nem-nem-nem...
azt mondta legyél FÉRFI!
Hát tessék felkeresni egy klinikát, ahol igaz férift.. bocsánat.. FÉRFIT faragnak belőled... :D
azt mondta legyél FÉRFI!
Hát tessék felkeresni egy klinikát, ahol igaz férift.. bocsánat.. FÉRFIT faragnak belőled... :D
Igérem nem fogom megváltoztatni sem a neven, sem a véleményem!Egyszer már kiléptem ebből a meddő vitából,de úgyérzem egy bocsánatkérés még belefér.Ezért így nyíltan megkövetlek és elnézést a "szívjál gázt kis hülye" miatt!Részletesebben olvasd el a privátodat mégegyszer.Köszönöm! A férfiasságommmal meg nem dicsekszem mert az csak a hülyegyerekek szórakozása.Ugyanis mondani mindent lehet!
Hallottad az instrukciókat, tessék átoperáltatni magad... :D
Kiszálltam a vitából! De akkor is utálom a meleg férfikinézetü, népművészeti agyagedényeket!Csak éltessétek őket buzgón ahogy eddig tettétek.Gratulálok!
tom! Te nem éltél benne és nem tudod azt,hogy ott nem elnyomásról volt szó.Ott kemény kiképzés folyt ami egészembert igényelt.Kár,hogy megszüntették.Most van ez a nehány szerződéses akik igen nagy gondban lennének,ha a hazát hirtelen megkellene védeni.Lásd a Szlovákok kirohanásait.Nem hiszem,hogy azokat a fiatalokat vinnék be akiknek életében még fegyver sem volt a kezében.Addig,még őket az alapvető dolgokra megtanítanák,már vége is lenne a mi vesztünkre.Ezért vinnék azokat akik tényleg katonai kiképzést kaptak az általad "elnyomó hadseregnek" titulált gyülekezetben.Apácák oda nem kellettek.Melegek azért nem, mert az akkori hadsereg nem bogárgyüjtemény volt!Persze,hogy megszüntették hazánkban a soskatonai szolgálatot.Akinek egy csipetnyi esze van az feltudja fogni,hogy mennyi harcászatot lehet megtanúlni HÁROM HÓNAP alatt.Pénz sem volt, (mert ellopták a politikusok) ,hogy több időt biztositsanak egy jól kiképzett hadsereg fenntartására.Ezért gyorsan megszüntették.Csak egyszer rá ne fizessünk.Tom! Ugyan mondj már egy olyan hadsereget ahol mindenkinek egyforma jogai vannak.Ez tiszta röhej amit írtál.Igen van joga a katonának a parancsot végrehajtani a legjobb tudása szerint.Vagy szerinted odamegy az alezredeshez és azt mondja a háboruban én nem megyek mert lelőhetnek? Az USA Army-ban jól látható milyen kemény kiképzésben részesülnek a katonák.Igen ott is van joga minden katonának a parancsot végrehajtani és a száját befogni.Nem tudom milyen egyenjogu katonásdiról beszélsz.Pedig Amcsiban már nem a vöröshadsereg uralkodik és kommunizmus sincs.Miről beszélünk barátom? Válasz tom üzenetére!
Valaki aki vaddisznó- nak:Ba..tak ott a sérelmekre.Azért szerelték le,hogy nehogy ők baszogassanak valakiket. Ezt értsd szószerint. Tehát tették ezt az egészséges emberek védelme érdekében.
Szőlőt is teremtett, hogy megegyék...oszt mostanában bor lesz belőle...
Olyan vagyok amilyennek az Isten elképzelte az emberiséget.Tudtommal férfit és nőt teremtett,hogy sokasodjanak.Nem két férfit teremtett,hogy melegedjenek.
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Nyomiboy: Nem azért szerelték le mert selejtes, hanem, hogy ne baszogassák őket!! Különbség...
Nehogy a hovatartozása miatt érjék őket sérelmek:-P
Ehhez mit szólsz? (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:53
És Te? Ha nem vagy meleg, hogy létezik, hogy te sem vagy "olyan, mint..."? :))))))
És Te? Ha nem vagy meleg, hogy létezik, hogy te sem vagy "olyan, mint..."? :))))))
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 03. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 03. csütörtök 12:47
Rendben! Ha annyira elfogadott volt minden időben,akkor csak gyakoroljátok! Egészségetekre a homokfürdőt!Csak azt nem tudom amikor katona voltam úgy 27 éve már annak,hogy miért szereltették le az olyan emberszerü lényt aki homokos volt?? Megmondom:azért,mert nem vették őket emberszámba.Leselejtezték.Normális közösségbe nem való állapitották meg az akkori katonaorvosok.Szerintem nekik,hogy ne ússzák meg a 2 évet alakitani kellett volna egy meleg zászlóajt.Talán a hideget jobban elviselték volna.Látjátok mégsem olyanok a melegek mint a normális egészséges emberek.Ezt vegye mind tudomásul.
Rendben! Ha annyira elfogadott volt minden időben,akkor csak gyakoroljátok! Egészségetekre a homokfürdőt!Csak azt nem tudom amikor katona voltam úgy 27 éve már annak,hogy miért szereltették le az olyan emberszerü lényt aki homokos volt?? Megmondom:azért,mert nem vették őket emberszámba.Leselejtezték.Normális közösségbe nem való állapitották meg az akkori katonaorvosok.Szerintem nekik,hogy ne ússzák meg a 2 évet alakitani kellett volna egy meleg zászlóajt.Talán a hideget jobban elviselték volna.Látjátok mégsem olyanok a melegek mint a normális egészséges emberek.Ezt vegye mind tudomásul.
A férfiak homoszexualitása is elfogadott volt (hellyel-közzel). Lásd pl. Platónt, aki lefeküdt a tanítványaival. VAgy II. Vilmos, I. Jakab és I. Károly angol királyokat. Szóval ezzel ne érvelj!
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 02. szerda 19:24
A leszbi csajokat nem utálom! Az a viselkedésforma (nézzetek vissza a történelembe) hellyel-közzel elfogadott volt.Különben a leszbi csajok képesek a gyerekszülésre és segithetik a népünk gyarapodását.Ellenben (Ádám és Béla) bárhogy is akar nem képes, csak osztódással szaporodni.Ezen osztódáson személyszerint én is szivesen segitenék.(Láncfürésszel)
Történelem: Ot melegek, biszexek is voltak...és el voltak fogadva. Lásd: Nagy Sándor...
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A leszbi csajokat nem utálom! Az a viselkedésforma (nézzetek vissza a történelembe) hellyel-közzel elfogadott volt.Különben a leszbi csajok képesek a gyerekszülésre és segithetik a népünk gyarapodását.Ellenben (Ádám és Béla) bárhogy is akar nem képes, csak osztódással szaporodni.Ezen osztódáson személyszerint én is szivesen segitenék.(Láncfürésszel)
Két lányból nem lehet új élet,de ha lefekszenek egy hetero hapsival,hogy gyerekük legyen, akkor lessz is.Igaz ezt nem a szexuális örömért teszik de azt a kis időt valahogy csak kibirják ha gyereket akarnak.A meleg hapsik viszont képtelenek nővel közösűlni,mert nem lessz erekciójuk egy csinos hölgy látványától. Erre utaltam a szaporodást illetően. Válasz willy87 üzenetére!
Ember!!!
A két leáyból hogy lesz új élet??? (csak nem a Szexmisszió című, nyolcvanas évekbeli sci-fi-vigjátékot nézted? :D)
Elfogadott leszbizums? Na és a legendás görögök?
Neeh..
ha valaki ugrál, hogy "meleg vagyok, büszkén vagyok meleg" vagy előttem smárol akkor én is fűrészelek, egyébként meg nem... (Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A két leáyból hogy lesz új élet??? (csak nem a Szexmisszió című, nyolcvanas évekbeli sci-fi-vigjátékot nézted? :D)
Elfogadott leszbizums? Na és a legendás görögök?
Neeh..
ha valaki ugrál, hogy "meleg vagyok, büszkén vagyok meleg" vagy előttem smárol akkor én is fűrészelek, egyébként meg nem... (Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
na és a leszbi csajokat?
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2006. 08. 02. szerda 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszta szívből utálom a homokos hapsikat!!!!!!!
na, ezt hívják agyontámogatottságnak...
Amikor már nagyon beleéli magát az ember valaminek a védelmébe...
Lényegtelen...
Mindkettő csoportból vannak jó és rossz emberek... kész!
De ezzel senki se kérkedjen ha lehet... manapság már büszkeség, sőt egy dícséretes dolog, ha valaki meleg... szinte több mintha csak hetero lenne...
Legyenek ugyanolyaok (mármint ugyanúgy kezelve) mint mi és kész.
Nekem is volt egy leszbi ismerősöm, akit nagyon bírtam, persze benne is voltak dolgok, amiket esetleg nem szerettem.. akárcsak a heteroszexuális barátomban...
Amikor már nagyon beleéli magát az ember valaminek a védelmébe...
Lényegtelen...
Mindkettő csoportból vannak jó és rossz emberek... kész!
De ezzel senki se kérkedjen ha lehet... manapság már büszkeség, sőt egy dícséretes dolog, ha valaki meleg... szinte több mintha csak hetero lenne...
Legyenek ugyanolyaok (mármint ugyanúgy kezelve) mint mi és kész.
Nekem is volt egy leszbi ismerősöm, akit nagyon bírtam, persze benne is voltak dolgok, amiket esetleg nem szerettem.. akárcsak a heteroszexuális barátomban...