Sziasztok!Egy kis csoportos swinger sex party? (Csíkszeredában?) Fiúk lányok ki adná ezt? Helyszínt sajna nem tudok...
Szia! Hargita, Kovászna, Brassó megyéből lány, nő van? Aki nyitot új dolgokat felfedezzni?
Privátban, mindent is meglehet normálisan beszélni, természetesen diszkréten! Diszkrécio adott és elvárt!
Akkár egy izgalmas maszázs is szóba jöhet, erotikával vagy annélkül ahogy szeretnéd!
Privátban, mindent is meglehet normálisan beszélni, természetesen diszkréten! Diszkrécio adott és elvárt!
Akkár egy izgalmas maszázs is szóba jöhet, erotikával vagy annélkül ahogy szeretnéd!
Sziasztok kinek van kedve egy nagy szexhez? teljesitem minden vagyad csak merd elmondani
Sziasztok ha van valaki Hargita Maros Kovászna környékéről szívesen ismerkedünk lányok párok illetve (pasik)
Bihar megyebol van valaki szivesen ismerkednek
Sziasztok 38 éves pasi vagyok ,bevállalos lányok hölgyek jelenkezeset várom, harghita maros megye ,higiénia fontos !diszkréció garantált és elvárt!szükség esetén helyet biztositom.
Csíkszereda vagy Sepsiszentgyörgyön 1-2 orán belüli találka ?
Sováta és környékin Nő vagy Pár???
Hölgyet keresek Kovászna,vagy Sepsi környékén 55 éves korig,diszkrécio garantált!
Sziasztok. Pár vagy lány aki párral ismerkedne Hargita megyéböl?
ERETT HOLGYEK ES PAROKISMERETSEGET KIVANOMMINDEN JORA ES FANTAZIA MEGELESERETITKOS VAGYAK MEGVALOSITASARA FEHER MAROS ES KOLOZS MEGYEK KORZETEBOL UTAZAS MEGOLDVA DISZKRECIO ES HIGIENIA FONTOS MINDENKINEK JO SZORAKOZAST
Székelyudvarhelyen keresem lányok, hölgyek társaságát, 35 éves pasi vagyok.
Szívesen ismerkednek enis veked
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem
(Ez egy válasz Attila940606 üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam...
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
30 éves pasi nem jöhet szóba?
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 17:24
Szívesen beszélgetnék idősebb pasikkal 60 fölöttiekkrl Harghita megyéből.
Sziasztok, Csíkszeredában és vagy felcsíkon keresek egy igazi szenvedélyes nőt akivel átélhetnék igen kellemes érzéki pillanatokat. Korosztályt az nálam nem akadály! Mivel én egy fiatal ember vagyok így nyitott vagyok mindenre. Valaki?
Nem csak. Privátban beszeljunk
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 03. 31. vasárnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak Hargitai jöhet szóba?
(Ez egy válasz Butterfly83 üzenetére (2024. 03. 30. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 30. szombat 17:24