Rendszeresen találkozok egy párral ahol a férjet izgatja hogy orálisan kielégítsen egy férfit. Én voltam nekik az első akit közösen leszoptak, mindháraman nagyon élveztük. Az utóbbi időben viszont feljött hogy rakjam is be a férjnek, de már három alkalommal próbáltuk és fájt neki.Sikosító van, a felesége alaposan megujjaza, de amikor én jönnék, akkor nem megy be. Biztosan vágyik rá, a legutóbbi alkalomnál elélvezett amikor odatettem és nyomni kezdtem.
A számból vetted ki.... a szót. Pontosan olyan minőségű "lányok", mint itt a galériában, vagy a neten látni, itthon nincsenek. Szerintem én végignéztem az összes oldalt, de olyan travikat hoz, akik igen-nagyon messze vannak az igazitól. Sajnos, nyugati irányba kell menni, nem keveset, ha ilyent szeretnénk.... már pedig szeretnék..
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 25. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 25. kedd 21:49
Sokakat egyfajta látens biszexuális totemizmus miatt alakult ki a hímtag felé is való orientáció,de a férfitest,illetve a férfi mentalitás mellőzésével.Az ilyen habitusú embereknek valók a hermafroditák=interszexuálisok,és a mesterséges hermaroditák=shemalek.Őszintén szólva idehaza én is csak szánalmasnak mondható utánzatokat láttam itt és más oldalakon.Főleg cd és transzvesztita kiadásban erős arcszőrzet hagymákkal.
Sokakat egyfajta látens biszexuális totemizmus miatt alakult ki a hímtag felé is való orientáció,de a férfitest,illetve a férfi mentalitás mellőzésével.Az ilyen habitusú embereknek valók a hermafroditák=interszexuálisok,és a mesterséges hermaroditák=shemalek.Őszintén szólva idehaza én is csak szánalmasnak mondható utánzatokat láttam itt és más oldalakon.Főleg cd és transzvesztita kiadásban erős arcszőrzet hagymákkal.
HOL???? Én láttam 1-2-t, de meg sem közelítik azokat, akiket itt az oldalon látni a képeken...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 13. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2017. 04. 13. csütörtök 23:33
Pedig vannak es elerhetoek shemale-ek itthon is...
Pedig vannak es elerhetoek shemale-ek itthon is...
(Ez egy válasz hubi123 üzenetére (2017. 04. 13. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 13. csütörtök 18:01
Teljesen egyet értek! Én is kerestem már itthon, de csak khmmm... halvány utánzat létezik, messze az itt is látható képektől... Pedig ha egyszer összejönne egy ilyen....
Teljesen egyet értek! Én is kerestem már itthon, de csak khmmm... halvány utánzat létezik, messze az itt is látható képektől... Pedig ha egyszer összejönne egy ilyen....
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 09. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 09. vasárnap 17:06
Szia!Sajnos nem találtam ilyen egzotikus szexuális létformákat,pedig ha lennének,mint főleg amerikai szexvideókban és házi videókban,akkor kéjes lyuk nem maradna szárazon!!Női lélek,szép arc,szép dús mellek,gyönyörű segg tüzes "kehellyel",és egy álló módosult "klitorisz" zacsival nem csak bi hajlamú hapsikat,hanem hölgyeket és párokat is beindítana!!.
Szia!Sajnos nem találtam ilyen egzotikus szexuális létformákat,pedig ha lennének,mint főleg amerikai szexvideókban és házi videókban,akkor kéjes lyuk nem maradna szárazon!!Női lélek,szép arc,szép dús mellek,gyönyörű segg tüzes "kehellyel",és egy álló módosult "klitorisz" zacsival nem csak bi hajlamú hapsikat,hanem hölgyeket és párokat is beindítana!!.
(Ez egy válasz hubi123 üzenetére (2017. 04. 05. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 05. szerda 19:54
Ezzel egyet tudok érteni!!! 2in1!! Kár, hogy nálunk nincsenek ilyen szépségek...!
Hol lehet taláélkozni valamelyikükkel?
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 15:42
A shemale és hermafrodita szex az igazi biszex!! Ha szeretnétek,akkor nőként viselkedik,ha akarjátok,akkor meg egy kényeztető nő,aki farkincával simogatja a feneketek lyukát.
Ezzel egyet tudok érteni!!! 2in1!! Kár, hogy nálunk nincsenek ilyen szépségek...!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 15:42
A shemale és hermafrodita szex az igazi biszex!! Ha szeretnétek,akkor nőként viselkedik,ha akarjátok,akkor meg egy kényeztető nő,aki farkincával simogatja a feneketek lyukát.
Igen az! De mi? )
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1629422)
2017. 04. 02. vasárnap 15:04
Gyö nyö rű!!!
Gyö nyö rű!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474772)
2017. 04. 02. vasárnap 14:38
Nekem volt benne rásze, egy vitorlás bulin. Elégnehéz figyelni mindkettőre
Nekem volt benne rásze, egy vitorlás bulin. Elégnehéz figyelni mindkettőre
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 12. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (993562)
2015. 11. 12. csütörtök 16:24
Ez hogy tetszik nektek?
naná
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 04. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52634)
2016. 01. 04. hétfő 11:36
bi dolgokban kezdő vagyok és érdekelne nagyon dolog!! Valaki esetleg tudna segíteni a téren ???
bi dolgokban kezdő vagyok és érdekelne nagyon dolog!! Valaki esetleg tudna segíteni a téren ???
Én még csak most szeretném elkezdeni , de mindenféleképpen csak egy hasonszőrű kezdővel ,. hát nem egyszerű.
(Moderálva: A társkereső rovatban egyeztess helyszínt és minden mást.)
(Moderálva: A társkereső rovatban egyeztess helyszínt és minden mást.)
én is szívesen láttam)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 24. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (938808)
2015. 12. 24. csütörtök 12:58
ez miert olyan nagy problema? ezt mindenki szivesen latja, (gondolom)
ez miert olyan nagy problema? ezt mindenki szivesen latja, (gondolom)
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem még sajnos semmi tapasztalaton nincs a bi terén.
Leginkább egy párral szeretném kipróbálni, izgatnak a hármas szex videók bi-vel fűszerezve.
Leginkább egy párral szeretném kipróbálni, izgatnak a hármas szex videók bi-vel fűszerezve.
ez nem a képes topik,kéretik erre odafigyelni.