Hargita-Kovászna megyében valakinek találkozni egy jó titkos kapcsolathoz van kedve? akár rendszeres találkozásokat is összehozhatnánk
Udvarhelyen? Csíkban? Lányok? Hölgyek? Apolt fiatal pasi! Ígényes, diszkrét joképű!
Minden jóra, huncutkodásra keressek
Minden jóra, huncutkodásra keressek
Igen persze! Ha benne vagy te is! Bármit is meglehet oldani
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2024. 10. 15. kedd 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 21:17
Nagyon szívesen! Székelyudvarhely Erdély fővárosa,de Erdélyszerte mindenhol kedves és vendégszerető emberek laknak.Persze, akadnak olyanok, akik ilyen -olyan programokkal próbálnak lehúzni mint pl medveles meg társai. De kisebb panziókban, vendégházakban szerintem nem fogtok csalódni. Esetleg privátban tudok ötleteket adni
Szia. Pénteken megyek Csikba.
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, vagyok
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen szakítanék időt kedves Butterfly
Irtam
(Ez egy válasz Torok0124 üzenetére (2024. 10. 20. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én benne lennék biztos!
Csíkba valaki napokban?
Nagyon szívesen! Székelyudvarhely Erdély fővárosa,de Erdélyszerte mindenhol kedves és vendégszerető emberek laknak.Persze, akadnak olyanok, akik ilyen -olyan programokkal próbálnak lehúzni mint pl medveles meg társai. De kisebb panziókban, vendégházakban szerintem nem fogtok csalódni. Esetleg privátban tudok ötleteket adni
(Ez egy válasz Mocsokpár üzenetére (2024. 10. 15. kedd 04:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 04:28
Nagyon szépen köszönjük! Sok jót hallottunk már Székelyudvarhelyről, a lakosok kedvességéről és emberségességükről. Bár ez majdnem mindegyik település/városról elmondható, nem úgy mint itthon
Nagyon szépen köszönjük! Sok jót hallottunk már Székelyudvarhelyről, a lakosok kedvességéről és emberségességükről. Bár ez majdnem mindegyik település/városról elmondható, nem úgy mint itthon
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 09:57
Rengeteg szálláshely van, akár kulcsosház, panzió, hotel,vagy amit épp szeretnél.Általában mind jól felszerelt szálláshelyek, minden szempontból, vendégszerető kedves tulajokkal. Ha igazán magyarlakta helyre vágysz akkor leginkább Hargita megyét célozd, Székelyudvarhely,Csíkszereda, Gyergyószentmiklós és környéke,ahol a közelben rengeteg látnivaló is van. De Parajd, Szováta, Tusnádfürdő is jó választás lehet. A szálláshelyek nagyrészét megtalálod a neten, előre foglalhatsz,de majdnem minden kis településen találsz vendégházat, panziót,akár ha szeretnéd, hegyvidéken is,lásd Sikaszó,Ivó, Madarasi Hargita,Hargitafürdő stb...
Bocsi,Mocsokpárnak szántam
(Ez egy válasz Szereto32 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 18:04
Sziasztok ismerkednék nőkkel vagy párokkal Erdélyben szívesen csatlakoznék hozzátok egy kis titkos kalandra. Szexuálisan nyitot vagyok elég sokmindent kiszeretnék probálni még
Rengeteg szálláshely van, akár kulcsosház, panzió, hotel,vagy amit épp szeretnél.Általában mind jól felszerelt szálláshelyek, minden szempontból, vendégszerető kedves tulajokkal. Ha igazán magyarlakta helyre vágysz akkor leginkább Hargita megyét célozd, Székelyudvarhely,Csíkszereda, Gyergyószentmiklós és környéke,ahol a közelben rengeteg látnivaló is van. De Parajd, Szováta, Tusnádfürdő is jó választás lehet. A szálláshelyek nagyrészét megtalálod a neten, előre foglalhatsz,de majdnem minden kis településen találsz vendégházat, panziót,akár ha szeretnéd, hegyvidéken is,lásd Sikaszó,Ivó, Madarasi Hargita,Hargitafürdő stb...
(Ez egy válasz Szereto32 üzenetére (2024. 10. 02. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 02. szerda 18:04
Sziasztok ismerkednék nőkkel vagy párokkal Erdélyben szívesen csatlakoznék hozzátok egy kis titkos kalandra. Szexuálisan nyitot vagyok elég sokmindent kiszeretnék probálni még
Egyszer szívesen elmennénk Székelyföldre. Mennyire mehéz panziót, szobát találni? Mindegy hol, csak Székelyek ne pedig románok lakják.
Szerintem félig kitöltött,kép nélküli profilokkal nehéz találni,és úgy látom,hogy ebben a fórumban elég sok embernek nincs kitöltve normálisan a profilja.
(Ez egy válasz Gabajodas üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap csíkba valaki egy talira.?
Sziasztok! Nagyon nagy itt a Csend!!
Nők? Csajok? Hölgyek ? Udvarhelyen, Csíkban környékén?
Nők? Csajok? Hölgyek ? Udvarhelyen, Csíkban környékén?
Sziasztok. Ma vagy holnap este Gyergyo kornyeken van kedve valakinek akciozni? Lanyok, parok, fiuk, barki erdekel.