Biharból vannak itt ???
Biharból vannak itt ??
Kár hogy nem kolozsvári vagy...minket érdekelne...
(Ez egy válasz Vlad T. üzenetére (2025. 01. 29. szerda 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 06:39
Sziasztok, Cuckold pár kerestetik ! Szatmárnémetiben, egy diszkrét, kulturált helyen, fiatal, fiatalos, párt tudok fogadni, mindent a szemnek és semmit a kéznek együttlétre. Legyetek magatokra igényesek és bevállalósak. Én 55/176/94 mackós alkat vagyok, jó humorú, jó fej "
Udvarhelyen valaki?
Sziasztok! Szivesen talalkoznank pàrokal akik mernek is talalkozni
Sziasztok, Csíkszeredában lányok,valakinek volna kedve találkozni hogy eltöltsünk 1-2 órát kettesben?
Kezdivasarhely környékén valakik
Sziasztok, Szatmárnémetiben Valaki?
Sziasztok, Cuckold pár kerestetik ! Szatmárnémetiben, egy diszkrét, kulturált helyen, fiatal, fiatalos, párt tudok fogadni, mindent a szemnek és semmit a kéznek együttlétre. Legyetek magatokra igényesek és bevállalósak. Én 55/176/94 mackós alkat vagyok, jó humorú, jó fej "
Hello mindenki. 41 eves bi ferfi, februar 7 Marosvasarhely kornyeken leszek munkaugyben, keresem no, ferfi, par tarsasagat.
Sziasztok holnap valaki Brassó környékén?
Sziasztok
Csíkszeredában leszünk párként január 28-31én
olyan pasit keresünk aki csak nyalna, cserébe orál
max 45 éves legyél , 13-15cm intim max , legyél higenikus ! Körmöd alatt ne legyen már piszkos ! legyél laza és humoros egyben vad is ! legyél nyitott képeket küldeni amiket egy videó beszélgetés során kérünk
aki vette a fáradságot és el olvasta és érti kérem írjon üzenetet , üdv
Csíkszeredában leszünk párként január 28-31én
olyan pasit keresünk aki csak nyalna, cserébe orál
max 45 éves legyél , 13-15cm intim max , legyél higenikus ! Körmöd alatt ne legyen már piszkos ! legyél laza és humoros egyben vad is ! legyél nyitott képeket küldeni amiket egy videó beszélgetés során kérünk
aki vette a fáradságot és el olvasta és érti kérem írjon üzenetet , üdv

Udvarhely
(Ez egy válasz Pajtik üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 06:21
Sziasztok. Ki honan van itt? És valakinek volna kedve valamitis csinálni?
Hello én egy harminc pluszos kis pasi vagyok csatlakozók szívesen párokhoz vagy egyedülálló hölgyel ismerkednék
Költözz oda!
Hello hello! Udvarhely? Csík ? Valaki? Lányok? Hölgyek párok? ☺️ egy kis huncutkodásra valaki? Ápolt fiatal pasi személyében!
Nekem volt már szerencsém s nem is egy alkalom
Van itt valaki erdélyből ezen az oldalon akinek összejött valami?
Hargita megyei pár vagyunk!
Sziasztok Kovászna megyéből pár van e itt