Te meg, kedves dokikettő, ne nagyon kérj tőlem számon ilyeneket, ha olyan ritkán jársz ide, hogy el is felejti az ember lánya, mit is kérsz tőle!
"Fulladj" bele!
"(egészségedre! voltál szilikonozni?)"
A hsz-emet hivatott illusztrálni a kép.
Nem hiszem egyébként, hogy egy bizonyos személyt töröltek volna, ha meg igen, azt akkor is jó lenne beírni abba az "istenverte" topikba,na! Azt arra nyitottátok! Tisztelettel: Katinka
A hsz-emet hivatott illusztrálni a kép.
Nem hiszem egyébként, hogy egy bizonyos személyt töröltek volna, ha meg igen, azt akkor is jó lenne beírni abba az "istenverte" topikba,na! Azt arra nyitottátok! Tisztelettel: Katinka
OK,kedves Tamás!
Remélem, az, aki törölte, hamarosan beírja az "Intézkedések" topikba. Csendben megvárom. Addig is jó fórumozást, kellemes időtöltést kivánok mindenkinek! ÜdvKatinka
Én ma végigkövettem az összes hozzászólását, nem érzékeltem semmi rendkivülit. Tisztelettel: Katinka
Ezért is kellet fémre cserélni, nem?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :))))
2006. 08. 10. csütörtök 16:23
Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :))))
Én még a legelsőre is emlékszem: nagyon elegáns volt, míg egészen szét nem feszegette a "fogoly" :)))) (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 15:00
Hát nálad volt már annyit kerestem... ezt a belevalót úgy kell féken tartani... de jó nem kell újjat keresnem meg van a bejáratott "száj kosaram"...
Na, ezt most aztán végképp nem értem: a TheThoma nicknevű fórumozó hozzászólásai hirtelen eltüntek a fórumról! Így, kedves Uraim, semmiképp nem lehet bár egy topikot is gondozni, gazdagítani, ha állandóan megfoghíjasítják! Kérem, ha valaki meg tudná magyarázni ezt, akkor tegye meg. Tisztelettel: Katinka
Hát nálad volt már annyit kerestem... ezt a belevalót úgy kell féken tartani... de jó nem kell újjat keresnem meg van a bejáratott "száj kosaram"...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Apropo:dudorodás!!! ! Még van-e szükséged a "dudort" hajdanán kordában tartó kis készségedre??? Megőriztem neked!
2006. 08. 10. csütörtök 14:46
Apropo:dudorodás!!! ! Még van-e szükséged a "dudort" hajdanán kordában tartó kis készségedre??? Megőriztem neked!
Apropo:dudorodás!!! ! Még van-e szükséged a "dudort" hajdanán kordában tartó kis készségedre??? Megőriztem neked! (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 14:15
Mosthogy mondod tényleg, de hogyan találtad ki hogy ott és én vagyok? Te kis huncut...
A naci-előd dudorodás-formájáról jöttem rá! :)))) Még mindig úgy hordod?
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 14:15
Mosthogy mondod tényleg, de hogyan találtad ki hogy ott és én vagyok? Te kis huncut...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 13:52
Né, hiszen ott állsz a Barátok Templománál, csak eltakar az a fránya fa!
Né, hiszen ott állsz a Barátok Templománál, csak eltakar az a fránya fa!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként: ráismertél a #295-re? :)
Most ne a kocsmákra gondolj, hiszen itthon is, Magyarláposon meg ugyanvalóst gyönyörűszép ez a nyár!
Pussz! [ #wave]