Hajaj, az életösztön!!! Jobb a ledérség, mint a végén kihalni! (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 29. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 13:32
Szétnéztem nálad Katinka és meg kell hogy mondjam, elég ledérek ezek az erdélyi lányok is...
(hál Istennek)
(hál Istennek)
Nincs is szebb ANÁL, mint egy szép(csak az van)Erdélyi táj, rajta egy szép erdélyi hölgy, lengének is csak igen jó indulattal mondható öltözékben!!!!
Szétnéztem nálad Katinka és meg kell hogy mondjam, elég ledérek ezek az erdélyi lányok is...
(hál Istennek)
(hál Istennek)
Kisütnék ott egy virslit két tojással!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is van konyhám....... (Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
megbeszélem vele.
na és miért érdekel? he?
na és miért érdekel? he?
Gyorsan erről egy fotót!!!!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 13:13
na ez bántó!
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában.
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában.
na ez bántó!
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
semmi különös nem vót. az asszonyt dugtam meg a konyhában. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 11:24
Nincs semmi baj: mindenki - még félálomban -, legelőször az anyanyelvén szólal meg!
Minden nyelv szent, amellyel csak akkor gyalázkodsz, ha káromkodásra használod! Egyik nyelv sem gyaláz meg önmagában másokat. Do you see what i mean?;
Mi ez az animalsex....egész jó!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Buna Ziua
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 11:30
Dealtfel cum ţi-ai petrecut noaptea, dragă BlackKnight? Vreo ţâţă, vreo pizdă - aşa mai deosebită :))) -, nu ţi-ai zărit de curând pe orizont? No, mulţam, că m-ai căutat şi m-ai şi găsit!
Dealtfel cum ţi-ai petrecut noaptea, dragă BlackKnight? Vreo ţâţă, vreo pizdă - aşa mai deosebită :))) -, nu ţi-ai zărit de curând pe orizont? No, mulţam, că m-ai căutat şi m-ai şi găsit!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs semmi baj: mindenki - még félálomban -, legelőször az anyanyelvén szólal meg!
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 29. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
na ezt nem kellett volna... szégyelem magam.
Buna dimineata
Draga Katinka!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Draga Katinka!!!! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
De a pillék .......
Nem vettem észre, s kissé "leárnyékolódott" a popsim... (Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 29. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 07:24
Neked is.
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben.
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben.
Neked is.
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez a furcsa tájszólás, ejsze dáthás lettél, mondjuk ami nem is lenne furcsa az ilyen ramaty időben. (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépjórögge't bindönkinek!
Kedves Katinka!
Eljött a pillanat hogy leboruljak ízlésed előtt!!!
Nagyon taeccenek a képek amiket felraksz!
Isten tartsa meg jószokásod, és fizesse internetcsatlakozásod!!!
[ #worship]
Eljött a pillanat hogy leboruljak ízlésed előtt!!!
Nagyon taeccenek a képek amiket felraksz!
Isten tartsa meg jószokásod, és fizesse internetcsatlakozásod!!!
[ #worship]