Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Tudom, hogy már vannak hasonló topicok... de sokan nézelődnek és nehézkes egy régi és hosszú topicot átböngészni.
Kinek hogyan sikerült, hármasban, többesben?
A férj vagy feleség jelenlétében történt,?
Egyszeri kaland maradt e, megbánták e?

Az eddigi hozzászólások

2021. 12. 12. vasárnap 21:05  #109
Törölt felhasználó (856058)
Fiatal kori trauma, zaklatás áldozata volt, jól van már, jó szexuális élettel, feldolgozta lezárta de van amit már nem lehet
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 19:59
Elarulod mi az oka annak, hogy kizarja az erintkezes bizonyos formait? Ha tobb reszletet ismerunk akkor hatha valakinek beugrik valami amivel segiteni tud.
2021. 12. 12. vasárnap 19:59  #108
Krumplisteszta Krumplisteszta
Elarulod mi az oka annak, hogy kizarja az erintkezes bizonyos formait? Ha tobb reszletet ismerunk akkor hatha valakinek beugrik valami amivel segiteni tud.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 16:38
Na én itt vagyok elakadva, van jó pár játék de hüvely vibrátort meg sem vegyem mert nem lenne használva, ujjazni sem szabad az tabu (megvan az oka), így ezzel a megoldással én nem tudom közelebb juttatni a 3ashoz, popsi sem játszik mert már próbálta és nagyon rossz élménye lett, nehezebb így az utam
2021. 12. 12. vasárnap 19:57  #107
Egy nemi szervbe nem lehet beleszeretni. Az olyan mint egy michelin csillagos vacsora. Tele van extraval es ujra vagyik az ember de nem akarja az eletet leelni vele. Egy ido utan unalmassa valik.
Ha valakit otthagy az asszony egy jol sikerult szexparti utan, akkor ott komoly bajok voltak a kapcsolat lelki oldalaval mar korabban, csak az egyik fel nem vette eszre. Van baratunk aki igy jart. 9 eves kapcsolat szunt meg. De hozza kell tennem, hogy mi, kivulallok mindannyian lattuk, hogy a lany nem azon a helyen van a kapcsolatban ahol a srac. De a srac ezt nem latta, nem akarta latni.

Ha valaki megromlott kapcsolata megjavitasara akarja hasznalni a nyitotast, az legyen felkeszulve, hogy vegzodhet igy is es ugy is.
Nalunk bejott, feltette a pontot a "I"-re. Mikor eloszor belevagtunk megerositette az akkor eppen valsagban levo kapcsolatot ami azota is toretlen.
Ehhez azert hozza kell tenni, hogy mi felkeszultunk es elfogadtuk, hogy benne van a pakliban a szakitas. Meg is beszeltuk elore, hogy nem fogunk a masik utjaba allni ha bekovetkezik. Viszont azt is megbeszeltuk hogy ha megbanja az illeto a tavozast, akkor az ajto nyitva, johet vissza barmikor.
Azt hiszem nagymertekben ez volt az ami pozitivan iranyba lokte a dolgot. Hiszen minek hagyja el az ember megszokottat, a biztonsagot, amikor anelkul is barmikor kielvezheti a pillanat okozta oromoket gatlasok es buntudat nelkul?
Az ember erzelmileg monogam, de testileg nem. Az okori gorogok koztudottan nyitottak voltak ezen a teren. Kesobb a vallas segitsegevel a tudatunkba neveltek egy gatlast a "megcsalas" szoval. Amikor a fogalom kialakult volt is ertelme, hiszen nagyon sok betegseg terjedt testi erintkezessel amit monogamiaval el lehetett kerulni. Ha valaki alaposan tanulmanyozza a Bibliat rajon, hogy sok utasitasa egeszsegugyi eredetu, a bojt peldaul nagyon jo a szervezetunknek, de ebbe ne menjunk bele.
A mai tudasunkkal azonban ezek szinte nullara csokkenthetoek. Akkor miert ne? Hiszen a termeszetunk azt diktalja hogy elvezzuk egymas testet. A szex az eletunkben alig 2-3 szor tolti be a szaporodasi szerepet, a tobbi alkalom tiszta elvezet. Ha az eveshez hasonlitom, tul lehet elni allandoan a feleseg foztjen, de egy utan unalmassa valik. Es ha neha elmegyunk etterembe akkor vajon megcsaljuk a feleseg konyhajat? Szerintem nem.
De a legtokeletesebb modszer az, ha a partnerunkkel eggyutt megyunk az etterembe.
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2021. 12. 09. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 09. csütörtök 08:11
A kedves pároktól kérdezném !
Volt e valakiknél olyan hogy bevettek egy pasit 3.-nak és a hölgy szerelmes lett a pasiba ( a farkába ) vagy épen a bevett pasi lett szerelmes a feleségbe ? Akár első alkalomnál érezhető volt , a férj rájött hogy rossz döntés volt az első 3 .-as vagy 4.-es kaland ? Akár itt vagy priviben írjatok e témában.
Köszi smile .
2021. 12. 12. vasárnap 19:15  #106
Attol fugg mit nevezunk szerelemnek. Az ember nem gep, erzesek nelkul a szex sem az igazi, anelkul csak b...as. Nem veletlenul hivjuk ugy: szeretkezes. Szerintem termeszetes, hogy az aktus alatt a feleknek gyenged erzesei vannak egymas iranyaban, ez a szexualis izgalom velejaroja. Ha igazan jo az eggyuttlet, akkor valamennyi meg is marad ezekbol az erzesekbol es a ember ujra at akarja elni.
De ez nemigazan szerelem, inkabb csak testi vagy. Igazi szerelemhez nem elegendo ennyi. Ahhoz hosszu ido kell es nagyon sok osszetevoje van, nem csak a szex.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 11. 24. szerda 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 24. szerda 02:51
Jelenlegi párommal beszélgettünk, hogy milyen lehet a többes szex. Szerinte ott nem lehetnek érzelmek a beszálló fél irányában ott csak is az élvezet a lényeg, A szex végi élmény a kielégülés a lényeg. Végül is a 3-as egy engedélyezett megcsalás ahogy párom mondta. És ekkor mondta engedélyezzük egymásnak! Nem erőltetni kell.
2021. 12. 12. vasárnap 16:38  #105
Na én itt vagyok elakadva, van jó pár játék de hüvely vibrátort meg sem vegyem mert nem lenne használva, ujjazni sem szabad az tabu (megvan az oka), így ezzel a megoldással én nem tudom közelebb juttatni a 3ashoz, popsi sem játszik mert már próbálta és nagyon rossz élménye lett, nehezebb így az utam
2021. 12. 12. vasárnap 16:06  #104
Törölt felhasználó (4298102) VIP
Ha szereti és élvezi a párod ezt a játékot akkor egyenes az út a hármas felé. Nálunk is így kezdődött. Pár vibrátoros játék után rábólintott, hogy kipróbálhatjuk egy hús vér pasival. Nem bánta meg, hatalmasakat élvezett. Rólunk fiúkról nem is beszélve.
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 09:14
Tapasztalataitok alapján szerintetek mennyire vezet a 3as felé ha párom szereti és nagyot élvez ha a farkam a punciba a popsiba pedig egy farokra húzható dildó jár.? Valakinek lett hasonlóból hús vér férfi?
2021. 12. 12. vasárnap 13:07  #103
Szerintem jó alap
(Ez egy válasz hajoadamad üzenetére (2021. 12. 12. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 12. vasárnap 09:14
Tapasztalataitok alapján szerintetek mennyire vezet a 3as felé ha párom szereti és nagyot élvez ha a farkam a punciba a popsiba pedig egy farokra húzható dildó jár.? Valakinek lett hasonlóból hús vér férfi?
2021. 12. 12. vasárnap 09:14  #102
hajoadamad hajoadamad
2021. 12. 12. vasárnap 09:14  #101
hajoadamad hajoadamad
Tapasztalataitok alapján szerintetek mennyire vezet a 3as felé ha párom szereti és nagyot élvez ha a farkam a punciba a popsiba pedig egy farokra húzható dildó jár.?
2021. 12. 11. szombat 18:14  #100
vipboy vipboy
Gratulálok! Én is ezen ügyködöm! [# finom 2
(Ez egy válasz kedvesem52 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 11. szombat 10:48
Mi már nem tartozunk a fiatal korosztályba. A párom, mint a képeken látjátok, bomba jól tartja magát, én átlagos pasi vagyok. Egy fél éve vetődött fel bennem hogy dobjuk fel az amúgy nem unalmas szexuális életünket egy pasi bevonásával. A Kedvesem először nem értette a dolgot, azt mondta hogy én elég vagyok neki. Azt hitte hogy egy plusz nőre vágyok és így akarom belevinni a dologba. Én kerestem neki különböző történeteket amiben egy pár harmadiknak egy férfit von be és ezek eléggé felkeltették benne a vágyat.
Végül elkezdtünk keresni és szerencsénkre találtunk egy nagyon kedves, sportos, intelligens férfit. A személyes találkozón mindannyian izgultunk, de megvolt a kölcsönös szimpátia, ezért alig vártuk az első éles alkalmat.
Mikor elérkezett a nap, mi már nagyon izgatott állapotban voltunk, kedvesem úszott a nedvességben. Megérkezett a vendégünk, mosakodás, ölelés, csók és már minden úgy ment, mintha mindig ezt csináltuk volna. Megvolt az összhang, mindenki a megfelelő helyen volt a kellő időben. Fantasztikusan sikerült!! Mi utána rászántuk az időt hogy a párom és köztem lévő kapcsolatot egy újabb szeretkezéssel, beszélgetéssel, érintésekkel megerősítsük.
Minden nagyon jól sikerült és várjuk a következő alkalmat.
Csak az vágjon bele, aki biztos magában és biztos a párjában. Nekünk egy új élmény volt, ami még jobban összeköt bennünket és feldobja a szexuális életünket akkor is amikor ketten vagyunk.
2021. 12. 11. szombat 10:48  #99
kedvesem52 kedvesem52
Mi már nem tartozunk a fiatal korosztályba. A párom, mint a képeken látjátok, bomba jól tartja magát, én átlagos pasi vagyok. Egy fél éve vetődött fel bennem hogy dobjuk fel az amúgy nem unalmas szexuális életünket egy pasi bevonásával. A Kedvesem először nem értette a dolgot, azt mondta hogy én elég vagyok neki. Azt hitte hogy egy plusz nőre vágyok és így akarom belevinni a dologba. Én kerestem neki különböző történeteket amiben egy pár harmadiknak egy férfit von be és ezek eléggé felkeltették benne a vágyat.
Végül elkezdtünk keresni és szerencsénkre találtunk egy nagyon kedves, sportos, intelligens férfit. A személyes találkozón mindannyian izgultunk, de megvolt a kölcsönös szimpátia, ezért alig vártuk az első éles alkalmat.
Mikor elérkezett a nap, mi már nagyon izgatott állapotban voltunk, kedvesem úszott a nedvességben. Megérkezett a vendégünk, mosakodás, ölelés, csók és már minden úgy ment, mintha mindig ezt csináltuk volna. Megvolt az összhang, mindenki a megfelelő helyen volt a kellő időben. Fantasztikusan sikerült!! Mi utána rászántuk az időt hogy a párom és köztem lévő kapcsolatot egy újabb szeretkezéssel, beszélgetéssel, érintésekkel megerősítsük.
Minden nagyon jól sikerült és várjuk a következő alkalmat.
Csak az vágjon bele, aki biztos magában és biztos a párjában. Nekünk egy új élmény volt, ami még jobban összeköt bennünket és feldobja a szexuális életünket akkor is amikor ketten vagyunk.
2021. 12. 10. péntek 12:20  #98
Törölt felhasználó (4495972)
Sajnálatos! Reméljük, nem lett kezelendő vagy maradandó egészség károsodásod!
Biztos most már, hogy felelősebb lettél elmentél utána egyből.STD rendelésre!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858771)
2014. 01. 10. péntek 11:32
Sziasztok
Nem igazán ide illik a velem megtörtént eset, de szerintem máshová sem, inkább a tanulság miatt írom le.
Tavaly nyáron horvát országban nyaraltunk, sajnos a barátom nem tudott eljönni ezért csak a szüleimmel voltunk hármasban. Így nekem kicsit unalmas volt, ezért sokat sétáltam parton,így találtam rá egy kis öbölre, ahol egy nagyobb hasonló korosztályú társaság strandolt. Holland baráti társaság volt, és ezután elég sokat voltam velük, főleg az egyik lány miatt ( bi vagyok smile ) , akivel elég jól összeismerkedtünk. Két nap után elhívott magukhoz esti buliba, szívesen mentem, mert arra gondoltam ott lesz alkalmunk kicsit együtt lenni.
Végül is sikerült kettesben lennünk, de nem volt az igazi, kicsit görcsös voltam, talán túl hirtelen, túl sokat akartunk, és az sem segített, hogy kétszer is ránk nyitották az ajtót, a barátja is be akart csatlakozni hozzánk, de nagyon nem akartam, és ekkor kellett volna elmennem onnan, így utólag már én is okos vagyok.
De nem mentem el, azt gondoltam, később még lesz rá alkalmunk, hogy együtt legyünk, csatlakoztunk a többiekhez, ahol házibuli volt, és sajnos azt gondoltam egy kis italtól majd sikerül ellazulnom.
Koktélszerűséget kevert nekem az egyik srác, abból, talán ha két pohárral ittam meg, arra még emlékeztem, hogy táncoltam velük, de utána már semmire.
Arra tértem magamhoz, hogy pasik kihasználják az alkalmat, és szinte azt csinálnak velem, amit csak akarnak.
Még ellenkezni sem tudtam, nem is nagyon voltam magamnál, és persze ők többen voltak, így esélyem sem volt.
Persze az egész az én hibám volt, nem is számíthattam volna másra, ha kicsit gondolkodok, de sajna elég naiv voltam ahhoz, hogy belemenjek egy ilyen őrültségbe.
2021. 12. 09. csütörtök 08:11  #97
Keressetek35 Keressetek35
A kedves pároktól kérdezném !
Volt e valakiknél olyan hogy bevettek egy pasit 3.-nak és a hölgy szerelmes lett a pasiba ( a farkába ) vagy épen a bevett pasi lett szerelmes a feleségbe ? Akár első alkalomnál érezhető volt , a férj rájött hogy rossz döntés volt az első 3 .-as vagy 4.-es kaland ? Akár itt vagy priviben írjatok e témában.
Köszi smile .
2021. 11. 24. szerda 02:51  #96
STS011 STS011
Jelenlegi párommal beszélgettünk, hogy milyen lehet a többes szex. Szerinte ott nem lehetnek érzelmek a beszálló fél irányában ott csak is az élvezet a lényeg, A szex végi élmény a kielégülés a lényeg. Végül is a 3-as egy engedélyezett megcsalás ahogy párom mondta. És ekkor mondta engedélyezzük egymásnak! Nem erőltetni kell.
2014. 01. 12. vasárnap 08:02  #95
Az angol volt a közös nyelv, mindenki beszélte közülük, de fel sem merült bennem, hogy valaki nem gondol erre.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2014. 01. 11. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 11. szombat 19:45
Szia! Nem akarlak megbántani de ez a bejegyzésed kicsit bántó és ráadásul nem is értem mire írtad. Az például fel sem merül benned, hogy mondjuk mindketten tudnak angolul. Kicsit szakadjunk már el Magyarországtól ( bár itt is jó irányba mozdulnak a dolgok nyelvtanulás terén) tőlünk nyugatabbra teljesen normális ha valaki beszél idegen nyelvet. Jelen esetben a hollandok angolt. Itthon meg nagyon sokan pont ezt a nyelvet választják.... nem véletlenül.
2014. 01. 11. szombat 19:45  #94
batka.mano batka.mano
Szia! Nem akarlak megbántani de ez a bejegyzésed kicsit bántó és ráadásul nem is értem mire írtad. Az például fel sem merül benned, hogy mondjuk mindketten tudnak angolul. Kicsit szakadjunk már el Magyarországtól ( bár itt is jó irányba mozdulnak a dolgok nyelvtanulás terén) tőlünk nyugatabbra teljesen normális ha valaki beszél idegen nyelvet. Jelen esetben a hollandok angolt. Itthon meg nagyon sokan pont ezt a nyelvet választják.... nem véletlenül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 11. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904507)
2014. 01. 11. szombat 15:19
akkor nyilvan tudsz Holland nyelven, vagy ök gyorsan megtanultak Magyarul? vegülis miert ne! tanultak volna meg,, a jo cel edekeben mindent!! wow3
2014. 01. 11. szombat 18:55  #93
Törölt felhasználó (878230)
Sajnálom :( !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 10. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Nem igazán ide illik a velem megtörtént eset, de szerintem máshová sem, inkább a tanulság miatt írom le.
Tavaly nyáron horvát országban nyaraltunk, sajnos a barátom nem tudott eljönni ezért csak a szüleimmel voltunk hármasban. Így nekem kicsit unalmas volt, ezért sokat sétáltam parton,így találtam rá egy kis öbölre, ahol egy nagyobb hasonló korosztályú társaság strandolt. Holland baráti társaság volt, és ezután elég sokat voltam velük, főleg az egyik lány miatt ( bi vagyok smile ) , akivel elég jól összeismerkedtünk. Két nap után elhívott magukhoz esti buliba, szívesen mentem, mert arra gondoltam ott lesz alkalmunk kicsit együtt lenni.
Végül is sikerült kettesben lennünk, de nem volt az igazi, kicsit görcsös voltam, talán túl hirtelen, túl sokat akartunk, és az sem segített, hogy kétszer is ránk nyitották az ajtót, a barátja is be akart csatlakozni hozzánk, de nagyon nem akartam, és ekkor kellett volna elmennem onnan, így utólag már én is okos vagyok.
De nem mentem el, azt gondoltam, később még lesz rá alkalmunk, hogy együtt legyünk, csatlakoztunk a többiekhez, ahol házibuli volt, és sajnos azt gondoltam egy kis italtól majd sikerül ellazulnom.
Koktélszerűséget kevert nekem az egyik srác, abból, talán ha két pohárral ittam meg, arra még emlékeztem, hogy táncoltam velük, de utána már semmire.
Arra tértem magamhoz, hogy pasik kihasználják az alkalmat, és szinte azt csinálnak velem, amit csak akarnak.
Még ellenkezni sem tudtam, nem is nagyon voltam magamnál, és persze ők többen voltak, így esélyem sem volt.
Persze az egész az én hibám volt, nem is számíthattam volna másra, ha kicsit gondolkodok, de sajna elég naiv voltam ahhoz, hogy belemenjek egy ilyen őrültségbe.
2014. 01. 11. szombat 18:15  #92
Törölt felhasználó (904333)
Fontos a fokozatosság,h ne egyből mindent..
2014. 01. 11. szombat 15:19  #91
Törölt felhasználó (904507)
akkor nyilvan tudsz Holland nyelven, vagy ök gyorsan megtanultak Magyarul? vegülis miert ne! tanultak volna meg,, a jo cel edekeben mindent!! wow3
Sziasztok
2014. 01. 11. szombat 12:40  #90
Törölt felhasználó (44613)
Hát sajnos manapság sosem lehet tudni mire számíthat az ember... De fel a fejjel, most már te is tapasztaltabb lettél és majd jobban vigyázol ezek után!
Sziasztok
/ 8