Hát úgy,hogy alfától-omegáig érdekel a szexuálpszichológia,hiszen mint cuckold bikaként és hármas szexben el kell tudnom viselni egy másik férfi jelenlétét,és emellett jó tudni,hogy az engem befogadó párt mi motiválta,mi motiválja a későbbiekben!?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 09. 16. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
te hogy irkálsz a bi dolgokról hogyha hetero vagy?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 16. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 16. szombat 17:52
Szia!Lentebb leírtam,hogy vannak olyan srácok,férfiak,akiket a saját neműkből csakis a fasz izgat,de hozzá nőies test,arc,és lélek kell nekik,hogy felszabadultan tudják élvezni a biszexualitást aktív és/vagy passzív félként,mert számukra ez A biszexualitás.Ha gondolod,keress fel privát levélben,és szívesen társalgok veled a témában!
Szia!Lentebb leírtam,hogy vannak olyan srácok,férfiak,akiket a saját neműkből csakis a fasz izgat,de hozzá nőies test,arc,és lélek kell nekik,hogy felszabadultan tudják élvezni a biszexualitást aktív és/vagy passzív félként,mert számukra ez A biszexualitás.Ha gondolod,keress fel privát levélben,és szívesen társalgok veled a témában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 16. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2984622)
2017. 09. 16. szombat 17:26
Sziasztok!
Én teljesen biszexuálisnak vallom magam, de miért van az hogy csak shemale, crossdresser, travi csajszikon jön be a farok. Illetve olyan képen, ahol csak azt látom és ha arcot is kapok mellé akkor elbizonytalanodom. Pedig tényleg nagyon kívánom és szeretek is játszani vele minden formában. Valahogy kell mellé a nőiesség nekem vagy lánnyal szopni vagy nagyon lányos fiút (ezért kedvelem a CD pasikat) Ilyen partnerem már volt és imádtam.
Valaki beszélgetne velem erről? Illetve szivesen beszélgetnék tapasztaltabb bi fiúkkal. (pl.: hogyan lehet minél nagyobb orgazmuson, ha egydül vagyok stb.) Jó lenne egy tapasztaltabb bi "barát".
Szépnapot nektek!
Én teljesen biszexuálisnak vallom magam, de miért van az hogy csak shemale, crossdresser, travi csajszikon jön be a farok. Illetve olyan képen, ahol csak azt látom és ha arcot is kapok mellé akkor elbizonytalanodom. Pedig tényleg nagyon kívánom és szeretek is játszani vele minden formában. Valahogy kell mellé a nőiesség nekem vagy lánnyal szopni vagy nagyon lányos fiút (ezért kedvelem a CD pasikat) Ilyen partnerem már volt és imádtam.
Valaki beszélgetne velem erről? Illetve szivesen beszélgetnék tapasztaltabb bi fiúkkal. (pl.: hogyan lehet minél nagyobb orgazmuson, ha egydül vagyok stb.) Jó lenne egy tapasztaltabb bi "barát".
Szépnapot nektek!
Sziasztok!
Szépnapot nektek!
Szépnapot nektek!
A túlzott tiltakozás a bi-,homoszexualitás ellen nagyon komoly,a társadalom,de minimum a közvetlen környezet reakciójától való félelem és szégyenérzetből fakadó elfojtott,majd felszínre törő frusztráció,ami halálos utálatig fokozódhat a "célcsoport" irányába.Persze sokan pont a fent említett két tényező miatt még maguk számára is tagadják,hogy számukra nem jelent semmit egy másik férfi vagy nő genitáliája,pedig az ellenkezője igaz.Az antik világban a fériak és nők közti bi-, és homoszexualitás azért volt szerintem jóval elfogadottabb,magától értetődőbb,mert az adott kultúra(görög,etruszk,római) részét képezte a nem gyermeknemzési szándékkal lévő szexuális kapcsolat a két nem között,amitől már csak egy lépés az azonos neműek közötti szex (is) elfogadása.Ellentétben a héber civilizációval,ahol a házasságon kívüli szexualitás,de még a párkapcsolaton belüli örömszerzés sem volt nagyon tolerált,és ebből a kultúrkörből alakult ki római központtal az a nyugati típusú keresztény világ,ami nagyon sok frusztrációt,sőt,sokszor tudathasadást=kettős,többes tudatállapotot okozott a túlzott tiltásokkal.Írtam,hogy akit elvarázsolt a fallosz,de sem férfi testet,sem férfi pszichét nem igényli,az nőies shemale-t,vagy puncival is dákóval is rendelkező hermafroditát keres hogy kiélhesse vágyait.aki viszont minimum tolerálja,vagy egyenesen kívánja a hímtag mellé a férfias küllemet és/vagy mentalitást,arra a személyre az ókori felfogás jellemző,amikor a testi esztétikum centrális dolog volt az akkori emberek életében,ami szexuális téren is erősen jelen volt.Ez a lélektana az ellenkező nemhez (is) való nemi vonzódásnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 16. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 09. 16. szombat 11:28
Szerintem is így van. Aki pedig görcsösen, már-már háborogva ellenkezik a téma irányában az inkább gyanús.
Én rendkívül punci párti vagyok, imádom a csinos nőket, vagy akinek akár a tekintetében van valami faszállító. Ennek ellenére, ha úgy alakulna (amire kicsi az esély) lehet rápróbálnék egy "szivarra". Egyben a férfi nem vonz. Én emiatt nem tartom magam még csak latens biszexnek sem. Hisz rendszeresen sem érdekelne. Bár nem tudom a próba után mi történne. Olykor izgat is a gondolat. De annyira nem, hogy feltétlen törekednék arra, hogy ezt ki akarom próbálni. Ennek hiánya miatt nem fogok megörülni, nem fog meghasadni a tudatom, meg semmi ehhez hasonló. Viszont nem fogom azt hazudni, hogy kellő felizgultság esetén, nem próbálnék rá legalább egyszer.
Ezt ugyanúgy nők esetében sem értem meg, akik annyira hadakoznak ellene. Úgy gondolom, ők a saját nemi szervükkel sincsenek megelégedve.
Én rendkívül punci párti vagyok, imádom a csinos nőket, vagy akinek akár a tekintetében van valami faszállító. Ennek ellenére, ha úgy alakulna (amire kicsi az esély) lehet rápróbálnék egy "szivarra". Egyben a férfi nem vonz. Én emiatt nem tartom magam még csak latens biszexnek sem. Hisz rendszeresen sem érdekelne. Bár nem tudom a próba után mi történne. Olykor izgat is a gondolat. De annyira nem, hogy feltétlen törekednék arra, hogy ezt ki akarom próbálni. Ennek hiánya miatt nem fogok megörülni, nem fog meghasadni a tudatom, meg semmi ehhez hasonló. Viszont nem fogom azt hazudni, hogy kellő felizgultság esetén, nem próbálnék rá legalább egyszer.
Ezt ugyanúgy nők esetében sem értem meg, akik annyira hadakoznak ellene. Úgy gondolom, ők a saját nemi szervükkel sincsenek megelégedve.
Szerintem is így van. Aki pedig görcsösen, már-már háborogva ellenkezik a téma irányában az inkább gyanús.
Ezt ugyanúgy nők esetében sem értem meg, akik annyira hadakoznak ellene. Úgy gondolom, ők a saját nemi szervükkel sincsenek megelégedve. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 15. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt ugyanúgy nők esetében sem értem meg, akik annyira hadakoznak ellene. Úgy gondolom, ők a saját nemi szervükkel sincsenek megelégedve. (Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 09. 15. péntek 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 15. péntek 20:51
Minden egyes ember a földön látens módon valamilyen szinten biszexuális.Emellett ott van a kíváncsiság ösztöne,ami uszodai öltözőben,munkahelyi zuhanyzóban,nudista strandon a másik személy nemi szerveinek diszkrét megtekintése által akár nyílt biszexualitássá konvertálódhat át.Plusz a szimbólumokban való gondolkodás is az ember része,ami a totemizmusban is megnyilvánul.Emiatt alakulhat ki az,hogy egy puncibetyár férfi számára annyira izgatóvá válik a hímtag,hogy szeretne egyet legalább közvetlen közelről merev állapotban megcsodálni,vagy akár kézzel,szájjal,fenékkel....... És ez igaza szebbik nemre is!Őket is hatalmába tud keríteni általa két gyönyörűnek tartott mell,fenék,punci.Akadnak olyan olyan nők és férfiak,akiket oly mértékben lázba hozott a biszexualitás vágya,hogy mindkét nemre jellemző testi és mentális jegyeket egyazon személyben szeretnék megtalálni,és emiatt vonzódnak a shemalekhez,hermafroditákhoz.Kettő az egyben!
ez egy hatalmas élmény mindháromnak. ( és nem mindegy, hogy ki minek nevezi?)
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2017. 09. 06. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 06. szerda 16:02
Ha egy férfi dupla puncis szendvicset szeretne kipróbálni és egyszerre elmenni a csajban a másikkal (igazából gumi nélkül), az mennyire bi?
A Rudasban vannak még melegek vagy bisexek? Én mindenesetre lemegyek holnap. Valaki?
Tudom ez nem társkereső, de ****************
Moderálva: Valóban nem társkereső, kérjük, hogy az ilyeneket csak a megfelelő társkereső topikba írd be, ahogy azt tetted is. Köszönjük.
Moderálva: Valóban nem társkereső, kérjük, hogy az ilyeneket csak a megfelelő társkereső topikba írd be, ahogy azt tetted is. Köszönjük.
Jó lenne bi párral együtt lenni de nehéz ilyet találni nagyon sokan csak fantáziálnak ismerkedni találkozni nem mernek
Minden egyes ember a földön látens módon valamilyen szinten biszexuális.Emellett ott van a kíváncsiság ösztöne,ami uszodai öltözőben,munkahelyi zuhanyzóban,nudista strandon a másik személy nemi szerveinek diszkrét megtekintése által akár nyílt biszexualitássá konvertálódhat át.Plusz a szimbólumokban való gondolkodás is az ember része,ami a totemizmusban is megnyilvánul.Emiatt alakulhat ki az,hogy egy puncibetyár férfi számára annyira izgatóvá válik a hímtag,hogy szeretne egyet legalább közvetlen közelről merev állapotban megcsodálni,vagy akár kézzel,szájjal,fenékkel....... És ez igaza szebbik nemre is!Őket is hatalmába tud keríteni általa két gyönyörűnek tartott mell,fenék,punci.Akadnak olyan olyan nők és férfiak,akiket oly mértékben lázba hozott a biszexualitás vágya,hogy mindkét nemre jellemző testi és mentális jegyeket egyazon személyben szeretnék megtalálni,és emiatt vonzódnak a shemalekhez,hermafroditákhoz.Kettő az egyben!
jól tetted mi másképp csináljuk
Hála égnek mi is megbeszéltünk mindent és mi is kipróbáltuk a hármast is minden felállásban és nagyon nagy élmény volt mindkettőnknek. Két nő egy férfi és a két férfi egy nő (bisexben) is nagyon jó volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ha megvan az összhang
Mindenkinek csak ajánlani tudom ha megvan az összhang
Ha egy férfi dupla puncis szendvicset szeretne kipróbálni és egyszerre elmenni a csajban a másikkal (igazából gumi nélkül), az mennyire bi?
Az adatlapotok szerint heterok vagytok, akkor ez kire vonatkozik?
engem is régóta izgat a férfi biszexualítás)))) szívesen szopnám a pár férfi tagját.... és ha nem túl nagy a farka, és vágy is úgy hozza.... akár hátsómba is befogadnám kemény farkát)))
Sziasztok.
Nekem a hétvégén összejött egy sráccal. Hosszú idő után megint.
Nem annak indult, csak véletlen hogy találkoztunk, meg az is hogy szóbajött.
A lényeg, hogy első olyan volt akinek a teste is tetszett, eddig csak a farok vonzott, de most nem zavart hogy van hozzá valaki. Oda vissza orál és egy idő után kérte, hogy ha akarom, probáljam meg és tegyem be hátulról, de nem ment be.
Vagyis a hegye egy kicsit de nagyon szorított, neki meg feszített, szoval befelyeztük ahogy elkezdtük orálisan.
Aztán meztelenek maradtunk, mert megbeszéltük előtte, hogy miután elélvezünk lehet bánni fogjuk stb.
Meztelenek maradtunk és simogattuk egymás farkát, kb fél óra és megint állt mindkettőnknek rendesen.
Szóval mégegyszer megtörtént, persze ez már jóval lassabban, és a végén sperma sem sok volt, de iszonyatosan élveztük.
AZ ő farka sokkal nagyobb volt mint az enyém, a lényeg, hogy aki nagy farokra vágyik annak mondom, hogy nem olyan könnyű a nagyot szopni, úgy hogy élvezze, mert elég nagyra kellett nyissam a számat, hogy a fogam ne sértse.
Nekem a hétvégén összejött egy sráccal. Hosszú idő után megint.
Nem annak indult, csak véletlen hogy találkoztunk, meg az is hogy szóbajött.
A lényeg, hogy első olyan volt akinek a teste is tetszett, eddig csak a farok vonzott, de most nem zavart hogy van hozzá valaki. Oda vissza orál és egy idő után kérte, hogy ha akarom, probáljam meg és tegyem be hátulról, de nem ment be.
Vagyis a hegye egy kicsit de nagyon szorított, neki meg feszített, szoval befelyeztük ahogy elkezdtük orálisan.
Aztán meztelenek maradtunk, mert megbeszéltük előtte, hogy miután elélvezünk lehet bánni fogjuk stb.
Meztelenek maradtunk és simogattuk egymás farkát, kb fél óra és megint állt mindkettőnknek rendesen.
Szóval mégegyszer megtörtént, persze ez már jóval lassabban, és a végén sperma sem sok volt, de iszonyatosan élveztük.
AZ ő farka sokkal nagyobb volt mint az enyém, a lényeg, hogy aki nagy farokra vágyik annak mondom, hogy nem olyan könnyű a nagyot szopni, úgy hogy élvezze, mert elég nagyra kellett nyissam a számat, hogy a fogam ne sértse.
sajna sokan csak azézért mondjákhogy bisexek hogy igy jussanak könnye puncihoz aztán amikor csinálni kellene pl oda vissza valamit akkor jön a duma hogy ö még kezdö
probáljátok meg hogy bele ólnekünk is ugy sikerült az elsö
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2706512)
2017. 08. 07. hétfő 18:03
Rendszeresen találkozok egy párral ahol a férjet izgatja hogy orálisan kielégítsen egy férfit. Én voltam nekik az első akit közösen leszoptak, mindháraman nagyon élveztük. Az utóbbi időben viszont feljött hogy rakjam is be a férjnek, de már három alkalommal próbáltuk és fájt neki.Sikosító van, a felesége alaposan megujjaza, de amikor én jönnék, akkor nem megy be. Biztosan vágyik rá, a legutóbbi alkalomnál elélvezett amikor odatettem és nyomni kezdtem.
Sziasztok!
Engem is izgat a biszex téma.
Eddig volt szerencsém megtapasztalni az orált oda-vissza.
De a gecit eddig nem kívántam a számba.
Ez megváltozott mára.
Sőt szvesen kipróbálnám, hogy milyen ha belém hatolnak.
Eltudnám viselni ha egy pár mindkét tagja az én biszexualitásomat használná ki vágyaik megéléséhez.
Engem is izgat a biszex téma.
Eddig volt szerencsém megtapasztalni az orált oda-vissza.
De a gecit eddig nem kívántam a számba.
Ez megváltozott mára.
Sőt szvesen kipróbálnám, hogy milyen ha belém hatolnak.
Eltudnám viselni ha egy pár mindkét tagja az én biszexualitásomat használná ki vágyaik megéléséhez.