A meleg férfit pozitívan karakterizálják pl a Fiúk a klubból-ban meg asszem van még egy-két ilyen sorozat[vagy csak volt nemtudom].
A pasikat izgatják a leszbik, egyes nőket pedig érdekelnek a meleg férfiak, talán még izgatják is.
Ezt onnan tudom, hogy Kedvesem elég kevés részt hagyott ki pl a Fiúk a klubból-ból...
Az már megintcsak egy más kérdés hogy a pasik miért ítélik el:
Seggbekuki Szerintem a nők hatalmas százaléka nem szereti az anált, undorodik tőle, pont úgy mint a férfiaknál... Ez is ok lehet szerintem (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A pasikat izgatják a leszbik, egyes nőket pedig érdekelnek a meleg férfiak, talán még izgatják is.
Ezt onnan tudom, hogy Kedvesem elég kevés részt hagyott ki pl a Fiúk a klubból-ból...
Az már megintcsak egy más kérdés hogy a pasik miért ítélik el:
Seggbekuki Szerintem a nők hatalmas százaléka nem szereti az anált, undorodik tőle, pont úgy mint a férfiaknál... Ez is ok lehet szerintem (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 01. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2006. 11. 01. szerda 11:16
De azért mégis csak, a legtöbb ember elfogadja, sőt szereti nézni a leszbikusokat (van aki "karriert is csinál belőle -> t.A.T.u nevű duó, ha ,ég emléxik valaki), viszont a buziktól undorodik. És ezt nem csak a hetero pasikra értem...
A házassággal nekem sincs bajom, de az örökbefogadás egy egész más kérdés, és ez így elég komoly.
Egy gyereknek kell egy anya és egy apa. Mindketten más-más típusú/mértékű tulajdonságokat nevelnek belé, ők lesznek a példaképek.
Nemtudom hogy milyen lenne egy ember, akit egy meleg pár nevelt fel.
Szóval, a melegeknek joguk van az örökbefogadáshoz, de csakis akkor, ha a gyereknek meg joga van dönteni hogy akarja e a meleg szülőket. Ergo: Ne fogadjon örökbe meleg pár gyereket, ki tudja mit csinálnak vele. [Lehet hogy külön-külön mintaszülők lennének, de együtt már nem stimmel]
Egy gyereknek kell egy anya és egy apa. Mindketten más-más típusú/mértékű tulajdonságokat nevelnek belé, ők lesznek a példaképek.
Nemtudom hogy milyen lenne egy ember, akit egy meleg pár nevelt fel.
Szóval, a melegeknek joguk van az örökbefogadáshoz, de csakis akkor, ha a gyereknek meg joga van dönteni hogy akarja e a meleg szülőket. Ergo: Ne fogadjon örökbe meleg pár gyereket, ki tudja mit csinálnak vele. [Lehet hogy külön-külön mintaszülők lennének, de együtt már nem stimmel]
Én sem itélek el senkit, csak azért, mert a saját neméhez vonzódik. Szerintem is ugyanolyan jogok illetnék meg őket, mint mindenki mást. Állandóan megy a vita a házasságról és az örökbefogadásról.
Persze vannak olyan párok/emberek, akiknél sokkal jobb szülők lehetnének akár ők is...
Persze vannak olyan párok/emberek, akiknél sokkal jobb szülők lehetnének akár ők is...
Akinek a fejében harmónia van és semmilyen komplexussal nem küzd,ja és némi intelligencia ,az nem utál valakit azért mert más mint ő.A magyar társadalomnak még van mit fejlődni /közlekedési-kultúra,melegek elfogadása,politikai-kultúra stb./
Akkor most egymásra találtatok 99-el Nem értelek beneteket(de nem itéllek el)én szeretem a női testet de én férfi vagyok.Mindig az érzékiséggel jöttök .Férfi is lehet érzéki csak meg kell találni
(Ez egy válasz pinike3 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
takritotam nem társkereső téma még mindig
Vagy egy álreges fiú
(Ez egy válasz pinike3 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég szomorú, hogy nálad ez jelenti az egyenjogúságot!
Én bi vagyok! :)
sziasztok én egy lesbi csaj vagyok
Nekem nincs bajom velük..se a leszbikkel, se a melegekkel. Vannak közülük ismerőseim! Ettől nem rosszabb egy ember!
De azért mégis csak, a legtöbb ember elfogadja, sőt szereti nézni a leszbikusokat (van aki "karriert is csinál belőle -> t.A.T.u nevű duó, ha ,ég emléxik valaki), viszont a buziktól undorodik. És ezt nem csak a hetero pasikra értem...
Én se a leszbiket se a melegeket nem fogadom el. szerintem ez undorító
látom beindult a téma .ennek örülök.
Katinka, nem rossz ez a videó! :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 13. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De megnéznék két csajt szex közben , élőben! persze!
Szemembe forró olmot önsetek, én barbár valék, csak a lezbikusok felé vagyok toleráns... bocs...
Száz szónak is egy a vége: ha egyenjogúság van, akkor egyenlő jogok illetik meg a heterókat, a meleg pasikat, a leszbikus csajokat. Hogy aztán az elfogadottságuk teljesen különböző, az már társadalmi konvenciók és erőviszonyok - akarva- akaratlanul elfogadott -, (farkas)törvényszerűségeinek függvénye. Nagyon elcsodálkoznánk, ha utánanéznénk: az állatvilágban nem is olyan ritka a homoszexualitás, mint gondolnánk, s annak megnyilvánulásai a legmesszemenőbben toleráltak "társadalmukban", elfogadott,szexuális jelzések szintjén. Hogy az embereknél ez másként van, annak nagyon szerteágazó, szociálpolitikai, vallási, miegyéb okai vannak, amelyek egyenes folyománya, hogy kegyetlenül intoleránsak tudunk lenni a másság elfogadásában. De mindez azt is jelenti, hogy ez a jellemvonásunk tanulással magunkraöltött kényszerzubbony. Ez van.