  #386
Törölt felhasználó (3905192)
Az első szexuális élményem egyik haverommal volt, még hetedikes koromban és nagyon jó volt. Pár évig összejártunk szórakozni. smile Nálam a csajok az elsők, de ha akad pasi akivel lehet szórakozni, nem vagyok semmi jónak elrontója.
2018. 08. 11. szombat 11:28  #385
zsozs70 zsozs70
teljesen igazad van én is ilyen vagyok de nagyon sok a kamus pasi és az ál bisex
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 06. hétfő 20:13
Néhány évvel ezelőtt még egyértelműen heterónak mondtam magam,, annak ellenére, hogy többször volt pasis kalandom. Exhibicionista vagyok, így a kö9tébnyes gőzfürdőben soha nem hordtam a kötényt. Több idősebb pasi leszopott. (Az első furcsa volt, de aztán rájöttem, hogy élvezem) Aztán megdugtak a gőzfürdő masszírozójában, nem is kis farokkal, - állati profi volt a pasi - s a végén meglepve állapítottam meg, hogy élveztem a dolgot, sőt nem csak erekcióm volt közben hanem csúszkálhattam saját ondómban. Néhány éve egy biszex hölgy a párom. Ő és egy partnere (aki szintén bi-) megengedte, hogy ott legyek, később be is szállhattam. (Van neki full leszbi barátnője is,az nem enged meg ilyeneket). Úgy hetente összejövünk két párral és grupizunk. Ilyen alkalommal némi szesz hatására, na meg a lányok cukkolására összegabalyodtunk mi pasik. És azóta rendszeresen. Most azt mondom, valószínűleg bi- vagyok, de nem ez számít. hanem az hogy mindkét nembeli partneremnek tudok gyönyört okozni és tőlük kapni. És ez a lényeg.
2018. 08. 09. csütörtök 22:41  #384
Azasec Azasec
Az a vágyam, hogy valaki a segglyukamra élvezzen, bepucsítok hozzá, kezdő bi vagyok. Mosonmagyaróvárról esetleg valaki?
2018. 08. 09. csütörtök 19:45  #383
Caracas79 Caracas79
A hozzászólásodban van egy kardinális kifejezés:FELFOGÁS.A férfiak a szocializációjuk miatt arra lettek nevelve,hogy kizárólag heteroszexuális kapcsolatban lelhetnek nemi örömöt,és állandóan dominánsnak kell lenniük,mert másképp az az elnőiesedés,a mentális elgyengülés jele,és aki nem felel meg a társadalmi konvekcióknak,az értéktelen és emiatt alsóbbrendű,aki a társadalom perifériájára fog szorulni,és senki sem fog hozzá szólni sem.A félelem tart vissza nagyon sok férfit és nőt,hogy a szexualitás relatíve alternatív válfajait is legalább egy alkalommal megtapasztalja.A neveltetés során nagyon erős beidegződések,erős reflexek jönnek létre a társadalom által(szülők,egyéb rokonok,szomszédok,iskola,munkahely),amit nem könnyű elhagyni,és csak lassan,fokozatosan,jól felépített karizmatréning,illetve minimális mentális dózisokban adagolt alternatív szexualitás kombinációja alapján válik csak egyre rokonszenvesebbé a heteroszexualitástól és/vagy monogámiától eltérő szex.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 09. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 09. csütörtök 19:06
igazad van!!)) gyönyört adni és kapni is fantasztikus.... és csak felfogás kérdése, hogy csakis Hölggyel, vagy esetleg pasitól is is elfogadjuk.. MI pasik is...)))
Én nagyon imádom a Cici-punci_kombót..))) DE van olyan is, hogy szívesen kényeztetek egy szép faszt IS!!)))

vagy Én írjak Rád?)
2018. 08. 09. csütörtök 19:07  #382
YES!!!! smile jól megfogalmaztad))
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 06. hétfő 20:41
És ez számodra teljes mértékben természetes,izgató és egzotikus.Mivel nem ártasz vele senkinek,így nem tudok mást írni,mint hogy élvezd!! smile
2018. 08. 09. csütörtök 19:06  #381

vagy Én írjak Rád?)
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2018. 08. 06. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Néhány évvel ezelőtt még egyértelműen heterónak mondtam magam,, annak ellenére, hogy többször volt pasis kalandom. Exhibicionista vagyok, így a kö9tébnyes gőzfürdőben soha nem hordtam a kötényt. Több idősebb pasi leszopott. (Az első furcsa volt, de aztán rájöttem, hogy élvezem) Aztán megdugtak a gőzfürdő masszírozójában, nem is kis farokkal, - állati profi volt a pasi - s a végén meglepve állapítottam meg, hogy élveztem a dolgot, sőt nem csak erekcióm volt közben hanem csúszkálhattam saját ondómban. Néhány éve egy biszex hölgy a párom. Ő és egy partnere (aki szintén bi-) megengedte, hogy ott legyek, később be is szállhattam. (Van neki full leszbi barátnője is,az nem enged meg ilyeneket). Úgy hetente összejövünk két párral és grupizunk. Ilyen alkalommal némi szesz hatására, na meg a lányok cukkolására összegabalyodtunk mi pasik. És azóta rendszeresen. Most azt mondom, valószínűleg bi- vagyok, de nem ez számít. hanem az hogy mindkét nembeli partneremnek tudok gyönyört okozni és tőlük kapni. És ez a lényeg.
2018. 08. 07. kedd 10:24  #380
tmpkp25 tmpkp25
Engem is izgat a dolog...vki először közös cam skypen? 34 18// 182 74 sportos kíváncsi hetero kapcsolatban élő skac vagyok...
2018. 08. 06. hétfő 23:55  #379
egripasi40 egripasi40
igen ez fontos..
2018. 08. 06. hétfő 20:41  #378
Caracas79 Caracas79
És ez számodra teljes mértékben természetes,izgató és egzotikus.Mivel nem ártasz vele senkinek,így nem tudok mást írni,mint hogy élvezd!! smile
/ 30