Még egy:
Kedvcsinálásképp:
Aki a saját párjával tudja ezt megoldani? ,Na az a valami-valaki,és komoly is.A csajoddal találnál rá partnert!!!! Ha van. És nem kellene álmodozni vagy ne akarj mindenáron szopni.Csak PL......
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 15. kedd 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1225112)
2015. 12. 15. kedd 06:35
Észbontó élmény lenne,dugni egy nőt,és közben leszopni a párja lüktető nagy faszát!
Észbontó élmény lenne,dugni egy nőt,és közben leszopni a párja lüktető nagy faszát!
én is lennék éözépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 12. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (993562)
2015. 11. 12. csütörtök 16:24
Ez hogy tetszik nektek?
én is nagyon szeretném de nincs kivel
Én szívesen mennék alád, csak legyen én alám is egy jó puncis csaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 16. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1120622)
2015. 11. 16. hétfő 12:27
Ezt nagyon szeretném megcsinálni!!!!!!!!!!!!Mindig erről fantáziáltam hogy egy ilyen felállásban én vagyok felül!!!!!!!!!!!!
Valakik alám?
Valakik alám?
Ezt nagyon szeretném megcsinálni!!!!!!!!!!!!Mindig erről fantáziáltam hogy egy ilyen felállásban én vagyok felül!!!!!!!!!!!!
Valakik alám? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 12. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakik alám? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 12. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez hogy tetszik nektek?
Nagyon tetszik a kép, bárhol lennék, de legfőképpen középen! S a végén szeretném magamba érezni a meleg spermát!!!
középen is élvezetes..de én fent is lennék)))
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2015. 11. 13. péntek 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 12. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez hogy tetszik nektek?
Sziasztok!
Olvasom itt a hozzászólásokat szép kis történetek vannak írva.
Én is Biszexuálisok táborát erősítem.
Sok tapasztalatom nincs ezen a téren, párkapcsolatban élek a párom elég zárkózott ezen téren.
Benne lennék vele egy két pasi hármasban
Nagyon izgalmas volt először a számban érezni másnak a farkát, érezni ahogy lüktet. A másik oldalról már ismerős volt.
Olvasom itt a hozzászólásokat szép kis történetek vannak írva.
Én is Biszexuálisok táborát erősítem.
Sok tapasztalatom nincs ezen a téren, párkapcsolatban élek a párom elég zárkózott ezen téren.
Benne lennék vele egy két pasi hármasban
Nagyon izgalmas volt először a számban érezni másnak a farkát, érezni ahogy lüktet. A másik oldalról már ismerős volt.
Ez nagy dugás!
Ez hogy tetszik nektek?
A Glory Café jó hely ilyesmire. Én a régiben, a Radnóti utcában voltam, ott volt benne részem.
(Ez egy válasz masztika üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 11:20
Én még sohasem próbáltam bekapni egy másik férfi farkát, de elég régóta fantáziálok erről, hogy egyszer szívesen leszopnék valakit, s utána...
Jó bizony. Én itt középen szeretnék lenni
Ez hogy tetszik nektek?
Én még csak most szeretném elkezdeni , de mindenféleképpen csak egy hasonszőrű kezdővel ,. hát nem egyszerű.
ez nagyon klassz kép)))
Ez hogy tetszik nektek?
Ez hogy tetszik nektek?
Én még sohasem próbáltam bekapni egy másik férfi farkát, de elég régóta fantáziálok erről, hogy egyszer szívesen leszopnék valakit, s utána...
(Ez egy válasz DaveXX üzenetére (2015. 10. 21. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 21. szerda 19:06
Na végre nekem is volt alkalmam egy-két dolgot kipróbálni:
Röviden egy buli végén úgy alakult hogy az egyik haverral akivel már beszéltünk arról hogy ha egy nőt csinálnánk ketten lehet kipróbálnánk egymást is, na már most reggel 5 óra és még mi ketten javában söröztünk, mondtam neki, hogy én simán bekapnám az övét ha úgy alakulna a dolog, azt mondta hogy ő is. Hát nem nagyon hittem neki mondom "persze" ez majd akkor kiderül ha már ott vagyunk. Azt mondta vegyem elő, mondom tessék és tényleg bekapta.Mondtam hogy én jövök kíváncsi vagyok én is Még is csak én hoztam fel anno is a témát meg most is, hát így történt hogy leszoptuk egymást és ráadásként ő kérte hogy élvezzek a szájába. Sajna neki nem állt fel annyira hogy elmenjen pedig kíváncsi lettem volna rá én is de majd legközelebb. Aztán jöhet a csaj aki bármit kérhet hogy csináljunk!!!
Röviden ennyi.
Ui.: Már voltunk együtt úgy hogy ez a haver és egy csaj de akkor még nem voltak ilyen vágyaim. A másik meg hogy kértem tőle, hogy menjen ő el először, mert én is olyan vagyok hogy ha már elmentem nem kívánom egyáltalán.
Röviden egy buli végén úgy alakult hogy az egyik haverral akivel már beszéltünk arról hogy ha egy nőt csinálnánk ketten lehet kipróbálnánk egymást is, na már most reggel 5 óra és még mi ketten javában söröztünk, mondtam neki, hogy én simán bekapnám az övét ha úgy alakulna a dolog, azt mondta hogy ő is. Hát nem nagyon hittem neki mondom "persze" ez majd akkor kiderül ha már ott vagyunk. Azt mondta vegyem elő, mondom tessék és tényleg bekapta.Mondtam hogy én jövök kíváncsi vagyok én is Még is csak én hoztam fel anno is a témát meg most is, hát így történt hogy leszoptuk egymást és ráadásként ő kérte hogy élvezzek a szájába. Sajna neki nem állt fel annyira hogy elmenjen pedig kíváncsi lettem volna rá én is de majd legközelebb. Aztán jöhet a csaj aki bármit kérhet hogy csináljunk!!!
Röviden ennyi.
Ui.: Már voltunk együtt úgy hogy ez a haver és egy csaj de akkor még nem voltak ilyen vágyaim. A másik meg hogy kértem tőle, hogy menjen ő el először, mert én is olyan vagyok hogy ha már elmentem nem kívánom egyáltalán.
jó ha az embernek van ilyen jó barátja))))
a folytatást is megoszthatnád velünk.. ha lesz...))) (Ez egy válasz DaveXX üzenetére (2015. 10. 21. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a folytatást is megoszthatnád velünk.. ha lesz...))) (Ez egy válasz DaveXX üzenetére (2015. 10. 21. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 21. szerda 19:06
Na végre nekem is volt alkalmam egy-két dolgot kipróbálni:
Röviden ennyi.
Röviden ennyi.